- 27 Şubat 2012
- 17.125
- 29.061
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Sana yorum yaptim cevap vermedin
Dedim ki normal bi hayatin var
Colugun cocugun var
Ama benim yok !
Hadi gene iyisin
Konudam nemalandin
Begenileri topladin
Toplar toplar harcarsin artik ...
Puuuuu sana witch
Baaaaaaak ben nasil ahlakliyim imajinin altina imzaNi attin
Mutlu musun ?
Hangimizin yok ki :)Onunda var belki sorunları
sadece bilmiyoruz o kadar
Sizin hoş bulup bulmamanız önemli tabi...zira bu forumun juri üyelerindensiniz...dürüst olmanız da gözlerimi yaşarttı ayrıca..bi dürüst siz varsınız bu forumda zaten...konu sahibine bu kadar yükleniyosunuz da acaba sizin hayatiniz nasıl..kimbilir hangi olumsuzluklarınızi kapayıp burda ego tatmini yapiyosunuz...
Yarın araba alacam beğenilerle laf aramızda kazen ortaklıkta teklif etti
Te Allahım
Witch ben bir seyi anlamadim.
Maddiyat icin, menfaatlerim icin ikinciye evlendim dedin. Sonra bu sefer her sey duzelir diye umdum dedin ve parasi icin baristigin adamla cinsellik yasamaya calistin.
Yani sen bu adamla sevdiginden degil maddiyat icin baristin ama barismisken seks de olsun mu dedin onu anlayamadim. Biri cok soguk, kati bir sebep digeri duygusal. Celiskiye dustum.
Onursuzlar da ondan. Ben yaparsam bunu ben de onursuzum. Cinsellikle bag kurup duzelsinler o zaman, bir kerelik bir eylem madem. Yillarca ayni rezillikle hayatlarini devam ettiren kadinlar var. yorum farkidir aramizdaki farklilik, saygi duymak gerekir ,size de iyi aksamlarO zaman neden konu sahibi gibi bilimum hakaret görüp cinselligi yasayan diger kadinlara onursuz muamelesi yaptiginizi anlamadim? Belki onlar da cinsellikle bir bağ kurmaya çalışıp bir şeyleri kurtarmayı düşündüler, olamaz mı?
Bana gore aldatilma siddet bilumum kotu muamele affedilmeyecek bir seydir. Sanırım size göre de bu kişisine göre değişmektedir. İyi akşamlar.
Çok merak ediyosan tanışabiliriz ciddiyim
Peki bu evli olduğun şahıs şimdi senle gerçek bir evlilik yaşayalım, hatta çocuk yapalım dese mesela...Tamamen nefret etmiyorum ki
Cunku biz hep stabil ilerliyorduk
31 yasindayim
Belki bir cocugum olsun istedim
Belki cinsellik ne yasamak istedim
Ama olmuyor iste
Anladim.Tamamen nefret etmiyorum ki
Cunku biz hep stabil ilerliyorduk
31 yasindayim
Belki bir cocugum olsun istedim
Belki cinsellik ne yasamak istedim
Ama olmuyor iste
Sana yorum yaptim cevap vermedin
Dedim ki normal bi hayatin var
Colugun cocugun var
Ama benim yok !
Hadi gene iyisin
Konudam nemalandin
Begenileri topladin
Toplar toplar harcarsin artik ...
Puuuuu sana witch
Baaaaaaak ben nasil ahlakliyim imajinin altina imzaNi attin
Mutlu musun ?
Canım tabii ki iyi olur. Sen adamın en eksik olduğu zaafini bile bile evlenmiş ve ses cikarmamissin ona göre daha ne olsun. Karşına çıkan kişi senin evli olduğunu biliyormu?Onu ellemezsen normal
Bana kotu lafi
Hakareti yok
Gayet ilk gunku gibi
Peki bu evli olduğun şahıs şimdi senle gerçek bir evlilik yaşayalım, hatta çocuk yapalım dese mesela...
Bu yeni adamdan vazgeçer misin?
Oyle kadinlarla bu konunun alakasi ne? Onlardan simdi bize ne?Onu bilemem, hic soylemedim hayatimda ben sunu yapmam bunu yapmam diye. Hic bir sey imkansiz degil. Yapmam dersin oyle bir yaparsin ki hayat seni mecbur birakir. Agzimi acamam o konuda. Dedigim gibi yaptigi hic bir seyi savunmuyorum konu sahibinin. Kendisi sorunlu bir surecten geciyor olabilir. Kocalarinin arkasindan agzina geleni soyleyen, ama onlarla birlikte olmaktan da geri kalmayan kadinlardan cok cok daha hakli ve durust buluyorum sadece konu sahibini hepsi bu.
Bunu eyleme dökmeye kalksa peki? O zaman ne yapacaksın?Hep diyor
Tedavi olucaz
Cocuk olcak
Ivir zivir
Ama beni en son 26 temmuz aksami opmus
Anladim.
Madem tekrar evlendim o zaman her konuda duzeltmeye calisayim diye dusundun sanirim.
Nasil bir kompleksin var bilemedim bana karsi
Hemsirelikte harcaniyorsun
En az bi descartes kadar felsefe yapabiliyorsun oysa ki !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?