Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Kadın sığınma evlerine istismara uğrayan, can güvenliği tehlikede kadınlar sığınmıyor mu?
Ben mi yanlış biliyorum? Siz mi salladınız?

İşte bende bunu diyorum nerdeyse burda yazan her üyeyi seviyorum nasıl dan dun yorum yapmamı bekliyorlar anlamıyorum

kimse kimseyi kendi yerine koymuyor burda.
O kadar açık ki.

Ben olsam şunu yaparım ben olsam bunu yaparım. Lan zaten konu sen degilsin benim.

Duygum, karakterim, cevrem, felsefem her şeyim farklı. Milletin bunu anlaması kaç yüzyılı alacak acaba?

Valla üzüldüm su konuda gördüklerime.

tabi bir muhabbetin olduğu üyeye daha ılımlı yazıyorsun. Aksi niye bekleniyor ki?

Amaan :)
öpüyorum hepinizi.
Yeni nickini begenmedim hic

Ikinci kere evlensem bir yabanciyla iyi mi olacak sanki ?
Bunun huyunu suyunu biliyorum
En azindan.

Ben de boyle dusunuyorum. Kir dizini otur, daha once de yaptigin gibi. Menfaat onemli cunku.

Ben hic mi sevilmeyecegim
Hic mi svismeyecegim
Hic mi colugum cocugum olmayacak
Hic mi kalbim titremeyecek ?

Sana tavsiye, olur da kocanla ucuncu defa evlenmeye kalkarsan 5 dk otur bunlari kendine sor olur mu...

Biri beni sevsin istiyorum ama kardes gibi degil
Kadin gibi .

Bunlar bekarken isteniyor, menfaat icin bile olsa evliyken degil. Ne yapacaksin yani, kocanin imkanlariyla aldigin kiyafetlerle mi gideceksin yanina? Kocan sayesinde gidebildigin kuaforde suslenerek mi begendireceksin kendini?

Mantik evliligi bana cok ters ama biraz emtapiyle yapanlari da az cok anlayabiliyorum. Fakat mantik evliligi yapip, sonradan kabullendigi durumu sorun yapip "asik olmaliyim, sevilmeliyim ben" denmesini hayatta anlayamam. Sanki yasadiklarin surprizmis gibi.

Sunu da belirtmeden gecemeyecegim. Bu forumda defalarca "evliyim, baska birine ilgi duyuyorum" baslikli konular acildi ve tamami namussuzlukla, sadakatsizlikle, karaktersizlikle suclandi. Hatta beddualar edildi umarim kocan da baskasina asik olur daha beterini gor tarzinda. Onlarin da kendilerine gore sebepleri vardi. Kimi aldatilmis, kimi siddet gormus, kimi bir tatli soz duymamis. Kimi gorucu usulu, kocasini secme sansi bile olmamis. Fakat ben bu konudaki kadar empati kasildigini gormedim. Bir cok kisi "ah cnm mutlu ol tmm mi" seklinde bakiyor olaya. Degisen ne acaba.

Hayatın gerçekleri var, haklısın.
Ama herkes kendince öneri verdi sana.
Şu an boşanman uygun değil diyorsun maddi açıdan, o zaman aşk meselesi yatar.
Yani kısır döngüye giriyor mesele. Diyecek bir şey yok ki...

Kadin siginma evi mi ?
Caresiz kadinlar icin guzel bir uygulama
Ama ben oyle degilim
Fakir edebiyati yapmayin bana ...

Şu mesajın üstüne bence artık utanmalisin. Sen şu an inan herkesten daha acınası ve caresizsin. Yazık ne denilse boş. !

Sende mi ya ?
Sana ne yaptim acaba ?
Burda konu benimdir belki
Olamaz mi ?

Ben hic salon kadını çizgimi bozmadim bi kere. Çünkü ben olayi anlayana kadar kavga bitti.

Kk nın empati yeteneği gelişiyorsa ne ala
Darısı gelecekteki tüm konulara
Sizde dahil olun emi
Pek zor birşey değil

Şu mesajın üstüne bence artık utanmalisin. Sen şu an inan herkesten daha acınası ve caresizsin. Yazık ne denilse boş. !

Aynen oyle
Ne dicem ben siginma evine ?
Kocamin cinsel sorunu var
Kendim tercumanim
Bana bi yatak atin mi ?
Bir seyi onerirken dusunun
Gerceklik payi var mi diye ..
Taciz yok ,dayak yok ,cocuk yok ,
Ustumde ev araba beni mi siginma evine alacaklar ?

Kucaginda cocuguyla kafa goz dagilana kadar dayak yiyen kadina eger gidecek baba evi yoksa kadin siginmaya git diyorum ben. Ne diyeyim bin bi uzay gemisine fezayi dolaş mi diyeyim ?
Birincisi konu sahibi hem fiziksel hem de ruhsal şiddet görmüş biri ve bes parasiz, para icin bir adama katlaniyor. İkincisi gidecek baba evi de yok farkindaysaniz? Ayrica neden üstünüze alindiniz hayırdır? Yanlışlıkla sizi mi alintiladim?
Kadın sığınma evlerine istismara uğrayan, can güvenliği tehlikede kadınlar sığınmıyor mu?
Ben mi yanlış biliyorum? Siz mi salladınız?
Siz yanlış biliyorsunuz! Ben asla sallamam.

Şahsen daha önce kimsenin ahlakına, namusuna laf etmedim bahsettiğiniz konularda.
Fakat bu konuda empati yapılması mı eleştirilmeli yoksa diğer konulardaki kadınların fütursuzca suçlanması mı?
Hangisine şaşıralım? Hangisini değiştirelim?

Aynen oyle
Ne dicem ben siginma evine ?
Kocamin cinsel sorunu var
Kendim tercumanim
Bana bi yatak atin mi ?
Bir seyi onerirken dusunun
Gerceklik payi var mi diye ..
Taciz yok ,dayak yok ,cocuk yok ,
Ustumde ev araba beni mi siginma evine alacaklar ?

Dayak var, aldatma var. Ayrıca üstünüze ev araba var da adama neden maddi baglisiniz?
Yazık, kendinizi ne de güzel kandiriyorsunuz? Ya da bizi. Neyse selametle.

Yok ben niye kendime üstüme aldim ben de anlamadim. Millete siginma evine koş falan diyorum araada ondan olabilir.

Sende mi ya ?
Sana ne yaptim acaba ?
Burda konu benimdir belki
Olamaz mi ?

Bana bic bir sey yapmadin. Bunlar hali hazirda dusunduklerim.

Kk nın empati yeteneği gelişiyorsa ne ala
Darısı gelecekteki tüm konulara
Sizde dahil olun emi
Pek zor birşey değil

Yarin o dedigim konulardan yine acilsin, yine ayni seyler olacak. Denemesi bedava. Gelisen kk nin empati yetenegi degil.

Neresi yanlış merak ettim
Konu sahibinin gördüğü şiddet bir süre önce bitmiş. Şimdi kalkıp sığınma evine gitmesi ne manaağ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…