Ev hanımıyım bunalımdayım...

bende bunalıma girmeye izin vermem namazımı kılarım dua ederim benden daha kötü hayat yaşayanları düşünür halime şükrederim ne demişler senin isyan edip beğenmediğin hayat bi başkasının hayalidir..

gerçekten haklısın bir süre sonra her gün birbirinin aynı oluyor bunalıyor insan. Benim bebeğim yok henüz ve 3.5 senelik evliyim açıköğretim okuyorum bu sene bitiyor. Daha önce çalışıyordum evlendiğmde de 2 sene çalıştım ama çıktım. Şimdi evişi, ütü, yemek ve derste olunca kendime ayıtacak vaktim kalmıyor. Eşim iyidir sağolsun biraz canım sıkılsa dıarı çıkarır benim dememe gerek olmaz ama mağaza gezmeyi felan sevmez. Sinemaya çok gideriz hatta yaz gelse de sınavın da bitse gezsek der. Ama incelik hediye beklemem pek bilmez öyle şeyler ancak canımın istediğini de alır. Şimdi arkadaşla görüşmeye vaktim var, gezmeye de ama çocuk olunca en azından kreş yaşına gelene kadar bende eve mahkum olucam.. Bence çocuğun iki yaşına gelince kreşe verebilirsin sende o arada kursa gidersin takı tasarlarsın felan. Eşinle de konuşup derdini anlatman, kendini dinletmen lazım, sen konuşurken onun çayın bittiyse kalkalım demesi saygısızlık sende hayır efendim konuşacaklarım var oturacağız diyeceksin oturacak dinleyecek. Akşam bebeğin uyuduktan sonra kapatacaksın tv yi ve eşinle konuşacaksın. Belki de bir süre sonra işe başlarsın..

evet ayenen katılıyorum :)))

yok canım ben alışamam zaten bir izin günümüz var onu da en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum
benim ki yeni böyle oldu önce bu huyu yoktu şimdi önüne geçtim geçtim yoksa sonra hiç başedememdün akşam dedim ona ben bugünü gezdim saymıyorum diye tamam diyor haftaya sabah çıkaracam gece 12 de eve getirecem seni diyor

Deli deliyle,imam ölüyle misali..Kızınız bekar olduğu için,yanaşmak istemiyordur ema!
Kendi henüz genç kızda olsa,evlendi ya kendini kadın gibi kadın hissetmek istiyor sanırım.
Genç kızlar dişine göre değildir artık,hanfendünün:)

komşunun kızı bekar ama görüştüğü evli

ay ay ay aynı aynı artı benim eşim 24 saat evde hiç ama hiç komşum yok küçücük bir ilin küçücük bir köyü çıldırmaya az kaldı eşim artık benden bıktı gitti internet aldı oyalan diye onuda bebek uyursa anca çok çok çok iyi anlıyorum sizi:95::95::95::95::95::95:

yaklaşık dört aydır evdeyim
ondan önce çalışıyordum
evin işi bitmiyor gerçekten
ama yakınmıyorum çalışırken
evde olmayı çok isterdim çünki
kendime uğraşlar buluyorum alıp kızımı çıkıyorum dışarı
öylece vitrenlere bakıyoruz benimde komşum yok
arkadaşımda çok az onlarlada ya görüşürüz ya görüşmeyiz kırk yılda bir
kızım en iyi arkadaşım her zaman beni yanında isteyen
konuştuğum zaman sıkılmadan dinleyen canım arkadaşım

bence çok şanslısınız burda bırakın vitrini bakkal bile yok

konu sahibi arkadaşım sen 3 senede sıkıldıysan 9 .senede neyaparsın acaba
benim 9. yılım monoton ev hamımlığında
yaşadığım yer altınoluk köy statüsünde
ilk evlendim komşu gezmelerine başlamışdım
pasta börek yemekten 48 den 76 ya çıktım ve komşulukta en azından benim gördüğüm iyakarlık dedikodu had saffada vefakarlık minnet olayı yok
birde kendimi iyice yaşlı hissetmeye başladım sonra konu komşu gezmesini bırakıp spora ve diyete başladım tekrar kendimi genç hisstmek için50 kiloya indim bebeğide oldu
eskiden kemdim için kahve çay yapmazdım şimdi yapıyorum tv ye bakıyorum işler falan derken aşkşam oluyor yemek tv sohbet öyle vakit geçiyor pazar günleri gezme günümüzdür
kendinize bakım yapın monotonluktan kurtulmak için kendinize birşeyler alın ve kendinizi sevin işe yarıyor birde eşinizle daha çok paylaşımda bulunun

sizine aynı hemde birebir aynı durumdayım arkadaşım. sadece ben 5 yıllık evliyim ve daha merkezi bir yerde yaşıyorum. ben temizliğe vurdum kendimi kızımda yeterince oyalıyor beni ,bazen elişi de yapıyorum. kızımla oyun oynuyorum onunla ilgileniyorum haftada 2 gün parka götürsem birsürü zaman geçiyor.hobi edinmeye çalışıyorum, evdeki boş kutuları kaplıyorum; mesela sizde bahar gelmişken çiçek ekin saksı alın isteyince oluyor inanın bunla başaçıkabilirsiniz.. çocuğunuz henüz ihtiyaçlarını kolaylıkla dile getiremeyecek yaşta ve kreşte şiddet görse mesela yada olmayacak bişey yaşasa bunu size anlatamaz,bence çocuğunuzla eğlenmenin yollarını da arayın derim. selamlar

Son düzenleme:
temizlikte bitmiyorki
ömrümüz biticek temizlik bitmiycek
yemek yemeyi artık dışarıda sevmiyorum
aslında yemek yapmaya ilgim var ama her gün yapınca insan bazen sıkılıyor
bu gün görümcemle konuşuyoruz
oda şikayetçi gündelik işlerden ahçı olsa dedim ne iyi olur
zengin gelmedik dünyaya
bunada şükürler olsun ne yapalım...

allahın izni ile olur canım bak benimde 8 yıl sonra oldu

Benimde 5 yıl oldu evleneli.. Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallahh.. burnumda tütüyo bebek kokusu.. kimseyede söyleyemiyorum çünkü çocuğum olmuyo değil oluyo ama başka sebeplerden yapamıyorum Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı bana da nasip etsin hayırlı zamanda inşallah..

seni en iyi anlayacak insanlardan biriyim bebek sahibi olamamanın tüm sıkıntılarını yaşadım canım allh tüm isteyenlere sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah...

kocanızla bir günlüğüne yer değiştirin mesela bir haftasonu sizin bütün gün yaptıklarınızı o da yapsın o zaman görür nasıl bunaltıcı bi şey olduğunu. ama o buna da yanaşmayıp boş konuşuyosun der kesin erkek işte =)

Bence konu sahıbının sorunu monotonluktan çok eşiyle olan iletişimsizliği , eşinin ona duyarsız kalması
en çok yıpratan da bu sanırım ..
Bu sorunu kursla , sporla vs .. çözemez , ancak eşiyle anlaşabilirse sorunlar ortadan kalkar ..

Herşeyden önce burda okurken şaşırıp kalıyorum . Kendınıze bunu nasıl yapıyorsunuz ? siz evlı olabılırsınız ama bıreysınız .. Kendınıze ait alanlar ve hayat sınırları olmalı .. Ancak bu sekılde mutlu kendını seven bır ınsan olabılırsınız .. Kocalarınıza o kadar boş ve rahat bır hayat sunuyorsunuz kı adamlar siz ıkı laf edınce zoru görmüş gb sıkılıp kaçıyorlar .. Yalnış burda baslıyor bence ..

Eşlerinize duygularınızı anlatın gerekıyorsa sert bıcımde anlatın anlamıyorsa da cezalandırın ..
kımse kımsenın hızmetcısı deıl ki : bır hanım ( ev işleri vs .. için ) bu bızım gorevımız demiş.. Hayır değil.. Bu ortak yaşam alanında her iki tarafında görevi .. Bu paylaşımı sağlayabılırsenız zaten mutluluk kendılgınden gelecektir..
Ev işlerinde eşinizden yardım isteyın : genelde kaçmak için bahane bulurlar : huyuna gıderek ıkna edin onun gucune ıhtıyacınız oldugunu hıssettırın: erkekler kadınların onlara ıhtıyac duydugunu gormeyı sever gururlanırlar ..
Çok konustum neyse kısaca ; eşleriniz bile olsa kendınızı bu kadar feda etmeyın .. gordugunuz gb yaranamıyorsunuz , insanoğlu helekı erkekler nankördür.. ev hanımlıgını hiçe sayarlar ..

bende koca yok ama baba var .. suan bes kocaya bedel sağolsun ..
ben napıyorum :) ev işinden tutun dıger alısverıslere kadar onuda ortak edıyorum .. Sen guclusun sen babasın , sen cok akıllısın senın yardımına ıhtıyacım var gb tatlı sozlerle onu gaza getırıyorum .. sonuc iş paylaşımımız tam gaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…