- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Neden kiBen tekirdağa gitmezdim.
Tekirdağa gitme gibi bir zorunluluğunuz olsa merkezin neresine gidersiniz ben bu kadar sessizlikten korkuyorum bir çıt çıksa ödüm kopuyor resmen evde. Evet denizi var güzelde bir süre sonra sıkıcı gelir artık diyorumtekirdağ ne güzel yer ya,
korkacak ne var anlamadım ki? evde tek olunca kapıya biri mi dayanacak?
o iş evde tek olmaya değil muhite bakıyor, bizim eve evde 4 kişi varken hırsız girmişti, annemlerin arkadaşları varken evde 15 kişi kapı önünden araba çalındı.
hırsıza katile kapı dayanmaz. tekirdağ da bence ülkede yaşanacak en güzel yerlerden biri bu konuda.
İstanbuldan, küçük kimsenin olmadığı yere gidip kafayı mı yicem orda? Almıyim canım.Neden ki
İş bulur çevre yaparsın
İnsana evinde ne olur ki
Kapa kapını otur en büyük zarar diğer insanlardan gelir evden değil ki[/QUOTE
Evde tekken aklıma o kadar çok şey geliyor ki biri mi var çıt çıksa hırsız mı girecek vs. Bir de bu kadar sessiz sakin bir yerde napıcam diyorum
İstanbul dışında nerede yaşamak isterdin?İstanbuldan, küçük kimsenin olmadığı yere gidip kafayı mı yicem orda? Almıyim canım.
İstanbul da doğduğumdan beri yaşıyorum. Kalabalık olmasına alıştım. Sürekli araba sesi insanlar falan ne kadar dert etsem de alıştım ve küçük bir yere gidince tuhaf hissediyorum kendimi. Korkma sebebim kin sem yok orada. Ailem arkadaşlarım . eşim işte olacak o gelene kadar tek kalcam vsİstanbul'da yaşıyorken, Tekirdağ gibi bir yerden korkmak saçma. Evde yalnız kalmaktan korkmayı zaten hiç anlamıyorum da, şehirleri kıyaslayınca daha da saçma hale dönüyor durum.
Tekirdağa gitme gibi bir zorunluluğunuz olsa merkezin neresine gidersiniz ben bu kadar sessizlikten korkuyorum bir çıt çıksa ödüm kopuyor resmen evde. Evet denizi var güzelde bir süre sonra sıkıcı gelir artık diyorum
Kocaeli nasıl bir yer?İstanbulda büyüdüm. Evlenip kocaeliye geldim. Şimdi istanbula gitmek işkence..
Sen bir ilçeden, başka ilçeye gidene kadar İstanbul'daİstanbuldan, küçük kimsenin olmadığı yere gidip kafayı mı yicem orda? Almıyim canım.
Kocaelinin değişik yerleri var. İstanbul gibi olan yeri de var. Benim yaşadığım yer sakin. Huzur istiyorum da. Sitedeyim ama siteden dışarı bakınca inekleri de görüyorum koyunları da. Sokakta insan az. Çocuk yeni doğduğu zaman süper oluyor. Temmuzda olaylar çıktığında her yer kaynarken burada çıt çıkmıyordu. Tercihler ile ilgili biraz. Ben memurum eşim özelde. Eşim işten ayrılmadığı sürece buradayız. Ama o işten çıkarsa direkt ege hedefimiz. İstanbuldan hoşlanmıyoruz...Kocaeli nasıl bir yer?
Hayat senin için zor olmalı.Sen bir ilçeden, başka ilçeye gidene kadar İstanbul'da
Hanımefendi Tekirdağ'dan İstanbul'a alışverişe gelir.
Kimsenin olmadığı yermiş miş
Yazın Bodrum'a ohh huzur diye ayakları poposuna vura vura giden, yine kalabalıkta tatil yaptığını zan eden zihniyet galiba:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?