- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
Witch in konusunda olduğumuza göre oda okuyor zaten
Witch konu sahibi bir kişi
Siz kaç kişisiniz inan sayamadım
Bu kadar kişi aynı tavırla hani şu yanlış bulduğunuz tavırla yaklaşırsa bu ne size ne witche birşey kazandırmaz
Aksine kaybediyorsunuz
Birde konuyu takip eden bizler ekstra yoruluyor geriliyoruz işte o kadar
Evet yahu ortada bir evlilik yok, beraber yasayan iki iyi arkadas var,hepsi buortada bir evlilik yok ki..
konu sahibesinin evliliğin ne olduğunu bildiğinden bile emin değilim..
tam 10 sene boyunca hayatını boşa harcamış bir kadın var sadece benim gördüğüm..
Aynen. Ayrıca ironi yapılan mesajlar hariç, kimse olur böyle şeyler ikisini de idare et gibisinden şeyler yazmadı.ortada bir evlilik yok ki..
tam 10 sene boyunca hayatını boşa harcamış bir kadın var sadece benim gördüğüm..
Ay nedir o mesaj yahu bi allahin kulu yok mu anlaticak banaherkes biliyo bi ben aval
Ee ben diyorum zaten cesaretim yok
Korkagim
Hala neyi soruyorsun ?
O zaman boşanıp ıyı düşünup net bir kararla güzel bir Yol çizersin insallahyeni boşanmış karşı taraf
Ay sen biliyo musun nedir olay?Noldu ya hala mi tartisiyosunuz
Ee o zaman bosanacak konu sahibi ya da bi 10 yil daha heba edecek.ortada bir evlilik yok ki..
Bizzat oradaydım o sırada. Has nicktir witch'e ergen ve yalaka gibi yakıştırmalarda bulundu. Bunları çıkarmayayım diyorum ama :)
kız ben daha evlenmedim boşanayımO zaman boşanıp ıyı düşünup net bir kararla güzel bir Yol çizersin insallah
Nesini anlayamadınız siz işte yanlışa yanlışla gidenSiz kaç kişisiniz ne yahu? Siz-biz mi var niçin benim haberim yok?
Burada iki takım çarpışmıyor, saptırmayın, beni de alıntılayıp durmayın rica ediyorum, konu apayrı bir yere gidiyor.
Canım benim ben savunuyor muyum dön bi bak. Neden o konuşmanın bu konuda witch'e acımasızca saldırmak için kullanıldığını sorguluyorum ben. Yanlışa yanlışla mı cevap vermek gerek? Mutsuz bir kadına saldırınca siz iyi insan mı oluyorsunuz?E o lafların karşılığı "cnm sn aldtldn" mı olmalı? Neyi savundugunuzun farkında mısınız?
Evet yahu ortada bir evlilik yok, beraber yasayan iki iyi arkadas var,hepsi bu
Konu ile ilgili yazdıgım mesajı tekrarlıyorum.
Siz eşinizi çoktan gözden çıkarmışsınız ama " ortada kalırım !!! " diye korkuyorsunuz.
Kendinize yakıstırırsanız hoşlandıgınız kişiye evli olduğunuzu belli etmeden yaklaşın . Niyetini anlayınca da boşanın.
Ay sen biliyo musun nedir olay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?