- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi witch hunt
-
Yasayamiyoruz iste bir sey
Zorladim olmuyor
Kavga ettim olmuyor
Kendime guvenim yok
Doktorda delirdi kabul etmedi
Ama eve gelince inkar da etmedi
Kafam karisik
Bosandigimiz zamanda onun maddi destegi hep ustumdeydi
Simdi ikinci kere yaparsam
Hele hele bunun sebebinin baska bi adam oldugunu duyarsa bu destegi tabii ki yapmaz .
Ikincisi adam daha carsamba gunu bosandi
Simdi cok hizli hareket edersem cok hizli duserim
Ondan korkuyorum
Ben konu sahibini savunmuyorum da siz kötü çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz gibi."Bosandigimiz zamanda onun maddi destegi hep ustumdeydi
Hele hele bunun sebebinin baska bi adam oldugunu duyarsa bu destegi tabii ki yapmaz"
Al bak tam konunun kalbinden az önce yazılan bir mesaj, hadi yorumlayalım
O zaman isler degisir"Bosandigimiz zamanda onun maddi destegi hep ustumdeydi
Hele hele bunun sebebinin baska bi adam oldugunu duyarsa bu destegi tabii ki yapmaz"
Hadi Allah aşkına tutun şu ifadenin bi ucundan
Kendime guvenim yok
Doktorda delirdi kabul etmedi
Ama eve gelince inkar da etmedi
Kafam karisik
Bosandigimiz zamanda onun maddi destegi hep ustumdeydi
Hele hele bunun sebebinin baska bi adam oldugunu duyarsa bu destegi tabii ki yapmaz .
Ikincisi adam daha carsamba gunu bosandi
Simdi cok hizli hareket edersem cok hizli duserim
Ondan korkuyorum
Ne diyem mahmut mu diyemAy darkmore siz mi oldum şimdi yapma Allah aşkına yaa gözünü seveyim
Yani aslında adam seni 10 yıl boyunca sabırla beklemiş, iyi kalpli koca falan değildi.
Sen vajinismusum diye kendini yerken, o aslında bu durumu avantaj olarak düşünüyordu?
Bu mudur şimdi?
Zaten böyle devam edemezsin bu evlilik evlilikmi sence. Boşan kendin için. Özgür ol. Sonrada onu tanı. Yani hayatın keyfini yaşa. Olmazsa olmaz. Önüne bak. Kendine deger verAdama boyle bir seyin niyetini belli edemem
Adam Turk degil
HeNuz gecen hafta bosandi
Meslektasim
Yeni tanistik
Tanimiyorum dogru duzgun
Her şey kesinleştikten sonra boşanacak. Çünkü karşı taraftan emin değil. Bu işin sonunda paradan olmak var."Bosandigimiz zamanda onun maddi destegi hep ustumdeydi
Al bak tam konunun kalbinden az önce yazılan bir mesaj, hadi yorumlayalım
Ne diyem mahmut mu diyemya saka bir yana ben bu duruma kim gelse ona uzulurum. Zor bir durum cunku. Herkesin basina gelebilir. Kocamla aramda hic bir yasanmislik olmamisken gonlum baskasina kaydiysa, öleyim mi napayim? Benimki de can yahu.
Simdi ben ne yazsam sen zaten bir ucundan kendini olmadığın kisi olarak göstereceksin. O yüzden sen burda istedigin cevapları alip yine hayatına dön en iyisi, ya da esinle anlaş madem ev arkadaşısınız arada duygusallik da yok e o da seni paravan olarak kullanıyo sen de bu yeni enisteyle konuş o da sorun çıkarmaz bence.
E senin anlattigin hikayeye göre en mantıklı hareket bu olur :)
yahu vajinismus değilken, sorun adamdayken siz nasıl vajinismus sanıldınız ben ona takıldım kaldım
1 ay değil 2 ay değil. koskoca 9 yıl be.
mümkün mü böyle bir şey? değil bence
Tek başına ayakta duramamaktan korkuyor. Tek sorun bu bence.+1 aynen de bu...witchi gercek hayatta da taniyorum ve gercekten uzuuuuun bi süre hatta yakın zamana kadar vaji oldugunu sanıyodu..e 21 yaşında evlendi zaten cok da tecrübe yok...ben dahil bazı arkadaşları erkeklerin genel olarak böyle bi durumu 10 sene cekmeyecegini, eger cekiyorsa mutlaka kendisinde de bi sorun olabilecegini söyledik ona...sonrasında da doktora gittiler ve gercek ortaya cıktı...
Kocasindan menfaatleri de oyle evdir arabadir ivir zıvır degil...kız gecmiste baya sorun yaşadıgı baba evine dönmek istemiyo ve iş durumuyla ilgili bazı problemleri var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?