Bunun genclikle alakası yok. Annem babam kac yıllık evli bir kere annemin gizli para tuttuğunu bilmem. Babamında aynı sekilde. İnsan ne görürse onu aktarıyor muhtemelen. Bugün bosanırsam hesabımdaki biriktirdiğimiz parayı alırım baska seylerde varsa payıma düseni alırım. Esim cok cok cazgırlık yapıp olay cıkarırsa biriken paranın yarısını da veririm. Sonucta bu evde birlikte yasadık birlikte yedik ictik. Kendimi güvence altına almam lazım=herseyi karsı taraf sırt
eşimden saklayıp gezip tozmuyorum tek basıma yanı oyle anlasılıp ona cevap yazılmıs galibagorduklerinle ilgisi var o dogru..ama sadece anne babadan gorduklerinle degil. benim anneminde oyle gizli sakli parasi olmamistir ama ben bunu dogru bulmuyorum mesela. Sanirim benim gibi dusunenler insanlara daha az guvenenler. Kendim yaptigim icin demiyorum ama konu sahibinin yaptiginida yanlis bulmadim
Mesela, hak verdim. Zaten cocuklarin olduktan sonra tek dusuncen onlar ve gelecekleri oluyor, kendini dusunmuyorsun pek.
Gezip tozmaya ayirmadigini bildigimeşimden saklayıp gezip tozmuyorum tek basıma yanı oyle anlasılıp ona cevap yazılmıs galiba
ayrıca eskıden annelerımızınn bızım gıbı kenara bıseyler koymaya fırsatı olmamıstır. uanı o donemle bu donem ne yazıkkı aynı değil
ayrıca tabıkı eşime guvenıyorum ama bırazda gercekci olalım cok guvendığımız insanlarda bazen yanıltabılır bızıeşimden saklayıp gezip tozmuyorum tek basıma yanı oyle anlasılıp ona cevap yazılmıs galiba
ayrıca eskıden annelerımızınn bızım gıbı kenara bıseyler koymaya fırsatı olmamıstır. uanı o donemle bu donem ne yazıkkı aynı değil
evet kesınlıkleGezip tozmaya ayirmadigini bildigim
Icin zaten hak verdm.. eger oyle olsaydi bencillik olurdu. Sen ikiniz icin ya da olasi cocuklarin gelecegi icin birseyleri kenara atiyormussun, cunku esin sana gore daha rahat
Son cümlenize cevap vereceğim, herkesi kendi çevrenizle bir tutmayın derim. Benim çevremde gördüğüm -yakın- hepsinin kenara atacak fırsatı vardı hele annemin baya baya vardı. Ama herşey şeffaftı, şeffaflık önemli, kocam bugün benden ev almak icin habersiz biriktirmiştim diye para çıkarsa benimle o evde birlikte oturamaz.eşimden saklayıp gezip tozmuyorum tek basıma yanı oyle anlasılıp ona cevap yazılmıs galiba
Son cümlenize cevap vereceğim, herkesi kendi çevrenizle bir tutmayın derim. Benim çevremde gördüğüm -yakın- hepsinin kenara atacak fırsatı vardı hele annemin baya baya vardı. Ama herşey şeffaftı, şeffaflık önemli, kocam bugün benden ev almak icin habersiz biriktirmiştim diye para çıkarsa benimle o evde birlikte oturamaz
Benim
Icin farketmez cnm sonucta senin kendi actigin konuda sikayet etmissin daha gecen hafta.
Agauahahİnsanların konularını aklınızda tutmak sizi yormuyor mu? Açılan konuları ben de okuyorum ama konu hangi üyenindi hiç aklımda kalmıyor.
Ya da yeni konu açmış birinin eski konularına bakmak da aklıma gelmiyor.
Merak ediyorum gerçekten yorulmuyor musunuz? Yorulmuyorum derseniz ne güzel benim için yorucu olurdu.
Yormuyor canim, cunku bendeki bellek kimsede yok, bos zamanimda cok bu aralar..gayet eglenceli sende yapİnsanların konularını aklınızda tutmak sizi yormuyor mu? Açılan konuları ben de okuyorum ama konu hangi üyenindi hiç aklımda kalmıyor.
Merak ediyorum gerçekten yorulmuyor musunuz? Yorulmuyorum derseniz ne güzel benim için yorucu olurdu.
Yok yorulmuyorum bacım. Bazı üyeler sağ olsunlar hiç unutturmuyorlar kendilerini. Yani onlar da yardımcı oluyor bize. Bir de hafızam çok iyidirİnsanların konularını aklınızda tutmak sizi yormuyor mu? Açılan konuları ben de okuyorum ama konu hangi üyenindi hiç aklımda kalmıyor.
İnsanların konularını aklınızda tutmak sizi yormuyor mu? Açılan konuları ben de okuyorum ama konu hangi üyenindi hiç aklımda kalmıyor.
Anladığım kadarıyla eşiniz uzun tatiller istiyor siz haftada birgün çıkıyoruz diyorsunuz mesela Esinizde sanirim yazın otel tatili yada farklı şehirleri gidip tatil yapmak istiyor öyle anladım ben.Eşimde birikim yapmak istiyo çocukta istiyo ama şuan çocuğumuz yok çocuk olunca senin dediğin gibi kendimizi kisitlariz diyo şimdi biseyler yapmicaksak ne zaman yapicaz diyo
Ben daha aynisini C Calcifer e soylemistim sabah, ayni seyle suclandim hemdeBahsedilen konu daha 2 3 gun oncesinin konusu, ben de hatırlıyorum. Hafızam da iyi değil halbuki
Bir de yeni konu açıyor ama diğer konu ile bağlantılı. evveliyatını bilip yorum yapılması daha doğru.Zaten nesi kotu ki, zaman ayirip bakmışsın, yorum yapmışsın. O sebeple acilmiyor mu konular
aslında uzun tatıller değil zaten prime havadan gelen para gıdıp gezelım daha cok gezelim kafasında bu yuzden daha onceden tartısmamız oluyordu. bende artık soylemeden boyle bir yol izlesem yanlısmı olur dıye sormek ıstedım. daha boyle bısey yapmadım yapmayı dusunuyorumAnladığım kadarıyla eşiniz uzun tatiller istiyor siz haftada birgün çıkıyoruz diyorsunuz mesela Esinizde sanirim yazın otel tatili yada farklı şehirleri gidip tatil yapmak istiyor öyle anladım ben.
Yok yorulmuyorum bacım. Bazı üyeler sağ olsunlar hiç unutturmuyorlar kendilerini. Yani onlar da yardımcı oluyor bize. Bir de hafızam çok iyidir
tövbeeee.adamın neyi varmış ayol?Eski konunuzu okudum. Gizli Para biriktirmeye karşıyım ama normal evliliklerde. Sizin kocanızdan bir cacık olmaz. Zıkkımın kökünü yiyip gezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?