Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Hic de yargilanacak bir durum olarak gormuyorum. Tek sorum neden ikinci kez bu insanla evlendin orasi.
Ben olsam direkt bosanirdim ister hoslandigim kisiyle aramda bir seyler olsun ister olmasin. Bosanirdim ve yasardim.

Yasayamiyoruz iste bir sey
Zorladim olmuyor
Kavga ettim olmuyor

Simdi ben ne yazsam sen zaten bir ucundan kendini olmadığın kisi olarak göstereceksin. O yüzden sen burda istedigin cevapları alip yine hayatına dön en iyisi, ya da esinle anlaş madem ev arkadaşısınız arada duygusallik da yok e o da seni paravan olarak kullanıyo sen de bu yeni enisteyle konuş o da sorun çıkarmaz bence.

E senin anlattigin hikayeye göre en mantıklı hareket bu olur :)

kendine güvenin kısmını bilemem..
ama diğer adamın durumu hakkında bakış açın yanlış..
hayatını, yolunu, geleceğini herhangi bir adamın evli, bekar , yeni boşanmış olmasına göre çizemezsin. çizmemelisin..
çok korkaksın.. o kadar korkaksın ki gelecekte yaşayabileceğin aşkı, mutluluğu bile göze alıp adım atamıyorsun..
bu adam olur ahmet olur mehmet olur.. sen evli olduğun sürece sürekli geleceğinden çalıyorsun sırf sana sağladığı o menfaatler yüzünden .. ya bu adamla olmazsa onlardan da olmayayım diye düşünüyorsun..
garantici ve korkak insanlar yine yazıyorum hayatı ıskalamaya mahkumdurlar..
boşanacaksan kendin için boşanmalısın.. kendi hayatın geleceğin yaşayabileceklerin için..
insan önce kendini sevmeli ama senin sevdiğini hiç sanmıyorum zira kendini seven insan ömrünü heba etmez..

Ben konu sahibini savunmuyorum da siz kötü çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz gibi.
Zaten söylemiş maddi imkanlar nedeniyle tekrar evlendiğini. Büyük ihtimalle şimdi boşanamamasının en önemli nedeni de bu. Kimse inkar etmiyor. Ne bu hırs? Ne bu öfke?

E="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 495 vermVerme32889, member: 503612"]"Bosandigimiz zamanda onun maddi destegi hep ustumdeydi
Simdi ikinci kere yaparsam
Hele hele bunun sebebinin baska bi adam oldugunu duyarsa bu destegi tabii ki yapmaz"

Al bak tam konunun kalbinden az önce yazılan bir mesaj, hadi yorumlayalım[/QUOTE]

Zengin aile babaları yaparya
ceza vermek için kredi kartları iptal olur
araba altından alınır
witch de bu hesap başka adama aşık olduğunu kocası duyarsa parayi keser

"Bosandigimiz zamanda onun maddi destegi hep ustumdeydi
Simdi ikinci kere yaparsam
Hele hele bunun sebebinin baska bi adam oldugunu duyarsa bu destegi tabii ki yapmaz"

Hadi Allah aşkına tutun şu ifadenin bi ucundan
O zaman isler degisir konu sahibi ne halin varsa gor

1-Adam bosanali 4gun olmus yani siz asik oldugunuzda adam evliymis

2- vajinusmus olmasaydiniz gittiginiz doktorlarin hepsi size oneri tedavi verecegine vajinusmus degilsiniz derdi. Ama sadece bir dr esinizde sorun olabilir demis.

3- sorun olsa aldatamaz mast yapamazdi

4-bu alintiladigim mesajda yazdiginiza gore sirf para icin kendinizi feda etmek Cok fena

Madem bu kadar kotu seyler yasadiniz; para icin cekilecek dert degil

Ay darkmore siz mi oldum şimdi yapma Allah aşkına yaa gözünü seveyim
Ne diyem mahmut mu diyem ya saka bir yana ben bu duruma kim gelse ona uzulurum. Zor bir durum cunku. Herkesin basina gelebilir. Kocamla aramda hic bir yasanmislik olmamisken gonlum baskasina kaydiysa, öleyim mi napayim? Benimki de can yahu.

Yani aslında adam seni 10 yıl boyunca sabırla beklemiş, iyi kalpli koca falan değildi.
Sen vajinismusum diye kendini yerken, o aslında bu durumu avantaj olarak düşünüyordu?
Bu mudur şimdi?

+1 aynen de bu...witchi gercek hayatta da taniyorum ve gercekten uzuuuuun bi süre hatta yakın zamana kadar vaji oldugunu sanıyodu..e 21 yaşında evlendi zaten cok da tecrübe yok...ben dahil bazı arkadaşları erkeklerin genel olarak böyle bi durumu 10 sene cekmeyecegini, eger cekiyorsa mutlaka kendisinde de bi sorun olabilecegini söyledik ona...sonrasında da doktora gittiler ve gercek ortaya cıktı...

Kocasindan menfaatleri de oyle evdir arabadir ivir zıvır degil...kız gecmiste baya sorun yaşadıgı baba evine dönmek istemiyo ve iş durumuyla ilgili bazı problemleri var..

Direk konuya yorum,özet daha doğrusu

Bir kadın 10 senedir ilişki yaşayamadığı bir adamdan yakın arkadaşına yazıldığı için boşanıyor bosanmisken maddi yardım almaya devam ediyor ve sonra yine maddi sebeplerden tekrar evleniyor, ama şimdi içini titreten 3 5 gün önce boşanmış bir adam var ve konu sahibi diyor ki bu defa başka bir adam yüzünden boşanırsam tabiki maddi destek yapmaz

Ne yapayım diyor?
Ne yapsın ben sustum siz söyleyin madem ne yapsın

Adama boyle bir seyin niyetini belli edemem
Adam Turk degil
HeNuz gecen hafta bosandi
Meslektasim
Yeni tanistik
Tanimiyorum dogru duzgun
Zaten böyle devam edemezsin bu evlilik evlilikmi sence. Boşan kendin için. Özgür ol. Sonrada onu tanı. Yani hayatın keyfini yaşa. Olmazsa olmaz. Önüne bak. Kendine deger ver

Her şey kesinleştikten sonra boşanacak. Çünkü karşı taraftan emin değil. Bu işin sonunda paradan olmak var.

23 sayfalık yorumu okuyunca tarzınızla ilgili bir fikir sahibi oldum ve yeni bir öneri getirmek isterim.

Aşk güzel şey evet ama kimilerinin hayatında öncelikli olmayabilir. Sizinkinde de değildir belki. Önce sizin hayatınızda rahatlık, konfor, maddi tatmin mi öncelikli, yoksa aşk, özgürlük, "ot gibi olmamak" mı öncelikli ona karar verin. Yani içinizin kıpırdaması, hangi nedenlerle şu an evliyseniz o nedenlerin üstüne çıkar mı?

Bu sizin teraziniz. Belli ki herkese normal gelmeyecek bir hayat yaşıyorsunuz. Dolayısıyla terazinizin dengesini en iyi siz bilirsiniz. Şimdiki eşinizle karşılıklı çıkarlarınız daha ağır basarsa öbürünün kıpırtısını söndürmekte zorlanmazsınız, aşk ağır basarsa tavsiye belli zaten...

Ne diyem mahmut mu diyem ya saka bir yana ben bu duruma kim gelse ona uzulurum. Zor bir durum cunku. Herkesin basina gelebilir. Kocamla aramda hic bir yasanmislik olmamisken gonlum baskasina kaydiysa, öleyim mi napayim? Benimki de can yahu.

Niye ölecen boşan, adam başka bi adam yüzünden boşandığımı öğrenirse maddi yardım yapmaz bu defa diye de endişe etme, aşkını doya doya yaşarken, aok nin aşka karşı durduğu nerde görülmüş

Ortada çoluk çocuk yokken çalışan meslegi olan bir kadının para icin bir adama katlanmasını ben anlamıyorum. Babamin kizi olsa ayni şekilde anlamam bunu. Konuyu ne amaçla acti o zaman? Daha once de sordum cevap alamadim. Yazik sana bosanma, zaten kocan sana layik değil, o yuzden onun imkanlarindan yararlanip baska biriyle aşk yaşayabilirsin. Bunu dememiz mi bekleniyor?

Isim gucum yok burda hikaye anlaticam
Ne diyorum beni burada ozelde taniyan insanlarda var
10 yildir buraya uyeyim ben
Ki boyle seyleri anlatmasam benim hayatim hakkinda en ufak bir fikriniz olamaz
Cogu insana gore durust oldugum soylenir
Ne var ne yok anlatiyorum

yahu vajinismus değilken, sorun adamdayken siz nasıl vajinismus sanıldınız ben ona takıldım kaldım

1 ay değil 2 ay değil. koskoca 9 yıl be.
mümkün mü böyle bir şey? değil bence

Hayır bir de kendisi de denemis kendi başına da yapamamıs olayı. Adamı görür görmez düz kasları normal fizyolojisine döndü demekki

Tek başına ayakta duramamaktan korkuyor. Tek sorun bu bence.
Koca desteği olmadan denemeye kalktı olmadı, ikincisinde de aynısı olur diye düşünüyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…