- 15 Aralık 2013
- 15.656
- 35.859
- 798
- Konu Sahibi Zeynep feray
Semirsin derkenaman diyim
Yani yağ bağlasın tosun olsun. Evine döndüğünde anası, oğluma iyi bakmış aferin geline desin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Semirsin derkenaman diyim
Buyrun gelin ilk gun makarna ikinci gun eriste ucuncu gun bindeki kuru mantiValla maşallah
Müsaitseniz biz de 3 günlüğüne gelebilirmiyiz![]()
Ablam yaatamam canım suçlu ben olayım ve senden özür dileyeyim.üzme kendini,ağlama da. bebeğine yazık.ben böyle bir sorumluluğu kaldıramam.ben seni yanlış anladım.ama kib.ini kaldırma ki.ceza almam gerekirse ceza alayım ve üyelikten çıkma,değmez ama beni görmezden gel yapabilirsin.
Ayy bi baklavanızı yemeden kalkmayızBuyrun gelin ilk gun makarna ikinci gun eriste ucuncu gun bindeki kuru manti![]()
Ablam yaa![]()
Evt eskidenmis misafir buldugununyemesi simdi umdugunun da uzerine koymak gerekiyor500 gitmeyecek para değil, dolap dolu olur misafir için bir şeyler alırsın 250 tutar, dolap boş ise 500 rahat tutar. Et, balık, meyve, çerez, yaş pasta... Bizim bide alkol giriyor işin içine, eşim illa mangal yakar, zor valla, misafirlik kültürü değişti artık, nohut yedirdi bize diye laf ediyor insanlar. Biz bu yüzden çağırmayı bıraktık, kırk yılda bir.
Ayyu cok pis olmuştu baklava hicbsormayin cok kotu yapiyorumAyy bi baklavanızı yemeden kalkmayız![]()
Ay ben bu avatarı neden hep bi bayan resmi olarak görüyorum ya dikkatli bakmayınca. Gözlerim bozuldu galiba :))Ablam yaa![]()
Tabi ki dişi pilates yapıyorAy ben bu avatarı neden hep bi bayan resmi olarak görüyorum ya dikkatli bakmayınca. Gözlerim bozuldu galiba :))
Ben suçlu aramıyorum sadece o lafı haketmedim ya neyse uzatmayacağım yaşınızı bilmiyordum benden küçük bile olsaydınız yine de o karşılığı vermemeliydim kabul ediyorum aşırıya kaçmış olabilirim belki etkiye tepki oldu Ben kimseyi görmezden gelmem sizide gelmeyeceğim. Sadece yaşınıza hürmeten ben o dediğim söz için özür diliyorum.tamam canım suçlu ben olayım ve senden özür dileyeyim.üzme kendini,ağlama da. bebeğine yazık.ben böyle bir sorumluluğu kaldıramam.ben seni yanlış anladım.ama kib.ini kaldırma ki.ceza almam gerekirse ceza alayım ve üyelikten çıkma,değmez ama beni görmezden gel yapabilirsin.
Ben suçlu aramıyorum sadece o lafı haketmedim ya neyse uzatmayacağım yaşınızı bilmiyordum benden küçük bile olsaydınız yine de o karşılığı vermemeliydim kabul ediyorum aşırıya kaçmış olabilirim belki etkiye tepki oldu Ben kimseyi görmezden gelmem sizide gelmeyeceğim. Sadece yaşınıza hürmeten ben o dediğim söz için özür diliyorum.tamam canım suçlu ben olayım ve senden özür dileyeyim.üzme kendini,ağlama da. bebeğine yazık.ben böyle bir sorumluluğu kaldıramam.ben seni yanlış anladım.ama kib.ini kaldırma ki.ceza almam gerekirse ceza alayım ve üyelikten çıkma,değmez ama beni görmezden gel yapabilirsin.
Ben suçlu aramıyorum sadece o lafı haketmedim ya neyse uzatmayacağım yaşınızı bilmiyordum benden küçük bile olsaydınız yine de o karşılığı vermemeliydim kabul ediyorum aşırıya kaçmış olabilirim belki etkiye tepki oldu Ben kimseyi görmezden gelmem sizide gelmeyeceğim. Sadece yaşınıza hürmeten ben o dediğim söz için özür diliyorum.
Başka bir konu da güzel bir şekilde konuşmak bize nasip olmadı. Size güzel günler diliyorum.
Ben suçlu aramıyorum sadece o lafı haketmedim ya neyse uzatmayacağım yaşınızı bilmiyordum benden küçük bile olsaydınız yine de o karşılığı vermemeliydim kabul ediyorum aşırıya kaçmış olabilirim belki etkiye tepki oldu Ben kimseyi görmezden gelmem sizide gelmeyeceğim. Sadece yaşınıza hürmeten ben o dediğim söz için özür diliyorum.
Başka bir konu da güzel bir şekilde konuşmak bize nasip olmadı. Size güzel günler diliyorum.
Aminnn insallah su an zaten teknihtiyacim bereket galiba bereketsizlik var bende
Bana iyi diyenler kalbinizi goruyorsujz ben sadece icimden geceni yapiyorum
Normalde yaptiklarimi ona yapmasam bogazimdan gecmezdi yapinca da masraf 2 katina cikti ..
Ya inanin kendimden utaniyorum hunlari soylerken zaten karsimda olsaydiniz soyleyemezdim simdi sanki konusan gunluge icimi dokuyorum
Aglicam yani 1 ay nasil gececek ben hem yemeginyapio gercektende lokmalarini mi sayiyorum cocugun acaba bu durum yuzume yansimaya basladi mi offfnki ne offf midem agrio
İstermisin senin gelin olsunkonuşuruz, konuşuruz.
bak benim de gelinim 4 haftalık hamileymiş.o da tahmini 1 eylül 2018 de doğum yapacak.en azından,hamilelik nasıl gidiyor, aşermeleri konuşuruz.
Şuna bir güldüm..Hamile olmam değil ki hassas olmam için disarda bir kadının kendi çocuğuna denmesini asla istemeyeceği bir lafı anne yaşında ki bir insan başkasına dedi. Sen belki onemsemezsin ama ben gerçekten çok kötü oldum.