Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Siz kaç kişisiniz ne yahu? Siz-biz mi var niçin benim haberim yok?
Burada iki takım çarpışmıyor, saptırmayın, beni de alıntılayıp durmayın rica ediyorum, konu apayrı bir yere gidiyor.

"Bosandigimiz zamanda onun maddi destegi hep ustumdeydi
Simdi ikinci kere yaparsam
Hele hele bunun sebebinin baska bi adam oldugunu duyarsa bu destegi tabii ki yapmaz"

Arkadaş siz tutup şunu savunduysanız kusura bakmayın KK da artık her kadın über empatiyi hakediyor

Bu 3.alıntılamam ama kimse çıkıpta şu ifadeye birşey yazmadı,etik mi doğru mu ahlaki mi insani mi ne bu

ortada bir evlilik yok ki..
konu sahibesinin evliliğin ne olduğunu bildiğinden bile emin değilim..
tam 10 sene boyunca hayatını boşa harcamış bir kadın var sadece benim gördüğüm..
Evet yahu ortada bir evlilik yok, beraber yasayan iki iyi arkadas var,hepsi bu

ortada bir evlilik yok ki..
konu sahibesinin evliliğin ne olduğunu bildiğinden bile emin değilim..
tam 10 sene boyunca hayatını boşa harcamış bir kadın var sadece benim gördüğüm..
Aynen. Ayrıca ironi yapılan mesajlar hariç, kimse olur böyle şeyler ikisini de idare et gibisinden şeyler yazmadı.
Ben de ılımlı yaklaştım, ılımlıdan kasıt çözüm bulmak amaçlı. Ancak ben de boşanması taraftarıyım.

Kendim adıma şunu da ekliyeyim yorumlarım serttir sivridir laf sokarım genelde empati de yapmam (belli konularda kesinlikle yapmam) ama witch için yaparım yalan söylediğini düşünmüyorum aşk yok sex yok menfaatler var tr de bu bildiğin mantık evliliği bunun neyine şaşırıyorsunuz ki o kadar çok mantık evliliği yapan var ki bence gayet normal

Siz kaç kişisiniz ne yahu? Siz-biz mi var niçin benim haberim yok?
Burada iki takım çarpışmıyor, saptırmayın, beni de alıntılayıp durmayın rica ediyorum, konu apayrı bir yere gidiyor.
Nesini anlayamadınız siz işte yanlışa yanlışla giden
Bel altı vuran
Witch yaralıycaz diye onun yanlış bulduğunuz tavrıyla witche yaklaşan
Siz saptırmayında bizler yorulmayalım

Genel anlamda negatif etkiye sahip bir uyesiniz sanirim yasadiklariniz sizi bu duruma getirmis.
Konunuza gelecek olursa para kaynagi diye sevmediginiz bir ev arkadasiyla omur gecirmek sponsora katlanmaktan oteye gitmez.
Diger adam icin degil kendinize olan sayginizdan bosanin bence zaten diger adam sizi seviyormu sizinle gelecek dusunecekmi muallakta.
Ama sevmeseniz de evliyken baska birini dusunmek bana sadakatsizlik olarak geliyor

E o lafların karşılığı "cnm sn aldtldn" mı olmalı? Neyi savundugunuzun farkında mısınız?
Canım benim ben savunuyor muyum dön bi bak. Neden o konuşmanın bu konuda witch'e acımasızca saldırmak için kullanıldığını sorguluyorum ben. Yanlışa yanlışla mı cevap vermek gerek? Mutsuz bir kadına saldırınca siz iyi insan mı oluyorsunuz?

Adam biliyor evli oldugumu
Ayni isi yapiyoruz
Ben ne yapacagimi bilmiyorum demistim
Artik biliyorum
Para tek derdim olsa
Simdiki adam ev arkadasima 10 basar
Para konusunda
Ilgisi de var
adventurerpassenger
Birebir sahit ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…