Ev eşimin ama!

Bayram'ın bitmesini bekliyorum Nasıl olsa alınacak ev belli gezip beğenmicez. Bayram'dan sonra bakalım Nasıl yürüyecek tapu işlemleri ve paranın gelişi gidişi bakalım Nasıl olacak merak ediyorum. Ama benim,eşimin ya da ortak olmadığı sürece o evde oturmam bunu da o an Nasıl davranırlarsa öyle söylicem. Bu zamana kadar eşimindi şimdi neden onun bunun oldu diye.

Para bı saat bıle kalsa baba ben havale edeyım dıyecek amac bu zaten paranın adresını belırlemek.
Malesef boyleler emın ol para ıkınızın ortak bıle olsa ılla karısıp akılları sıra oğullarının hakkını korumaya calısıyorlar. Sonrası ne mı oluyor eşinle senın aranda guvensızlıge neden oluyorlar huzur kaçıyor

İş eşinizde bitiyor.
Banka hesabıma gelicek zaten 9günlük tatilde evde ne olur ne olmaz diyip susturmalı babasını.
Sonrada hop ver elini Ankara.

Babaya güvenip güvenmemeye bakmak istemiyorum. Ama o kadar para kasada vs. durmamalı bence.

Ama bu kavga sebebi. Benim açımdan kavga sebebi yani. Neden yapılıyor ki böyle? Ben onun eşiyim söz hakkım yok mu? Bende bütün altınlarımı vs oğluna verdim oğlunda duruyor. O zaman ayrımcılık varsa bende onları alayım sonuçta ailem taktı. Annemin babamın halamın teyzemin anneannemin taktıklarını ayırmıştım onları sa aldı elimden bende dursun diye. Ben sesimi çıkartmadım. O zaman mal ayrımı varsa bende onları alayım. Böyle evlilik mi olur ki? Sağlıklı bir hayat sürdüremem bu şekilde. Duruma bakıcam baktım sizin dediklerinizi yapıyor o Zaman bende kavganın kıyametin dibini yaratırım gider ailemde kalırım Nasıl olsa ankaradalar. Ayrıca evlenirken ben arabamla geldim babam arabasıyla gitsin kızım hediyem olsun dedi ki bir kuruş para harcamadım babam aldı. O da benim arabamı kullanıyor aylardır ben ağzımı açıyor muyum? Çok ayıp şeyler ya

Adam zaten benim hesabıma yatırılsın orda kalsın alacağınız Zaman ben havale yaparım diyor. Onu anlamıyorum eşimin hesabına yatsa 9 gün sonra alınacak zaten iki işlem olmasa diyorum yok Allah yok bende duracak

Kredi çekiyorlarsa hesaba gönderebilirler. Açın bir banka hesabı,alıcıyada söyleyin bankaya yatırın diye,kayınpederinizede "o kadar para üzerimizde durmasın,zaten Ankara'dan ev alacağız para ile gidemeyiz,orada hemen bankadan hallederiz ödemeyi"deyin vermeyin,oldu bitti.
Yani alacağınız ev bile belliyken sadece o kadar kısa süre için parayı vermenizin anlamı yok. Sonuçta bir yerden alıp bir yere vereceğiniz bir para bu. Kaldı ki evi hemen almayacak dahi olsanız,banka sahibi,yada özel kasası yoksa verinde verin diye tutturması anlamsız.

kusura bakma ama sana laf düşmez ki ev vermiş ve ev satılmıs, parayı almıs
yenı ev alınca parayı alırsınız demiş. bırak da eşin gurur yapsın

Aynı problemı yasadıgımız ıcın cok ıyı anlayabılıyorum senı evet cok haklıyız evlenınve benım arabamı kullanıyoruz altınlarıda koydugumda kı bılıyosun dugunde takılan takı taraf farketmeksızın gelınındır yargıtay kararı var yanı benım araba ve takıyla ortaya koydugum para esımın parasıyla aynı degerdeydı ve ne mı oldu eşimin aılesı telde aramalar baskılar sonucu tapuyu esımın ustune yaptırdılar suan benım arabamı kullanıyoruz hergun deger kaybedıyor malesef ıste boyleler aıle olmanıza ızın vermıyor bu zıhnıyettekı ınsanlar senın paran benım param derken bakıyosun aıle olamamıssın dılerım sen eşine durumu anltabılırsın bu tavırlarının cırkın oldugunu

Eşinizin hesabına gelsin. cuma akşam 5'e kadar teline vs. cvp vermesin.
5ten sonra versin:)

Eşinizin hesabına gelsin. cuma akşam 5'e kadar teline vs. cvp vermesin.
5ten sonra versin:)
Satış esnasında bende olucam demiş kaçamaz ki illa ki gelecek babadan korkuyor maalesef bunu yapmasını bekleyemem çok garip bir durum ya alırken de satarken de yanımızda olacak eline ne geçecek bilmiyorum

kusura bakma ama sana laf düşmez ki ev vermiş ve ev satılmıs, parayı almıs
yenı ev alınca parayı alırsınız demiş. bırak da eşin gurur yapsın
Benden kaçırmaya çalışıyor gibi bir durum var şu an o yüzden sinirlemiyorum sonuçta ev şu an eşimin sarılıp alınan ev de eşimin ya da benim ya da ortak olması gerekiyor.

Eşine söyle 9 günde 550 lira kazanıyo neden bundan olalım . Parayı kayıp mı edicez böyle kaybediyoruz asıl diye

İkna olmazsa babası gerçekten doldurmuş demektir.

İlginç gerçekten de ..

Arabayı kullanınca sıkıntı yok babası anası hiç demiyor kızın arabasını kullanıyorsun diye bir teşekkür bile etmediler arabayı babam verince. İşlerine geldi ama durum kendilerine dönünce bak Nasıl tırnaklarını çıkarttılar. Ama durum dediğim gibi olmazsa o Zaman benden korksunlar. Bende arabamı alır annemlere giderim kendi de ev mi alıyor ev mi satıyor katar versin. Ben babasının evinde oturmam

Boşanma durumunda ev ortak tapu da olsa ilk evin tutarı kadar ki meblağ eşinizindir. Üstüne koyduğunuz tutar atıyorum 40 binse o ikiye bölünüyor. Ev satılıp evlendikten sonra başka ev alınmış olsa bile o hak kaybolmaz.

Eşine söyle 9 günde 550 lira kazanıyo neden bundan olalım . Parayı kayıp mı edicez böyle kaybediyoruz asıl diye

İkna olmazsa babası gerçekten doldurmuş demektir.
Doldurmuş şimdi konuştum alındığı Zaman havale eder onda duracak dedi. Demek ki adam kafaya almış. Nasıl başarıyorlar ben neden yapamıyorum bilmiyorum

Aklımda boşanma yokken aklıma soktular. Demek ki ilerde ayrılık düşünüyorlar. Kendileri bilir benim parada pulda gözüm yok. Alsın ev de onun olsun bi evin bi kızıyım ailemin sahip olduğu her şey benim. Onlar düşünsün ben gider ailemle Paşa'lar gibi yaşarım onlar düşünsün

evı babası almıs
parasını o vermıs
parayı car cur yapmayın ıstıyor adam fenamı edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…