- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi Zeynep feray
Hadi ya direk atladıysam demekolsun içimde kalmadı
![]()
aman diyeyim,yapma.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya direk atladıysam demekolsun içimde kalmadı
![]()
Ya cok secici yemek konusunda yani oyle herseyinyemiyor cok da yiyor ayiptir soylemesi simdi yapmasam ona ozel 4gunluk yanina geldi idare etseydin azicik derler ama ben o 500 u kac ayda gidim gidim biriktiriyorjm((
Yok artık daha neler.. yok şu kadar yedi yok bukadar yedi okurken ben utandım ve destekleyen bukadar insan görünce daha da utandım.. insan kardeşinin evinde de mi rahat etmeyecek? Siz kardeşinize gitseniz eşi arkanızdan bu şekilde konuşsa hoşunuza gider mi? Lüxe kaçmadan bütçenize göre yemekler yapıp ağırlayabilirdiniz misafir ama şu konuşulanlar çok ayıp..
Tıpkı senin olacağın gibiSöylediğin iyi oldu bak için de kalmadı. Sonra şişerdin :)
Yeter artık kapanmış gitmiş bir konu yüzünden çocuk gibi atışmayın. Konuyu sabote ediyorsunuz.Tıpkı senin olacağın gibi![]()
Atışmıyoruz, yorum yaptı cevap verdim.Yeter artık kapanmış gitmiş bir konu yüzünden çocuk gibi atışmayın. Konuyu sabote ediyorsunuz.
Kibledim zaten. Evet rahatsız edici.Atışmıyoruz, yorum yaptı cevap verdim.
Görmek istemiyorsanız gözardı edebilirsiniz.
Rahatsız oluyorsanız da kibleyin alıntılamak yerine![]()
Kibledim zaten. Evet rahatsız edici.
Evet :) Çok sevdiğim Tayvanlı bir kızın ismiÇince mi yazıyor profilinizde
Yaa nasıl mutlu oldum![]()
Evet :) Çok sevdiğim Tayvanlı bir kızın ismi![]()
Tıpkı senin olacağın gibi![]()