Pire gibisiniz herşey şıppadanak
Benimde evim 2+1 ama ben hiç verimli kullanamam zamanı
Çünkü zaten evdeysem 8 de uyanmam
06:30 mu ben işe zor kalkıyorum ( 7:30 )6.30da kalkiyorum8de esimi evden postaliyorum.
Bence yeni evli oldugum icin boyleyim ama, hevesim gecsin o zaman konusuruz
06:30 mu ben işe zor kalkıyorum ( 7:30 )
Bilmem ben yeni evliyken de hiç erken kalkmadım1 hafta beraberdik ikinci hafta o işe başladı kahvaltı etti mi görmedim bile muhaha baya odunmuşum
Zaten 3.hafta bende işe başladım , beraber aldık simitimizi sonra herkes kendi işyerinde çay eşliğinde tükettik
Biz aynı sokakta çalışıyoruzaaa bizim yapışık ikiz sendromumuz (!) o konuda da devam ediyor.
6:00da kalkar birlikte kahvaltı ederiz.
ben 7de evden çıkarım, o 8de :) o bir saatte bazen yeniden yatıp uyuduğu bile olur.
Biz iki farklı yakada çalışıyoruz ama eşim benimle geliyorBiz aynı sokakta çalışıyoruz
1,5 saat uzaklıkta bi mesafede evimizden
Beraber gelip beraber gidiyoruz
Yapışığın da yapışığı var yani
Senin ki alem zatenBiz iki farklı yakada çalışıyoruz ama eşim benimle geliyor
Ben senin gibi olmadim ilk baslarda çok zor oluyordu ilk evlenince basili kapattik basortumle 20 dk ugrasirdim simdi 5dk6.30da kalkiyorum8de esimi evden postaliyorum.
Bence yeni evli oldugum icin boyleyim ama, hevesim gecsin o zaman konusuruz
İki kişiyken her gün nasıl bulaşık makinesi çalışıyoMaşallah düzenli arkadaşları tebrik ediyor darısı başımıza diyorum :)
İki kişinin bulaşığı alıp yürüyor her gün makina çalıştırıyordum baktım olacak gibi değil dedimki su bardağını belirleyelim bi sürü bardak kirletmeyelim işe yaradı.
Bizim sokak arada, sabahın köründe çıktığım için sanırım içi rahat etmiyo. Hele kış saatine geçilince zaten direk sokak lambaları yanarken çıkıyorum. Yaza geçince de zaten bu kadar geldim bari sonuna kadar geleyim diye geldi. Şimdi yeniden başladıSenin ki alem zaten
Kendine işkenceyi mi seviyo
Meraklı hatunlar olur ya eşinin herşeyini takip eder, onların erkek versiyonu mu anlamadım
Herkes eşini düşünür de senin ki sık boğaz ediyo sanki
Gaz vermek istemem ama ben olsam ilkokul çocuğu değilim kendim giderim derim gelmesine müsaade etmem
Haaa ondan yaniBizim sokak arada, sabahın köründe çıktığım için sanırım içi rahat etmiyo. Hele kış saatine geçilince zaten direk sokak lambaları yanarken çıkıyorum. Yaza geçince de zaten bu kadar geldim bari sonuna kadar geleyim diye geldi. Şimdi yeniden başladıBana zerrre güvenmiyor tabi ben anahtarı kapıda unutan, tshirtleri ters giyen ve yanlış otobüse binen, sürekli kaybolan biri olduğumdan
Boşver bişey olmuyo ben dolana kadar bekletiyorumYani yemek yapınca iki kişiye de yapsan aileye de yapsan aynı kaplar kirleniyor, bir de kokmasın diye çalıştırıyordum artık vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?