Ev eşimin ama!

Canım benim evlilik içinde alındığı için ha eşinin ha senin ha ikinizin adına olması farketmez

Kp ile hiç muhattap olmayın bu konuda madem eşinizin çalıştığı parayla eşinize alınmış kpin söz hakkı yok

Bir vadesiz hesap açın ingban odeabank şuan çok iyi oranlar veriyo evin parasını oraya koyun 3-5 gün bile olsa işlesin evine istediğin bişeyi alırsın o parayla

Hayır anlamadığım şey evi zaten Bayram'dan sonra alıcaz alınacak ev de hazır. Peki bayram süresince paranın onda kalması ne derece mantıklı? 9 gün bayram zaten 9 gün için ver gülüm al gülüm ne alaka? Çok gerildim hesap açıp üstümüze almamızı söylicem böyle olmaz ki her şeyim içindeler.

Canım buevin meblağası ne ?
Hemen bi hesap açın satışta parada oraya yatsın . Kp sorarsa bağladık parayı dersiniz

ee satış işleminde paryı nakit mi alacaksınız ki?
elden almayın alan kişi direk hesabınıza geçsin.
böylece parayı kp e göndermek zorunda kalmazssınız

Ev 220 ye satılıyor şu an aynı değerde ev alınacak ev de hazır zaten bulduk beğendik. Alıcaz. Ama ev bizim olması gerekmez mi öyleyse gelip ev alınırken benim üstüme mi olsun diyecek? Benim ailem buna tepki gösterir ama olmaz ki saçmalık. Bu hiç aklıma gelmemişti gerçekten bu kadar cinlik düşünmüş olabilir mi? Şaşkınım

ee satış işleminde paryı nakit mi alacaksınız ki?
elden almayın alan kişi direk hesabınıza geçsin.
böylece parayı kp e göndermek zorunda kalmazssınız
Onlar da kredi çekip alacaklar cuma günü acaba elden mi verirler bilmiyorum ama sanırım elden alacaklar. Tapuyu satmaya bile kp de gidecek. Her şeyin içindeler

Onlar da kredi çekip alacaklar cuma günü acaba elden mi verirler bilmiyorum ama sanırım elden alacaklar. Tapuyu satmaya bile kp de gidecek. Her şeyin içindeler
bankaya havale edin ya.
o kadar para elden alınmaz.
krediymiş zaten.
verin hesap no yu.
havale geçsinler.
kimse elden almıyor ki o kadar parayı artık.
belki elindeki kısmı nakit verecektir.
onu da bankada teslim alır anında aynı hesaba yatırırsınız.
satın alacak adamla konuşun önceden .
yoksa kp büyük ihtimalle o aşamada el koyacaktır paraya.
sanırım eşinle senin adına ortak olacka olması tedirgin etti onu

Ama biz evliyiz bunun meyi tedirgin ediyor ki ayrılmak için evlenmedik Allah da korusun zaten öyle bir durum olursa ondan gelecek para da onların olsun istemem ki. Karakterimi bilmiyor benim gözümde hiç bir şey yok huzurum olsun yeter ama bu şekilde yaparak benim de güvenimi sarstılar. Demek ki dediğiniz gibi planları var. Bakalım Ankara'dan ev alırken gelecekler mi onu merak ediyorum

9 günde 550 lira kazanırsınız hesap açarsanız
O paraylada git yeni perde al kp gelince bak baba evin getirisiyle yeni perde aldık dersin

Adam paranın üstüne mi yatıyor? Her cocuğuna aynı seyi yapmış, muhtemelen para ziyan olmasın diyedir. Siz neden bu kadar gerildiniz ki?

yani kp tanımıyoruz tabi.
günahını almak istemem.
bizimkisi varsayımlar.
yapmak istediği şey garip olunca şüpheleniliyor illa ki.
ve satışa vs. gelmesi de tuhaf.
eşine güvenmiyor mu beceremez diye filan.
böyle konuşmaları var mı ki eşine karşı.
tapu ile ilgili vs?

Saçmalık.
Böyle "herşeyi ben bilirim ben senin büyüğünüm" tribinde olan ailelere çok kızıyorum.
Bırakında biraz evlenip barklanmış adam kendi sorumluluklarını bilsin.
Kendi kararlarını kendi verebilecek yaşta olan adamlara bebek muamelesi yaparlarsa, olacağı gelişimini tamamlamamış eşler.
Başka birşey değil...

kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum
Sanırım hazır para çabuk biter diye düşünüyor olabilir
Paranızı garanti altında tutuyor ilerde zor duruma düşmeyin diye ...

kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum
Sanırım hazır para çabuk biter diye düşünüyor olabilir
Paranızı garanti altında tutuyor ilerde zor duruma düşmeyin diye ...

Tatlım ilerisi yok satıştan 9 gün sonra başka ev alıcaklar alıcakları evde hazır

ya belli ki adam parayı size verecek neden kalbini kırıyorsunuz ki. bir de adam hediye etmiş evleri mutlaka verir. yaş geçtikçe biraz inatçı oluyoruz biz insanoğulları. en güzeli tamam baba deyip konuyu kapatın.

hım ozaman babanın kendi içinde yaşadığı fakat oğluna ve gelinine dillendiremediği korkuları var

Açıkçası oğlu artık evli olduğu için boşanma durumunda gelini pay almasın diye düşünüyo diye düşündüm ki arkadaşın eşi eşiyle ortak tapu istiyomuş
Kp benim üstüme olsun yada sadece oğlumun üstüne olucak diye direticek gibi geliyo

ama tamamda oğlunun üstüne sadece olsa bile boşanma durumunda zaten herikisinin oluyor.
Oğlu bekarken aldığı evden evlendikten sonra eşi hak iddia edemez diye biliyorum
Ama evlendikten sonra alınan menkullerde herikisinin yarıyarıya oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…