ev duzeni kadin erkek catismasi vs kocam mi hakli?

aayy canim benim yaaaa analarin ayaklarinin alti bosuna cennet deil

vayyyyy beeeee kadina bakkk neleri koz kullaniyor

O kadar çok kadın var ki bu yönünü kullanan. Ama erkekler de acizliğini gösteriyor ki kadın zayıf noktasına vuruyor.

Erkekler ne kadar iradesiz yaa simdi gozumde baya kuculduler bir an burda okumustum sanirim ben erkek iste sanirim esiyle yakinlasmak istiyormus kadin istemiyor yorgunmus yarin ise gidecekmis sen uy ben isimi hallederim demis ayyy ne rezillik ne kadar bu konuda acizler

Beğenmeyen kalkar iyisini yapar, 3 günlük dünyada bu kadar her şeye titizlenip ailene de hayatı zehir etmenin ne anlamı var?

Ayrıca eşin de sadece ev temizliği değil, genel anlamda senden beklentileri çok fazla. Seni yönetmek, kontrolün onda olması, mükemmeliyetçilik bunların hepsi mevcut. Benim adım Hıdır, elimden gelen budur diyeceksin, evlenmeden önceki konuşmalarını hatırlat bence.

İğrenç ama bunu diyen de çok erkek var. Ay ben de çok iyi tanıyor gibi hepsini..

İğrenç ama bunu diyen de çok erkek var. Ay ben de çok iyi tanıyor gibi hepsini..

ikimizde uzman kesildik hee cokk genel dusunuyorlar ya benim kocamda ole onunde yemegi varsa karisi yatakta arkasini donmuyorsa tamam evlilikleri iyi hayat onlar icin ne kadar genel

ikimizde uzman kesildik hee cokk genel dusunuyorlar ya benim kocamda ole onunde yemegi varsa karisi yatakta arkasini donmuyorsa tamam evlilikleri iyi hayat onlar icin ne kadar genel

Ya bir süre sonra arkanı da dönüyorsun. Aslında yatakta arkanı dönmek sevgi unsuru değildir ki. Bu şekilde düşünenlere hayret ediyorum. Nasıl rahat ediyorsan öyle yatarsın. Arkası dönük olunca nolacak:d

Benim eşimde de düzen takıntısı vardır ama sizinki gibi kendisinin yapmadığı bişeyi benden beklemez yani yapılması gereken bir şey varsa oda yapar. Ev işi olarak anlamadığı yalnızca yemek ve ütüdür geri kalan herşeyi yapar. Dağınıklığa tahammülü yoktur, sofra asla ortada beklememelidir, kıyafetler kirliyse kirliye değilse yerine konulmalıdır, kurutmalıkta çamaşır beklememelidir vs. vs. Ben de düzeni herkes gibi severim ama takıntım yoktur hal böyle olunca ufak tefek çatışmalar yaşayabiliyoruz. Aslında böyle olması bir yönden iyi geliyor sayesinde ev derli toplu duruyor, dağınık birisi olsa ev uçardı diye düşünüyorum

bütün cevapları okumadım belki bahsi geçmiştir ama eşinizin mesleği nedir? bu kadar düzen hastalığı, mükemmeliyetçilik...

kiz o bakimdan deil hani erkek istiyince istemeyip arkani donmekten bahsediyorum ben yaa uyku icin demedim ki ben

evet aynen esim onemsemese heralde ev cooook daha daginik olurdu

bilisim ama alakasi oldugunu sanmiyorum meslekle.

bir an rütbeli asker mi acaba dedim. neyse valla ne deyim hem iş hem bebek hem ev; üstüne bir de böyle eş... ALLAH kolaylık versin böylede eşten kastım eşinizi eleştirmek değil. ev işleri, yemek hakkında fazla bilgililik.

Eşiniz kopleks sahibi bir insan gibi geldi belki ağır olurcak ama kendini fazlasıyla beğenmiş her çocuklu kadının bır parça dağınık olur elinde olmadan birilerine akıl vermekten hoşlanman ama o aklı kendine getiremeyen insanlar bunu düşünemez çocuk bu ya dağıtır ayrıca insanlık hali bazen evi toplamak istemeye bilir kendi odası kendi dağınıklığı bunları en azından toplaya bilir bence eşinizle iyi bir konuşun yada annesi samami biri anlatsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen zaten elinden gelenin fazlasini yapiyormussun anlattiklarindan cikardigim.

Oglusum yokken iki ya da uc gunde bir ev silip supururken,simdi gunde iki ya da uc kere ev silip supurdugum oluyor.

Ben cok duzenliyimdir ama evde kucuk bir cocuk olunca duzen felan kalmiyor. Tv unitesinin mi,koltuklarin altindan mi neler cikiyor neler...! Haftada bir dip kose temizlik yaptigim halde.

Sen icini ferah tut. Ben cok duzenli oldugum halde oglum yurumeye ozelliklede oyuncaklariyla oynamaya basladiktan sonra duzenligimden suphe eder oldum cunku cocuklu evde olmuyor. Uyutuyorum oyuncaklarini yerli yerine koyuyorum kalkinca hopppaaaa bi daha!
Ama ogluma dagittiklarinin toplanmasi gerektigini de asilamaya calisiyorum cunku 2.5 yasinda.

Hic de dert etme. Sen yapman gerekeni cok guzel bir sekilde yapiyormussun fazlasiyla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yazdıysan da göremedim sanırım..eşinin mesaisi çok mu yoğun acaba? yani kendisi çok yoğun ve senin işlerini çok kolay gördüğü için yardım etmeyip kendince sana ders vermeye çalışıyo olabilir..ama çok sinir bozucu tabiki..bence o senin rahat yapına takılmış ve yaptığın işleri görmüyo neyazıkki..ve titiz olduğunu düşünüyosa titizlik lafla olmaz..nasılki iştahlı bir insan sen teklif etmeden bi şekilde doyurmaya çalışırsa karnını, titizim diyen kişi de sen talep etmeden işe kalkışabilir..değilse kusura bakmasın da lafla peynir gemisi dönmüyo..

sagol canim destegin icin

normal calisma saatleri. isi de masabasi. tabii yogun ama vucut degil kafa yorgunlugu vs.
ama biz tatildeyken de yapiyor sadece gundelik hayatta degil.

konustum dun biraz. bir sure iyi gidiyo sonra eskiye donuyor. soyledim kendisine annenle konusucam diye. tirsti biraz. annesi bizi cok mutlu saniyo da

Titiz ve çok düzen sever biri olmasını anlayabilirim.
Ama o zaman kendi dağıtmayacak, en azından arkasını toplatmayacak beyfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…