Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Yurtdisindaydim
Ilk ciktigimda evliydim hatirliyorsan
Orda bes parasi gurur kasicaktim oyle mi?
Pehhh ne gurur ama
Witch merak ettigim bir sey var
Koca kisisiyle sevgi baginiz var mi? Yani cinsellik yok tamam anladim ama evde mesela yan yana oturup sarilma var mi? Cinselligin olmamasi su veya bu sebepten ama fiziksel cekiminiz var mi? Witch her seye ragmen ben seni seviyorum,senle ayni cati altinda yasamak hosuma gidiyor tarzinda tatli bir dil var mi aranizda?

Bu adamdan boşanmican witch boş yere aklını diğerine takma
acı çeken sen olacaksın yine

Empati kurdum ve ben eğer 2. Şans vermeme rağmen hala mutlu olamiyorsam suanki esimden tekrar ayrilirdim. Ve bana kadin oldugumu hatirlatan yeni askimin pesinden kosardim sanirim :) Hayat kısa sonucta. Belkide yıllardır beklediğim o sıcak aşk kapımı çalmıştır artık.

Konu sahibine üzüldüm aslında.burada ki çok konuda kustugu öfkesi de hep gerçek yaşantısının yansıması diye düşündüm.

Yalnız,sevmeyen sevilmeyen,evli kalmak istemeyen ama kalmak zorunda hisseden,güçlü görünen ama asla öyle olmayan,mutsuzlugu seçen,olan hayatı ile olması gereken hayatı arasında sıkışıp kalan bir kadın.

Ama kurtuluşu para yada başka bir şey için devam etmek değil.

Amaan hayatını yaşa, nasıl mutlu oluyorsun öyle yap. Bence kişisel değerler toplumsal değerlerden daha önemli.

Bu yüce gönüllülükten nasibini almamış üyelere acıdım söylemeden geçemedim, hiçbisey için yapmam demem yeri gelir öyle bi yaparsın ki diyosun akabinde kocalarının arkasından...diye başlayan cümlen var, kıyas yapmışsın ama bak o da olabilir bişey demek ki, yani aslında onu da yapabilirsin belki

Fiziksel cekim yok
Ama biriyle aile bagin olur
Istersinki basina bi sey gelmesin
Ama bana da bulasmasin boyle bir sey

[QUO TE="sulkonuşmuyom: 49533329, member: 396173"]Ay ben de görmüşken bi selam vereyim kahve selamlar öpücükler mutlu yıllar @Kahve-Kokulu-Kadin[/QUOTE]

Ben senle konuşmuyom

Hem gay olup hem bir de nasil aldatiyor? Kendini kanitlama cabasi belki de. Cevre tarafindan laf olmasin diye evlenenler gibi sanirim. Esinizden ve ilgisizlikten sevgisizlikten bikmissiniz. Her ne kadar erkekler cinsel yonden baskin, sekse merakli gibi gozukse de biz kadinlarin da bir ihtiyaci bu. Hayatimizda onemli bir yer kapliyor. Cocugunuz yoksa, esiniz sorunluysa yeni bir seylere baslamaktan korkmayin. Bazen butun gemileri yakinca her sey mahvolacak saniyorsunuz ama cok daha guzel seyler olabiliyor. Yalniz malesef bosanmis kadina "dul" gozuyle bakip faydalanmaya calisan kisiliksiz çakallar da cok var ve cevrenizde olacaktir. Dikkat edin.

Sana yorum yaptim cevap vermedin
Dedim ki normal bi hayatin var
Colugun cocugun var
Ama benim yok !
Hadi gene iyisin
Konudam nemalandin
Begenileri topladin
Toplar toplar harcarsin artik ...
Puuuuu sana witch
Baaaaaaak ben nasil ahlakliyim imajinin altina imzaNi attin
Mutlu musun ?

Durum bundan ibaret zaten. Dediği gibi, yaşadığını bile hissedememiş bu zamana kadar.
Yalnız başına kaldığında ne yaşadığını hiçbirimiz bilemeyiz. Boşanmadığı sürece mutsuz olacak sadece bunda hepimiz hemfikiriz

Yoo siddet gorup de ayni yataga da giriyorsam ben de onursuzumdur zaten, gurursuzumdur, pqra karsiligi kocamla sevisiyorumdur,fikrim degismez. Ben her zaman onurluydum oyle de kalacagim demem. Kiyas yaptim evet,ama o kiyasi yapan kisi bensem de fikrim ayni baskasiysa da fikrim ayni olur

Witch ben bir seyi anlamadim.

Maddiyat icin, menfaatlerim icin ikinciye evlendim dedin. Sonra bu sefer her sey duzelir diye umdum dedin ve parasi icin baristigin adamla cinsellik yasamaya calistin.

Yani sen bu adamla sevdiginden degil maddiyat icin baristin ama barismisken seks de olsun mu dedin onu anlayamadim. Biri cok soguk, kati bir sebep digeri duygusal. Celiskiye dustum.

Yarın araba alacam beğenilerle laf aramızda kazen ortaklıkta teklif etti

Te Allahım

Ben iki türlüsünü de hoş bulmuyorum dile se getiriyorum

Sizin hoş bulup bulmamanız önemli tabi...zira bu forumun juri üyelerindensiniz...dürüst olmanız da gözlerimi yaşarttı ayrıca..bi dürüst siz varsınız bu forumda zaten...konu sahibine bu kadar yükleniyosunuz da acaba sizin hayatiniz nasıl..kimbilir hangi olumsuzluklarınızi kapayıp burda ego tatmini yapiyosunuz...

Fiziksel cekim yok
Ama biriyle aile bagin olur
Istersinki basina bi sey gelmesin
Ama bana da bulasmasin boyle bir sey
Ya illa ki kimsenin basina bir sey gelmesin tabiiki. Aliskanlik olmus artik sende demek ki. Maddi menfaat sagliyor olabilirsin ama aliskanlik da var sanirim

Belki cinselligi yasamayi basarabilmis olsalardi konu buralara hic gelmeyecekti? Olamaz mi? Cinsellik de bir bagdir ve kimi zaman bir seyleri kurtarmaya da yetebilir.
Evet soylediklerimin arkasindayim. size komik gelebilir

O zaman neden konu sahibi gibi bilimum hakaret görüp cinselligi yasayan diger kadinlara onursuz muamelesi yaptiginizi anlamadim? Belki onlar da cinsellikle bir bağ kurmaya çalışıp bir şeyleri kurtarmayı düşündüler, olamaz mı?
Bana gore aldatilma siddet bilumum kotu muamele affedilmeyecek bir seydir. Sanırım size göre de bu kişisine göre değişmektedir. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…