Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Konuyu acmiyoruz
Acamiyorum sonu kavga oluyor

Bu adamdan boşanmican witch boş yere aklını diğerine takma
acı çeken sen olacaksın yine
Sizin kojularinizi takip etmiştim ,ins daha iuisiniDir ,bayanlar hemcinslerine neden bukadar kaba :)yahu kahve kokulu bayan :)kadın dürüst olmaya çalışıyor ,afaroz edilecegibinde farkında ,zaten bktan bir durumun içinde e bizdemi yüklenek

Witch sen benim sevdiğim üyelerden birisin. Bu konuya şaşırdım. Nedenine gelince; eski konularını okumuş biri olarak sana şunları söyleyebilirim: Annen zor bir kadın. Kocan yorumsuz...Peki sen hayatı neden zorlaştırıyorsun? Bir ara yalnız yaşıyordun diye biliyorum ve yine hafızam beni yanıltımıyorsa serhat şehirlerinden birinde nispeten daha rahat yaşayabileceğin bir ilde yaşıyordun. Demem o ki sen zaten zamanında kendi ayakları üstünde durdun. Sen değil miydin Çin gibi bizimle hiç benzeşmeyen bir ülkede bir sene yaşayan? Tahmin ettiğinden daha güçlüsün. Eşinden tekrar boşanabilirsin ve aşık olduğun kişinin peşinden gidebilirsin ama riske girmelisin. Hem karnım doysun hem her istediğim olsun olmaz.

Boşan ve bu yeni adama fırsat ver.Olmazsa bile zaten evdekiylede olmuyo.Hayat senin saksıda bitki gibi yaşayamazsın.

Ohoo hani nerde kaldi dokunulmadan sevildigini hissetmeden yasanilan bir evlilik..

Hikayeyi yoguralim bakalm daha nerelere cekilecek
Harbi çok acayip yerleri didikliyorsunuz siz de.
Kadın cinsellik yaşamıyoruz o sebepten ev arkadaşıyız diyor.
Ve de temmuzdan bu yana kaç ay geçmiş, hesaplayalım bir 6 ay olacak neredeyse. Bu kadar sürede kardeş kardeş oturmuşlar işte. Bu evliliğin gerçek olmadığına net karar vermek için kaç ay süre lazım peki?

26 temmuzla bu zaman arasnda 6 ay var sivri zekali arkadasim
6 ayda bir mi sevisiyorsunuz siz

Iyi de hemşire siz tee mayista gittiniz doktora di mi? Eh demekki ara ara sevisiyosunuz siz. Bak simdi is nereye geldi biliyo musun? Adamla maddi kaygi nedeniyle evlendin, ama öpüsüp sevisiyosunuz da, ama ayni zamanda nasil oluyorsa sadece ev arkadaşısınız da.. e adam sizi paravan olarak kullanmak icin evlendi ama tensel temaslar da var.. e adam size her sey düzelecek de diyor. Ama siz bu evlilikte duygu yok diyorsunuz..

Deseydiniz ki fuckbody olmak icin evlendik ama beceremiyoz o bile daha anlaşılır olurdu.

Bilmiyorum hic eyleme dokmedi
Hem dedim ya bi haftadir ergen gibiyim
Muzik dinleyip
Hayal kuruyorum
İşte böyle bir durumda nikahlı olduğun adamı seçebileceksen eğer, yani hala düzeltirim, şartlarımdan da vazgeçmem mümkün görünmüyor diyorsan o zaman durum başka. Yok yapamam diyorsan boşanacaksın.

Witch, sen bdvdeki diger mesajlarinda hatta buradaki atarli mesajlarinda bile mangalda kul birakmayan, asan kesen sert bir kadinsin. Bende hep kimseye eyvallahi olmayan biri oldugun dusuncesini uyandirdin. Gercek hayatinda niye bu kadar pasifsin? Bunun tek sebebi para degildir, para icin aldatan kocasiyla barisan bir kadin olamazsin. Yaninda insan olmamasindan mi korkuyorsun, baska bir sebep vardir diye dusunuyorum. Iki bambaska kadin var cunku karsimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…