Ben sabah kalkiyorum. Kahvalti hazirliyorum. Cay demlenirken oturma odasini topluyorum. Esimi kaldiriyorum. Ise gonderiyorum. Hoop saat 8.
Kahvalti masasini topluyorum. Mutfakta tava falan varsa hooop makineye. Makineyi calistiriyorum. Kendime bi kahve yapip biraz internete bakiyorum.
Saat 10.00 falan gibi camasir katlamaya basliyorum. (Her gun makine aciliyor bende bizde iki kisiyiz ama...)
Camasirlari katlayinca yatak odasina goturuyorum. O arada yatagi topluyorum. Esim ortaya kiyafet biraktiysa ona sovuyorum
Yatak odasini da toplayinca biraz daha internete takiliyorum. (Isim bu kisim)
Oglen saat 14.00 gibi sil süpür toz al yapiyorum. 2+1 ev zaten yarim saat falan suruyor.
Daha sonra banyoyu bosaltiyorum. Camasirlari makineye atiyorum. Banyoyu yikiyorum. Ordan balkona geciyorum. O arada makine bitiyor. Camasirlar asiliyor.
Daha sonra mutfaga giriyorum. Yemegi yapiyorum. Saat 15.00 gibi oglen yemegimi yiyip kendime cay demliyorum.
O arada sabah calistirdigim makineyi bosaltiyorum.
16.30a kadar yine internetteyim.
Daha sonra izdivac programlarina abaniyorum.
O bitince de masayi hazirlayip dusa giriyorum, cikinca yemekleri isitiyorum.
Esim geldiginde her sey hazir oluyor.
Yemek sonrasi tek mutfak derdi masadaki tabaklari makineye koymak oluyor. Esim yapiyor onu genelde.
Haftasonlari da beraber buyuk temizlik yapıyoruz.
Ek olarak, canim istemezse de hicbir sey yapmiyorum.
Çok güldüm yaaaBirkaç gündür bulduğum konuda kendimi paylaşıyorum
BDV lik durumdayım da konu mu açmıyorum nedir
Çok güldüm yaaa
Allah banada versin şu hamaratlıktan
Benim hobilerim ve bunla ilgili malzemlerim var, yapıyorum da evdeysemBu işi becerebilenlerden çıkardığım sonuç şu her işin bir zamanı var , bunlar düzene girince hobi ve kendimi rahatlatacak aktivitelere otomatik olarak zaman kalıyor.
Yakın zamanda bir çizelge yapıp sizinle paylaşmayı düşünüyorum.
Ay evet benim kaynanam çat kapi sabahın köründe geldigi için heran tetikteyimHer an kaynanan kapıyı çalacakmış gibi düşün
Çocuk olunca daha beter
Bezi, ıslak mendili, kremi, mama sandalyesi, yürüteci, oyuncağı, sonracıma yerde yuvarlanacaksa yere bişeyde seriyosun
Dayanamayıp topluyorum sonra yine aynı dök oyuncakları yere..
Sonra amaaan diyorum toplamaya gerek yok aynısı olacak
En güzeli bi misafir çağırmak
O zaman şip şak her yer düzene nasıl giriyo gör bak
İki günlük bulaşıkları lavaboda biriktiren ben hiç yazmayayım bu konuda
Temizlik işine öğlen 3 ten sonra başladığımı hiç söylemeyeyim bile
Kitap yazacak vakti nerden bulmuşBir arkadaşım da çocuğun onu düzene soktuğundan bahsetmişti kalkma yatma saatine göre işlerini halletmiş abartmış kitap bile yazmış :)
Kitap yazacak vakti nerden bulmuş
Ben kızım ağlamasın diye wc ye zor giderdimşimdi işe geri döndüm iznim bitince, rahatça kahve içer oldum dinleniyo gibiyim
Annem bakıyor sağ olsun o yüzden gözümde arkada değil
Ya biz gibiler pıstığımız yerden çıkıp isyan etsek dernek kursak nasıl olur ki doğru olan bizim yaptığımız siz çoğunlukta olduğunuzdan şeee ediyorsunuz diye
Sağ olNe bileyim bana da acayip gelmişti belki de gözümü çocuktan korkutmamak içindir :)
Sana hak veriyorum yani Allah yardımcınız olsun çalışan annelerin.
Bi konu buldum hepsini okumadım ama arkadaş aktivitelerinde gördüm
İşine yarar belki ( ben buna bile üşenirim )
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?