- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ev arkadasi diyorsun ama sen bu kocaya gidip ben başkasını seviyorum desen anlayışla mi karşılar sence? Anlasmali evlilikler vardır onlar bile belli bir zaman dilimini kapsar. Sonra herkes kendi yoluna gider. Siz 2.kez evlenmişsiniz üstüne üstlük. Böyle ömür geçer mi?
Bir de anlamadığım ne bileyim biyolojik saati vardır insanin çocuk sahibi olmak istersin. Kocan bunu da mi istemiyor? Ya da sen?
Hep diyor
Tedavi olucaz
Cocuk olcak
Ivir zivir
Ama beni en son 26 temmuz aksami opmus
Hemşire olduğumu kim söyledi
Sizin kojularinizi takip etmiştim ,ins daha iuisiniDir ,bayanlar hemcinslerine neden bukadar kaba :)yahu kahve kokulu bayan :)kadın dürüst olmaya çalışıyor ,afaroz edilecegibinde farkında ,zaten bktan bir durumun içinde e bizdemi yüklenekBu adamdan boşanmican witch boş yere aklını diğerine takma
acı çeken sen olacaksın yine
Ya da saglik memuru her neyse
Canım tabii ki iyi olur. Sen adamın en eksik olduğu zaafini bile bile evlenmiş ve ses cikarmamissin ona göre daha ne olsun. Karşına çıkan kişi senin evli olduğunu biliyormu?
Ohoo hani nerde kaldi dokunulmadan sevildigini hissetmeden yasanilan bir evlilik..
Hikayeyi yoguralim bakalm daha nerelere cekilecek
Arkadaş neyi bilmek istiyorsunuz bir de bu çıktı yaa her konuda bu, 31 yaşındayım Ankarada yaşıyorum 4.5 senelik evliyim 14 yıldır beraberiz, panik atağım ve keratokonusum hariç sagligim yerinde,annemin diyabeti kafamı kurcalıyo babam gibi onu da kaybetmekten korkuyorum, 21 aylık bir borcumuz var, eşim polis bide ona endişeleniyorum ortalık karışık bişey olur mu diye,baba hasreti tabi birde
Ama yok evliliğimde bir problem,yok yani, ha eşimin saçları dökülüyor o bari içinizi rahatlatsın, buna inanmak niye zor,burda sürekli yazıp evliliği gayet iyi giden birçok kadın var neden imkansız geliyo bu
Sert yorum yapıyo olmam aslında gerçekte ezik olduğum için değil kadınların ezikliğine tahammül edemediğim için, bir de burdan bakın,bence daha mantıklı
Harbi çok acayip yerleri didikliyorsunuz siz de.Ohoo hani nerde kaldi dokunulmadan sevildigini hissetmeden yasanilan bir evlilik..
Hikayeyi yoguralim bakalm daha nerelere cekilecek
Bunu eyleme dökmeye kalksa peki? O zaman ne yapacaksın?
26 temmuzla bu zaman arasnda 6 ay var sivri zekali arkadasim
6 ayda bir mi sevisiyorsunuz siz
AbooooBiliyor
Valla boyleleri şimdi sen yanlış yapsan gitsen diğerine kocan ogrense derki "madem kötüydum niye 2 kez evlendi vs.." kendini aklar kendi yanlışlarını görmez seni harcar .. dikkatli ol.Biliyor
İşte böyle bir durumda nikahlı olduğun adamı seçebileceksen eğer, yani hala düzeltirim, şartlarımdan da vazgeçmem mümkün görünmüyor diyorsan o zaman durum başka. Yok yapamam diyorsan boşanacaksın.Bilmiyorum hic eyleme dokmedi
Hem dedim ya bi haftadir ergen gibiyim
Muzik dinleyip
Hayal kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?