- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
belki ayip kacacak ama fikir acisindan soyluyorum esim iliski sirasinda sen benim kolemsin bana lordum de bana kralim de falan diyor. bunlarin gercekte soyleyemediklerinin disavurumu olduggunu dusunuyorum.
korkutmadan olmuyor anacımmm illa tırsacaklar
hımmm o sinir patlamalarına sen de girdin demekben evli değilim o yüzden öyle bir şey yaşamadım ama sanırım sunduğum öneri test edilip krizantem tarafından onayladı
aman boşver sal gitsin herkes titiz olacak diye bir kural mı var
peyganber efendimizin sözüyle başlayarak kendi düşüncelerimi aktarıcam peyganberimiz derki ev işi temizlik yemek yapmak kadınların sorumluluğu değildir lütfudur demiştir ki çamasırlarını kendisi yıkar yemeklerede elinden geldiğince yardım ederdi
ilk başta itiraf etmem gerekirse okurken kocanıza hak verdim ama haklıyken haksız duruma düşürmüş kendinsini temizlik istemesi haklı yanı ama anladıgım kadarıyla cokta dagnık değilsiniz bizim şu anda ki yetiştirilen erkeklerin bir çopu temizlik miş dagınıklık mış hak getire diye düşünerek yaşarlar kadın yaparsa yapar yapmazsada cogunun umrunda olmaz acıkcası tek giyecekleri varsa yemekleri eksizdir yapılıyorsa yatakta kadın arkadasını dönmüyorsa tmm dır ideal evlilik benim gözlemlediğim kadarıyla şimdilik ama bazıları düzene önem verir ya yardım etmeye calısırlar yada böle bıdı bıdı yaparlar yok öle laf cambazlığı ne kadar ekmek o kadar köfte hem cocuk bakmak hem kocanın dagınıklıgı hemde ev sorumluluğu kadın calısmasada aynı anda agır sorumluluktur okadar laf edeceğine accık elini işe attın agır agır eleştirilerde bulunmasın biraz da patavatsızlık var sanırım takıntılı hale getirmiş en güzel anınızda bile bunları konusuyorsa ben psikolojiktir diye düşünmeye başlarım anladığım kadarıyla sadece temizlik değil bir cok konuda eleştirmeyi seven biri bu kötü iyerlerinin kalktıgı acık ya susacak yada kavga ederek kocanızı yontacaksınız secim sizin
dunyada butun insanlar tektip degil malesef.bende onu diyorum zaten biraz insanın içinden gelmesi lazım
sizde diyorsunuz yaa işte
sürekli düzenli tutacak yapıda değilim
ama tutmalısınız işte
ev hanımı helede anne olmak kolay değil zaman yaratıp bir şekilde evinizin düzenine çok dikkat etmeniz lazım
oğlunuza evi dağıtmamayı şimdiden öğretmeli
oyuncaklarıyla oynadıktan sonra toplamalı
kedinize gerekirse bir temizlik listesi oluşturmalısınız
ben ev hanımı olsaydım evim eğer evim çok daha düzenli derli toplu olurdu eminim
aman kosarak uzaklasAboooooo tam soracaktım ne burcu yoksa başak mı diye? arkadaş sormuş başak burcu demişsiniz. Ay benim nişanlım da başak burcu ve dediğiniz gibi çok mükemmelliyetçi. Herşeyi ben bilirim edası değil de beni her daim uyarır şunu giyin hayatım bunu yapmalısın hayatım burda bunu söylemeliydin hayatım vs. Yaaa korktum ama ben şimdi :18::18::26::26::26:
o benden beter girer krize kesin gider hemen sigara alir 5-6 tane ardarda icer sonra da atar kendini yerlereBu yaptıklarının bir açıklaması olamaz Başak burcu titizdir, böyle dağıntıya gelemez demek ki neymiş burçla alakası yokmuş
Bir de bundan sonra de ki ben sana kolaylık olsun diye bunları yaptım eğer ki ben kadınsam ve benim görevimse ben görevimi yaptım sana kolaylıklar sağladım bir zahmet sen de benim düzenime uy yoksa arkandan toplayacak değilim
Sinir yap tabii hatta panik atak krizlerine gir korksun biraz...
sagol canim mutlu oldum yorumuna.Ben bu yazdıklarını okuyunca way bee dedim içimden.. maşallah bence yapılması gereken herşeyi çocuğa ve çalışmana rağmen yapıyorsun.. bence eşin biraz haksızlık ediyor sana. Ev işinden hiç anlamayan, bütün gün evde olup üstüne bir de temizlikçi kadın isteyen bir sürü kişi var, her gün farklı yemeği günümüzde çok az kişi yapabiliyor. Kendimden örnek vereyim ben senin anlattığın kadar yetiştiremiyorum ev işlerini, üstelik çocuk olmamasına rağmen.. Bence eşin kıymetini bilsin öpsün başına koysun daha ne istiyor?
kız bende dagınıgım olmaz olurmuyum calısıyorum yetişemiyorum evim şu an bile dagınık eve gidince banyoyumu temizlesem yemekmi yapsam diyorum canım benim inan sadece sen değilsin ben calısıyorum sen cocukguna bakıyorsun inan aynı sey hatta seninki daha agır kocanın sana ne olursa olsun bu kadar baskıcı tavırla davranmasına izin verme accık özgüvenli ol çalışıyorsa sana bakma zorunda yükümlülükleri var yorgunsada dagıtmasın kardeşimtabii ben kendimde hata gormesem zaten acmam konuyu.
bir de kavga ediyoruz sonra sululuk yapiyor baristik diyelim. ayni konuyu acmasi yarim saat surmuyor ki.
kendine giden herhangi bir elestiri 3 kat misliyle geri donuyor. belki ben de sizin gibi duzenli olsam daha cok hakkim olur laf etmeye daginiklik hakkinda, ama ben kendim de daginik olunca birsey diyemiyorum.
dunyada butun insanlar tektip degil malesef.
aman kosarak uzaklassaka bir yana evlenince daha beter oluyor benden demesi.
o benden beter girer krize kesin gider hemen sigara alir 5-6 tane ardarda icer sonra da atar kendini yerlere
sagol canim mutlu oldum yorumuna.
işte erkeklerdeki problem bu dağıtınca arkası toplanacak azıcık sitem etsen sen kadınsın sen yapacaksın tavırları... burcu başak olanlar titiz olur benim tanıdığım kadın erkek hepsi son derece derli topludur (burçlara çok inanmasam da bunu gözlemlediğim için diyorum) ama eleştirme durumunu bir kişilik bozukluğu (özgüven eksikliği gibi) ve saygısızlık olarak görürüm.
Madem ki o sen kadınsın sen yap diyor çalıştığın günler çok yoruldum yetişemiyorum diyeceksin hatta arada sinir krizleri geçirmeni tavsiye ederimyeter artık ya dayanamıyorum yetişemiyorum bundan sonra sen de yardım edeceksin ağla falan... dr.a gittim stres yasak, kafanı takmayacaksın üzülmeyeceksin dedi diye duygu sömürüsü yap altından kalkamıyorsan gerçekten bir psikolojik destek alın derim eşinle birlikte...
Nazlılıkla suçlama hakkı yok ki kadın dediğin nazlı olur erkekler naz yapınca kadın çekmek zorunda oluyor ama - ki bence bir erkeğe naz yakışmaz ne o öyle mıy mıyBen de zor erkeklerle tanışmışlığım olduğu için,''psikiyatris üzülmek ,stres yasak ''dese,takmaz ki..Nazlılıkla suçlar seni..
Ancak yaşlanırsın,gerçekten hastalanırsın,ozaman peşinde dr dr gezerler..ozaman nazlayabilirler..
Hiç bir öneri veremiyorum..Büyük çatışmaya yol açmasın'diyorum sadece...Buraya içini döktün rahatladın,fikir aldın ,yine de birşey...
benim de tam tersi en rahatsız olduğum şey dağınıklık. oyuncaklar bile rahatsız eder beni. benim eşim de sevmez dağınıklığı ama toplayan biri olursa. olmazsa pek takmaz.
bu durumda sizin evde de birilerinin yapması laızm.kendi seccadesini bile kaldırmıyorsa işin çok zor.
bence sen oğlana öğret şimdiden duzenli olması gerektiğini.
kendi odasını toplamasını ufak ufak toplasın.1,5 yaş erken ama 2 ve sonrasında başlamalısın.
bu arada esimin tabletinin ve tras makinasinin sarji da benim sorumlulugum mu? bunlarin sarji biterse esim tavir yapiyor soyleniyor.
dr randevusunu kacirirsa hatirlatmadigim icin ben suclu oluyorum.
bu arada esimin tabletinin ve tras makinasinin sarji da benim sorumlulugum mu? bunlarin sarji biterse esim tavir yapiyor soyleniyor.
dr randevusunu kacirirsa hatirlatmadigim icin ben suclu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?