Ev arkadaşlığı ve yaşanan şok...

Canim okurken benim icim sisti. Sen nasil tahammül ettin bu kiza? Iyilikten maraz dogarmis... Okadar merhametlisin ki seni nasil kullanmasi gerektigini cok iyi biliyor. Kendi iyiligin icin yol vermelisin.

Arkadaşım bu mu iyi kız dediğin insan? maşaallah diyorum sabrına hayran kaldım

12-01-2015 ♥

Daha once soruldu mu bilmiyorum ama bu sure zarfinda evin ihtiyaclari icin elini cebine atti mi hic?
Yani misafir bile olsa yapmasi gerekirdi. Hos bu karakterde olan insan onu da yapmaz ya..

Parası yok eve katkısı yok ama aklı lazer yaptırmakta ki birde senden bunun için para istiyor üzerini tamamla diye, ben böyle yüzsüz insan görmedim. Canım ben burada iyi niyet falan göremiyorum, sen de peygamber sabrı varmış ne deyim:)

bu ev arkadaşlığı değil ki, kıza bakmışsınız siz. yollayın evden nankör insana katlanmak çok zordur ve bu kız dibine kadar nankör. ayrıca lazer yaptırması yetmiyor bir de sizden borç istiyor. olacak iş değil ya.

Daha once soruldu mu bilmiyorum ama bu sure zarfinda evin ihtiyaclari icin elini cebine atti mi hic?
Yani misafir bile olsa yapmasi gerekirdi. Hos bu karakterde olan insan onu da yapmaz ya..

yok zaten en başından maddi durumu olmadığı için, benim öyle bi beklentim yoktu.
zaten en başından bu şekilde konuşmuştuk.ben bi kaç ay idare edilebilir diye okulda son dönemim artık, ailemede danışıp gelmesini kabul etmiştim..

Maddi durumu iyi olmadigi için degil, kurnaz bir yiyici oldugu icin boyle davranmis.
Benim de var boyle bir arkadasim. Evet onun da sıkıntilari var ama, asla beni somurmesine müsaade etmem.

Maddi durumu iyi olmadigi için degil, kurnaz bir yiyici oldugu icin boyle davranmis.
Benim de var boyle bir arkadasim. Evet onun da sıkıntilari var ama, asla beni somurmesine müsaade etmem.

malesef ben müsade ettim.
bu kadar küçük şeylerden bana böyle davranacağını bilseydim yapmazdım tabii...
ama dışarda kurduğunuz arkadaşlıkla aynı evin içi o kadar farklı oluyormuşki..
geç oldu ama anladım.

valla anlattıklrını biri bana yapsa hele ki öyle karşılık beklemeden evime alacam ve o bunları diyecek valla bütün hanımlığımı kibarlığımı çıkarır biyere koyar o kızı döve döve atarım evden

Kızlar yeterince pişmanım zaten...sağolun sizde destek oldunuz.
ben bu şekilde kullanıldığımı bile bile ne diye dayanıyorum bi anlasam..
son tartışmada bende herşeyi söyledim zaten yüzüne.
tuhaf olan sizin hakkınızı savunmanız bile onun gözüne batıyor..işte o kadar aptal ve iyi niyetli olduğuma inandırmışım.
ama bişey kalmadı içimde ne varsa söyledim bende sinirden,yeter dayandığım diye..

Sizlere tavsiyem hislerinize daima güvenin.
bi arkadaşın size sizi kıskandığını hissettiriyorsa...kendisini sizinle kıyaslama yapıyorsa ondan uzak durun.

destan yazmışsın..bazı bölümleri okudum...kız arkadaşın seni uşak gibi kullanmış yemiş bitirmiş...eskiden kalma intikamını almış iğrenç biçimlerde..hemde üste çıkmış..

benzer olaylar yaşadım bende çünkü hastalık boyutunda iyi niyetliyim
öyle oluncada kendi evinde misafir oluyosun başkası ev sahipliği yapıyor...tecrübeler sonucu akıllandım ben biraz senin akıllanmanda yakındır
iyi niyetimden yaptıklarımın bedelini bende çok ağır ödedim ama sonunda kazanıyoruz...
geçmiş olsun mu desem Allah kurtarmış mı desem ne desem sana şimdi bilmiyorum.

ben Allah kurtardı diyorum gerçek yüzünü görmüş oldum...iyi niyetten ne kadar aptal olabilmişim bunuda gördüm..
tek pişmanlığım ise şu; daha ilkokulda başka arkadaşlarım o kızda ne buluyosun dediklerinde aslında iyidir belki size öyle gelmiş demem..
bide farkettiğim yakından tanıdığı tanımadığı herkesin hayatı kişiliği hakkında kesin hükümler vermesi..
ben uyarıncada zoruna gidiyormuş..yazık zaten merhametten maraz doğar.
Ben bu kadar kullanıldığımın farkında bile değildim.

şaşırmadım o kadar çok var ki bu insanlardan. bi saf bulsamda kullansam. anlamaış sizin iyi niyetinizi ve kullandıkça kullanmuş. sana bir şey söylediğinde birisi hemen cevabını vereceksin arkadaşım başka çaresi yok. kimse iyi niyetli falan değil boşuna kandırmışsın kendini ama olsun buda bir tecrübe deyip geçiceksin artık.
benim merak ettiği gitti mi. gittiyse giderken ne gibi bir laf soktu. tecrübelerime dayanarak söylüyorumki seni suçlu çıkarıp gittiği yerde de seni kötüleyip kendini acındaracak.

tabii gitti.iyikide gitti o büyük tartışmadan sonra kalamazdıda.kalacak yüzü kalmamıştı tabii beni suçluyor fotoğrafımı sildin kahvaltıda ayrı tabak kullandın..böyle küçük o kadar çok şeyi kafasına takmışş..
ne halin varsa gör ben böyle olacağını biliyordum yaptıklarından anlamalıydım dedim.ne halin varsa gör Allaha havale ettim dedim kapıyı çarptım.

evet benim için tecrübe oldu ama yersiz ve acı bi tecrübe.o günden sonra insanlara karşı çok daha dikkatliyim.
ben zaten duruş olarakta konuşurkende saf ve iyi niyetli bi izlenim bırakıyorum demekki..
böylesi anlamaz bile bile düştümya ona yanıyorum.ama geçti gitti.umrumda bile değil artık.

Keşke herkes sizin kadar iyi niyetli olsa, ama insanlar neyazıkki iyi niyeti sömürüyorlar. arkadaşınız olarak tanımladığınız şahıs açıkça sizi duygusal ve maddi olarak sömürmüş sonuçta maddi durumu iyi olmayan ve başkasının evinde bedavaya kalan insan 1000 tlye lazer yaptırmaya utanır. İnşallah bundan sonra sizin gibi iyi kalpli insanlarla karşılaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…