- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi birdelimuallime
-
evet bence de konu sahibi çok vicdanlı birisiKim ne derse desin, yaptiginiz sey benim com hosuma gitti. Birileri icin uzulmek ne guzel sey. Arkadasim ya bu, karisida onun karisi banane diyip kenara gecmemek ne guzel. Kizin aklini celebilirsiniz kendini gelistirmek ve biraz daha yirtik olmak konusunda. Kendine guvenu geldikce ezdirmeyecektir. Onunla arkadasligi saglamlastirin. Arkadasinizla degilde karisiyla daha cok muhattao olun bundan sonra bence. O pek uyaridan ankayacak bir insana benzemiyor.
Ee iyi o zaman dışarıda karısına dayak atan adamı da ayirmayalim, kadın abla dur karışma dese nasıl olsa razı banane deyip yoluna mi gideceksin, böyle bir kafa yapısı olabilir mi ki yaptığımın nesi saçma mesela, kız bildiğin sindirilmiş hadi açık olur rahat olur şakayla karışık o da kocasına takılır filan anlarım kızın da rahatsız olmadığını, ama bildiğin kafası önünde eli ayağı titreye titreye her denileni yapma telaşına giriyor, aynı yerde balkonda oturuyoruz arkadaşım mutfak dolaplarının önünde ama kızı çağırıp gel bardak ver surdan bana diye. Nasıl susayım ki hazmedemem ben böyle biseyi, karısını herkesin önünde küçük düşüren ben de küçük düşürürüm ne demek emir yağdırmak kimsin sen diye sorarlar adama, arkadaşım benden o tepkiyi görünce nolduma döndü sussam da her şey normal zannetse daha mi iyiEvliliğin içini sen bilemezsin , kızın bir şikayeti Yok senin yaptığın huzur bozmak oluyor şu durumda. Alan razı veren razı sana ne oluyor derler?
Bırak arkadaşının davranışı hoşuna gitmiyorsa görüşme arkadaşlığını bitir, kalkıp da kızı dolduruşa getirmen saçma olmuş. Herkesin özeli kendine , ne münasebet gidip millete falan anlatmak?????
Karı koca arası mesele karı kocayı ilgilendirir, kızın bir şikayeti olur size akıl danışırsa söylersiniz fikirlerinizi , uygular uygulamaz kendi bileceği iş. Kızın bir şikayeti Yok siz çok saçma davranmışsınız
Ben de dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum, kıza numaramı verdim görüşelim arada eşler olmadan da gezer dolaşırız iyi olur dedim bakalım böyle böyle alttan işlemeye çalışacağımKim ne derse desin, yaptiginiz sey benim com hosuma gitti. Birileri icin uzulmek ne guzel sey. Arkadasim ya bu, karisida onun karisi banane diyip kenara gecmemek ne guzel. Kizin aklini celebilirsiniz kendini gelistirmek ve biraz daha yirtik olmak konusunda. Kendine guvenu geldikce ezdirmeyecektir. Onunla arkadasligi saglamlastirin. Arkadasinizla degilde karisiyla daha cok muhattao olun bundan sonra bence. O pek uyaridan ankayacak bir insana benzemiyor.
meslek sahibi olup da senelerce kendini ezdiren kadın da çok.Bu tipler bilerek yaşça küçük okumamış alır zaten.
Ezecek köle edecek evet söz hakkı da vermeyecek tabi.
Çalışan kadının sesi daha gür çıkıyor şimdi bu bir gerçek.
Boşuna okuyun meslek sahibi olun diye yırtmıyoruz kendimizi.
meslek sahibi olup da senelerce kendini ezdiren kadın da çok.
mesele para gücü değil, karakter gücü.
karakteri güçlü olan ezdirmiyor kendini.
katılmıyorum.Muhakkak öyle de eğitim ve meslek gibi unsurlarda karakter şekillendiren birer etmen sonuçta..
Yaş zaten 19 ee okuma yok meslek yok karakter de yeterince güçlenmemiş işte..
katılmıyorum.
merdiven silerim öküz koca kahrı çekmem diyen kadınlar var.
iyi bir kariyeri, geliri olup boşanmaya korkan kadınlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?