Ev gecindirmek zor

Evt ama altin alismsatista pahali oluyormdiye yapmadim acaba bankaya bunkadar olana kadar para cekimindursun harcayamayayim diye biliyoruz mu

Balik baklava yas pasta cig börek kahvaltida da krem peynir cikolata tost bide kurabiye yaptim bolca yaninda giderken gotursun diye esofman aldim yokmus meyve cesitli aldim

Aynen oyle napicam diye kara kara dusunuyorum :KK43: kardesimden farksiz ama uzuldum kendime de ama dedi balik ozlemisim bide cig boregi de ben yaparim die soz vermiştim

Tesekkurler bende cok rahatsiz oldum
. Kufur degilde rahatsiz edici biraz 20 yasinda cocuk yukardaki arkadasin dedigi givi gelisim caginda die coknyiyor ama tum ailemizin yemeknkapasitesi 2 katina cikti oyle diyeyim ben esim de benle ayni yer az yer onunki daha cok gozumue batti
Kiz sen ne iyi gelinsin ;) dostlar basina masallah.

Canım benim babaannem hep öyle derdi çok yiyince küfür değil o biraz abartı bir yorum ama 20 yaşta çok küçük değil. Gelişimini tamamlamış bence. Hani bir gün kalır neyse 4 gün de 500 tl harcamissin bu seni zora soruyorsa o kişi de problem ararım ben. Kendi kardeşim den örnek vereyim. O da iştahlı biri yemek seçici ama hiç bir zaman benim evime geldiğinde bu olmamış gibi lafını etmedi. Elleri her geldiğinde boş gelmez 5 tl lik bile olsa mutlaka alır vs. Yani bunu ailesi öğretmesi lazımdı ama gereken itimadi gostermemisler. Size değil de ileride evleneceği insana üzüldüm daha çok :( siz 3 5 gün çekersiniz o kız bir ömür çekecek inşaAllah düzelir kayniniz.
Duzelir insallah esimsi ve kuzenleri de ayniymis zamaninda simdi benim kadar anca yiyor ama ailenin de ogretmedigi var tabi

hala yaptığınız terbiyesizliği savunuyorsunuz.pes doğrusu.konu sahibi bile rahatsız olmuş yorumunuzdan.
özür dilemek erdemdir.benden değil,konu sahibinden.:KK66:

ayrıca sizin yorum yapma özgürlüğünüz kadar,benim de var.
Sensin O terbiyesiz benim terbiyemi sorgulamak senin haddine mi önce bunu bil. Sonra şikayet et butonuna bas. Aynı benim sana yaptığım gibi.

Sensin O terbiyesiz benim terbiyemi sorgulamak senin haddine mi önce bunu bil. Sonra şikayet et butonuna bas. Aynı benim sana yaptığım gibi.

opssss !!!yavaş gel bakalım.karşında ne akranın,ne muhatabın var.

bugüne kadar birkez ceza aldım o da ,geyikten.kimseyi de kiblemedim.

sahi merak ettim,şikayet etme nedenine ne yazdın."yazdığım küfüre karşı çıktı mı"

ben seni kiblemeyeceğim zira,sınıfta tahtaya yaramazlık yapan öğrencileri,ispiyonlayanlardan hiç olmadım ama göz ardı edilebilir,sen ne dersin?

Zatem bu gece aklim basima geldi daha yapmam simdi acaba 250 ile ay sonu gelir mi evde arta kalanlarla diye dusunuyorum yarin baska yere davetli kahvalti da ve aksam yegeminde bende oglen kuvvetli yiyecek ben de olmadi makarna manti yaparim yarin kahvalti ve oglen gidiyor oglene ne yapsam hem guzel hemd euygun
Çay menüsü hazırla,kısır,patatesli börek vs yap evde olan malzemelerdir zaten dışarıdan almazsın,yanına ayran,turşu yada ayran yerine çay.

Deli paralar harcıyorsunuz ya. Hergün et börek çörek mükellef sofralar kurmak zorunda değilsiniz ki. Bakliyat mevsim sebzeleri yeterli bence. Hadi tavuk yapsanız bigün de köfte ya da et desem yine 500ü bulmaz. Ben yazdan taze fasülye bamya barbunya falan da hazırlıyorum çeşit oluyo.. yazık kendinizi sıkıntıya sokmayın böyle..

opssss !!!yavaş gel bakalım.karşında ne akranın,ne muhatabın var.

bugüne kadar birkez ceza aldım o da ,geyikten.kimseyi de kiblemedim.

sahi merak ettim,şikayet etme nedenine ne yazdın."yazdığım küfüre karşı çıktı mı"
Onu mune abla açıklasın sana. Sen diyorsun ya küfür ettin diye benim terbiye mi sorguladin üstü kapalı terbiyesiz dedin daha ne küfüründen bahsediyorsun. Bana yorum yazma cidden sinirim bosaldı sayende.

Dört gün için 500 lira fazla değil mi? Gelen misafire iyi bakmak lazım tabi ama bu kadar fazla geldi bana. Eşofman almak zorunda da değilsin açıkçası. Eşinin kardeşi olabilir tabi de eşin versin o zaman parasını. Birikmiş paran ile almak zorunda değilsin

evet güzel bir sofra hazırlayayım diyince ciddi gidiyor,
biz de yarın için alışveriş yaptık 6 kişiyiz, abartı bişey de almadım, hiç söylemeyeyim ne kadar tuttuğunu...
maalesef hayat pahalı, paranın değeri yok.

Valla hayat pahali. İnsan parasi yokken kendisine kısıyor masrafi da misafire olmuyor tabii. 500 lira ne ki,bir sey gelmiyor o paraya maalesef

gelmez tabi çocuğa 25 liraya kalem almıştır kesin:olamaz:

konu sahibesi gençler çok yiyor evet.
daha basit ve tok tutacak şeyler yapın iki gün.
ipin ucu kaçmış artık yapacak birşey yok.

Karşınızdaki insana apır sapır konuşmadan bir geçmişine bakın.
Nedir, nasıl insandır ,kaç yaşındadır vs ..
Kib ...

Deli paralar harcıyorsunuz ya. Hergün et börek çörek mükellef sofralar kurmak zorunda değilsiniz ki. Bakliyat mevsim sebzeleri yeterli bence. Hadi tavuk yapsanız bigün de köfte ya da et desem yine 500ü bulmaz. Ben yazdan taze fasülye bamya barbunya falan da hazırlıyorum çeşit oluyo.. yazık kendinizi sıkıntıya sokmayın böyle..
Sulu yemk sevmez :(

gelmez tabi çocuğa 25 liraya kalem almıştır kesin:olamaz:

konu sahibesi gençler çok yiyor evet.
daha basit ve tok tutacak şeyler yapın iki gün.
ipin ucu kaçmış artık yapacak birşey yok.
Bugun hic bir sey almadim komutanim la
Cok alasim var ama ölücem sebebi sensin ;)

sakin yahu.
bak karşında annen yaşında biri var.
yaşı itibarıyla da daha naif.
sana göre küfür değildir ona göre öyle.
yanlış anlaşıldım kusura bakmayın demek daha kolay değil mi?

Dört gün için 500 lira fazla değil mi? Gelen misafire iyi bakmak lazım tabi ama bu kadar fazla geldi bana. Eşofman almak zorunda da değilsin açıkçası. Eşinin kardeşi olabilir tabi de eşin versin o zaman parasını. Birikmiş paran ile almak zorunda değilsin
Esimin baskaca harcamasi yok evi ben gecindiriyorum aliserisini falan bana verdigi para evin butcesi yani her alinacagai mecbur ben aliyorum esim is guc koaturuyor

Sulu yemk sevmez :KK43:

Ahhhh fenalık geldi :D
Sulu yemek sevmezse yap bi tepsi ıspanaklı börek
Canım bu akşam bu ve ayran var
Istediğin kadar ye de kenara geç .
Benim için önemli değil
Isterse bufalo yesin yenilende bereket vardır
Ama insanın belli bir bütçesi var tabi
Basit ,lezzetli ve doyurucu menü secin
Ucu ne size dokunsun ne de misafiri memnuniyetsiz etsin ..
Bu arada belli ıyi insansın
Kimse kimseye 1 kuruş yedirmiyo bu devirde :)
Bereketiyle dönsün sana

Back
X