9 günde 550 lira kazanırsınız hesap açarsanız
O paraylada git yeni perde al kp gelince bak baba evin getirisiyle yeni perde aldık dersin
ama tamamda oğlunun üstüne sadece olsa bile boşanma durumunda zaten herikisinin oluyor.
Oğlu bekarken aldığı evden evlendikten sonra eşi hak iddia edemez diye biliyorum
Ama evlendikten sonra alınan menkullerde herikisinin yarıyarıya oluyor.
Eşimi de ayartmış kapora veririz parayı söyleriz aktarır hesaba diyor eşim. Deliricem gerçekten
Eşimin evi var evlendiğimizde şehire uzak diye satılığa çıkarttık ve kirada oturmaya başladık. Bu hafta satışı gerçekleşiyor, ama babası parayı alıp yeni bir ev alana kadar onda durmasını söylüyor. Kocam 30 yaşında adam neden parayı almaya kalkıyor anlamadım. Eşim de bir an önce Ankara'dan yemi bir ev almak için parayı vermeyeceğini parayı alıp hemen Ankara'ya gideceğini söylüyor. Ama babası evi bulun parayı gelip alın ben vermem diyor. Ne demek bu? Güvensizlik filan mı ? Ama o evi zaten zamanında alıp oğluna vermiş para neden onda duruyor ki? Gerçekten çok sinirlendim bu kadar müdahale etmelerine.
Evlendıkten sonra ev yarı yarıya paylaşılmaz Allah korusun bı bosanma durumunda ev paylaşılcak dıyelım evın degerı 250 bın olsun ev alırken babadan hesaba gecen 220 bın gozukuyorsa bu eşinin payına duser sız kalan 30 bını paylaşırsınız yarı yarıya bu konuyu cogu arkadas yanlıs bılıyor. Baba bu şekilde paranın adresını belırlıyor. Yoksa 220 bın ikimizde koyduk aldık dıyebılırsınız
Parayıda baba göndereceğine göre ev babanın üstüne olur
Bence amaç bu adamın günahını alıyorumdur umarım
amaç böyle olsa bile.adam haklı ya. ne zorluklarla mal mülk alınıyor. insan herşeyi düşünmeli.
Günahını aldığımızı hiç sanmıyorum. Kp konu sahibinden mal kaçırmaya çalışıyor.Parayıda baba göndereceğine göre ev babanın üstüne olur
Baba tapuyu ıstemeyebılır cunku bu sekılde bı kaybı olmayacak ev oğlunun olacak bırde dıger kardeslerde tapu kardeslerın ustuneyse tepkı ceker kayıpta olmayacığına gore oğlunun ustunde kalır ama baba parayı banka aracılığıyla gönderecek benceParayıda baba göndereceğine göre ev babanın üstüne olur
Günahını aldığımızı hiç sanmıyorum. Kp konu sahibinden mal kaçırmaya çalışıyor.
Krissi bence bırak napıyorlarsa yapsınlar. Hiçbir şey deme. Ama o ev kp adına alınırsa da gidip oturma.
bence boş yere sinirleniyorsunuz. sizin katkınızla alınmamıs bir ev var ortada kim nasıl satıp parayı 9 gun nasıl saklamak istiyorsa saklasın. beninde bir oğlum var. ben ona yıllarca birikim yapıp ev alıcam sonra boşanma durumunda eşi ortak olsun istemem açıkcası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?