Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Onunda var belki sorunları
sadece bilmiyoruz o kadar

Çok merak ediyosan tanışabiliriz ciddiyim

Tamamen nefret etmiyorum ki
Cunku biz hep stabil ilerliyorduk
31 yasindayim
Belki bir cocugum olsun istedim
Belki cinsellik ne yasamak istedim
Ama olmuyor iste

Onursuzlar da ondan. Ben yaparsam bunu ben de onursuzum. Cinsellikle bag kurup duzelsinler o zaman, bir kerelik bir eylem madem. Yillarca ayni rezillikle hayatlarini devam ettiren kadinlar var. yorum farkidir aramizdaki farklilik, saygi duymak gerekir ,size de iyi aksamlar

Tamamen nefret etmiyorum ki
Cunku biz hep stabil ilerliyorduk
31 yasindayim
Belki bir cocugum olsun istedim
Belki cinsellik ne yasamak istedim
Ama olmuyor iste
Peki bu evli olduğun şahıs şimdi senle gerçek bir evlilik yaşayalım, hatta çocuk yapalım dese mesela...
Bu yeni adamdan vazgeçer misin?

Witch Hunt ,bak arkadaşım 31 sayfa yi okudum :)tebrkler bana :)
Canım iki tarafında bu tatsız adı wvlilik denen şeyden menfaati olabilir ,yani 10 yıllık evlilikte olay bu saçma konuma gelmiş ,mümkündür ,empati yapıyorum
Evet çok bk tan bir hayatın var gibi görünüyor ,seks yok duygu yok eve gelince sarilacağin bir esin ve bebeğin evladın yok yokoglu yok...
Ama iki seçeneğin var canım ..31 yaşındasın yeni bir hayat kurabilirsin,ama eski defterlerini kapatmalisin samimi.olmalısın
Ve baZi şeyleri göze almalısın ..
Parasal is vs konularında sknt n varmış ,bunu halletmeye bak bence ilkin ,yapabiliyorSan. ..ikincisi malesef ailenin yanında kalman gerekiyorsa kalacaksın cnm (ayrı ev açman maddi olarak zorlayabilir seni ..birde bunun aile tarafı var )ve ev arkadaşınla vedalasacaksin ...evet sonrasında özgür bir kadın olarak yeni bir ilişkiye bu adamla veyahut başka adamla başlayabilirsin ..belkide geç kaliyorsundur hayata ,esin seni biryerlerde bekliyordur (komik gelebilir bu ifade :)))
2. Seçenek ise cnm kendine olan saygın varsa onu yitirecwksin ...
Ve esir hayatına devam ,paran olacak rahat olacaksın ama duygu yok cinsellik yok ...
Ve bişiy diyim mi bu senin yalancı evliliğin biyerde zaten bitecek ..
Ee ozaman ,cnm elini tez tut ve bir karar ver ..

Ev arkadasi diyorsun ama sen bu kocaya gidip ben başkasını seviyorum desen anlayışla mi karşılar sence? Anlasmali evlilikler vardır onlar bile belli bir zaman dilimini kapsar. Sonra herkes kendi yoluna gider. Siz 2.kez evlenmişsiniz üstüne üstlük. Böyle ömür geçer mi?

Bir de anlamadığım ne bileyim biyolojik saati vardır insanin çocuk sahibi olmak istersin. Kocan bunu da mi istemiyor? Ya da sen?

bak işte insanların kafasını karıştıran bu ..
kendime güvenim yok dedin bana
hiç kendine güveni olmayan bir kadının yazısına benziyor mu ?
burada kendini bu kadar kesin ve net bir şekilde ifade edebiliyorken bu kadar dik durabiliyorken hayatında neden bunu yapamıyorsun?
neden ne istediğini bilmiyorsun ?
kendi hayatın hakkında neden fikir yürütemiyorsun ?

tamam madem yapamıyorsun bana cevap ver o zaman..
bak şimdi 10 senelik cinsel birlikteliğimin olmadığı bir evliliğim var.. beni arkadaşımla aldattı bende bir hışımla boşandım ancak tek başıma ayakta duramayacağıma karar verdim ve kendisiyle tekrar evlendim.. ancak yinede bir birlikteliğimiz olmadı ev arkadaşı şeklinde yaşıyoruz.. bende o da bir menfaat evliliği içindeyiz..
bundan kısa bir süre önce 10 sene boyunca hissetmediğim duyguları başka bir adama hissetmeye başladım.. içim kıpır kıpır .. ölmemişim dedim yaşıyorum oh be..

ne yapmalıyım bana fikrini söylermisin ?

Arkadaş neyi bilmek istiyorsunuz bir de bu çıktı yaa her konuda bu, 31 yaşındayım Ankarada yaşıyorum 4.5 senelik evliyim 14 yıldır beraberiz, panik atağım ve keratokonusum hariç sagligim yerinde,annemin diyabeti kafamı kurcalıyo babam gibi onu da kaybetmekten korkuyorum, 21 aylık bir borcumuz var, eşim polis bide ona endişeleniyorum ortalık karışık bişey olur mu diye,baba hasreti tabi birde

Ama yok evliliğimde bir problem,yok yani, ha eşimin saçları dökülüyor o bari içinizi rahatlatsın, buna inanmak niye zor,burda sürekli yazıp evliliği gayet iyi giden birçok kadın var neden imkansız geliyo bu

Sert yorum yapıyo olmam aslında gerçekte ezik olduğum için değil kadınların ezikliğine tahammül edemediğim için, bir de burdan bakın,bence daha mantıklı

Oyle kadinlarla bu konunun alakasi ne? Onlardan simdi bize ne?
Neyi neden aklama ihtiyacindasiniz?
Burada bi avukat var o da sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…