Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Gormedim bi onceki yazdigini cok yorum var
Sarji btiyor takiyorum tekrar cevap yaziyorum

Ayrıyken zaten maddı destek alıyormus
Maddı durum yuzunden tekrar evlendım demıstı

Bence hıc bosanmadılar bıle

Sizi reelde de tanıyan insanlar cinsel hayatınızı sizin anlattığınız kadarini bilebilir yalnız. Bu bir dürüstlük ölçütü değil

Ben durumu az cok biliyordum.eksik biliyormusum. Konusmak kolay. Burdan yazmak kolay. Onun icin ben fikrimi yazmiyacam. Söyle yap böyke yap diyemem su halde. Iki secenegin var. Ikisinin artilarni -eksilerini düsün. Vicdanini , kalbini mantigini kullan. Ortak nokta dogru olan yerdir. Ama bu dogru yer herkes icin farkli. Karar senin olacak. Yasayacagin hayat da.

Yok yahu zaten ben de bosan diyorum witche. Ne isin olur kusu otmeyen adamla? Mal miyim salak miyim akil var mantik var yani.

Witchte alan razı veren razı durumu var. Evet maddi imkanları kullanıyor baba evinde yaşayacağına daha özgür bir hayatı var. E koca da etrafa sağlıklı mutlu erkek rolü kesiyor. Aldatma olayında fiziksel bir aldatma olup olmadığını bilmediğini söylemişti konu sahibi ama en yakın kız arkadaşın faturaları vs ödenmiş ortada bir ilgi varmış bu aşikar. Durum eşitlenmiş (!) gibi görünüyo.

Acilen boşanma kağıdını imzalamalısın. (Reklamdaki Doktor tonlamasıyla)

Bahsedilen konuda seni elestirmistim ama yeri burasi degil suan.

Bosanip ayni adamla evlenmenin avantaji nedir . Bu kisim yalansa o zaman hepsi yalan.

witch anladigim kadariyla kocani maddi acidan daha rahat gecinmek icin kullanmak istiyorsun ama yaptigin %100 yanlis. Zaten su yeni adam olmasa bile evliligin tamamen cikar uzerine kurulu. Bir an once bosanman gerek. Sonra yeni asklara yelken acabilirsin.

Dipsiz Not: Sosyal medyada guclu kadin yok, guclu gorunen kadin var.Empati kurmayan, konulara pat kut diye dalan kadinlara guclu kadin imaji yapistirmiyor musunuz . Bitiyorum. Yapilan yorumlardan kisilik analizi cikartmayin.

Konu sahibi ben sizi anladım.
Siz eşinizi çoktan gözden çıkarmışsınız ama ya o beğendiğiniz kişi size cevap vermezse
" ortada kalırsanız !!!" diye endişelisiniz.

Kendinize yakıştırıyorsanız ki bence beklediğiniz cevap tam da bu aşağıdakileri yapın.

Bu durumda önce evli oldugunuzu belli etmeden adamla yakınlaşacaksınız. Adamın niyetini anlayınca boşanacaksınız.

Yok yahu zaten ben de bosan diyorum witche. Ne isin olur kusu otmeyen adamla? Mal miyim salak miyim akil var mantik var yani.

Aynı yerdeyiz o zaman, aldattı diye boşandığın adamdan maddi yardım alır mısın sen, ya da şu durumda sen olsam başka adam yüzünden boşansam bu defa maddi yardım yapmaz diye endişe eder misin

Kocan seni aldatiyor hatta sapkin dusunceleri var yakin arkadasina goz koyuyor. Bu adamdan bosanip parasi icin tekrar evleniyorsun. Sonra birine aşık olup sevisemedigin kocani ne yapayim diye soruyorsun?
Bosanma tabiki o adamla olmazsa 3.ye evlenmek zor olur. Bu kadar midesizligin icinde arada o da kaynar

Sana vallahi de billahi de bosandim
Yemin ederim bosandim mi demem lazim ?
Niye inanmadin anlamadim
Ilk defa mi gordunuz ayni adamla ikinci kez evlenen insan ?
Seninle bir kere bile takismadik
Hadi digeri kendini tatmin ediyo
Buldu bi konu ordan yardiriyo
Kendini mutlu hissediyor
Senin amacin ne ?

Yine diyorum sen hiç boşanmadin bu adamdan
hadi aksine inandir beni
bende sana soru sorcam o zaman

Ikıncıye evlenilebiliniyorsa ikinciyede boşanılabilinir diye düşünüyorum. Evet kinse bitki değil. Bitki bile olsa sulamazsan ölür çok sularsan da ölür.. sen o dengeyi iyi tutturmalısın. Gelen gideni aratırmı bunu ölçüp tartmalısın. Şuan kötü giden kağıt üstündeki evliliğinden daha kötü duruma düşmemen için. Keşke cinsel problemleri olan erkekler hiç evlenmeseler.. hakkında hayırlısı olsun

çalışıyor musun witch? bulunduğun ülkede işin var mı yok mu merak ediyorum sadece
bir de beğendiğin kişi nereden? ve nereli? bunlara göre yorum yapcam:)

Bu dürüstlük dobralik masumluk değil ki.asla değil.belki bir çok başka adı olabilir.

O zaman kocami aldatiyorum,kardeşimi boğmak istiyorum,evliyim ama patrona aşığım, kocami sevmiyorum ama parasi için birlikteyim vs vs yazan kadınlara da alkış tutalım.onlar da tüm dürüstlukleri ile konu açmışlar.

Alkışlar mısınız onları yoksa ahlak dersi mi verirsiniz? Yapmayın lütfen.

Konu sahibi tek çıkar yolun boşanmak.sadece hoşlandığın biri için değil kendin için boşanmak.

"Bosandigimiz zamanda onun maddi destegi hep ustumdeydi
Simdi ikinci kere yaparsam
Hele hele bunun sebebinin baska bi adam oldugunu duyarsa bu destegi tabii ki yapmaz"

Hadi Allah aşkına tutun şu ifadenin bi ucundan

Ben burda full ahlakli imaj cizmek zorunda degilim
Etten kemikten yaratildim
Menfaatlerim var dedim
Bunu insan gibi soyledm
Sen isten aksam eve gelince
Boynuna oglun atliyor
Kocanla normal bi hayatin
Normal bi annen
Ve sevdigin vefat etmis bi baban var ..
Ben isten eve geldigimde sessizlik
Aksamlari ayri yatilan esyali bos bi evim
10 yildir dokunulmadan ,hissetmeden
Sevildigimi yasayip gittim
Ama artik asik oldum
Bitti
Bunu anlatiorum
Nesini anlamiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…