Ev derdinde değilim ama daha önce kocanın adına olan şeyi bu sefer kp adına alırlarsa bu çok gurur kırıcı bir şey olur. Bence hiç karışma istedikleri gibi davransınlar. Sonuca göre tepkini koyarsın. Şimdi konuşman yanlış anlaşılabilir. Belki kocanın adına olacak. Olmazsa dediğim gibi amacınız ne dersin.
Para bı saat bıle kalsa baba ben havale edeyım dıyecek amac bu zaten paranın adresını belırlemek.Ev eşimin benim ya da ortak olmadığı sürece Hido de oturmam zaten giderim ailemin yanında otururum o da gider sevgili babasıyla oturur.
Ayrıca bazı arkadaşlar konuyu anlamamış sanırım evi hibe etmedi eşimin de çalıştıklarını sen harcarsın ver sna ev alayım diyerek elinden alarak o evi almış yani babanın kazandığı değil eşimin kazandığı zaten öyle olmasa ev eşimin üstüne olmaz. Bir diğer konu da her şeyin içinde bu kadar olmaya çalışmak. Ev eşimin alınacak ev yine onun neden bu kadar gerildiler anlamadım. 9 gün de olsa bende kalsın ben havale ederim siz alırken demiş eşim salağı da ya hiç vermezse korkusuna peki demiş. Ay deliricem az kaldı. Ben bu kp ve kv elinden Ankara'ya bir kaçayım da görsünler bu yaptıklarını Nasıl acısını çıkartıyorum.
Para bı saat bıle kalsa baba ben havale edeyım dıyecek amac bu zaten paranın adresını belırlemek.
Malesef boyleler emın ol para ıkınızın ortak bıle olsa ılla karısıp akılları sıra oğullarının hakkını korumaya calısıyorlar. Sonrası ne mı oluyor eşinle senın aranda guvensızlıge neden oluyorlar huzur kaçıyor
İş eşinizde bitiyor.
Banka hesabıma gelicek zaten 9günlük tatilde evde ne olur ne olmaz diyip susturmalı babasını.
Sonrada hop ver elini Ankara.
Babaya güvenip güvenmemeye bakmak istemiyorum. Ama o kadar para kasada vs. durmamalı bence.
Aynı problemı yasadıgımız ıcın cok ıyı anlayabılıyorum senı evet cok haklıyız evlenınve benım arabamı kullanıyoruz altınlarıda koydugumda kı bılıyosun dugunde takılan takı taraf farketmeksızın gelınındır yargıtay kararı var yanı benım araba ve takıyla ortaya koydugum para esımın parasıyla aynı degerdeydı ve ne mı oldu eşimin aılesı telde aramalar baskılar sonucu tapuyu esımın ustune yaptırdılar suan benım arabamı kullanıyoruz hergun deger kaybedıyor malesef ıste boyleler aıle olmanıza ızın vermıyor bu zıhnıyettekı ınsanlar senın paran benım param derken bakıyosun aıle olamamıssın dılerım sen eşine durumu anltabılırsın bu tavırlarının cırkın oldugunuAma bu kavga sebebi. Benim açımdan kavga sebebi yani. Neden yapılıyor ki böyle? Ben onun eşiyim söz hakkım yok mu? Bende bütün altınlarımı vs oğluna verdim oğlunda duruyor. O zaman ayrımcılık varsa bende onları alayım sonuçta ailem taktı. Annemin babamın halamın teyzemin anneannemin taktıklarını ayırmıştım onları sa aldı elimden bende dursun diye. Ben sesimi çıkartmadım. O zaman mal ayrımı varsa bende onları alayım. Böyle evlilik mi olur ki? Sağlıklı bir hayat sürdüremem bu şekilde. Duruma bakıcam baktım sizin dediklerinizi yapıyor o Zaman bende kavganın kıyametin dibini yaratırım gider ailemde kalırım Nasıl olsa ankaradalar. Ayrıca evlenirken ben arabamla geldim babam arabasıyla gitsin kızım hediyem olsun dedi ki bir kuruş para harcamadım babam aldı. O da benim arabamı kullanıyor aylardır ben ağzımı açıyor muyum? Çok ayıp şeyler ya
Eşinizin hesabına gelsin. cuma akşam 5'e kadar teline vs. cvp vermesin.Adam zaten benim hesabıma yatırılsın orda kalsın alacağınız Zaman ben havale yaparım diyor. Onu anlamıyorum eşimin hesabına yatsa 9 gün sonra alınacak zaten iki işlem olmasa diyorum yok Allah yok bende duracak
kusura bakma ama sana laf düşmez kiev vermiş ve ev satılmıs, parayı almıs
yenı ev alınca parayı alırsınız demiş. bırak da eşin gurur yapsın
Eşinizin hesabına gelsin. cuma akşam 5'e kadar teline vs. cvp vermesin.
5ten sonra versin:)
kusura bakma ama sana laf düşmez kiev vermiş ve ev satılmıs, parayı almıs
yenı ev alınca parayı alırsınız demiş. bırak da eşin gurur yapsın
Adam zaten benim hesabıma yatırılsın orda kalsın alacağınız Zaman ben havale yaparım diyor. Onu anlamıyorum eşimin hesabına yatsa 9 gün sonra alınacak zaten iki işlem olmasa diyorum yok Allah yok bende duracak
İlginç gerçekten de ..Eşimin evi var evlendiğimizde şehire uzak diye satılığa çıkarttık ve kirada oturmaya başladık. Bu hafta satışı gerçekleşiyor, ama babası parayı alıp yeni bir ev alana kadar onda durmasını söylüyor. Kocam 30 yaşında adam neden parayı almaya kalkıyor anlamadım. Eşim de bir an önce Ankara'dan yemi bir ev almak için parayı vermeyeceğini parayı alıp hemen Ankara'ya gideceğini söylüyor. Ama babası evi bulun parayı gelip alın ben vermem diyor. Ne demek bu? Güvensizlik filan mı ? Ama o evi zaten zamanında alıp oğluna vermiş para neden onda duruyor ki? Gerçekten çok sinirlendim bu kadar müdahale etmelerine.
Aynı problemı yasadıgımız ıcın cok ıyı anlayabılıyorum senı evet cok haklıyız evlenınve benım arabamı kullanıyoruz altınlarıda koydugumda kı bılıyosun dugunde takılan takı taraf farketmeksızın gelınındır yargıtay kararı var yanı benım araba ve takıyla ortaya koydugum para esımın parasıyla aynı degerdeydı ve ne mı oldu eşimin aılesı telde aramalar baskılar sonucu tapuyu esımın ustune yaptırdılar suan benım arabamı kullanıyoruz hergun deger kaybedıyor malesef ıste boyleler aıle olmanıza ızın vermıyor bu zıhnıyettekı ınsanlar senın paran benım param derken bakıyosun aıle olamamıssın dılerım sen eşine durumu anltabılırsın bu tavırlarının cırkın oldugunu
Eşine söyle 9 günde 550 lira kazanıyo neden bundan olalım . Parayı kayıp mı edicez böyle kaybediyoruz asıl diye
İkna olmazsa babası gerçekten doldurmuş demektir.
Boşanma durumunda ev ortak tapu da olsa ilk evin tutarı kadar ki meblağ eşinizindir. Üstüne koyduğunuz tutar atıyorum 40 binse o ikiye bölünüyor. Ev satılıp evlendikten sonra başka ev alınmış olsa bile o hak kaybolmaz.
evi kp verdi dimi? onundu yaniBenden kaçırmaya çalışıyor gibi bir durum var şu an o yüzden sinirlemiyorum sonuçta ev şu an eşimin sarılıp alınan ev de eşimin ya da benim ya da ortak olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?