- 26 Eylül 2015
- 124
- 86
- 48
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
Ya cok secici yemek konusunda yani oyle herseyinyemiyor cok da yiyor ayiptir soylemesi simdi yapmasam ona ozel 4gunluk yanina geldi idare etseydin azicik derler ama ben o 500 u kac ayda gidim gidim biriktiriyorjmBence misafir için de öyle iki günde 500 harcamamalısın. Evde ne varsa onu yer artı bi iki özel jest tabiki.. ama bu kadar sınırını aşma ayıplanacak utanılacak bi durumunuz yok. Öğrenci de olsa siz ne yiyip doyuyorsanız o da onu yiyebilir. Bence daha aşma bütçeni. Yarın bigün bişey olsa kimse sana "biriktirdiği parayı x için harcamıştı ne iyi kalpli kadın" demicek "iki gün misafir ettin onun da lafını mı ediyosun" dicek.
Evin gecimi bendebiriktiridiğin parayı niye harcıyosun, eşin versin. 4 günde 500 çok. öğrenciyse anası babası düşünsün
yas pasta aldim.baklava yaptim balik yaptim cig borek yaptim ee ayrani salatasi meyvesi .. bide dedifim gjbi esim ve kucuk cocugumun toplam yemegi o yer yani oyle xxl degil ama cok hareketli tuketiyor vucudu enerjiyiDışarda mi yediniz ki. Çok gitmiş para. Tavuk yemeği yap et olarak. Meyve de yemedin bi zahmet. Ayrıca yatılı misafir kabul etmemeye çalış.
Gecen ayran yaptim bira sulu oldu bu sulu dedi icti ama laf da soyledi bi 1 rerbardak ayran iciyoruz o bir surahi masallah subahnallahMisafir umduğunu değil bulduğunu yer. Eskiden misafir gelince bir tavuk pişirilirdi 8 -9 kişi yerdik yanında pilav. Çok da özel yemek sayılırdı. Kimse de başka yok mu demezdi. Koşullar belliydi. Abartma paranı biriktir.
Evin gecimi bende
yas pasta aldim.baklava yaptim balik yaptim cig borek yaptim ee ayrani salatasi meyvesi .. bide dedifim gjbi esim ve kucuk cocugumun toplam yemegi o yer yani oyle xxl degil ama cok hareketli tuketiyor vucudu enerjiyi
Ya cok secici yemek konusunda yani oyle herseyinyemiyor cok da yiyor ayiptir soylemesi simdi yapmasam ona ozel 4gunluk yanina geldi idare etseydin azicik derler ama ben o 500 u kac ayda gidim gidim biriktiriyorjm((
Evet, maalesef şimdi misafirler öyle oldu. Bize annemiz babamız öğretiyordu. Gittiğimiz yerde Nasıl yemek yiyeceğimizi. Aç olsak da isteyemezsiniz birşey. Önümüze konulanı yerdik. Herkes öyleydi. Şimdi misafir kendisini restoranda sanıyor. Çorba içmem diyor, pilav koyma bana, ekmek kepekli yok mu? Geriye ne kalıyor? Bol bol et yemeği ile karnını doyurmak istiyor.Gecen ayran yaptim bira sulu oldu bu sulu dedi icti ama laf da soyledi bi 1 rerbardak ayran iciyoruz o bir surahi masallah subahnallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?