Ev eşimin ama!

Evet ama kp ortak tapuyu yedirememiş olabilir.
Hemen satıp mal kaçırırız düşünceside olabilir.
Oğluyla baba ortak yapalım olabilir yoksa nedir bu tapuya gelicem para bende durucak derdi

Her şeyin neden bu kadar içindeler? Ne satmaya gelsin ne de almaya. Biz hallederiz gelmenize gerek yok diyip mesafe koyun bence. Ankara'daki evi alırken de benim adıma alınsın derse şaşırmam ben bu kadar burnunu soktuğuna göre..

Eşinize hayatım hesap açalım oraya yatsın 9 günde faiz işler 200bile gelse eve bişey alırız de kpe de öyle dersiniz.

9 gün için paranın onda durması benim sorunum alınacak ev hazır adama sadece para verilecek cumagünü satılacak ama adam ısrarla para bende dursun diyor sanırım nakit almayı planlıyor ki böyle düşünüyor. Benim gözümde ev mal mülk yok ki zamanında da çalıştırıp çocukların parasıyla bu evler alınmış sadece adamın emeği yok ki hediye etmiş olsun eşim de çalışmış. 220 bin içim 9 gün bir de bende dursun demesini anlamadım Ankara'dan alınacak ev için İstanbul'dan kalkıp bende gelicem demesi canımı sıkıyor çocuk muyuz biz evlendik ev açtık aklımız başımızda han gibi de bir ev alıcaz gidip uydurup bir ev değil ki anlamadım gerçekten bu ısrarı. Karısı dolduruyor gibi hissediyorum benim karısıyla pek aram yok sanırım o yapıyor. Zaten de geçen bir konuşma geçti aramızda , dedim ki eşimln adını vererek bizim ev için mi söylüyorsun dedim senin benim yok hepsi bizim dedi. Gerçekten çıldırmak elde değil

Eşimi de ayartmış kapora veririz parayı söyleriz aktarır hesaba diyor eşim. Deliricem gerçekten

Eşimi de ayartmış kapora veririz parayı söyleriz aktarır hesaba diyor eşim. Deliricem gerçekten

Tapu kimin üstüneyse bankadan havleyi o yapması gerekiyo
Tapuda göstereceğiniz meblağ tam mı ?

Diyelim alacağınız ev 250 bin ama siz tapu masrafı az tutsun diye 80 bin göstereceksiniz ,
Kp o kişiye banka aracılığı ile 250 bin gönderirse aradaki fark için ceza yersiniz

satmayın madem yada satılınca haber vermeyin. banka dururken kpde niye dursun?

Ev alınırken eşinizin hiç katkısı yoksa söz söyleme hakkı onun. Sizi ilgilendiren bir konu değil baba oğul çözsün. Evde ayrıca sizin hakkınız yok. Ben de olsam gelinim ya da damadım boşanma durumunda içinde 5 kuruş parası yokken %50 pay almasına izin vermem. Hakkaniyet diye bir şey var.

ev alınırken benim bir katkım olmadıysa baba-oğul ne halleri varsa görsünler derim ve hiç sinirlenmemmmmm.

gelini yada damadı ilgilendiren bir durum yok ortada.

Evlendıkten sonra ev yarı yarıya paylaşılmaz Allah korusun bı bosanma durumunda ev paylaşılcak dıyelım evın degerı 250 bın olsun ev alırken babadan hesaba gecen 220 bın gozukuyorsa bu eşinin payına duser sız kalan 30 bını paylaşırsınız yarı yarıya bu konuyu cogu arkadas yanlıs bılıyor. Baba bu şekilde paranın adresını belırlıyor. Yoksa 220 bın ikimizde koyduk aldık dıyebılırsınız

Parayıda baba göndereceğine göre ev babanın üstüne olur
Bence amaç bu adamın günahını alıyorumdur umarım

Günahını aldığımızı hiç sanmıyorum. Kp konu sahibinden mal kaçırmaya çalışıyor.
Krissi bence bırak napıyorlarsa yapsınlar. Hiçbir şey deme. Ama o ev kp adına alınırsa da gidip oturma.

bence boş yere sinirleniyorsunuz. sizin katkınızla alınmamıs bir ev var ortada kim nasıl satıp parayı 9 gun nasıl saklamak istiyorsa saklasın. beninde bir oğlum var. ben ona yıllarca birikim yapıp ev alıcam sonra boşanma durumunda eşi ortak olsun istemem açıkcası...

Baba tapuyu ıstemeyebılır cunku bu sekılde bı kaybı olmayacak ev oğlunun olacak bırde dıger kardeslerde tapu kardeslerın ustuneyse tepkı ceker kayıpta olmayacığına gore oğlunun ustunde kalır ama baba parayı banka aracılığıyla gönderecek bence

Ev eşimin benim ya da ortak olmadığı sürece Hido de oturmam zaten giderim ailemin yanında otururum o da gider sevgili babasıyla oturur.

Ayrıca bazı arkadaşlar konuyu anlamamış sanırım evi hibe etmedi eşimin de çalıştıklarını sen harcarsın ver sna ev alayım diyerek elinden alarak o evi almış yani babanın kazandığı değil eşimin kazandığı zaten öyle olmasa ev eşimin üstüne olmaz. Bir diğer konu da her şeyin içinde bu kadar olmaya çalışmak. Ev eşimin alınacak ev yine onun neden bu kadar gerildiler anlamadım. 9 gün de olsa bende kalsın ben havale ederim siz alırken demiş eşim salağı da ya hiç vermezse korkusuna peki demiş. Ay deliricem az kaldı. Ben bu kp ve kv elinden Ankara'ya bir kaçayım da görsünler bu yaptıklarını Nasıl acısını çıkartıyorum.

Ev derdinde değilim ama daha önce kocanın adına olan şeyi bu sefer kp adına alırlarsa bu çok gurur kırıcı bir şey olur. Bence hiç karışma istedikleri gibi davransınlar. Sonuca göre tepkini koyarsın. Şimdi konuşman yanlış anlaşılabilir. Belki kocanın adına olacak. Olmazsa dediğim gibi amacınız ne dersin.

Canımm anlamadın sanırım adamın birikimi değil eşimin birikimiyle alınmış bir ev bu. Adamın değil o ev tamamiyle tapuda yazdığı gibi eşimin. Adam sadece üstünde baskı kuruyor nedenini de bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…