Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Bi 5dk önce aynısını bende dedim eski üye olduğu için yorumlar yeni ilişkiye yapıcı

Kişiyle arkadaş değilim ben not düşeyim dedim, herkese nasıl yorum yapıyorsam öyle yorum yapıyorum
Bu beni zaten ilgilendirmiyor arkadaş değilsiniz ama sonuçta eski uyesiniz ikiniz de ve siz bu durumu çok objektif degerlendirdiniz.

Kişiye değil konuya göre yorum yaptiniz.

e anlat madem eşine bakarsın bu sefer de o gurur yaparda karar mercii sen olmaktan kurtulursun..

Adam sizi aldatmış, kimle aldattığını biliyorsanız gay olup olmadığını da bilirsiniz zaten. Ya size karşı hiç bir çekim hissetmiyor ya da gay ve sizi paravan olarak kullanıyor sadece ve sizde bunu bile bile sizi sevdiğini düşünerek ve maddi rahatınız için tekrar evleniyorsunuz, karşılıklı çıkar meseleleri yani. Para sizin için duygusallıktan çok öteyse ve bu yeni heyecan da maddiyat zayıfsa hiç başlamadan bitirin derim. Ev arkadaşınızla da evinizi ayırın derim. Yoksa kağıt üzerinde de olsa evlisiniz ve sürekli ihanet çemberinde dönüp duran iki kişi olarak hayatlarınızı böyle sürdürüp gidersiniz. Sizin yerinize koymak istemem kendimi.

Ayrıca has nicktir e yaptığın yorum da çok çirkin, üstelik sen de aldatılmışken ve üstelik o aldatılıp terketmis sense para için pısıp oturmuşken

Bilirsinki kolay konusurum
Ama bu konunun kapanmasini istemiyorum
Hakkimda ne dusunursen dusun
Gercekleri tam olarak anlayamazsin
Has nicktir icin
Ayrica oturur konusuruz bi gun
Simdi konum bu
Yavasca konumdan uzaklasmani istiyorum ..
Burada sivri dilli olman ise yaramayacak
Bu benim konum
Ve istedigimi de yazabilirim
Son derece namus kasmak icin acilmis bi sey degil
Sen durustsun
Ben degilim
Bu kadar !

Aldatmiyorum
Cunku dusunuyorum
Ne hissettigimi dahi bilmiyorum

Nerden bilcem? Göbeğimiz bir mı kesildi, konu benim istediğimi kovarım gibi bi durum ne yazık ki yok bu platformda

Degil tabi ki, hicbir yas gec degil, ama asksiz gecen her gun kayıp degil mi?
Giden omurden gidiyor, sadece evlilik kariyer vs degil.
Sevismeden gecen gunler, haftalar, aylar buyuk kayip.
Hayatta her seyin telafisi var da bosa gecen zamanin yok.

Ayrıca has nicktir e yaptığın yorum da çok çirkin, üstelik sen de aldatılmışken ve üstelik o aldatılıp terketmis sense para için pısıp oturmuşken
+1500
tamda bunu yazmaya gelmiştim

konuma yorum yapma diyen konu sahiplerine, "istediğim yorumu yaparım" mesajlarınızı anımsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…