Ev gecindirmek zor

500 gitmeyecek para değil, dolap dolu olur misafir için bir şeyler alırsın 250 tutar, dolap boş ise 500 rahat tutar. Et, balık, meyve, çerez, yaş pasta... Bizim bide alkol giriyor işin içine, eşim illa mangal yakar, zor valla, misafirlik kültürü değişti artık, nohut yedirdi bize diye laf ediyor insanlar. Biz bu yüzden çağırmayı bıraktık, kırk yılda bir.

tamam canım suçlu ben olayım ve senden özür dileyeyim.üzme kendini,ağlama da. bebeğine yazık.ben böyle bir sorumluluğu kaldıramam.ben seni yanlış anladım.ama kib.ini kaldırma ki.ceza almam gerekirse ceza alayım ve üyelikten çıkma,değmez ama beni görmezden gel yapabilirsin.
Ablam yaa:KK200:

500 gitmeyecek para değil, dolap dolu olur misafir için bir şeyler alırsın 250 tutar, dolap boş ise 500 rahat tutar. Et, balık, meyve, çerez, yaş pasta... Bizim bide alkol giriyor işin içine, eşim illa mangal yakar, zor valla, misafirlik kültürü değişti artık, nohut yedirdi bize diye laf ediyor insanlar. Biz bu yüzden çağırmayı bıraktık, kırk yılda bir.
Evt eskidenmis misafir buldugununyemesi simdi umdugunun da uzerine koymak gerekiyor

Herhangi bir misafir degilki o! kardes yani.varmis yedirmissin.niye laf ediyosun.bence hoş değil.guzel kalbin var belli ama böyle dillendirince itici buldum.bizim kültürümüzde "gönül zenginligi"diye bir kavram vardir.sizde tam buna uygun davranmışsınız.ay sonuda gelir Allahın izniyle.
Yanlız misafire ne gerek var böyle yapmak almak yedirmek diyenleri de ben hic onaylamıyorum.cokk çok itici

tamam canım suçlu ben olayım ve senden özür dileyeyim.üzme kendini,ağlama da. bebeğine yazık.ben böyle bir sorumluluğu kaldıramam.ben seni yanlış anladım.ama kib.ini kaldırma ki.ceza almam gerekirse ceza alayım ve üyelikten çıkma,değmez ama beni görmezden gel yapabilirsin.
Ben suçlu aramıyorum sadece o lafı haketmedim ya neyse uzatmayacağım yaşınızı bilmiyordum benden küçük bile olsaydınız yine de o karşılığı vermemeliydim kabul ediyorum aşırıya kaçmış olabilirim belki etkiye tepki oldu Ben kimseyi görmezden gelmem sizide gelmeyeceğim. Sadece yaşınıza hürmeten ben o dediğim söz için özür diliyorum.

Başka bir konu da güzel bir şekilde konuşmak bize nasip olmadı. Size güzel günler diliyorum.

Ben suçlu aramıyorum sadece o lafı haketmedim ya neyse uzatmayacağım yaşınızı bilmiyordum benden küçük bile olsaydınız yine de o karşılığı vermemeliydim kabul ediyorum aşırıya kaçmış olabilirim belki etkiye tepki oldu Ben kimseyi görmezden gelmem sizide gelmeyeceğim. Sadece yaşınıza hürmeten ben o dediğim söz için özür diliyorum.

Başka bir konu da güzel bir şekilde konuşmak bize nasip olmadı. Size güzel günler diliyorum.

:KK5:

Bence biraz abartmissiniz, menü bu kadar bol olmiyabilirdi. Tabi sizi anliyorum, insan misafirini, hele birde akraba olunca güzel agirlamak istiyor ama bütceye göre yapabilirdiniz. Icinizden demek ki böyle yapmak geldi, bari arkasindan üzülüp buraya yazmasaydiniz. Banada biraz ayip geldi.
Benim abimler ailece 5 kisi, 3,5 ay bizde kaldilar ve bizde 5 kisiydik....tabiki cok masraf oluyor ama bunun limitini herkes kendisi koymasi lazim ve sanmiyorum ki o genc, sen yarisini yapsaydin sikayet edecegini.
Neyse, olan olmus, bundan sonra ayagini yorganina göre uzatirsin ;-)

konuşuruz, konuşuruz.
bak benim de gelinim 4 haftalık hamileymiş:halay:.o da tahmini 1 eylül 2018 de doğum yapacak.en azından,hamilelik nasıl gidiyor, aşermeleri konuşuruz.

500 lira çok fazla bana göre.4 günlük misafire 500 lira harcamam ben, çok fazla..

Aminnn insallah su an zaten teknihtiyacim bereket galiba bereketsizlik var bende

Bana iyi diyenler kalbinizi goruyorsujz ben sadece icimden geceni yapiyorum

Normalde yaptiklarimi ona yapmasam bogazimdan gecmezdi yapinca da masraf 2 katina cikti ..
Ya inanin kendimden utaniyorum hunlari soylerken zaten karsimda olsaydiniz soyleyemezdim simdi sanki konusan gunluge icimi dokuyorum

Aglicam yani 1 ay nasil gececek ben hem yemeginyapio gercektende lokmalarini mi sayiyorum cocugun acaba bu durum yuzume yansimaya basladi mi offfnki ne offf midem agrio

Sekercim misafirlik 3 gün tamam bitti ..
Geri kalan 250 lira ile nasıl bir ay geçirilir bilemiyorum zira ev geçindirme konusu beni aşıyor:D
Asla basarili olamadığım bir konu maalesef.
Ama pazara gidip sebze ile
Evdeki bakliyatlar ile
Bazen kahvaltılık ile
Bazen bi makarna bi salata ile
Inşallah bu ayı atlatırsın

Hamile olmam değil ki hassas olmam için disarda bir kadının kendi çocuğuna denmesini asla istemeyeceği bir lafı anne yaşında ki bir insan başkasına dedi. Sen belki onemsemezsin ama ben gerçekten çok kötü oldum.
Şuna bir güldüm..
Annesinin prensesi, kocişinin karısının, şehzade annesinin morali mi bozulmuş? Kıyamam.

Kib bile yapmamış kadın, ne bu kapris, üyelik iptali showu da yapmışsın.

Hakikaten sinirin bozulsaydı, kapatırdın siteyi, derin nefes alıp dakikada sakinleşirdin.

Şurda olmadık ithamlarda bulunulmadı bizlere alla severseniz, hangimiz ağlayıp dağıldık?

Alıngan hamile falan diye iyice değiştirdiniz hamileliğin hallerini

Back
X