ev duzeni kadin erkek catismasi vs kocam mi hakli?

belki ayip kacacak ama fikir acisindan soyluyorum esim iliski sirasinda sen benim kolemsin bana lordum de bana kralim de falan diyor. bunlarin gercekte soyleyemediklerinin disavurumu olduggunu dusunuyorum.

ayyy çatladım lordummuu yuhhhhhh kazulet le bu adam sen de üstüne cık ver kamcıyı adamın ego tavanlarda

hemde ne onayladım valla elimde sopam eksikkk

3 yaşında hiperaktiv bir oğlum var. ayrıca 8-6 çalışıyorum. işten çıkıyorum eve geliyorum 18:40 .kayınvalidem sağ olsun yemek yapıp veriyor hazır yemeği ısıt ye topla 20:00. oğlum o kadar hareketli ki tahmin edemezsiniz. eşim çocukla ilgilendiği halde 1 makina çamaşır yıkayıp seremiyorum.
Hiperaktiv çocuğu olanlar bilir. evde kuruyan çamaşırlardan oyuncaklardan oturacak yer yok. evin temizliği için ne uykumdan fedakarlık ederim ne çocuğuma ayıracağım vakitten kısarım. benim için en önemli şey oğlum o nekadar benle olmak isterse ben o kadar onunlayım. onu ilgiye sevgiye doyurana kadar evin içini gözüm görmez. yarın öbür gün zaten temizliği yapacak çok vaktim olacak önemli olan oğlum ve kocamla kaliteli vakit geçirmek. eşim arada banada takıldı ev dağınık falan diye valla bu düşüncelerimi onda aktardım güzelce ben robot değilim. hem çalışıyorum hep hiperaktiv bir yavrumu sabırla büyütüyorum. benden bu kadar. daha da zorlarsam kendimi sağlığımdan olurum. kocanıza bence bu şekilde anlatın derim

Son düzenleme:
valla bir dağınık kocada bende hiçbirşeyini kaldırmaz.hafta sonu yiğeni askere gitti müzik setini istediler bayağıda büyük.bugün cuma ve hala yerine konulması için beni bekliyor.bende vitrinin üzerine koydum indirmesin diye ben onu tek başıma çıkardım kendisi indiremiyormuş ne yaparsa yapsın illa beni çağırır.tek başına yapamaz.ona sırf çalışması için oda tahsis ettim artık eşyalarını oraya koydumki dağınıklık eve yansımasın diye şimdi odaya gir resmen kulis arkası gibi.haftanın 5 günü gömlek giyer her vitrini kulpunda 1 gömlek asılı eve biri gelincede erkekliğe bürünüp ev de nekadar dağınık toplasan biraz diyo küçük cinnetler geçirtiyo bana.ama yemek kısmına yardım eder süper yemek yapar.temiz ama dağınık ev başka,hem dağınık hem pis ev başka.siz temizliğimi yapıyorum diyorsanız dağınık olsun ev önemli değil hatta benim ufaklıkta eşime dağnıklığı için çıkışmalarıma şahit olduğu için oda çıkardığını toplamadığında bunu buraya kim attı diye kızıyorum hemen babam yaptı anne diyo:)))çalışıyorum akşam uzanıp kumandayı elime almayalı yıl oldu oturuş yok direk yatış benimki pert olmuş şekilde

Son düzenleme:

tabii ben kendimde hata gormesem zaten acmam konuyu.
bir de kavga ediyoruz sonra sululuk yapiyor baristik diyelim. ayni konuyu acmasi yarim saat surmuyor ki.
kendine giden herhangi bir elestiri 3 kat misliyle geri donuyor. belki ben de sizin gibi duzenli olsam daha cok hakkim olur laf etmeye daginiklik hakkinda, ama ben kendim de daginik olunca birsey diyemiyorum.

dunyada butun insanlar tektip degil malesef.

aman kosarak uzaklas saka bir yana evlenince daha beter oluyor benden demesi.

o benden beter girer krize kesin gider hemen sigara alir 5-6 tane ardarda icer sonra da atar kendini yerlere
sagol canim mutlu oldum yorumuna.

kız bende dagınıgım olmaz olurmuyum calısıyorum yetişemiyorum evim şu an bile dagınık eve gidince banyoyumu temizlesem yemekmi yapsam diyorum canım benim inan sadece sen değilsin ben calısıyorum sen cocukguna bakıyorsun inan aynı sey hatta seninki daha agır kocanın sana ne olursa olsun bu kadar baskıcı tavırla davranmasına izin verme accık özgüvenli ol çalışıyorsa sana bakma zorunda yükümlülükleri var yorgunsada dagıtmasın kardeşim

Ben de zor erkeklerle tanışmışlığım olduğu için,''psikiyatris üzülmek ,stres yasak ''dese,takmaz ki..Nazlılıkla suçlar seni..
Ancak yaşlanırsın,gerçekten hastalanırsın,ozaman peşinde dr dr gezerler..ozaman nazlayabilirler..

Hiç bir öneri veremiyorum..Büyük çatışmaya yol açmasın'diyorum sadece...Buraya içini döktün rahatladın,fikir aldın ,yine de birşey...

Nazlılıkla suçlama hakkı yok ki kadın dediğin nazlı olur erkekler naz yapınca kadın çekmek zorunda oluyor ama - ki bence bir erkeğe naz yakışmaz ne o öyle mıy mıy
ha işin içinde suçlama varsa zaten saygı yoktur bana göre... benim de en takık olduğum konu bu : SAYGI... O yüzden derim hep benim aradığım adam evrende yok çünkü gerçek manada saygı gösterebilecek birini bulmak çok zor

genelde düzenli olmaya çalışırım ama bende canım ne zaman istese temizliği o zaman yaparım kocamda normal ne çok titiz ne çokpasaklı.eve geç geldiğinden pek karışmaz.ama evde olduğu zamanlar acıcık karışırr

benim de tam tersi en rahatsız olduğum şey dağınıklık. oyuncaklar bile rahatsız eder beni. benim eşim de sevmez dağınıklığı ama toplayan biri olursa. olmazsa pek takmaz.
bu durumda sizin evde de birilerinin yapması laızm.kendi seccadesini bile kaldırmıyorsa işin çok zor.
bence sen oğlana öğret şimdiden duzenli olması gerektiğini.
kendi odasını toplamasını ufak ufak toplasın.1,5 yaş erken ama 2 ve sonrasında başlamalısın.

Eşinizin sorunu titiz olmakla alakalı değil bence, ne giyeceğinizden müdürünüzle nasıl konuşacağınıza kadar karışıyorsa fazla kontrolcü bir insan ,
Titiz insan duramaz zaten kendide yapmaya çalışır yan gelip yattığı yerden onu yap bunu yap diye emirler yağdırması titizlik değil bence,
Ayrıca 1,5 yaşındaki bir çocukla evin sürekli derli toplu olması imkansız
Olunur diyende boş konuşur sadece..

Konuyu ben açmış gibiyim
Bende öyleyim Boğa burcuyum boğazıma ve konforuma düşkünüm
Bana göre ev benim yaşam alanım tabi ki rahat edecem

Eşime göre her daim pürü pak ve düzenli olacak, hemde bir milim bile biblo dahi yerinden oynamayacak ( takıntılı )
Diyorum o zaman kalk kendin yap beni rahatsız etmiyo
Nizami bi şekilde yaşayamam ben, sen çalışıyosan bende eşit ağırlıkta çalışıyorum nasılsa
Arada yapar arada söylenir, bende canım istediği zaman her yeri temizlerim ama ilham gelince sadece
Napim herkesin huyu farklı
Biraz o bana alışmaya çalışıyo birazda ben ona

bu arada esimin tabletinin ve tras makinasinin sarji da benim sorumlulugum mu? bunlarin sarji biterse esim tavir yapiyor soyleniyor.

dr randevusunu kacirirsa hatirlatmadigim icin ben suclu oluyorum.

bende de titizlik var biraz
Allahtan kocişte temiz yoksa beni yerdi
düşünse bi elinde domestosla yaşayan kadın
denge lazım biraz .. pisliğe tahammülüm yok ..

ogretmeye calisiyorum inadina dagitiyor umarim onu guzel yetistirebilirim. bu arada esimin annesi ogullarina su bile aldirmamis mutfaktan. hala da gittigimizde etrafinda pir doner.

sunu da eklemek isterim esim tam zamanli calistigim donemlerde az biraz yardimci olurdu ev islerine. hala misafir falan gelecekse evi falan supurur.

bu arada esimin tabletinin ve tras makinasinin sarji da benim sorumlulugum mu? bunlarin sarji biterse esim tavir yapiyor soyleniyor.

dr randevusunu kacirirsa hatirlatmadigim icin ben suclu oluyorum.

Sen öyle alıştırmışsın. Bunlar çok fazla abartı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…