- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Konuyu ben açmış gibiyim
Bende öyleyim Boğa burcuyum boğazıma ve konforuma düşkünüm
Bana göre ev benim yaşam alanım tabi ki rahat edecem
Eşime göre her daim pürü pak ve düzenli olacak, hemde bir milim bile biblo dahi yerinden oynamayacak ( takıntılı )
Diyorum o zaman kalk kendin yap beni rahatsız etmiyo
Nizami bi şekilde yaşayamam ben, sen çalışıyosan bende eşit ağırlıkta çalışıyorum nasılsa
Arada yapar arada söylenir, bende canım istediği zaman her yeri temizlerim ama ilham gelince sadece
Napim herkesin huyu farklı
Biraz o bana alışmaya çalışıyo birazda ben ona
bu arada esimin tabletinin ve tras makinasinin sarji da benim sorumlulugum mu? bunlarin sarji biterse esim tavir yapiyor soyleniyor.
dr randevusunu kacirirsa hatirlatmadigim icin ben suclu oluyorum.
bu arada esimin tabletinin ve tras makinasinin sarji da benim sorumlulugum mu? bunlarin sarji biterse esim tavir yapiyor soyleniyor.
yok bibloya varana kadar degil. gerci o kadar duzenli olsa o yine birsryler bulur. ben zaten calissam agzina tikarim o laflari da. 2 gun calisiyorsun onun lafini mi ediyorsun hemen birak demeye getiriyor simdi
ogretmeye calisiyorum inadina dagitiyor umarim onu guzel yetistirebilirim. bu arada esimin annesi ogullarina su bile aldirmamis mutfaktan. hala da gittigimizde etrafinda pir doner.
sunu da eklemek isterim esim tam zamanli calistigim donemlerde az biraz yardimci olurdu ev islerine. hala misafir falan gelecekse evi falan supurur.
Yok artık çok yüz vermişsin paşaya
Plastik banyo terliğinin tersiyle ağzının ortasına patlat bitane
Yoksa önce terlik al
Akşama bir çirf takunya ile karşılasın o da olur. Hani hamamda kadınlar giyer ya nasıl yürüyorlar hayret ediyorum valla.
Şey de olur tüylü terlikler var ya gecelik altına giyilen
Hehehehe tüyü görünce gevşer, topuğu yiyince kafaya akıllanır diyorsun
bende bir evin herzaman temiz ve düzenli tutulmasından yanayım
eğer evdeysem evim devamlı düzenlidir herşey yerli yerindedir
ama çalıştığım için ve fazlasıyla dağınık bir kocam olduğundan bazen yetişemiyorum herşeye..
Eğer eşin düzene çok önem veriyorsa bu iyi bişey
sende gerekirse uykundan feragat et evini düzenli tut
başta yazdıkların
bana senin düzenli ve evine önem vermediğini hissettirdi.
Belki çağrışım yapar da germeyim ortamı der
Gerçi erkekten erkeğe değişir. Birine tüylere bürün bir şey olmaz. Birine de kuş tüyü göster tamamdır.
anası öyle yetiştirmiştir diyecektim ki sen de belirtmişsin zaten - bakınız : alttaki yorumbu arada esimin tabletinin ve tras makinasinin sarji da benim sorumlulugum mu? bunlarin sarji biterse esim tavir yapiyor soyleniyor.
-------------ogretmeye calisiyorum inadina dagitiyor umarim onu guzel yetistirebilirim. bu arada esimin annesi ogullarina su bile aldirmamis mutfaktan. hala da gittigimizde etrafinda pir doner.
sunu da eklemek isterim esim tam zamanli calistigim donemlerde az biraz yardimci olurdu ev islerine. hala misafir falan gelecekse evi falan supurur.
baştan konuşulmuş o da he demiş o zaman ben baştan konuştum senle sen de olduğum gibi kabul ettin şimdi yaptığın ne diye konuşsan? açıkçası bence bunu koz olarak kullanabilirsin benden bu kadar sana baştan da söyledim yalan söyleyip seni kandırmadım elimden bu kadarı geliyor kendi şarjını da bir zahmet kalk al hizmetçin yok de - geçir bir cinnet - umarım işe yararben alistirmadim kizlar. ben evlenmeden once esime sart kostum ben keyfine duskun biriyim oyle is mis yapmam vs diye hatta annem dahi konustu esimle. esim bunlarin bir onemi yok demisti. halbuki adamin hayati bunun uzerine kurulu resmen.
Erkeklerdeki genel algı şu: sabahtan akşama kadar evdesin ne yaptın ki?tabletin yine sarji yok der atar sarja takmak yerine.
surahide su yok diye soylenir bardagini doldurur surahiyi doldurmaz.
ayni zamanda kendi isiyle ilgili seylerde de internet uzerinden yardimci olmami ister. benim bos vaktim oldugu icin kiskaniyor galiba.
yeni evliyiz bir sebeple bir arkadasinda kaldik. kahvaltidan sonra kadin temizlik yapti odasina gecti film izliyo, 4 yasindaki oglu da tvde cizgi film izliyo. dedi ki o orda tv izlesin o orda film izlesin kocasi esek gibi calissin dedi.
o zaman anladim boyle bir tiynette olduunu ill
Akşama bir çirf takunya ile karşılasın o da olur. Hani hamamda kadınlar giyer ya nasıl yürüyorlar hayret ediyorum valla.
Şey de olur tüylü terlikler var ya gecelik altına giyilen
Hehehehe tüyü görünce gevşer, topuğu yiyince kafaya akıllanır diyorsun
anası öyle yetiştirmiştir diyecektim ki sen de belirtmişsin zaten - bakınız : alttaki yorum
-------------
baştan konuşulmuş o da he demiş o zaman ben baştan konuştum senle sen de olduğum gibi kabul ettin şimdi yaptığın ne diye konuşsan? açıkçası bence bunu koz olarak kullanabilirsin benden bu kadar sana baştan da söyledim yalan söyleyip seni kandırmadım elimden bu kadarı geliyor kendi şarjını da bir zahmet kalk al hizmetçin yok de - geçir bir cinnet - umarım işe yarar
Erkeklerdeki genel algı şu: sabahtan akşama kadar evdesin ne yaptın ki?
bir hikaye vardı kadın hiç iş yapmıyor akşam karısına birşey oldu sanırken kadın yatakta uzanmış kitap okuyor - noldu bu eve deyince hiiiiççç sadece her zaman ne yapıyorsun demez misin bugun onları yapmadım diyor - bu yöntem de denenebilir bence
ay kızlar alemsinizzzz
konu kv - eş kavgası olunca iş erkekte bitiyor da tabii adamın karakteri önemli...İşte söken erkek var sökmeyen erkek var.
Ben o zaman 17 yaşındaydım falan hatırlarım komşuların arasında bir dedikodu vardı. Bizim X komşunun oğlu annesine demiş ki anne lütfen bir daha bize gelme karım benimle yatmıyor
Bunu kullanan kadın var, yiyen erkek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?