ev duzeni kadin erkek catismasi vs kocam mi hakli?

yok bibloya varana kadar degil. gerci o kadar duzenli olsa o yine birsryler bulur. ben zaten calissam agzina tikarim o laflari da. 2 gun calisiyorsun onun lafini mi ediyorsun hemen birak demeye getiriyor simdi

ben alistirmadim kizlar. ben evlenmeden once esime sart kostum ben keyfine duskun biriyim oyle is mis yapmam vs diye hatta annem dahi konustu esimle. esim bunlarin bir onemi yok demisti. halbuki adamin hayati bunun uzerine kurulu resmen.

bu arada esimin tabletinin ve tras makinasinin sarji da benim sorumlulugum mu? bunlarin sarji biterse esim tavir yapiyor soyleniyor.

dr randevusunu kacirirsa hatirlatmadigim icin ben suclu oluyorum.

Yok artık çok yüz vermişsin paşaya
Plastik banyo terliğinin tersiyle ağzının ortasına patlat bitane
Yoksa önce terlik al

yok bibloya varana kadar degil. gerci o kadar duzenli olsa o yine birsryler bulur. ben zaten calissam agzina tikarim o laflari da. 2 gun calisiyorsun onun lafini mi ediyorsun hemen birak demeye getiriyor simdi

Ama benim çocuğum yok
Sen çocuğa da bakıyosun
Kolaysa yer değişin o yapsın

Şöyle bizim annemiz de bize hiçbir şey yaptırmadı. Hadi siz ders çalışın diye. Susayınca bile kalktı getirdi. Erkek kardeşlerimi hiç demiyorum zaten ama ben de yapmayı seven biri değilim. Sadece düzensizliği sevmediğimden mecbur yapıyorum gibi..
O yüzden kızıma öğretiyorum şimdi.. birkaç ay öncesine kadar çok üstüne gitmiyordum. Baktım uyuyacak bütün oyuncakları ben topluyorum. Sütü bile açıyor çubuk yerde. Olacak gibi değil başladım öğretmeye. Şimdi odasını toplamadan yatırmıyorum.. kıyafetler falan aynen. Yardım ediyorum ama onun öğrenmesi onun hayatı açısından çok önemli.
Sen artık eşini çok zor değiştirirsin en azından oğlana öğret hem onun işine, evlendikten sonra karısının işine, evlenene kadar senin işine yarasın

kendini anlattığın o ilk paragraf var ya, o benim işte dağınıklıktan hiiiç rahatsız olmam, eğer o sıra çay içmem gerekiyorsa içerim

evim ise dağınık değildir çok fazla (ki anneme göre ben tescilli bir pisim ) senden tek farklı tarafım, eşim aşırı titiz olduğu için artık söylemekten yoruldu, girip bir güzel topluyor evi konuşmaktan yorulmuş olsa gerek ki bu yöntem işe yaradı

tüm yorumları okuyamadım ama ben sorumluluğun sende olduğu kısmına çok katılmıyorum.. evde kaç kişi yaşanıyorsa herkes yapabildiği işleri yapar.. ne bileyim yaw, o sorumluluk senin- bu sorumluluk benim gerip geliyor bana.. hadi tamam çocuğu yedirme, içirme senin sorumluluğundadır da, traş makinasını da kendisi kaldırsın yani..

tabletin yine sarji yok der atar sarja takmak yerine.
surahide su yok diye soylenir bardagini doldurur surahiyi doldurmaz.
ayni zamanda kendi isiyle ilgili seylerde de internet uzerinden yardimci olmami ister. benim bos vaktim oldugu icin kiskaniyor galiba.

yeni evliyiz bir sebeple bir arkadasinda kaldik. kahvaltidan sonra kadin temizlik yapti odasina gecti film izliyo, 4 yasindaki oglu da tvde cizgi film izliyo. dedi ki o orda tv izlesin o orda film izlesin kocasi esek gibi calissin dedi.
o zaman anladim boyle bir tiynette olduunu ill

Bizim Ous ta Galip Derviş gibi takıntılı
Aynı semtte çalışıp beraber dönüyoruz, eşit ağırlıkta işlerimiz hatta
İstanbul Metrobüs'ü meşhurdur onla dönüryorduk hatta sıkış tepiş, otobüsten beter
Eve yeni vardık daha montu çıkarmadan
Parmağının ucuyla köşe takımındaki lekeyi gösterdi
Bak burası leke olmuş, silmek lazım ( yani sil )
Dedim sen ne diyosun, ben senle değil miydim, eve zor adım attım montum üstümde bak
Mutfağa geçicem önce yemek yemem lazım, ha sen duramıyo musun o leke varken?
Senin de iki elin var, al sil, insanı çileden çıkarma İstanbul trafiğinden betersin

Yeni evliydik o zamanlar, sonra kendi de ellerinin farkına vardı
Tamamen bitmese de azaldı
Ama tamam erim deyip silsem külkedisinden farksızdım şu an, onu iyi biliyorum

Yok artık çok yüz vermişsin paşaya
Plastik banyo terliğinin tersiyle ağzının ortasına patlat bitane
Yoksa önce terlik al

Akşama bir çirf takunya ile karşılasın o da olur. Hani hamamda kadınlar giyer ya nasıl yürüyorlar hayret ediyorum valla.
Şey de olur tüylü terlikler var ya gecelik altına giyilen

bu arada esimin tabletinin ve tras makinasinin sarji da benim sorumlulugum mu? bunlarin sarji biterse esim tavir yapiyor soyleniyor.

Ay tabiki değil..Yok hep unutuyorsa,bir unutkanlık hastalığı falan varsa,depresyona girdiyse,hasta olduysa,çok çok yoğun çalışıp halsiz yorgun düştüyse sen hayrına yaparsın.

Erkekleri anlıyorum diyen beri gelsinBen biraz fazla düzenliyim.Evi derli toplu tutmayı severim.Sıkış tıkış değil düzeli yerli yerinde olacak.Eşim ben ne zaman ev işi yapmaya başlasam engellemeye çalışır.Otur dinlen vs.Ama benim için rahat etmez.Dağınıklıktan asla rahatsız olmaz.Dağıtmaz da aynı zamanda.Ama evde bebek olunca 15 aylık haliyle ortalık dağılıyor.En az 10 kere toplarım.Biliyorum bana da yazık ama fıtrat meselesi bu.Bu arada sabah 8:30 akşam 18:30 çalışan bayanım.Eve gelince asla iş yapmam kızımla oynar vakit geçiririm.O uyuyunca işlerimi yaparım.

Akşama bir çirf takunya ile karşılasın o da olur. Hani hamamda kadınlar giyer ya nasıl yürüyorlar hayret ediyorum valla.

Hehehehe tüyü görünce gevşer, topuğu yiyince kafaya akıllanır diyorsun

Ev haniminin evinin duzenli olmasi dunyanin en kolay seyi. Haftada 2 gun yarim gun calismak isten sayilmaz. Esin takintili belki de okb falan vardir, ama senin kosullarinda istedigini yapmak da kolay

ah be denızcım çoçuklu ev oyle olmuyo işte.kızım olmadan once evım her zaman duzenlı derlı toplu temızdı.kızım oldu bıde şimdi emeklemeye başlayacak nerdeyse salonun halini görme.yerde battanıye butun oyuncaklar her yerde...olmuyo olmuyo....bı yerı toplasan 5 dakıka sonra gene dagılıyo.bebiş izin verdıgı muddetce evın işini göruyosun.çamaşır yıkıyom asamıyom kızım ağlıyo akşam esımın gelmesını beklıyom asmak için var gerısını sen düşün:26:
konuyu yazan arkadasa gelınce bence esınız cok bencıl. o halde buyursun kendı yapsın.benım esımde ıllakı dagınık olan yerlerden muzdarıptır ama bırşey demez cunku göruyo bebekle olmuyo.akşamları gelıyo tut yarım saat dıyorum gidip baska odayı çamaşırları topluyorum utuluyoum vs.....yarım saat bıle dolmadan ısyan edıyo...eee bebek bakmasıyla sevmesı aynı sey degıl

Belki çağrışım yapar da germeyim ortamı der
Gerçi erkekten erkeğe değişir. Birine tüylere bürün bir şey olmaz. Birine de kuş tüyü göster tamamdır.

Benimki kuş tüyü modunda
O bakımdan dağınıklık falan takmaz , ben rahatim , çok titiz biriyle yapamazdım

anası öyle yetiştirmiştir diyecektim ki sen de belirtmişsin zaten - bakınız : alttaki yorum

-------------
ben alistirmadim kizlar. ben evlenmeden once esime sart kostum ben keyfine duskun biriyim oyle is mis yapmam vs diye hatta annem dahi konustu esimle. esim bunlarin bir onemi yok demisti. halbuki adamin hayati bunun uzerine kurulu resmen.
baştan konuşulmuş o da he demiş o zaman ben baştan konuştum senle sen de olduğum gibi kabul ettin şimdi yaptığın ne diye konuşsan? açıkçası bence bunu koz olarak kullanabilirsin benden bu kadar sana baştan da söyledim yalan söyleyip seni kandırmadım elimden bu kadarı geliyor kendi şarjını da bir zahmet kalk al hizmetçin yok de - geçir bir cinnet - umarım işe yarar

Erkeklerdeki genel algı şu: sabahtan akşama kadar evdesin ne yaptın ki?
bir hikaye vardı kadın hiç iş yapmıyor akşam karısına birşey oldu sanırken kadın yatakta uzanmış kitap okuyor - noldu bu eve deyince hiiiiççç sadece her zaman ne yapıyorsun demez misin bugun onları yapmadım diyor - bu yöntem de denenebilir bence

Hehehehe tüyü görünce gevşer, topuğu yiyince kafaya akıllanır diyorsun

ay kızlar alemsinizzzz

İşte söken erkek var sökmeyen erkek var.
Ben o zaman 17 yaşındaydım falan hatırlarım komşuların arasında bir dedikodu vardı. Bizim X komşunun oğlu annesine demiş ki “ anne lütfen bir daha bize gelme karım benimle yatmıyor”
Bunu kullanan kadın var, yiyen erkek var.

konu kv - eş kavgası olunca iş erkekte bitiyor da tabii adamın karakteri önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…