- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi witch hunt
-
Kahve kuzum nerelerdesin senYine diyorum sen hiç boşanmadin bu adamdan
hadi aksine inandir beni
bende sana soru sorcam o zaman
Onu bilemem, hic soylemedim hayatimda ben sunu yapmam bunu yapmam diye. Hic bir sey imkansiz degil. Yapmam dersin oyle bir yaparsin ki hayat seni mecbur birakir. Agzimi acamam o konuda. Dedigim gibi yaptigi hic bir seyi savunmuyorum konu sahibinin. Kendisi sorunlu bir surecten geciyor olabilir. Kocalarinin arkasindan agzina geleni soyleyen, ama onlarla birlikte olmaktan da geri kalmayan kadinlardan cok cok daha hakli ve durust buluyorum sadece konu sahibini hepsi bu.Aynı yerdeyiz o zaman, aldattı diye boşandığın adamdan maddi yardım alır mısın sen, ya da şu durumda sen olsam başka adam yüzünden boşansam bu defa maddi yardım yapmaz diye endişe eder misin
aynı fikirdeyimOnu bilemem, hic soylemedim hayatimda ben sunu yapmam bunu yapmam diye. Hic bir sey imkansiz degil. Yapmam dersin oyle bir yaparsin ki hayat seni mecbur birakir. Agzimi acamam o konuda. Dedigim gibi yaptigi hic bir seyi savunmuyorum konu sahibinin. Kendisi sorunlu bir surecten geciyor olabilir. Kocalarinin arkasindan agzina geleni soyleyen, ama onlarla birlikte olmaktan da geri kalmayan kadinlardan cok cok daha hakli ve durust buluyorum sadece konu sahibini hepsi bu.
Ay bana çok Dallas geldi bu mevzu valla :))Kuşu ötmüyo diye adamın kalbi beyni de ötmüyo degil ya...aldatma sadece cinsel olarak mı olur...
Su soylediklerinde cok haklisin fakat sirf maddi destek icin bu sevgisizlige neden katlanir bir insan yillarca.Ben burda full ahlakli imaj cizmek zorunda degilim
Etten kemikten yaratildim
Menfaatlerim var dedim
Bunu insan gibi soyledm
Sen isten aksam eve gelince
Boynuna oglun atliyor
Kocanla normal bi hayatin
Normal bi annen
Ve sevdigin vefat etmis bi baban var ..
Ben isten eve geldigimde sessizlik
Aksamlari ayri yatilan esyali bos bi evim
10 yildir dokunulmadan ,hissetmeden
Sevildigimi yasayip gittim
Ama artik asik oldum
Bitti
Bunu anlatiorum
Nesini anlamiyorsun?
Belki cinselligi yasamayi basarabilmis olsalardi konu buralara hic gelmeyecekti? Olamaz mi? Cinsellik de bir bagdir ve kimi zaman bir seyleri kurtarmaya da yetebilir.darkmore siz diger aldatilip her turlu eziyeti gorup bir de kocalariyla sevisen kadinlari kinayip bu uyeyi onlardan daha onurlu bulmussunuz sirf sevismedigi icin ama witch hunt esiyle bosanip birlestikten sonra cinsel terapi icin doktora gitmisler yani sevismek icin!. Sadece sevisememisler, bu demek oluyor ki konu sahibi o anlattiklarinizdan daha mi masum? Tesadufi bir sekilde sevismedigi icin?
Kusura bakmayin da cok komik.
(Ben o tarafa da laf soyleyecek yetkide oldugunuzu dusunmuyorum. Kinadiginiz insanlarla ayni seyi yasamis birini savunurken ustelik! )
[QUOTE ="llina, post: 49533160, member: 721175"]Kahve kuzum nerelerdesin sen
Witch pardon bulmuşken yanaşayım dedim
Aynı yerdeyiz o zaman, aldattı diye boşandığın adamdan maddi yardım alır mısın sen, ya da şu durumda sen olsam başka adam yüzünden boşansam bu defa maddi yardım yapmaz diye endişe eder misin
Onu bilemem, hic soylemedim hayatimda ben sunu yapmam bunu yapmam diye. Hic bir sey imkansiz degil. Yapmam dersin oyle bir yaparsin ki hayat seni mecbur birakir. Agzimi acamam o konuda. Dedigim gibi yaptigi hic bir seyi savunmuyorum konu sahibinin. Kendisi sorunlu bir surecten geciyor olabilir. Kocalarinin arkasindan agzina geleni soyleyen, ama onlarla birlikte olmaktan da geri kalmayan kadinlardan cok cok daha hakli ve durust buluyorum sadece konu sahibini hepsi bu.
çalışıyor musun witch? bulunduğun ülkede işin var mı yok mu merak ediyorum sadece
bir de beğendiğin kişi nereden? ve nereli? bunlara göre yorum yapcam:)
Su soylediklerinde cok haklisin fakat sirf maddi destek icin bu sevgisizlige neden katlanir bir insan yillarca.
Bu arada karşıt yorum yapanlar daha önce takistigim kişiler intikam alıyorlar tarzi bir mesajınız var ama sizinle hiç bir konuda takismadim.derdim o değil.
Doğru bildiğim neyse onu yazıyorum.
anladımTam anlamiyla calismiyorum
Sadece musteri oldugunda gidiyorum
Sigortami disardan kendim yatiriyorum
Boluk borcuk para aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?