- Konu Sahibi selviboylum
-
gerçekten haklısın bir süre sonra her gün birbirinin aynı oluyor bunalıyor insan. Benim bebeğim yok henüz ve 3.5 senelik evliyim açıköğretim okuyorum bu sene bitiyor. Daha önce çalışıyordum evlendiğmde de 2 sene çalıştım ama çıktım. Şimdi evişi, ütü, yemek ve derste olunca kendime ayıtacak vaktim kalmıyor. Eşim iyidir sağolsun biraz canım sıkılsa dıarı çıkarır benim dememe gerek olmaz ama mağaza gezmeyi felan sevmez. Sinemaya çok gideriz hatta yaz gelse de sınavın da bitse gezsek der. Ama incelik hediye beklemem pek bilmez öyle şeyler ancak canımın istediğini de alır. Şimdi arkadaşla görüşmeye vaktim var, gezmeye de ama çocuk olunca en azından kreş yaşına gelene kadar bende eve mahkum olucam.. Bence çocuğun iki yaşına gelince kreşe verebilirsin sende o arada kursa gidersin takı tasarlarsın felan. Eşinle de konuşup derdini anlatman, kendini dinletmen lazım, sen konuşurken onun çayın bittiyse kalkalım demesi saygısızlık sende hayır efendim konuşacaklarım var oturacağız diyeceksin oturacak dinleyecek. Akşam bebeğin uyuduktan sonra kapatacaksın tv yi ve eşinle konuşacaksın. Belki de bir süre sonra işe başlarsın..
aynısından bi koca bendede var....hehhehehehehh benimki anneme bırakır hafta sonları sonra da lokale....gideceğimiz yerede bi kaç saatliğine götürür sonra yine lokale alıştım artık yapıcak bişi yok....
vallahi bende anlamıyorum benim genç kızım var mesela yakın komşum evli ama genç kız o evli bayan ile çok samimi
yani o evli kadın o kızın yaşıtı değil gel kızım ile oturur konuşursun diyorum tamam tamam diyor ama uzaktan pencereden o evli bayanın evden gelmiyor bende anlamadımbu insanları
Deli deliyle,imam ölüyle misali..Kızınız bekar olduğu için,yanaşmak istemiyordur ema!
Kendi henüz genç kızda olsa,evlendi ya kendini kadın gibi kadın hissetmek istiyor sanırım.
Genç kızlar dişine göre değildir artık,hanfendünün:)
aynen bnde bu sorunu yaşıyorum....sabah kalk ,çocugu yedir ,altını değiştir, kalvaltı yap...kahvaltıyı topla.kalvaltı bıttımı topla...buarada ufaklık yaramazlık yapsın peşinde koştur...en sonunda sıkıl sepetine koy ağlasın duymadan etmeden başla süpür,toz al,koltukları sıl,bi yandan çamaşırlar yıkansın,en son yerleri sil...bebeği yedir,altını değiştir yatır...çamaşırlardan utu olacakları utule,ütülerken tv izle,kalk yemek yap yemek olsun...bebek uyandı onu yedir kendın ye kocanı yedır topla mutfagı topla kocan yemek yerken ekmeği bölsün,çorbayı döksün yaptıgın temizlik boşuna gitsin derken azcık oturayım derken bebek altına yaptı değiştir huzursuzlaştı ılgılen derken ordan kocan BENLE HİÇ İLGİLENMIOSUN HİÇBİŞEY YAPMIOSUNNN desınnnn VAlla ben bıktımmmm daha 21 yaşındayımmmm kaç yıl daha böle yaşarım bılmıorum....(((
yaklaşık dört aydır evdeyim
ondan önce çalışıyordum
evin işi bitmiyor gerçekten
ama yakınmıyorum çalışırken
evde olmayı çok isterdim çünki
kendime uğraşlar buluyorum alıp kızımı çıkıyorum dışarı
öylece vitrenlere bakıyoruz benimde komşum yok
arkadaşımda çok az onlarlada ya görüşürüz ya görüşmeyiz kırk yılda bir
kızım en iyi arkadaşım her zaman beni yanında isteyen
konuştuğum zaman sıkılmadan dinleyen canım arkadaşım
merhaba hanımlar.benim sorunum yalnızlıktan ve ev hanımlığının vermiş olduğu monotonluktan sıkılmak.3 yıllık evliyim daha öne çalışıyodum evlenince ayrıldım eşimde istemedi çalışmamı bende çocuklarım kendim büyütmeyi arzu ettim.ama şimdi ise şunu farkediyorum yemek yapan çamaşır bulaşık ütü çocuk bakımını yapan bir robota dönüştüm.oturduğum yerde komşuluk yok market çarşı pazar yok kızımı bırakabileceğim bir yakınımda yok en azndan bir kursa gider rahatlardım diyorum kzım henüz 19 aylık kreşe haftada bir gün versem alırlarmı benimle aynı duyguları yaşayan varmı siz nasıl bu monotonluktan kurtuluyosunuz bir fikir lütfen.
temizlikte bitmiyorkisizine aynı hemde birebir aynı durumdayım arkadaşım. sadece ben 5 yıllık evliyim ve daha merkezi bir yerde yaşıyorum. ben temizliğe vurdum kendimi kızımda yeterince oyalıyor beni ,bazen elişi de yapıyorum. kızımla oyun oynuyorum onunla ilgileniyorum haftada 2 gün parka götürsem birsürü zaman geçiyor.hobi edinmeye çalışıyorum, evdeki boş kutuları kaplıyorum; mesela sizde bahar gelmişken çiçek ekin saksı alın isteyince oluyor inanın bunla başaçıkabilirsiniz.. çocuğunuz henüz ihtiyaçlarını kolaylıkla dile getiremeyecek yaşta ve kreşte şiddet görse mesela yada olmayacak bişey yaşasa bunu size anlatamaz,bence çocuğunuzla eğlenmenin yollarını da arayın derim. selamlar
allahın izni ile olur canım bak benimde 8 yıl sonra olduKeşke bi çocuğum olsa da hayat monaton olsa....
allahın izni ile olur canım bak benimde 8 yıl sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?