- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Kuruşu kuruşuna ne kazandığımızı biliriz, yatırıma da gezip tozmaya da ortak kararla bütçe ayırırız. Birbirinden gizli yatırım için dahi olsa para saklayan insanların ilişkilerini çok sağlıklı bulmuyorum.kızlar meraba bi konuda daha düşüncelerinize ihtıyacım var ev bütçenizi nasıl ayarlıyosunuz
yani bizde eşimde bende calısıyoruz eşim maası yatar yatmaz kira, faturaların 1 kısmını ve telefon almıstı aylık onu oduyo kalan ancak kendine yetıyo sıgara v.s
bende faturaların kalanını ve mutfak harcamalarını yapıyorum ve eşime soylemeden gizlice aldığım prımlerı kenara altın alıp atıyorum ilerisi için ev düşüncemız var yanı ben daha cok almak nıyetındeyım
esşime soylemememın nedeni eşim bişey yapamadığımızdan sikayetci biyerlere gidemiyoruz diye dertlenıyo ama bende isterım tabıkı gıtmek yemek ıçmek ama gelecegı de dusunmek zorundayım
eşimde sorumsuz degıl ama bişeyler de yapalım ıstıyo
ben de boyle bır yol izledım
calışan hanımlar sızın eşinizle ev butcenız nasıl benmı boyle dusunuyorum yada yanlısmı dusunuyorum
fikirlerinize ihtıyacım var
1 altından bahsetmedim ben sanırım anlaşılmadı söylemek istediğim ayrıca gezip tozuyoruz zaten maaşımı gayet yeterli kaliyo fazlasına harcamaya gerek yok sonu yok yaniKuruşu kuruşuna ne kazandığımızı biliriz, yatırıma da gezip tozmaya da ortak kararla bütçe ayırırız. Birbirinden gizli yatırım için dahi olsa para saklayan insanların ilişkilerini çok sağlıklı bulmuyorum.
Bir de şu zamanda ayda 1 altınla yapılan yatırım ile ev almak için baya uzun seneler beklemek lazım, o zaman da gezmeye dermanınız kalmaz. Bence bugünden bir miktar gezip bir miktar biriktirin. Hayatı yaşamadan ölürsem evladıma kalacak ev onu da mutlu etmez beni de…
Pazartesiden bu yana değil pazartesi yazdığım şey öncesinde yaşanan biseydi 2.5 senedir ben evliyim bu konu yaklaşık 2 ay önce yaşandı ve şuan kqyinvalidem lw konuşmuyorum eşimde konus demiyo esimlede gayet iyiz sadece o konuyu içimde qsamadim diye yazdım suan böyle bi sorunumuz yok zaten kayinvalimle de oturmuyorum cok sukur herkes kendi evine karışır benim evim hakkında söz söyleme hakkına sahip değiller 1.5 ay oldu evime döneli zaten şuan gayet normalizbende sizinki gibi bir koca bir kayınvalide olsa valla kenara para atmamak değil, ortaya para koymam asıl.
pazartesiden bu yana bütün sorunlarınız nasıl hemence çözüldü yaa
Arkadas yazinca diger konuya baktim, esin ilgisiz sevgisiz demissin bu herif hakkinda. Yani bu herifle hic birsey yolunda gitmiyor.. kaldi ki tee vajinusmus olusunu bile anasinin agzina sakiz etmis.Pazartesiden bu yana değil pazartesi yazdığım şey öncesinde yaşanan biseydi 2.5 senedir ben evliyim bu konu yaklaşık 2 ay önce yaşandı ve şuan kqyinvalidem lw konuşmuyorum eşimde konus demiyo esimlede gayet iyiz sadece o konuyu içimde qsamadim diye yazdım suan böyle bi sorunumuz yok zaten kayinvalimle de oturmuyorum cok sukur herkes kendi evine karışır benim evim hakkında söz söyleme hakkına sahip değiller 1.5 ay oldu evime döneli zaten şuan gayet normaliz
Allah razi olsun yaw saf saf yorum yapiyorum bendebende sizinki gibi bir koca bir kayınvalide olsa valla kenara para atmamak değil, ortaya para koymam asıl.
pazartesiden bu yana bütün sorunlarınız nasıl hemence çözüldü yaa
Esim değil annesi sormuş eşimde olmadı demis 1 kac sonra biz bu durumu alamayınca söylemiş çünkü ikimiz içinde zor dönemlerdiArkadas yazinca diger konuya baktim, esin ilgisiz sevgisiz demissin bu herif hakkinda. Yani bu herifle hic birsey yolunda gitmiyor.. kaldi ki tee vajinusmus olusunu bile anasinin agzina sakiz etmis.
Annesi cinsellikle alakali kızlarıylada konuşabilen bi kadin tartışmadan 1 gün önce beni arayıp hala korunuyomusunuz annem çocuk yapin sevelim diyen bir kadın bende bu tarz şeyleri konuşmaktan rahatsız olduğumu bunların özel olduğunu söyledim daha once eşimde sormus aynı şekilde eşimde terslemis bunları konuşma diye özel şeyler diyeEsim değil annesi sormuş eşimde olmadı demis 1 kac sonra biz bu durumu alamayınca söylemiş çünkü ikimiz içinde zor dönemlerdi
Annesi 2.5 senedir kızım kızım diye peşimden gezen oturup 2 saat muhabbet eden bi insandı hep koruyup kullandığını düşünürdüm. Bende ara ara arayıp eşimi bazı konularda sikayet değil ama napmam lazım dediğim zamanlar oldu esimle zıt düşünce ailesiyle düştüm ben fevriyim biraz ablalrini instagramdan sildim kardeşsiniz ayrılıyorum yazdiim haliyle cephe aldılar bana yoksa her dogumgunuku kutlarlar hep ararlar ama şu son tartışma olayı kopardı
Olay sadece o degildi konunda.. oglumu uzuyorsun diyormus bla bla..ustune esin ilgisiz sevgisizmis.. sencede bu herifle birikimi dusunecegine baska seyleri dusunmen gerekmiyor mu?Annesi cinsellikle alakali kızlarıylada konuşabilen bi kadin tartışmadan 1 gün önce beni arayıp hala korunuyomusunuz annem çocuk yapin sevelim diyen bir kadın bende bu tarz şeyleri konuşmaktan rahatsız olduğumu bunların özel olduğunu söyledim daha once eşimde sormus aynı şekilde eşimde terslemis bunları konuşma diye özel şeyler diye
esim biraz agır abı modunda cok duygusal romantık değil bende aksine duygusalım eşim sevgısız degıl aslında ama surekli boyle seyler yapamıyor. ama gelip sarılır oper ama tartısınca herhangı bı konudan bende uzerıne cok gıdıyorum tartışma buyuyo ve eşim yapmayacagı seyler yapıyo yemegımı dokmesı gıbı meselaOlay sadece o degildi konunda.. oglumu uzuyorsun diyormus bla bla..ustune esin ilgisiz sevgisizmis.. sencede bu herifle birikimi dusunecegine baska seyleri dusunmen gerekmiyor mu?
oğlumu uzuyosun muhabbeti şuOlay sadece o degildi konunda.. oglumu uzuyorsun diyormus bla bla..ustune esin ilgisiz sevgisizmis.. sencede bu herifle birikimi dusunecegine baska seyleri dusunmen gerekmiyor mu?
Benimoğlumu uzuyosun muhabbeti şu
ben eşimin bira içmesıne laf soyluyorum sıgara içmesine laf soyluyorum arkadaslarıyla bıyerlere gıtmesıne laf soyluyorum oda bunlardan sıkayetcı laf etmeme sureklı dırdır edıyomusum
eşimin maası eve yetmıyoSadece eşinizin maaşı eve yetiyorsa
Bence eve katkıda bulunmayın. Madem sizin ev almak gibi bir niyetiniz var kenara altın olarak atin.
Yetmez tabiieşimin maası eve yetmıyo
eşim uzun zmandır ev iş takılıyo arkadaslarıyla görüşmüyo her aksam evdeYetmez tabii
Siz gezmiyorsunuz ama o arkadaşlarıyla gayet iyi geziyor. Siz de hem ev işi hem dışarda çalışın 3 kuruş kenara atıcam diye uğraşın.
Bu kadar fedakar olmayın hanımlar!!
Bunun genclikle alakası yok. Annem babam kac yıllık evli bir kere annemin gizli para tuttuğunu bilmem. Babamında aynı sekilde. İnsan ne görürse onu aktarıyor muhtemelen. Bugün bosanırsam hesabımdaki biriktirdiğimiz parayı alırım baska seylerde varsa payıma düseni alırım. Esim cok cok cazgırlık yapıp olay cıkarırsa biriken paranın yarısını da veririm. Sonucta bu evde birlikte yasadık birlikte yedik ictik. Kendimi güvence altına almam lazım=herseyi karsı taraf sırtlansınHaklisin ama dunyanin 1001 hali vardir ve insan gencken cidden senin gibi dusunuyor…o kadar cok ornek var ki.. herif arayisa giriyor diyelim aldatiyor seni sense dimdizlak kaliyorsun. Ne yapmissin mesela? Cocuk dogurmussun omrunu adamissin vs. O zamanda bosanmak isteyeceksin. Cocuklarka yeni hayat kurmasi gereken sensin. Ben biraz bencil olmak gerektigini dusunuyorum, cunku cogu erkegin eline para verdiginde har vurup harman savurur.
Guven iyidir ama kontrol altinda tutmak cok daha iyidir.
gorduklerinle ilgisi var o dogru..ama sadece anne babadan gorduklerinle degil. benim anneminde oyle gizli sakli parasi olmamistir ama ben bunu dogru bulmuyorum mesela. Sanirim benim gibi dusunenler insanlara daha az guvenenler. Kendim yaptigim icin demiyorum ama konu sahibinin yaptiginida yanlis bulmadimBunun genclikle alakası yok. Annem babam kac yıllık evli bir kere annemin gizli para tuttuğunu bilmem. Babamında aynı sekilde. İnsan ne görürse onu aktarıyor muhtemelen. Bugün bosanırsam hesabımdaki biriktirdiğimiz parayı alırım baska seylerde varsa payıma düseni alırım. Esim cok cok cazgırlık yapıp olay cıkarırsa biriken paranın yarısını da veririm. Sonucta bu evde birlikte yasadık birlikte yedik ictik. Kendimi güvence altına almam lazım=herseyi karsı taraf sırtlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?