ev de iş konuşmak

melek elif

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
170
13
643
42
Merhabalar eşleriniz size iş konuları hakkında konuşurmu.kendi yerinde çalışıyor. dükkan kira Benim eşim kendi işyerinin yanındaki boş dükkanı kendi iş yerine katmış birleştirmiş. Ama bana bu olaydan hiç bahsetmedi.ben başkasından duydum . kendisine sorduğumda iş konusunda konuşmak istemiyormuş evde. sizce haklımı. çünkü bir yatırım yapıyo kirası falan,ve biz bir aileyiz.bende öyle çok cahil biri de değilim birşeyde anlamayan. hiç bahsetmemişti bana.

Kızlar yokmu bı fıkrı olan. Bana bır akıl verın ben bu konu yÜzÜnden beyefendıyle tartıŞtım.

sen çok haklısın canım tabii ki si bir ailesiniz ve hayatı maddi ve manevi beraber paylaşıyorsunuz bu bence söylenmesi gereken bir konu
erkekleri anlamak çooook zor birde kadınları anlamak zor derler
alakası yok biz kadınlar işyerinde veya ogün neler olmuş bitmiş herşeyi anlatırız
ama beyefendiler anlatmaz

kesinlikle söylemesi gerekirdi, evde iş konuşmak istemiyorum bahane olamaz, iş hayatımızın bir parçası pekalada evde de konuşulur
vallahi herhalde dükkanı öyle ben görsem şok geçirirdim

ayıp etmiş eşin canım bencil bir davranış yaptığı..geliriniz gideriniz ona göre değişecek dolayısıyla sizi direk ilgilendirecek..konuşmak istememesi çok saçma.
siz hiç ilgilenmediniz mi acaba bu güne dek bu konularla destek falan olmadınızdamı böyle yapıyor...
birde bu haberleri başkasından duymuşsunuz siz hiç gitmiyormusunuz iş yerine onu anlamadım ?

haklısın canım esın yalnız yapmıs sana bahsetmemekle..:olmaz: konusma ıletısım evlılıgın temel taslarından bırı bana gore.. :delphin:
Allaha sukur benım esımın ben den ayrı yada haberım olmadan gerek ıs gerekse baska bır konuda her hangı olumsuz bıseysını gormedım..
opuyorumnanaktan

Kesinlikle bahsetmeliydi..
Benim eşim saolsun beni bayıltana kadar anlatır-tatlicadiarzu-bu kadarı da iyi deil belki ama sizinki de oyle atlanacak ufak bir detay deilmiş hani

Bu olayı bugÜn duydum 3 gÜndÜrlÜ falan yapmıŞ zaten. Pekı nasıl konuŞayım kızlar haklı olduĞumu anlaması ıÇın. birde ben bu konularda biraz cesaretsizim. daha önce araba almıştı işyerine dünyanın sorununu çıkarmıştım. ne yapacağız ya işler olmazsa kendimide onuda sıkıntıya sokmuştum.

Son düzenleme:
böğle kararlar alırken önce bana danışır mutlaka fikrimi sorar onay verirsem yapr
bence eşin çok bencil ,başına buyruk davranmış..
özellikle başkalarından duymak seni çok kırmıştır eminim..

sizi de mahcup etmiş duyduğunuz insanlara karşı ya da eder böyle giderse, siz bir ailesiniz ve eşinizin işi de olsa geçiminizi ilgilendiren bir karar alırken danışması gerekirdi size...

yandaki boş dükkanı kendi dükkanına katmak çok basit bir iş konusu değil ki
bunu anlatmak sadece iş konuşmak anlamına da gelmez ayrıca
bence de anlatmalıydı, ben de beklerim en azından
yoksa aldığını verdiğini hergün yaptığı sıradan işleri anlatmasın tabi
ama bu ayrı ailesiniz siz

herşeyi eşim benimle paylaşır bişi alacak edecek ben bilirim nereye napılacak iş mevzularını bile bilirim eşim devamlı trafikte kaza yapsa bile ilk benşm haberim ıolur o derece yani ama genede her erkek farklı b1ilemiyorum ama bence sölemesi paylaşması gerekir

Bence kesinlikle paylaşması lazım hem erkeğin hem bayanın...her şeyi değil ama bazı belli başlı şeyleri:umursamaz:

Eşim işyeri ile ilgili her bir ayrıntıyı, detaylı detaylı anlatır. (Bayıltana kadar anlatır hem de) Yapacağı her şey için (marketten karpuz bile alacak olsa) mutlaka sorar.
Ama ben işimle ilgili hiçbir şeyi anlatmam ve sormam, ne gerekiyorsa ben yaparım. İşime asla eşimin burnunu sokturmam. Biraz garip gelebilir ama benim huyum böyle.

tabıkı size soylememekle ayıp etmıs ama kımısınınde huyu boyle işte.. benım babamda asla demez mesela emeklı maasına gidip büro almıs ve kıraya vermıs bi muhasebeciye..kirasınıda bırıktırmıs annemın adına siğorta yaptırcagı zaman haberımız oldu ..garip biliyorum ama boyle..

bu arada benım eşim her ayrıntısıyla anlatır bana bazı gızlılık halleri dısında okadar..

bazılarının huyu bu demek ki
bence al karşına konuş en azından haberim olmalıydı diye
ama büyütme de sonra seni haksız çıkarmasın
sana söylüyorum ama ben herşeyi büyütürüm
ama sen büyütme
burda güzelce söylüyosun mesela aynen böyle anlat
biz aileyiz bilmem gerekir de

canım eşinin yaptığı yanlış ki atlanacak unutulacak küçük bir olay değil haddini bildir bence ....:kızgın:

bazı erkekler evde iş konuşmayı sevmez ama bu sırada bi olay değil bahsetmeliydi diye düşünüyorum saolsun benim eşimle aynı işyerinde çalışmamıza rağmen akşam olunca yine beni bayıltana kadar anlatır bende hep dinlerimzemuszemus

Back
X