ev hanımı olmanın püf noktaları

İki kişinin bulaşığı ne ki , akşamdan toplanır.

Akşamın işini sabaha bırakmayın. Sabahta uyandığınızda rutin işleri halledin. Bu sırada ocakta yemeğiniz pişsin.
Kapatın altını çıkın kendinize edindiğiniz / edinmeniz gereken bir kaç uğraşın / hobinin peşine :)

Ev hanımlığı nankör meslektir. Çalışmak iyidir her açıdan.

Pire gibisiniz herşey şıppadanak
Benimde evim 2+1 ama ben hiç verimli kullanamam zamanı
Çünkü zaten evdeysem 8 de uyanmam

6.30da kalkiyorum 8de esimi evden postaliyorum.

Bence yeni evli oldugum icin boyleyim ama, hevesim gecsin o zaman konusuruz

Ev hanimi olmak çok sikici bir meslek.. Bi anda ise donsemm
Su an doğum izindeyim çocuk yok olu doğum yaptigim için 2+2 ay izin verdiler. Sezaryen yerim biraz iyileşince bir basladim pir basladim ise... Valla önce evi supur sil.. Sonra odayi dolaplari düzenle sonra camlara sil felan YouTube de clean felan yaz cikiyo çok hizli yapiyolar baktikca insan bi hevesleniyor inanılmaz değil yani:) ben izledim ve basladim 2 günde bitirdim sikildikca oturuyorum TV izlerdim temizlik yaparken müzik AC zevkli oluyor:)

06:30 mu ben işe zor kalkıyorum ( 7:30 )
Bilmem ben yeni evliyken de hiç erken kalkmadım 1 hafta beraberdik ikinci hafta o işe başladı kahvaltı etti mi görmedim bile muhaha baya odunmuşum
Zaten 3.hafta bende işe başladım , beraber aldık simitimizi sonra herkes kendi işyerinde çay eşliğinde tükettik

aaa bizim yapışık ikiz sendromumuz (!) o konuda da devam ediyor.
6:00da kalkar birlikte kahvaltı ederiz.
ben 7de evden çıkarım, o 8de :) o bir saatte bazen yeniden yatıp uyuduğu bile olur.

aaa bizim yapışık ikiz sendromumuz (!) o konuda da devam ediyor.
6:00da kalkar birlikte kahvaltı ederiz.
ben 7de evden çıkarım, o 8de :) o bir saatte bazen yeniden yatıp uyuduğu bile olur.
Biz aynı sokakta çalışıyoruz
1,5 saat uzaklıkta bi mesafede evimizden
Beraber gelip beraber gidiyoruz
Yapışığın da yapışığı var yani

Biz aynı sokakta çalışıyoruz
1,5 saat uzaklıkta bi mesafede evimizden
Beraber gelip beraber gidiyoruz
Yapışığın da yapışığı var yani
Biz iki farklı yakada çalışıyoruz ama eşim benimle geliyor

Kk ufkumu açtı
Kocasına çorap giydirenler mi dersin
Hamarat hatunlar mı dersin
Sorun belki de bendedir bilmem ama bende en az erkekler kadar çalışıyorum bana ne
Eşim ben hamileyken ayakkabını açayım dedi, onu bile açtırmadım
Ben ona çorap giydirmem belki ama naz da yapmam hani
Niye yazdım bilmem kaç gündür okuduklarım kendimi sorgulamaya yöneltti sanırım

Biz iki farklı yakada çalışıyoruz ama eşim benimle geliyor
Senin ki alem zaten
Kendine işkenceyi mi seviyo
Meraklı hatunlar olur ya eşinin herşeyini takip eder, onların erkek versiyonu mu anlamadım
Herkes eşini düşünür de senin ki sık boğaz ediyo sanki
Gaz vermek istemem ama ben olsam ilkokul çocuğu değilim kendim giderim derim gelmesine müsaade etmem

Ben senin gibi olmadim ilk baslarda çok zor oluyordu ilk evlenince basili kapattik basortumle 20 dk ugrasirdim simdi 5dk
Kahvalti bile yapmadan giderdik hamileliğin zamanda 6:30 ta kalkar kahvalti eder cikardik simdi eşim uyandiriyor postaliyom sabah ise:)ben 11 e kadar uyuyom ya

Maşallah düzenli arkadaşları tebrik ediyor darısı başımıza diyorum :)

İki kişinin bulaşığı alıp yürüyor her gün makina çalıştırıyordum baktım olacak gibi değil dedimki su bardağını belirleyelim bi sürü bardak kirletmeyelim işe yaradı.

İki kişiyken her gün nasıl bulaşık makinesi çalışıyo

Bizim sokak arada, sabahın köründe çıktığım için sanırım içi rahat etmiyo. Hele kış saatine geçilince zaten direk sokak lambaları yanarken çıkıyorum. Yaza geçince de zaten bu kadar geldim bari sonuna kadar geleyim diye geldi. Şimdi yeniden başladı Bana zerrre güvenmiyor tabi ben anahtarı kapıda unutan, tshirtleri ters giyen ve yanlış otobüse binen, sürekli kaybolan biri olduğumdan

Yani yemek yapınca iki kişiye de yapsan aileye de yapsan aynı kaplar kirleniyor, bir de kokmasın diye çalıştırıyordum artık vazgeçtim.

Bitmiyor malesef iş. Dün oyuncakları ve ayakkabılığı düzenleyip temizlik Yaptım. Bugün de çocukların dolabını düzenledim ayıkladım vs. Bir zaman sonra rutine bağlıyor işler ama dediğim gibi bitmiyor.

Haaa ondan yani
İlkokul çocuğu gibisin sus götürecem işte der diye sert yapamıyosun tamam şehir dışından geldin yeni gittiğin bi yer tamam da işten eve evden işe başarırsın bence

Yani yemek yapınca iki kişiye de yapsan aileye de yapsan aynı kaplar kirleniyor, bir de kokmasın diye çalıştırıyordum artık vazgeçtim.
Boşver bişey olmuyo ben dolana kadar bekletiyorum
Çalıştıracaksam da ne bulursam basıyorum tencere kapak demlik vs.
Bulaşık makinesi niçündür yoksa..

Çocuk olunca daha beter
Bezi, ıslak mendili, kremi, mama sandalyesi, yürüteci, oyuncağı, sonracıma yerde yuvarlanacaksa yere bişeyde seriyosun
Dayanamayıp topluyorum sonra yine aynı dök oyuncakları yere..
Sonra amaaan diyorum toplamaya gerek yok aynısı olacak

En güzeli bi misafir çağırmak
O zaman şip şak her yer düzene nasıl giriyo gör bak

ben 1 yıllık evliyim eşim 12 den önce gelmiyor ben işe akşam 5 gibi başlıyorum kendime şaşıyorum acaba bu saate kadar evde napıyorum işleri yapsam öyle otursam diyorum ama bi kere bile yapamadım 12 ye anca bitiyo zaten işler eşim bazen erken gelecek oluyo anlıyo sen bütün işleri benim gelmeme yakın mı yapıyon diyo ama 1 senedir değişmedi değişmeyecek sanırım benden de ev hanımı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…