- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi witch hunt
-
Aslında kendini aşağıladınBen de tartışan üyeler hep sevdiğim isimler olunca sessiz kalmayı tercih ettim ama witch hunt in da bariz çirkin söylemlerine rağmen hala empati yapıcam diye uğraşanları da şaşkınlıkla okuyorum.
Mesela boşansaydım da anamın evinde tarhana mı kaşıklasaydım nasıl bir cümle nasıl bir aşağılamaktır?
Şimdi bana da sormawitch hunt sana ne yaptım diye. Birşey yapmadın aksine güzel muhabbetlerimiz de oldu ara ara. Ama söylemem lazım sen de para karşılığı kendini satıyorsun.
Kimsenin birşey yapmasına gerek yok sen kendine etmişsin bunca yıl boyunca. Umarım boşanır ve gerçek aşkı yaşar çocuk sahibi olursun.Ee annemin evi oyle ama yalan mi soyleyim
Iki memur
Maaslari belli ..
Ama benim standartlarim da belli
Demek kendimi satiyorum
Himmmmm
Daha ne kadar asagilayacaksiniz peki ?
Çirkin söyleme çirkin söylemle yanıt vermek ımmm en sevdiğim.Ben de tartışan üyeler hep sevdiğim isimler olunca sessiz kalmayı tercih ettim ama witch hunt in da bariz çirkin söylemlerine rağmen hala empati yapıcam diye uğraşanları da şaşkınlıkla okuyorum.
Mesela boşansaydım da anamın evinde tarhana mı kaşıklasaydım nasıl bir cümle nasıl bir aşağılamaktır?
Şimdi bana da sormawitch hunt sana ne yaptım diye. Birşey yapmadın aksine güzel muhabbetlerimiz de oldu ara ara. Ama söylemem lazım sen de para karşılığı kendini satıyorsun.
Sorumlular kayıp. 70 sayfa boyunca ne bir uyarı ne birşey.
Sevdiğine ne şüphe. Savunduğun şeyleri okuyorum sayfalardır.Çirkin söyleme çirkin söylemle yanıt vermek ımmm en sevdiğim.
aşk böyle bişey değil ya huTabii ki bes kurussuz birine asik olmicam
Neyi savunmuşum misal? Has nicktir olayını mı söyleyeceksin?Sevdiğine ne şüphe. Savunduğun şeyleri okuyorum sayfalardır.
Buyur yorulma.Canım benim ben savunuyor muyum dön bi bak. Neden o konuşmanın bu konuda witch'e acımasızca saldırmak için kullanıldığını sorguluyorum ben. Yanlışa yanlışla mı cevap vermek gerek? Mutsuz bir kadına saldırınca siz iyi insan mı oluyorsunuz?
Bana niye ılımlı yaklaşmadınız peki?Aslında kendini aşağıladın
Sonradan görme olmanız sizden çok şey götürmüş.Ee annemin evi oyle ama yalan mi soyleyim
Iki memur
Maaslari belli ..
Demek kendimi satiyorum
Himmmmm
Sana hakaret etmedim yaptığın şeyin aslında sana zarar verdiğini söyledimBana niye ılımlı yaklaşmadınız peki?
Bu nasıl bir uslupturwitch hunt sana ne yaptım diye. Birşey yapmadın aksine güzel muhabbetlerimiz de oldu ara ara. Ama söylemem lazım sende para karşılığı kendini satiyorsun .
Ee annemin evi oyle ama yalan mi soyleyim
Iki memur
Maaslari belli ..
Demek kendimi satiyorum
Himmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?