Ev gecindirmek zor

Özel bir şey yapmasaydın keşke.. yani bi kere pasta aldın tamam.. ama baklavaya gerek yoktu..meyve de elma armut tarzı al.. ne bilim 500 çok yaa..

İşte o da beni tanımadığı için benim yorumum ona ters geldi bana terbiyesizlik yapma demesini gerektirecek ne yaptım bi söyle lütfen ben bu yaşıma kadar kendi öz annemden dahi duymadım bu lafı.
Siz biraz fazla fevrisiniz. Bir defa daha birilerine seref... demistiniz orada gorduydum. Azicik sakin. Cocugunuza zarar. Burada tartismak ve kavga etmek zorunda degilsiniz inanin. Yatin dinlenin,belli ki hamileliginiz zor geciyor

İşte o da beni tanımadığı için benim yorumum ona ters geldi bana terbiyesizlik yapma demesini gerektirecek ne yaptım bi söyle lütfen ben bu yaşıma kadar kendi öz annemden dahi duymadım bu lafı.

tamam işte birbirinizi yanlış anladınız ki burada bu çok normal.
sen hamilesin diye mi hassassın bu kadar ağlayacak ne var .

Canım cidden şuan sinirim bosaldı ağlıyorum haketmedigim bir muamele gördüm. Dedim ya kendi öz annem bile demedi bana o lafı hiç tanımadığım bir insan bana bunu dedi. Kusura bakma senin konunu da işgal ettim :(
Hamilesin uzme kendini sanal alem herkes birbirini yanlis anliyor gecen esimle ilgili bir konu actim oyle yorumlar geldi ki sok oldum ve esimi savunmaya gecmek zorunda kaldim bnm esim naif bir insanken sanalda cani oluverdi :))))

sizin yazılarınızdan,bana hala saydırdığını anladım ama göz ardı ettiğim için ne yazdığını bilmiyorum.bu arada kaç yıllık üyeyim.ilk defa ,bu kadar sinirlendim ve göz ardı ettim.

önemli değil gerçi,benim oğlumdan da küçüktür.isterim ki,özür dilemesini bilsin.üstelik benden değil.konu sahibinden ki,o bile rahatsız olmuştu yorumdan.

neyse beni okuyorsa,üyelik iptali yapmaya değmez.şunun şurasında,sanaldan tanışıyoruz.hatta tanışmıyoruz bile.söyleyin ona sıkmasın canını,yazık hamile ve kızım yaşında.

yok sallamıyor biz alıntılayıp sakin deyince kendini savundu sadece..
fazla hassas herhalde ağlayıp üyelik iptali yaptırmak isteyecek kadar ..
öpsün elini iki saçını okşa barışın :)

tamam işte birbirinizi yanlış anladınız ki burada bu çok normal.
sen hamilesin diye mi hassassın bu kadar ağlayacak ne var .
Hamile olmam değil ki hassas olmam için disarda bir kadının kendi çocuğuna denmesini asla istemeyeceği bir lafı anne yaşında ki bir insan başkasına dedi. Sen belki onemsemezsin ama ben gerçekten çok kötü oldum.

Oy iki gün sustum :))
Ya mesela meyveyi fazla aldim yaninda giderken gotursun otobuste yesin falan die yani tek tek simdi nerden yazyim misafir geliyor hazirligi misafir gidiyor hazirligi ve misafir geldi hazirligi olaraktan 500 :D valla sagolun ya gulmekten anlatmaya calismaktan dert bittj :D

Hamile olmam değil ki hassas olmam için disarda bir kadının kendi çocuğuna denmesini asla istemeyeceği bir lafı anne yaşında ki bir insan başkasına dedi. Sen belki onemsemezsin ama ben gerçekten çok kötü oldum.

tamam pes ediyorum:)
yalnız cidden zor değildi ilk mesajına daha ılımlı cevap vermek:KK66:

Kızlar konu çok uzamış.. M Maridraw gerçekten çok iyi, naif bir insan.. açıklamasını yaptı zaten.. manda gibi lafı onun ailesinde çokça kullanılan bir laf olabilir.. burda kim ne anlar diye düşünerek yazmamıştır büyük ihtimal.. hepimizin çokça kullandığı ama başkasına tuhaf gelen laflar terimler yok mu??

Öte yandan hunter7 hunter7 ablamız da naif bir insan.. yorumları hep iyi niyetlidir..

Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum.. uzatılacak bir mevzuu yok..

Herkesin ters anına gelmiş.. az sakin olalım :))

Ya mesela meyveyi fazla aldim yaninda giderken gotursun otobuste yesin falan die yani tek tek simdi nerden yazyim misafir geliyor hazirligi misafir gidiyor hazirligi ve misafir geldi hazirligi olaraktan 500 :KK70: valla sagolun ya gulmekten anlatmaya calismaktan dert bittj :KK70:
kalıcı misafire hergun çok iyi yemek yapamazsın canım yapmaya çalışırsan da böyle bütçeni zorlarsın. Ben dört güne hadi belki olabilir diye bakmaya çalışırken iki gün yazısını görünce böyle :KK57: oldum gözlerim açıldı :)))

Kızlar konu çok uzamış.. M Maridraw gerçekten çok iyi, naif bir insan.. açıklamasını yaptı zaten.. manda gibi lafı onun ailesinde çokça kullanılan bir laf olabilir.. burda kim ne anlar diye düşünerek yazmamıştır büyük ihtimal.. hepimizin çokça kullandığı ama başkasına tuhaf gelen laflar terimler yok mu??

Öte yandan hunter7 hunter7 ablamız da naif bir insan.. yorumları hep iyi niyetlidir..

Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum.. uzatılacak bir mevzuu yok..

Herkesin ters anına gelmiş.. az sakin olalım :))
Ben stresliydim stresi atayim derkne basklarini strese soktum bira daha uzarsa aglamaya baslicam ikisini de gectim o karnindaki bebek hissediyor deger mi uzmeye uzdurmeye

kalıcı misafire hergun çok iyi yemek yapamazsın canım yapmaya çalışırsan da böyle bütçeni zorlarsın. Ben dört güne hadi belki olabilir diye bakmaya çalışırken iki gün yazısını görünce böyle :KK57: oldum gözlerim açıldı :)))
Daha yapmam zaten benim hata orda galiba ..

Ne kadar para meselesi yaptiniz.bence misafir yesin icsin bunun lafi yapilmaz mecbursun bir kere cunku turk adet geleneklerine gore boyledir.misafiri memnun etmek en basta gelir

tamam canım suçlu ben olayım ve senden özür dileyeyim.üzme kendini,ağlama da. bebeğine yazık.ben böyle bir sorumluluğu kaldıramam.ben seni yanlış anladım.ama kib.ini kaldırma ki.ceza almam gerekirse ceza alayım ve üyelikten çıkma,değmez ama beni görmezden gel yapabilirsin.

tamam canım suçlu ben olayım ve senden özür dileyeyim.üzme kendini,ağlama da. bebeğine yazık.ben böyle bir sorumluluğu kaldıramam.ben seni yanlış anladım.ama kib.ini kaldırma ki.ceza almam gerekirse ceza alayım ve üyelikten çıkma,değmez ama beni görmezden gel yapabilirsin.
Hamileler her zman haklidir :))) ya olabiliyor farkli kulturler farkli anlasilmalar hos gormek lazim.. biride semirsin dedi mesela internet ortaminda kelimeleri secemiyorusn maalesef ya yerin dibine ya goge yukseltiyorlar bide ben isime gelemi mantikli olani dinliyorun

Back
X