- Konu Sahibi selviboylum
-
kurslara gitmeyi bende çok istiyorum ama çocuğu nere bırakıcam bakıcı tutayım haftada iki gün diyorum eşim gezmak için bakıcı mı olur der anlamaz beni.bende güvenemiyorum zaten yabanccıya cocuğu emanet edeyim.neyapsam bilmiyorumkurslara katılsanız ?
hem yeni beceriler edinmiş olursunuz, hemde havanız değişir.
küçük bir ilçede mi yaşıyorsun ? küçük ilçede yaşayanlarda çete gibiler aralarına yenileri almıyorlar yüzüne gülüyorlar ama içlerine katmıyorlar birbirlerine gebeliklerinden dolayı herhalde !!
bence de sıkıntının sebebi boşluk ve monotonluk sizin dediğiniz gibi. arada bir her insana olur insan boş ve amaçsız olunca sabah uyanmak bile istemiyor yaşama hevesi kalmıyor,bir günün ötekisinden farkı olmuyor bu da kişiyi bunalıma sürüklüyor. bunu yenmenin tek çaresi kafayı başka yerlere vermek yani ev işlerini aksatacak dereceye getirmeden ne bileyim ismek in ücretsiz kursları var boncuk tasarlayın yeni yemekler deneyin normal hayatnızın dışında birşeyler yapın ufak da olsa birşeyler başarmak insana çok mutluluk veriyor inanın
benim tavsyem git ahşap ürünler al tepsi, kutu, ayna ,vs bunları boya evde acayip zevkli ve kolay herkes yapabilir hem bunları satabilirsinde eve katkında olur,bende senin gibi evdeyim şimdi alümünyum folyo çalışmalarına taktım kafayı öğrenip yapıcam inşallah ben netten öğreniorum teknikleri iyi oluyo buaralar kermesler açılıyo gidip bakıyorum acayip hevesleniyorum bu folyodan ayna yapıcam..
bence senin gibi yeni evli ve çocuklu bir komşu bulsan hem çocuklar birbirleriyle oynar hem yanlızlıktan kurtulursaun küçük çocuğu olan el işleriyle uğraşamaz çocuk ilgi ister
aynen bnde bu sorunu yaşıyorum....sabah kalk ,çocugu yedir ,altını değiştir, kalvaltı yap...kahvaltıyı topla.kalvaltı bıttımı topla...buarada ufaklık yaramazlık yapsın peşinde koştur...en sonunda sıkıl sepetine koy ağlasın duymadan etmeden başla süpür,toz al,koltukları sıl,bi yandan çamaşırlar yıkansın,en son yerleri sil...bebeği yedir,altını değiştir yatır...çamaşırlardan utu olacakları utule,ütülerken tv izle,kalk yemek yap yemek olsun...bebek uyandı onu yedir kendın ye kocanı yedır topla mutfagı topla kocan yemek yerken ekmeği bölsün,çorbayı döksün yaptıgın temizlik boşuna gitsin derken azcık oturayım derken bebek altına yaptı değiştir huzursuzlaştı ılgılen derken ordan kocan BENLE HİÇ İLGİLENMIOSUN HİÇBİŞEY YAPMIOSUNNN desınnnn VAlla ben bıktımmmm daha 21 yaşındayımmmm kaç yıl daha böle yaşarım bılmıorum....merhaba hanımlar.benim sorunum yalnızlıktan ve ev hanımlığının vermiş olduğu monotonluktan sıkılmak.3 yıllık evliyim daha öne çalışıyodum evlenince ayrıldım eşimde istemedi çalışmamı bende çocuklarım kendim büyütmeyi arzu ettim.ama şimdi ise şunu farkediyorum yemek yapan çamaşır bulaşık ütü çocuk bakımını yapan bir robota dönüştüm.oturduğum yerde komşuluk yok market çarşı pazar yok kızımı bırakabileceğim bir yakınımda yok en azndan bir kursa gider rahatlardım diyorum kzım henüz 19 aylık kreşe haftada bir gün versem alırlarmı benimle aynı duyguları yaşayan varmı siz nasıl bu monotonluktan kurtuluyosunuz bir fikir lütfen.
çok haklısın yaptığmız işler aynen bu.bunlar görevimiz hadi tamam yapalım ama eşlerden de arada bir olsa sende yoruluyosun evde sıklyosun hanım diye bir morel verici telkinler alsak .ama nerdeeaynen bnde bu sorunu yaşıyorum....sabah kalk ,çocugu yedir ,altını değiştir, kalvaltı yap...kahvaltıyı topla.kalvaltı bıttımı topla...buarada ufaklık yaramazlık yapsın peşinde koştur...en sonunda sıkıl sepetine koy ağlasın duymadan etmeden başla süpür,toz al,koltukları sıl,bi yandan çamaşırlar yıkansın,en son yerleri sil...bebeği yedir,altını değiştir yatır...çamaşırlardan utu olacakları utule,ütülerken tv izle,kalk yemek yap yemek olsun...bebek uyandı onu yedir kendın ye kocanı yedır topla mutfagı topla kocan yemek yerken ekmeği bölsün,çorbayı döksün yaptıgın temizlik boşuna gitsin derken azcık oturayım derken bebek altına yaptı değiştir huzursuzlaştı ılgılen derken ordan kocan BENLE HİÇ İLGİLENMIOSUN HİÇBİŞEY YAPMIOSUNNN desınnnn VAlla ben bıktımmmm daha 21 yaşındayımmmm kaç yıl daha böle yaşarım bılmıorum....(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?