- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Witch merak ettigim bir sey varYurtdisindaydim
Ilk ciktigimda evliydim hatirliyorsan
Orda bes parasi gurur kasicaktim oyle mi?
Pehhh ne gurur ama
Ay ben de görmüşken bi selam vereyim kahve selamlar öpücükler mutlu yıllarKahve kuzum nerelerdesin sen
Witch pardon bulmuşken yanaşayım dedim
Konu sahibine üzüldüm aslında.burada ki çok konuda kustugu öfkesi de hep gerçek yaşantısının yansıması diye düşündüm.Çoğu kişi witch'in kocasını bencilce kullandığını ve kandırdığını falan ima edip duruyor.
Anlattıklarına göre 2. kez evlenmeleri anlaşmalı evlilik gibi bir şey. Eşi de yarar sağlıyor witch de. Doğru veya yanlış. İkisi de razı bu duruma. Zorlama yok, kandırma yok. Bunu kınamak kimseye düşmez
Vereceğin karar maddiyat veya maneviyat arasında olacak diye düşünüyorum, haksız mıyım?
Onu bilemem, hic soylemedim hayatimda ben sunu yapmam bunu yapmam diye. Hic bir sey imkansiz degil. Yapmam dersin oyle bir yaparsin ki hayat seni mecbur birakir. Agzimi acamam o konuda. Dedigim gibi yaptigi hic bir seyi savunmuyorum konu sahibinin. Kendisi sorunlu bir surecten geciyor olabilir. Kocalarinin arkasindan agzina geleni soyleyen, ama onlarla birlikte olmaktan da geri kalmayan kadinlardan cok cok daha hakli ve durust buluyorum sadece konu sahibini hepsi bu.
Witch merak ettigim bir sey var
Koca kisisiyle sevgi baginiz var mi? Yani cinsellik yok tamam anladim ama evde mesela yan yana oturup sarilma var mi? Cinselligin olmamasi su veya bu sebepten ama fiziksel cekiminiz var mi? Witch her seye ragmen ben seni seviyorum,senle ayni cati altinda yasamak hosuma gidiyor tarzinda tatli bir dil var mi aranizda?
Bu yüce gönüllülükten nasibini almamış üyelere acıdım söylemeden geçemedim, hiçbisey için yapmam demem yeri gelir öyle bi yaparsın ki diyosun akabinde kocalarının arkasından...diye başlayan cümlen var, kıyas yapmışsın ama bak o da olabilir bişey demek ki, yani aslında onu da yapabilirsin belki
Durum bundan ibaret zaten. Dediği gibi, yaşadığını bile hissedememiş bu zamana kadar.Konu sahibine üzüldüm aslında.burada ki çok konuda kustugu öfkesi de hep gerçek yaşantısının yansıması diye düşündüm.
Yalnız,sevmeyen sevilmeyen,evli kalmak istemeyen ama kalmak zorunda hisseden,güçlü görünen ama asla öyle olmayan,mutsuzlugu seçen,olan hayatı ile olması gereken hayatı arasında sıkışıp kalan bir kadın.
Ama kurtuluşu para yada başka bir şey için devam etmek değil.
Yoo siddet gorup de ayni yataga da giriyorsam ben de onursuzumdur zaten, gurursuzumdur, pqra karsiligi kocamla sevisiyorumdur,fikrim degismez. Ben her zaman onurluydum oyle de kalacagim demem. Kiyas yaptim evet,ama o kiyasi yapan kisi bensem de fikrim ayni baskasiysa da fikrim ayni olurBu yüce gönüllülükten nasibini almamış üyelere acıdım söylemeden geçemedim, hiçbisey için yapmam demem yeri gelir öyle bi yaparsın ki diyosun akabinde kocalarının arkasından...diye başlayan cümlen var, kıyas yapmışsın ama bak o da olabilir bişey demek ki, yani aslında onu da yapabilirsin belki
Anladigim bosanamiyorsun çünkü maddi olarak adama bağımlısın galiba? Kocan kendi durumu için ne düşünüyor??
Sana yorum yaptim cevap vermedin
Dedim ki normal bi hayatin var
Colugun cocugun var
Ama benim yok !
Hadi gene iyisin
Konudam nemalandin
Begenileri topladin
Toplar toplar harcarsin artik ...
Puuuuu sana witch
Baaaaaaak ben nasil ahlakliyim imajinin altina imzaNi attin
Mutlu musun ?
Ben iki türlüsünü de hoş bulmuyorum dile se getiriyorum
Ya illa ki kimsenin basina bir sey gelmesin tabiiki. Aliskanlik olmus artik sende demek ki. Maddi menfaat sagliyor olabilirsin ama aliskanlik da var sanirimFiziksel cekim yok
Ama biriyle aile bagin olur
Istersinki basina bi sey gelmesin
Ama bana da bulasmasin boyle bir sey
Belki cinselligi yasamayi basarabilmis olsalardi konu buralara hic gelmeyecekti? Olamaz mi? Cinsellik de bir bagdir ve kimi zaman bir seyleri kurtarmaya da yetebilir.
Evet soylediklerimin arkasindayim. size komik gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?