- 15 Şubat 2013
- 26.558
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.394
- 798
Elektrik dahil mi, sadece isinma mi 400 euroya?Tabiki maliyet artıyor
Aylık 400€ cıvarı ödüyoruz ısınmaya.
Türkiyedeki evim 230 metre kareydi en son 2 sene önce 1500 lira doğal gaz faturası geliyordu, şuan ne olmuştur o rakam Allah bilir
Geçen yıl 130 metrekareye 1000 in üstünü gördük... Bu yıl merakla bekliyorumTabiki maliyet artıyor
Aylık 400€ cıvarı ödüyoruz ısınmaya.
Türkiyedeki evim 230 metre kareydi en son 2 sene önce 1500 lira doğal gaz faturası geliyordu, şuan ne olmuştur o rakam Allah bilir
Hayır elektrik dahil değilElektrik dahil mi, sadece isinma mi 400 euroya?
Of felaket, dogalgazla mi isiniyosunuz? Su an oturdugumuz evden baska bi eve gecicez ay sonunda, burasi elektrikle, orasi dogalgazla ısınıyor. Sasirdim sadece isinmaya 400 €Hayır elektrik dahil değil
Oda 200e yakın
Evet doğalgazOf felaket, dogalgazla mi isiniyosunuz? Su an oturdugumuz evden aska bi eve gecicez ay sonunda, burasi elektrikle, orasi dogalgazla ısınıyor. Sasirdim sadece isinmaya 400 €
Burda Fransa'da gecen haftaya kadar yaz gibiydi, hava cok guzeldi. Belki ondan bizim faturalar daha cosmadi.Evet doğalgaz
Son küresel krizlerden sonra çok zamlandı enerji türleri malesef
2 ye katladı diyebilirim
Çokta soğuk bir bölgede yaşiyoruz, hani 400€ ya şort atlet gezmiyoruz evde
Türkiyede fatura yüksekti ama çocuklar ayağına çorap bile giymez cıbıl cıbıl dolanılardı evde
Aa evet geçen hafta burda okul tatili vardı, bizde Fransadaydık bikaç gün, yeni döndük, havalar çok güzeldi. Gerçi burasıda iyimiş öyle dediler ama ordaki kadar sanmam. Şuan mesela buz gibi, yakındır kar yağmasıBurda Fransa'da gecen haftaya kadar yaz gibiydi, hava cok guzeldi. Belki ondan bizim faturalar daha cosmadi.
Enerji krizi bu yıl hepimizi yakacak gibi...Senin de yeni evin hayırlı olsun bu arada hemşire...Doğalgaz her türlü elektrikten avantajlıdır bence, tam zamanında taşiniyor olabiliriz yaniOf felaket, dogalgazla mi isiniyosunuz? Su an oturdugumuz evden baska bi eve gecicez ay sonunda, burasi elektrikle, orasi dogalgazla ısınıyor. Sasirdim sadece isinmaya 400 €
Sagol guzumEnerji krizi bu yıl hepimizi yakacak gibi...Senin de yeni evin hayırlı olsun bu arada hemşire...Doğalgaz her türlü elektrikten avantajlıdır bence, tam zamanında taşiniyor olabiliriz yani
Su an burasi da düştü sicakliklarAa evet geçen hafta burda okul tatili vardı, bizde Fransadaydık bikaç gün, yeni döndük, havalar çok güzeldi. Gerçi burasıda iyimiş öyle dediler ama ordaki kadar sanmam. Şuan mesela buz gibi, yakındır kar yağması
Korkma yav, macron bakar çaresine, olmadı borne var sizde, üşütmez onlar sizi...Elinizden bı tutan illa olur yani...Bizimkiler de sağolsun hep IBAN atıyorlarSagol guzumvalla evet enerji krizi ve Putin'in Avrupayi surundurme karari, benim Fransa'ya tasindigim sene olacağğdi tabii ki, başka türlüsü olamazdi çünkü gsgsgz, bu sene d.tum donacak burda hemsire
Hdhdhhdhdhdh sesli güldüm gece geceKorkma yav, macron bakar çaresine, olmadı borne var sizde, üşütmez onlar sizi...Elinizden bı tutan illa olur yani...Bizimkiler de sağolsun hep IBAN atıyorlarBu yıl ibanla da ısınamazsak yavaş yavaş tezeğe dönecez gibi geliyor bana
Çok teşekkur ederim...Küçük evlerde düzen oturtması her eşyanın kalıcı yerini ayarlamak biraz zaman alıyor gerçekten. Alışınca da vazgeçilmiyor ama çünkü temizlik inanılmaz pratik.
Bir diğer eksisi ise duvarların gerçekten üstünüze geliyor olma hissi :d gerçekmiş yani bu.
Konuma gelince de, eğer büyük evin konumu bana kendimi güvende hissettirmeyecekse asla yaşayamam. Kötü konum beraberinde bir sürü kuralsızlık getiriyor gerçekten ya. Komşuları, mahallesi, bitmeyen gürültüsü.
Güvenli alandan yana kullanıyorum oyumu. Seçiminiz ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun :)
Bu konuda haklısınız bencede küçük evi temizlemek kesinlikle zorGeçen gün ev değiştiren bir arkadaşıma ilk defa gidebildim. Evde bana sıkıntı geldi ve o evde nasıl temizlik yapılabileceğini düşündüm. Çünkü her şey dışarda. Salonda tepe tepe eşyalar, mutfak tezgahının üstü dolu, tezgahın dibinde hemen mutfak masası, yatak odasında şifonyer var üstü dolu… küçük evde temizlik kokay demişler ama bence tam tersine sürekli eşya çekip itmen gerekeceğinden daha zor. Hele geniş evden küçüğe çıkıyorsan bir süre sonra sıkıntı verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?