- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Eşim yeni evin tapusu ikimizin üstüne olacak diyor ama kp kendi kafasında başka planlar kurmuş olabilir gerçekten onlardan her şeyi bekliyorum para uğruna canlarını veriyorlar. Neden böyle huzursuzluk çıkartıyorlar anlamıyorum. Şimdi yeni ev alınırken de biz gelip bakalım ona göre alın der mi acaba ?
Canım benim evlilik içinde alındığı için ha eşinin ha senin ha ikinizin adına olması farketmez
Kp ile hiç muhattap olmayın bu konuda madem eşinizin çalıştığı parayla eşinize alınmış kpin söz hakkı yok
Bir vadesiz hesap açın ingban odeabank şuan çok iyi oranlar veriyo evin parasını oraya koyun 3-5 gün bile olsa işlesin evine istediğin bişeyi alırsın o parayla
Hayır anlamadığım şey evi zaten Bayram'dan sonra alıcaz alınacak ev de hazır. Peki bayram süresince paranın onda kalması ne derece mantıklı? 9 gün bayram zaten 9 gün için ver gülüm al gülüm ne alaka? Çok gerildim hesap açıp üstümüze almamızı söylicem böyle olmaz ki her şeyim içindeler.
ee satış işleminde paryı nakit mi alacaksınız ki?Hayır anlamadığım şey evi zaten Bayram'dan sonra alıcaz alınacak ev de hazır. Peki bayram süresince paranın onda kalması ne derece mantıklı? 9 gün bayram zaten 9 gün için ver gülüm al gülüm ne alaka? Çok gerildim hesap açıp üstümüze almamızı söylicem böyle olmaz ki her şeyim içindeler.
ee satış işleminde paryı nakit mi alacaksınız ki?
elden almayın alan kişi direk hesabınıza geçsin.
böylece parayı kp e göndermek zorunda kalmazssınız
bankaya havale edin ya.Onlar da kredi çekip alacaklar cuma günü acaba elden mi verirler bilmiyorum ama sanırım elden alacaklar. Tapuyu satmaya bile kp de gidecek. Her şeyin içindeler
bankaya havale edin ya.
o kadar para elden alınmaz.
krediymiş zaten.
verin hesap no yu.
havale geçsinler.
kimse elden almıyor ki o kadar parayı artık.
belki elindeki kısmı nakit verecektir.
onu da bankada teslim alır anında aynı hesaba yatırırsınız.
satın alacak adamla konuşun önceden .
yoksa kp büyük ihtimalle o aşamada el koyacaktır paraya.
sanırım eşinle senin adına ortak olacka olması tedirgin etti onu
Ev 220 ye satılıyor şu an aynı değerde ev alınacak ev de hazır zaten bulduk beğendik. Alıcaz. Ama ev bizim olması gerekmez mi öyleyse gelip ev alınırken benim üstüme mi olsun diyecek? Benim ailem buna tepki gösterir ama olmaz ki saçmalık. Bu hiç aklıma gelmemişti gerçekten bu kadar cinlik düşünmüş olabilir mi? Şaşkınım
Adam paranın üstüne mi yatıyor? Her cocuğuna aynı seyi yapmış, muhtemelen para ziyan olmasın diyedir. Siz neden bu kadar gerildiniz ki?Hayır eşimin kötü alışkanlıkları yok sadece her çocuğuna bir ev almış koymuş hepsini de dağıtmış. Şimdi sanırım sindiremiyor satılmalarını,sürekli hangi çocuğu Satıcam dese parayı bana verin yeni ev alana kadar bende dursun diyor ama bu haksızlık bizim zaten vermek için zamanımız yok ki. Cuma günü sarış olacak Bayram'da Ankara'ya gidip ev bakıcaz. Ne bir haftalığına parayı ona vermenin mantığı ney?
yani kp tanımıyoruz tabi.Ama biz evliyiz bunun meyi tedirgin ediyor ki ayrılmak için evlenmedik Allah da korusun zaten öyle bir durum olursa ondan gelecek para da onların olsun istemem ki. Karakterimi bilmiyor benim gözümde hiç bir şey yok huzurum olsun yeter ama bu şekilde yaparak benim de güvenimi sarstılar. Demek ki dediğiniz gibi planları var. Bakalım Ankara'dan ev alırken gelecekler mi onu merak ediyorum
kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum
Sanırım hazır para çabuk biter diye düşünüyor olabilir
Paranızı garanti altında tutuyor ilerde zor duruma düşmeyin diye ...
Tatlım ilerisi yok satıştan 9 gün sonra başka ev alıcaklar alıcakları evde hazır
hım ozaman babanın kendi içinde yaşadığı fakat oğluna ve gelinine dillendiremediği korkuları var
Açıkçası oğlu artık evli olduğu için boşanma durumunda gelini pay almasın diye düşünüyo diye düşündüm ki arkadaşın eşi eşiyle ortak tapu istiyomuş
Kp benim üstüme olsun yada sadece oğlumun üstüne olucak diye direticek gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?