Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

İnsan aynı hatayı neden tekrar yapar üstelik boşanmışken, hangi menfaat uğruna ot gibi sevgisiz yaşamayı tercih eder ben önce orada takılı kaldım.. Neyse eleştiriye açığım diye belirtmişsiniz o nedenle yazıyorum yoksa bu tür aldatma gönül mevzularında kendilerini masum çıkarmak üstüne birde sizin gibi kılıf uydurmak suretiyle vicdanını rahatlatmak için burada mevzu açanlara oh iyi yapmışsın diyecek tabiata sahip değilim, size nacizane şunu söylemek isterim hayatı ciddiye almadığınız aşikar yoksa hiç bir insan ot gibi yaşamayı kendine yakıştırmaz ancak sevgili kardeşim şu gerçeği unutma vicdanın sana bunları itiraf ettiriyorsa burada aklanırım diye bir yanılgıya düşme, gözümü kapattım empati kurdum ve sadece kendime acıdım en çokta karşımdaki eşim dediğim insana....

[QUO biz

dTE="witch hunt, post: 49533093, member: 194053"]Sana vallahi de billahi de bosandim
Yemin ederim bosandim mi demem lazim ?
Niye inanmadin anlamadim
Ilk defa mi gordunuz ayni adamla ikinci kez evlenen insan ?
Seninle bir kere bile takismadik
Hadi digeri kendini tatmin ediyo
Buldu bi konu ordan yardiriyo
Kendini mutlu hissediyor
Senin amacin ne ?[/QUOTE]

Yok Bizde takistik
hatta ben ban yedim
witch boşanip maddi destek aldın madem
neden tekrar evlendin
bide burda bi iş konunu okumuştum
para bulamamaktan kazanamamktan sikayetciydin
çok para kazanıp maddi desteği mi kesmekti amacın
Kazanamadigin için mi tekrar evlendin
yapma witch lütfen

[QUOTE ="llina, post: 49533160, member: 721175"]Kahve kuzum nerelerdesin sen
Witch pardon bulmuşken yanaşayım dedim[/QUOTE]

Bende para için bariscam Lina

Aynı yerdeyiz o zaman, aldattı diye boşandığın adamdan maddi yardım alır mısın sen, ya da şu durumda sen olsam başka adam yüzünden boşansam bu defa maddi yardım yapmaz diye endişe eder misin
Onu bilemem, hic soylemedim hayatimda ben sunu yapmam bunu yapmam diye. Hic bir sey imkansiz degil. Yapmam dersin oyle bir yaparsin ki hayat seni mecbur birakir. Agzimi acamam o konuda. Dedigim gibi yaptigi hic bir seyi savunmuyorum konu sahibinin. Kendisi sorunlu bir surecten geciyor olabilir. Kocalarinin arkasindan agzina geleni soyleyen, ama onlarla birlikte olmaktan da geri kalmayan kadinlardan cok cok daha hakli ve durust buluyorum sadece konu sahibini hepsi bu.

Çoğu kişi witch'in kocasını bencilce kullandığını ve kandırdığını falan ima edip duruyor.
Anlattıklarına göre 2. kez evlenmeleri anlaşmalı evlilik gibi bir şey. Eşi de yarar sağlıyor witch de. Doğru veya yanlış. İkisi de razı bu duruma. Zorlama yok, kandırma yok. Bunu kınamak kimseye düşmez
Vereceğin karar maddiyat veya maneviyat arasında olacak diye düşünüyorum, haksız mıyım?

aynı fikirdeyim

darkmore siz diger aldatilip her turlu eziyeti gorup bir de kocalariyla sevisen kadinlari kinayip bu uyeyi onlardan daha onurlu bulmussunuz sirf sevismedigi icin ama witch hunt esiyle bosanip birlestikten sonra cinsel terapi icin doktora gitmisler yani sevismek icin!. Sadece sevisememisler, bu demek oluyor ki konu sahibi o anlattiklarinizdan daha mi masum? Tesadufi bir sekilde sevismedigi icin?
Kusura bakmayin da cok komik.

(Ben o tarafa da laf soyleyecek yetkide oldugunuzu dusunmuyorum. Kinadiginiz insanlarla ayni seyi yasamis birini savunurken ustelik! )

Su soylediklerinde cok haklisin fakat sirf maddi destek icin bu sevgisizlige neden katlanir bir insan yillarca.

Belki cinselligi yasamayi basarabilmis olsalardi konu buralara hic gelmeyecekti? Olamaz mi? Cinsellik de bir bagdir ve kimi zaman bir seyleri kurtarmaya da yetebilir.
Evet soylediklerimin arkasindayim. size komik gelebilir

[QUOTE ="llina, post: 49533160, member: 721175"]Kahve kuzum nerelerdesin sen
Witch pardon bulmuşken yanaşayım dedim

Bende para için bariscam Lina[/QUOTE]
Para nelere kadir gözü çıksın
Milli piyango çıkmadıki dağıtayım herkeze
Witch kendi ayakları üzerinde duramama korkusu var sanırım
Yada yaşadığı standarttan düşmek istemiyor
Mantıklı tek çözüm boşanması
Çocuk yok tek başına hayat kurmak bu kadar zor değil
Az eşyan ,giysin olsun bi kaç parfümün eksik olsun, araban olmayıversin ama huzurlu mutlu bir hayatın olsun witch hunt
Ömrünü boşa harcama

Aynı yerdeyiz o zaman, aldattı diye boşandığın adamdan maddi yardım alır mısın sen, ya da şu durumda sen olsam başka adam yüzünden boşansam bu defa maddi yardım yapmaz diye endişe eder misin

Yurtdisindaydim
Ilk ciktigimda evliydim hatirliyorsan
Orda bes parasi gurur kasicaktim oyle mi?
Pehhh ne gurur ama

Ben iki türlüsünü de hoş bulmuyorum dile se getiriyorum

çalışıyor musun witch? bulunduğun ülkede işin var mı yok mu merak ediyorum sadece
bir de beğendiğin kişi nereden? ve nereli? bunlara göre yorum yapcam:)

Tam anlamiyla calismiyorum
Sadece musteri oldugunda gidiyorum
Sigortami disardan kendim yatiriyorum
Boluk borcuk para aliyorum

ben cevabını bekleyemeyeceğim valla çok işim var (final dönemi)
şunu söyleyip kaçayım sadece kendine eziyet ediyorsun
ayaklarının üzerinde dursan bu aşk olsa ne olmasa ne güçlü olmuş olacaksın mühim olan o
ve bir dahaki aşkı güçlü karşılayabileceksin

Su soylediklerinde cok haklisin fakat sirf maddi destek icin bu sevgisizlige neden katlanir bir insan yillarca.

Cinsel olarak birlikte olamiyolar fakat aslinda insan olarak birbirlerini seviyolar...cok iyi arkadas olduklari icin ayni evde yasayabiliyolar...ama tabi cinsel eksiklikler aşk tutku olmamasi ikisini de zaman zaman farklı yollara itebiliyo...bu şartlar altinda ikisinin de başka insanlara aşık olmaları kaçınılmaz...

Bu arada karşıt yorum yapanlar daha önce takistigim kişiler intikam alıyorlar tarzi bir mesajınız var ama sizinle hiç bir konuda takismadim.derdim o değil.

Doğru bildiğim neyse onu yazıyorum.

İşin tuhafı ben de atışmadım diyemez yani şu konuda şu mevzumuz vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…