- 26 Eylül 2015
- 124
- 86
- 48
- Konu Sahibi Zeynep feray
Kizlar 1 haftada yemek listesi yazabilirmisiniz 50 tl harcayacagim en fazla ne yemek yapabilirim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 günde 500 tl yi nasıl harcadınız ben ona takıldım, 3 öğün pastırma mı yediniz? o da 90 tl bir kilosu aşağı yıkarı. yani günde 1 kg pastırma yeseniz bile 500 tl bitmez siz biraz abartıyor olabilir misiniz?750 tl ile market alisverisini bitirmek zorundayim sikinti degil normal zamanda bir sekilde.yetoriyorum pazar market temizlik vs
Ama misafir gelincegecen zorla 800 tl biriktirdim kac ayda misafir geldi 1 ayda yok oldu sorun degil canlari sag olsun
Ama bugun bir misafir daha geldi 2 gundur bende kaliuor 2 gun daha kalacak kendisi ogrenci esimin kardesi aman cok iyi beslensin orda duzgun yiyemiyor tatlisi meyvesineksik olmasin arada pasta falan da yesin derken 4 gunde 500 tl harcamisim ...bogazli biri
Biriktirdigim 500 tl var ya 1 ay boyunca 250 tl ile gecinicem yada o biriktirdigim de gidecek kendime istedigim 1 bilekligi alamiycam bi turlu 1000 tl olmadan gelen misafire gidio 800 tl yi 9 ayda 500 tl yi 4 ayda zorla biriktirdim ve bnm 3 4 ayda bir misafirim olur kalici
Ya canlari sagolsun misafir evin bereketidir ama o bereket neden ugramiyor bnm parama :'(
Benim öyle bı sorunum yok şükür benim biriktirdiğim onların birikimini n yanında devede kulak kalıyor o yüzden rahatım :)Bende oule yaptim 1 1.5 senede 3 bilezik biriktirdim zorla el isi falan ile sonra anneme de dedim lazim olunca harca diye sonra yerine koyarsin canim annem harcamis koyamiyor yerine surekli borcun bende diyor ben kabul etmiuorum artik ne bileyim ya simdi yanimda biriktirmeye calisiyorum diye insallah alinmiyordur ama oda harcayinca hem ben kendi istediğimi yapamiyorum hemde o surekli kendini rahatsiz hissediyor borcumu odeyemedim diye simdi yine mi versem acaba ama ya yine ayni sey olursa ya cani sagolsun harcasinda ne bileyim evime 1 cop almadan biriktirmistim simdi ev esyalari eskidi 8 senede diyorum yavas yavas onlarinda yenilerim biriktirebilirsem ama anneme versem harcasa ben de sikintiya düşüncem oda ama harcamasi da bosyere degil ihtiyaci varki
ne varsa onu yesin? suc sizde750 tl ile market alisverisini bitirmek zorundayim sikinti degil normal zamanda bir sekilde.yetoriyorum pazar market temizlik vs
Ama misafir gelincegecen zorla 800 tl biriktirdim kac ayda misafir geldi 1 ayda yok oldu sorun degil canlari sag olsun
Ama bugun bir misafir daha geldi 2 gundur bende kaliuor 2 gun daha kalacak kendisi ogrenci esimin kardesi aman cok iyi beslensin orda duzgun yiyemiyor tatlisi meyvesineksik olmasin arada pasta falan da yesin derken 4 gunde 500 tl harcamisim ...bogazli biri
Biriktirdigim 500 tl var ya 1 ay boyunca 250 tl ile gecinicem yada o biriktirdigim de gidecek kendime istedigim 1 bilekligi alamiycam bi turlu 1000 tl olmadan gelen misafire gidio 800 tl yi 9 ayda 500 tl yi 4 ayda zorla biriktirdim ve bnm 3 4 ayda bir misafirim olur kalici
Ya canlari sagolsun misafir evin bereketidir ama o bereket neden ugramiyor bnm parama :'(
aylik masrafin 500 Tl mi? Bu nasil oluyor cok azHayat çok pahalı canlar
Biraz önce ekmek alayım dedim hadi çocuklara öğlen içecek yumurta derken baktım 39.95 harcamisim markette ve evimde yumurta ekmek hariç herseyim vardı
Hemen gidiyor para
Ama 3 günde 500 TL harcamak için sebze meyve bakliyat sıfır dır yani evde
Başka türlü nasıl yenir 500 TL
Benim aylık masrafım o kadar yani
Mesela toplu alışverişe çıkıyorum her ay çay detarjan yağ alınmıyor bı ay alıyorum bı ay almıyorum bitmediyse tabi bu alışveriş 150 TL falan oluyor bunun dışındaaylik masrafin 500 Tl mi? Bu nasil oluyor cok az
aylik masrafin 500 Tl mi? Bu nasil oluyor cok az
az bence yani bize göre etin fiyati belli. sebze meyve vs. Biz bunun kat kat fazlasini harciyoruz 2 cocugum var.Bir misafir agırladıgım zaman yemesi icmesi en az 100 gider yemegıyle. şaşırdım cok azMesela toplu alışverişe çıkıyorum her ay çay detarjan yağ alınmıyor bı ay alıyorum bı ay almıyorum bitmediyse tabi bu alışveriş 150 TL falan oluyor bunun dışında
Mesela ekmek almaya gittiğimde makarna yumurta vs aldığım oluyor yada evde ummadığım bişey bitiyor bakıyorum 50 TL ile çıkıyorum eğer bunları da toplarsam 600-700 civardiri
tabi oyuncak di dışarda yemektir vs bunları saymiyorun bence hiç de az değil
yok ben başka bayana cevap verdim ayda 500 Tl mutfak masrafı varmış bana cok az geldi...aylık değil
3-4 gunde misafir için harcamış bu kadar parayı
Patates yemeği yapKizlar 1 haftada yemek listesi yazabilirmisiniz 50 tl harcayacagim en fazla ne yemek yapabilirim ?
Et girmiyor ki doğru dürüst eve yarım kilo kıyma ancaaz bence yani bize göre etin fiyati belli. sebze meyve vs. Biz bunun kat kat fazlasini harciyoruz 2 cocugum var.Bir misafir agırladıgım zaman yemesi icmesi en az 100 gider yemegıyle. şaşırdım cok az
siz bayaga tutumlusunuz:) 500 Tl bir aile gecınemez düzgün et va alınırsa imkansiz yani. Yemektende asla kısmam... yarım kılo kiyma ben günlük yemege koyuyorum yada et... boğazdanda bukadar kısılmaz bir dahamı gelecen dünyaya:)Et girmiyor ki doğru dürüst eve yarım kilo kıyma anca
Genelde tavuk balik
Kizlar 1 haftada yemek listesi yazabilirmisiniz 50 tl harcayacagim en fazla ne yemek yapabilirim ?
Valla ya biz ac geziyoruz ki hicte oyle degil yada cok fuzuli seyler aliyorsunuz et zaten kurban bayraminda kurban kesiyoruz ordan kalma et 1 sene yetiyor bir gun tavuk bir gun bakliyat sebze derken yetiyor bize ne bileyim ben anlamadimaz bence yani bize göre etin fiyati belli. sebze meyve vs. Biz bunun kat kat fazlasini harciyoruz 2 cocugum var.Bir misafir agırladıgım zaman yemesi icmesi en az 100 gider yemegıyle. şaşırdım cok az
Valla ya biz ac geziyoruz ki hicte oyle degil yada cok fuzuli seyler aliyorsunuz et zaten kurban bayraminda kurban kesiyoruz ordan kalma et 1 sene yetiyor bir gun tavuk bir gun bakliyat sebze derken yetiyor bize ne bileyim ben anlamadim