- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi selviboylum
-
dün akşam eşime yemekten sonra çay demlemiycem bugünde dışıra çay içmeye gidelim dedim tamam dedi çıktık.tam zamanıdır dedim sıkıntılarımı anlattım.cevapppp;çayın bittiyse gidelim dedi şok oldum.
ya bazı kadınlar vardır hani kendini dinletmeyi bilir her istediğini yaptırır eşine ben hiç beceremiyorum bunu.bazen aynı evin içinde adama mektup mu yazsam acaba diyorum en azından cebinde bulur merak edip okur derdimi sorunlarımı anlar diyorum
kızlar ben çıkıyorum geldi benim has mı has yurdum insanı türk erkeği .düşünelerinizi yazın okuyucam sonra iyi akşamlar
haklısın gerçekten işlerine gelmiyor böyle konuları dinlemek .bu olayı annemede anlattım babamdan örnek verdi dinlemiyo gibi yaparlar tv ye bakarlar ama kulağı sendedir sadece sen iyice havaya girip de onun başının etini yeme diye dinlemiyo gibi yaparlar dedi.hakverdim.ben bir dost arkadaş gibi gözümün içine bakıp hak versin dinleyip önemsediğini belli etsin istiyorum ama nerdeee.çalışmayı bazen istiyo bazense istemiyorum çalışırsam haftasonum iş alışveriş temizlikle geçecek annemlere hiç gidemiycem başka şehirdeler çünkü bu yüzden istemiyo gibiyim.$ok olunacak bir sey yok ki canimtipik erkek cevabi...
boyle seyleri konu$mak erkeklerin pek i$ine gelmez...
cozum uretmezler, haklisin hayatim bile demezler cogu zaman...oyle susarlar...
cozumunuzu kendi kendinize bulacaksiniz maalesef...
komsuluk iliskileri olsa bile ne kadar rahatlarsiniz bilmiyorum, kucuk yerlerde genelde dedikodu muhabbetleri yapiliyor, eskiden yasadigim ilceden bilirim...
kim ne almis, kimin oglu-kizi kimle gorulmus, kimin kocasi ne yapmis vs...
tekrar calismaya baslamayi dusunur muydunuz canim?
ya bizde izliyo ve haluk un her hareketinde göz gözegelip gülüyoruz çünkü benim eşim tam bir haluk.Hayatınıza siz renk katın eşinizle oyunlar oynayın çocuk olun birazcık ne olacak şu çocuklar duymasında hani haluk'la meltem oynuyorduya bir gün boyunca birinin diger gün boyunca digerinin istediklerini yapıyorlar onu yaptım bir gün süper oluyortavsiye ederim deneyin üretin bu tarz oyunlar
dün akşam eşime yemekten sonra çay demlemiycem bugünde dışıra çay içmeye gidelim dedim tamam dedi çıktık.tam zamanıdır dedim sıkıntılarımı anlattım.cevapppp;çayın bittiyse gidelim dedi şok oldum.
haklısın kreş konusunda zaten kararsızım aslında çokta pimpirikli bir anneyimdir ama içine düştüğüm boşluk bunu bile düşündürüyor bana.malum çocukla her ortama girilmiyor kursa falan gidemiyorum çocukla.sizine aynı hemde birebir aynı durumdayım arkadaşım. sadece ben 5 yıllık evliyim ve daha merkezi bir yerde yaşıyorum. ben temizliğe vurdum kendimi kızımda yeterince oyalıyor beni ,bazen elişi de yapıyorum. kızımla oyun oynuyorum onunla ilgileniyorum haftada 2 gün parka götürsem birsürü zaman geçiyor.hobi edinmeye çalışıyorum, evdeki boş kutuları kaplıyorum; mesela sizde bahar gelmişken çiçek ekin saksı alın isteyince oluyor inanın bunla başaçıkabilirsiniz.. çocuğunuz henüz ihtiyaçlarını kolaylıkla dile getiremeyecek yaşta ve kreşte şiddet görse mesela yada olmayacak bişey yaşasa bunu size anlatamaz,bence çocuğunuzla eğlenmenin yollarını da arayın derim. selamlar
tam ev adamı işte yaaaa
türlü sükselerle kocanı elinde tutmanagerek yok
işi bitince tıpış tıpış evni gidiyor demek ki
bu açıdan bakarsan ne kadar şanslısın
benim eşimde böyle
çok seviyorum ben eşimi bu yüzden
hoş ben çalışıyorum hemde haftanın 6 günü
baya özlüyoruz birbirimizi ve evmizi
kocanızla bir günlüğüne yer değiştirin mesela bir haftasonu sizin bütün gün yaptıklarınızı o da yapsın o zaman görür nasıl bunaltıcı bi şey olduğunu. ama o buna da yanaşmayıp boş konuşuyosun der kesin erkek işte =)
haklısın gerçekten işlerine gelmiyor böyle konuları dinlemek .bu olayı annemede anlattım babamdan örnek verdi dinlemiyo gibi yaparlar tv ye bakarlar ama kulağı sendedir sadece sen iyice havaya girip de onun başının etini yeme diye dinlemiyo gibi yaparlar dedi.hakverdim.ben bir dost arkadaş gibi gözümün içine bakıp hak versin dinleyip önemsediğini belli etsin istiyorum ama nerdeee.çalışmayı bazen istiyo bazense istemiyorum çalışırsam haftasonum iş alışveriş temizlikle geçecek annemlere hiç gidemiycem başka şehirdeler çünkü bu yüzden istemiyo gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?