- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
İşte biz de diyoruz ki para saklayacagınız kocalarınız varsa parayı saklamak yerine kocayı boşayın. Güvenmediğin adamla evli kalmak yerine boşayıp tek başına paranı yemek daha güzel?Bence kocasına göre değişir bazılarından saklanabilir
İşte biz de diyoruz ki para saklayacagınız kocalarınız varsa parayı saklamak yerine kocayı boşayın. Güvenmediğin adamla evli kalmak yerine boşayıp tek başına paranı yemek daha güzel?
Ben evli değilim o yüzden boşayamamİşte biz de diyoruz ki para saklayacagınız kocalarınız varsa parayı saklamak yerine kocayı boşayın. Güvenmediğin adamla evli kalmak yerine boşayıp tek başına paranı yemek daha güzel?
canın isterken ye, yakışırken giy, gençken gez. gençliğini heba ederek paranı betona gömme. her yaşın ayrı bir güzelliği var diyenlere inanma, yok.esşime soylemememın nedeni eşim bişey yapamadığımızdan sikayetci biyerlere gidemiyoruz diye dertlenıyo ama bende isterım tabıkı gıtmek yemek ıçmek ama gelecegı de dusunmek zorundayım
Esimle daha önceden yaşadığımız problemi yazmıştım ve bu durumdan kendimi kötü hissettiğimi yazmıştım esimle suan bir problem yok aramizda
Hic mi gitmiyoır?Harcamıyorsunuz?kızlar meraba bi konuda daha düşüncelerinize ihtıyacım var ev bütçenizi nasıl ayarlıyosunuz
yani bizde eşimde bende calısıyoruz eşim maası yatar yatmaz kira, faturaların 1 kısmını ve telefon almıstı aylık onu oduyo kalan ancak kendine yetıyo sıgara v.s
bende faturaların kalanını ve mutfak harcamalarını yapıyorum ve eşime soylemeden gizlice aldığım prımlerı kenara altın alıp atıyorum ilerisi için ev düşüncemız var yanı ben daha cok almak nıyetındeyım
esşime soylemememın nedeni eşim bişey yapamadığımızdan sikayetci biyerlere gidemiyoruz diye dertlenıyo ama bende isterım tabıkı gıtmek yemek ıçmek ama gelecegı de dusunmek zorundayım
eşimde sorumsuz degıl ama bişeyler de yapalım ıstıyo
ben de boyle bır yol izledım
calışan hanımlar sızın eşinizle ev butcenız nasıl benmı boyle dusunuyorum yada yanlısmı dusunuyorum
fikirlerinize ihtıyacım var
Bence çok iyi yapiyorsunuzKesinlikle biz de sıkıyoruz zaten ama anlatmak istediğim şey farklı 2 kişinin maaşına zaten dokunuyorum giderler bizim kişisel ve gezme nasrafimiz oluyor ben sadwcw benim primimi kenara koyuyorum onuda gereksiz harcamayalım diye
Yok ben biseyler yapıyorsan yapmaya çalışıyorum çocuğumun geleceği için yapıyorum zaten tabiki calisicam ileriki dönemlerde de çocuğuma 1 ev birde para birikimi eğitimini en güzel şekilde tamamlasın diye elimden ne geliyorsa yapacagimBu arada konu,sahibi lütfen cocuk oldu diye de işten cikmayin. Hem kendi psikolojiniz hemde cocugunuzun geleceği için.
Sizi çok takdir ettim bunun gercekten güvenle alakası yok ama en azından o paraya güvenmeyin zorla kalınca kendi cabalasin tabikiBence çok iyi yapiyorsunuz
Zaten maaşlar giderlere gidiyormuş artiyor ki geziyorsunuz.
Ev için ya da kendiniz için kenara koymak çok iyi fikir. Zaten cok sıksırsan hepsini koymazsın örneğin 5 koyuyorsun 3 koyarsın gibi ama yetiyorsa kazancin en az yuzde10unu kenara koymak lazım. Yarin ne getirir bilemeyiz.
Ben pazar, faturalar ve çocukların masraflarını karşılıyorum. Buyukbas market dogalgaz ve aidatı karşılıyor. Esnaf ve günde 2 sigara içer o yüzden sigaraya parayı bulan eve de bulsun diyerek extra hiç biseye bulasmıyorum. Keseler ayrı. maasimi ve birikimimi bilmez. Maasimin yarısını kenara koyuyorum. Ayda 2 ya da 3 kez disarda yeriz. İhtiyaçlarımızı ve gereksiz olmayan isteklerimizi karşılıyoruz. Evim arabam da var. Ama hem yaşlılık için hemde cocuklar büyüyor eğitim masrafları için biriktirmek Lazım.
Haklisin ama dunyanin 1001 hali vardir ve insan gencken cidden senin gibi dusunuyor…o kadar cok ornek var ki.. herif arayisa giriyor diyelim aldatiyor seni sense dimdizlak kaliyorsun. Ne yapmissin mesela? Cocuk dogurmussun omrunu adamissin vs. O zamanda bosanmak isteyeceksin. Cocuklarka yeni hayat kurmasi gereken sensin. Ben biraz bencil olmak gerektigini dusunuyorum, cunku cogu erkegin eline para verdiginde har vurup harman savurur.İşte biz de diyoruz ki para saklayacagınız kocalarınız varsa parayı saklamak yerine kocayı boşayın. Güvenmediğin adamla evli kalmak yerine boşayıp tek başına paranı yemek daha güzel?
Kesinlikle tabiki eşime guveniyorum zaten maaşımı evime harcıyorum yine söylediğim gibi sağda solda daha fazla harcamak yerine ilerisi içinde biseyler yapmak gerekiyorHaklisin ama dunyanin 1001 hali vardir ve insan gencken cidden senin gibi dusunuyor…o kadar cok ornek var ki.. herif arayisa giriyor diyelim aldatiyor seni sense dimdizlak kaliyorsun. Ne yapmissin mesela? Cocuk dogurmussun omrunu adamissin vs. O zamanda bosanmak isteyeceksin. Cocuklarka yeni hayat kurmasi gereken sensin. Ben biraz bencil olmak gerektigini dusunuyorum, cunku cogu erkegin eline para verdiginde har vurup harman savurur.
Guven iyidir ama kontrol altinda tutmak cok daha iyidir.
Bugun guvendigin yarin guvenini sarsabilir yani, tedbirli olmakta ne gibi bir sakinca var? Hic bir zaman yabanci dusmanim olmadi, hepsiyle bir kahve icmisligim var demis yesim salkim sanirim. Kimse zaten iyiyken yapmiyor, ama bosanirken ayrilirken o zaman gercek yuzlerini goruyorsun. Cok var boyle ornekler. Bende yeme icme taraftariyim, kimsenin yarina garantisi yokta.. ertesi gunede 5 kurussuZ girmek dogru degil.. imkanin varsa tabiiki.Kesinlikle tabiki eşime guveniyorum zaten maaşımı evime harcıyorum yine söylediğim gibi sağda solda daha fazla harcamak yerine ilerisi içinde biseyler yapmak gerekiyor
Su yazıdan sonra ra bi cok kişi yiyin gezin tozun yazmış tabiki yapıyoruz bunları 2 kişinin maaşından bahsediyorum ben fazladan elimize geçen paradan bahsediyorum
Bende imkan varken yapmaya çalışıyorum evim kira yarin oburgun çocuk oldugunda boyle bi imkanım olmayacak bi dönemde calisamayacagim zatenBugun guvendigin yarin guvenini sarsabilir yani, tedbirli olmakta ne gibi bir sakinca var? Hic bir zaman yabanci dusmanim olmadi, hepsiyle bir kahve icmisligim var demis yesim salkim sanirim. Kimse zaten iyiyken yapmiyor, ama bosanirken ayrilirken o zaman gercek yuzlerini goruyorsun. Cok var boyle ornekler. Bende yeme icme taraftariyim, kimsenin yarina garantisi yokta.. ertesi gunede 5 kurussu girmek dogru degil.. imkanin varsa tabiiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?