EV BÜTÇESİNI NASIL AYARLIYORSUNUZ

eşimden saklayıp gezip tozmuyorum tek basıma yanı oyle anlasılıp ona cevap yazılmıs galiba
ayrıca eskıden annelerımızınn bızım gıbı kenara bıseyler koymaya fırsatı olmamıstır. uanı o donemle bu donem ne yazıkkı aynı değil

Gezip tozmaya ayirmadigini bildigim
Icin zaten hak verdm.. eger oyle olsaydi bencillik olurdu. Sen ikiniz icin ya da olasi cocuklarin gelecegi icin birseyleri kenara atiyormussun, cunku esin sana gore daha rahat

ayrıca tabıkı eşime guvenıyorum ama bırazda gercekci olalım cok guvendığımız insanlarda bazen yanıltabılır bızı
o yüzden her kadının kendı basına bıseyler yapabıldığını düşünmek istıyorum.
gereken fedakarlığı yapıyorum zaten yaparım da o ayrı orası bızım yuvamız ama para saklamak cumlesini hoş bulmuyorum.
para saklamak değil bu

Gezip tozmaya ayirmadigini bildigim
Icin zaten hak verdm.. eger oyle olsaydi bencillik olurdu. Sen ikiniz icin ya da olasi cocuklarin gelecegi icin birseyleri kenara atiyormussun, cunku esin sana gore daha rahat
evet kesınlıkle
o da ister bı ev alalım ama ben bıraz daha yapılabılır kafasındayım o biriktirip alınabılecegı kafasında değil hazır parayla alınır dusuncesınde kimsenin oyle bı sansı oldugunu dusünmuyorum.

Son cümlenize cevap vereceğim, herkesi kendi çevrenizle bir tutmayın derim. Benim çevremde gördüğüm -yakın- hepsinin kenara atacak fırsatı vardı hele annemin baya baya vardı. Ama herşey şeffaftı, şeffaflık önemli, kocam bugün benden ev almak icin habersiz biriktirmiştim diye para çıkarsa benimle o evde birlikte oturamaz.

sizde kendi söylediğinizi kendiniz uygulayın lutfen herkesi kendınızle bır tutmayın....
benım eşim harcamayı sever
ben daha tutumluyumdur. 2.5 sene olabıldıkce her koyuda seffaftım zaten hala oyle olduğumu dusunuyorum eşime yalan soylediğim bişey yok sakladığımda yok
sadece EK GELİR den bahsediyorum. bunu eşime söylemememın nedenını defalarca yazdım
bunu henuz uygulamadım boyle bır dusuncem oldugunu ve yanlısmı dusunuyorum dıye yazzdım.

Benim
Icin farketmez cnm sonucta senin kendi actigin konuda sikayet etmissin daha gecen hafta.

İnsanların konularını aklınızda tutmak sizi yormuyor mu? Açılan konuları ben de okuyorum ama konu hangi üyenindi hiç aklımda kalmıyor.
Ya da yeni konu açmış birinin eski konularına bakmak da aklıma gelmiyor.
Merak ediyorum gerçekten yorulmuyor musunuz? Yorulmuyorum derseniz ne güzel benim için yorucu olurdu.

Agauahah
C Calcifer bak bana ne diyolar

Yormuyor canim, cunku bendeki bellek kimsede yok, bos zamanimda cok bu aralar..gayet eglenceli sende yap

Yok yorulmuyorum bacım. Bazı üyeler sağ olsunlar hiç unutturmuyorlar kendilerini. Yani onlar da yardımcı oluyor bize. Bir de hafızam çok iyidir

Bahsedilen konu daha 2 3 gun oncesinin konusu, ben de hatırlıyorum. Hafızam da iyi değil halbuki

Eşimde birikim yapmak istiyo çocukta istiyo ama şuan çocuğumuz yok çocuk olunca senin dediğin gibi kendimizi kisitlariz diyo şimdi biseyler yapmicaksak ne zaman yapicaz diyo
Anladığım kadarıyla eşiniz uzun tatiller istiyor siz haftada birgün çıkıyoruz diyorsunuz mesela Esinizde sanirim yazın otel tatili yada farklı şehirleri gidip tatil yapmak istiyor öyle anladım ben.

Bahsedilen konu daha 2 3 gun oncesinin konusu, ben de hatırlıyorum. Hafızam da iyi değil halbuki
Ben daha aynisini C Calcifer e soylemistim sabah, ayni seyle suclandim hemde

Buarada biri yazmis gecmisteki konusunu, yoksa aratmak gibi huyum yoktur normalde. Ama artik bende arayip yorum yapacagim. Adim zaten ciktiysa 9 a, hakkini verelim

Ben daha aynisini C Calcifer e soylemistim sabah, ayni seyle suclandim hemde

Buarada biri yazmis gecmisteki konusunu, yoksa aratmak gibi huyum yoktur normalde. Ama artik bende arayip yorum yapacagim. Adim zaten ciktiysa 9 a, hakkini verelim

Zaten nesi kotu ki, zaman ayirip bakmışsın, yorum yapmışsın. O sebeple acilmiyor mu konular

Anladığım kadarıyla eşiniz uzun tatiller istiyor siz haftada birgün çıkıyoruz diyorsunuz mesela Esinizde sanirim yazın otel tatili yada farklı şehirleri gidip tatil yapmak istiyor öyle anladım ben.
aslında uzun tatıller değil zaten prime havadan gelen para gıdıp gezelım daha cok gezelim kafasında bu yuzden daha onceden tartısmamız oluyordu. bende artık soylemeden boyle bir yol izlesem yanlısmı olur dıye sormek ıstedım. daha boyle bısey yapmadım yapmayı dusunuyorum

Paramızı gizleniyoruz, yatırım tasarruf tabi ki güzel ve önemli bir şey ama bir daha bu yaşlarda olmayacaksınız. İmkan varken bu kadar kemer sikmak, bir yerlere gidememek psikolojik olarak da verimli değil bence. Sizi tasarruf yapmak tatmin etmiş ama eşinizi alenen etmiyor. Hiç gezmeyip evde takılıyorsaniz ki ben öyle anlıyorum masraf etmemek için, her hafta olmasa da rutinleriniz oldun. Sinemaya gitmek mi olur, bir yerde ille pahalı olması gerekmiyor yemek yemek, kahve pasta yemek olabilir, ilişkinize iyi gelecek bu gibi minik aktiviteler ekleyebilirsiniz. Bunu yapmak için tasarrufun tamamına dokunmanız da gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…