- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
- Konu Sahibi witch hunt
-
Kadın sığınma evlerine istismara uğrayan, can güvenliği tehlikede kadınlar sığınmıyor mu?Kadın sığınma evleri boşa var değil mi? Ne güzel bahane buluyorsunuz kendinize. Başkasına gelince kadın siginmaya git ama kendinize gelince beş parasız cikmiycam, kendimden odun vermiycem bla bla bla.
Neyse hayırlısı.
İşte bende bunu diyorum nerdeyse burda yazan her üyeyi seviyorum nasıl dan dun yorum yapmamı bekliyorlar anlamıyorum
Ikinci kere evlensem bir yabanciyla iyi mi olacak sanki ?
Bunun huyunu suyunu biliyorum
En azindan.
Ben hic mi sevilmeyecegim
Hic mi svismeyecegim
Hic mi colugum cocugum olmayacak
Hic mi kalbim titremeyecek ?
Biri beni sevsin istiyorum ama kardes gibi degil
Kadin gibi .
Hayatın gerçekleri var, haklısın.Cunku ezik olmam lazimdi
Bes kurussuz mahkeme acip
Annemin evinde tarhana kasiklamam lazimdi
Hayir efendim oyle olmayacak ..
Ben issizim diyorsam bunu yasadigim yerdekiler bilmiyor
Ben onlara karsi kendimi hep dik tuttum
Tabii ki bes kurussuz birine asik olmicam
Tabii ki parayi dusunucem
Tabii ki sartlarim uygun olacak
Kadin siginma evi mi ?
Caresiz kadinlar icin guzel bir uygulama
Ama ben oyle degilim
Fakir edebiyati yapmayin bana ...
Ben de boyle dusunuyorum. Kir dizini otur, daha once de yaptigin gibi. Menfaat onemli cunku.
Sana tavsiye, olur da kocanla ucuncu defa evlenmeye kalkarsan 5 dk otur bunlari kendine sor olur mu...
Bunlar bekarken isteniyor, menfaat icin bile olsa evliyken degil. Ne yapacaksin yani, kocanin imkanlariyla aldigin kiyafetlerle mi gideceksin yanina? Kocan sayesinde gidebildigin kuaforde suslenerek mi begendireceksin kendini?
Mantik evliligi bana cok ters ama biraz emtapiyle yapanlari da az cok anlayabiliyorum. Fakat mantik evliligi yapip, sonradan kabullendigi durumu sorun yapip "asik olmaliyim, sevilmeliyim ben" denmesini hayatta anlayamam. Sanki yasadiklarin surprizmis gibi.
Sunu da belirtmeden gecemeyecegim. Bu forumda defalarca "evliyim, baska birine ilgi duyuyorum" baslikli konular acildi ve tamami namussuzlukla, sadakatsizlikle, karaktersizlikle suclandi. Hatta beddualar edildi umarim kocan da baskasina asik olur daha beterini gor tarzinda. Onlarin da kendilerine gore sebepleri vardi. Kimi aldatilmis, kimi siddet gormus, kimi bir tatli soz duymamis. Kimi gorucu usulu, kocasini secme sansi bile olmamis. Fakat ben bu konudaki kadar empati kasildigini gormedim. Bir cok kisi "ah cnm mutlu ol tmm mi" seklinde bakiyor olaya. Degisen ne acaba.
Ben hic salon kadını çizgimi bozmadim bi kere. Çünkü ben olayi anlayana kadar kavga bitti.En havalı asil görünenimizden en sıradan olanımıza kadar hepimizin ağzı az bozuk değilmiş, az üslupsuz değilmişiz; benim için günün kıssadan hissesi bu oldu. Kk uykularımı kaçırdı,Mune müdüremi özledim, başımı kucağına koyaydım da okşayaydı
Ben de boyle dusunuyorum. Kir dizini otur, daha once de yaptigin gibi. Menfaat onemli cunku.
Sana tavsiye, olur da kocanla ucuncu defa evlenmeye kalkarsan 5 dk otur bunlari kendine sor olur mu...
Bunlar bekarken isteniyor, menfaat icin bile olsa evliyken degil. Ne yapacaksin yani, kocanin imkanlariyla aldigin kiyafetlerle mi gideceksin yanina? Kocan sayesinde gidebildigin kuaforde suslenerek mi begendireceksin kendini?
Mantik evliligi bana cok ters ama biraz emtapiyle yapanlari da az cok anlayabiliyorum. Fakat mantik evliligi yapip, sonradan kabullendigi durumu sorun yapip "asik olmaliyim, sevilmeliyim ben" denmesini hayatta anlayamam. Sanki yasadiklarin surprizmis gibi.
Sunu da belirtmeden gecemeyecegim. Bu forumda defalarca "evliyim, baska birine ilgi duyuyorum" baslikli konular acildi ve tamami namussuzlukla, sadakatsizlikle, karaktersizlikle suclandi. Hatta beddualar edildi umarim kocan da baskasina asik olur daha beterini gor tarzinda. Onlarin da kendilerine gore sebepleri vardi. Kimi aldatilmis, kimi siddet gormus, kimi bir tatli soz duymamis. Kimi gorucu usulu, kocasini secme sansi bile olmamis. Fakat ben bu konudaki kadar empati kasildigini gormedim. Bir cok kisi "ah cnm mutlu ol tmm mi" seklinde bakiyor olaya. Degisen ne acaba.
Şu mesajın üstüne bence artık utanmalisin. Sen şu an inan herkesten daha acınası ve caresizsin. Yazık ne denilse boş. !
+1 Valla kimseye taş atmadım :)Ben hic salon kadını çizgimi bozmadim bi kere. Çünkü ben olayi anlayana kadar kavga bitti.
Birincisi konu sahibi hem fiziksel hem de ruhsal şiddet görmüş biri ve bes parasiz, para icin bir adama katlaniyor. İkincisi gidecek baba evi de yok farkindaysaniz? Ayrica neden üstünüze alindiniz hayırdır? Yanlışlıkla sizi mi alintiladim?Kucaginda cocuguyla kafa goz dagilana kadar dayak yiyen kadina eger gidecek baba evi yoksa kadin siginmaya git diyorum ben. Ne diyeyim bin bi uzay gemisine fezayi dolaş mi diyeyim ?
Siz yanlış biliyorsunuz! Ben asla sallamam.Kadın sığınma evlerine istismara uğrayan, can güvenliği tehlikede kadınlar sığınmıyor mu?
Ben mi yanlış biliyorum? Siz mi salladınız?
Şahsen daha önce kimsenin ahlakına, namusuna laf etmedim bahsettiğiniz konularda.Ben de boyle dusunuyorum. Kir dizini otur, daha once de yaptigin gibi. Menfaat onemli cunku.
Aynen oyle
Ne dicem ben siginma evine ?
Kocamin cinsel sorunu var
Kendim tercumanim
Bana bi yatak atin mi ?
Bir seyi onerirken dusunun
Gerceklik payi var mi diye ..
Taciz yok ,dayak yok ,cocuk yok ,
Ustumde ev araba beni mi siginma evine alacaklar ?
Yok ben niye kendime üstüme aldim ben de anlamadim. Millete siginma evine koş falan diyorum araada ondan olabilir.Birincisi konu sahibi hem fiziksel hem de ruhsal şiddet görmüş biri ve bes paraşit, para icin bir adama katlaniyor. İkincisi gidecek baba evi de yok farkindaysaniz? Ayrica neden üstünüze alindiniz hayırdır? Yanlışlıkla sizi mi alintiladim?
Siz yanlış biliyorsunuz! Ben asla sallamam.
Sende mi ya ?
Sana ne yaptim acaba ?
Burda konu benimdir belki
Olamaz mi ?
Kk nın empati yeteneği gelişiyorsa ne ala
Darısı gelecekteki tüm konulara
Sizde dahil olun emi
Pek zor birşey değil
Neresi yanlış merak ettimBirincisi konu sahibi hem fiziksel hem de ruhsal şiddet görmüş biri ve bes paraşit, para icin bir adama katlaniyor. İkincisi gidecek baba evi de yok farkindaysaniz? Ayrica neden üstünüze alindiniz hayırdır? Yanlışlıkla sizi mi alintiladim?
Siz yanlış biliyorsunuz! Ben asla sallamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?