- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi selviboylum
-
kızım var 19 aylık annemler uzakta kime bırakayım.ahhhh kızım büyük olsaaaa.aslında düşünüyorum kreşe versem haftada 1 gün veya bir kadın bulsam çağırsam evde baktırsam diyorum sonrada kızıyorum kendime anneliğimi eleştiriyorum kendi kendime. kurs için kendim için çouğumu nasıl emanet ederim diyorum bencillik miş hakkım yokmuş gibi geliyo.
kızlar bılmıyorum ama ben hayatta konuyu kapatalım demem sonuna kadar suyunu cıkarana kadar konusurum cunku konuyu kapatınca ıcımde kalıyor. sureklı sen bana boyle yapmıstın dıyesım gelıyo hep yazıyom bır kenara buda benı sıkıntıya sokuyor.en ıyısı konusmak sende kırgınsan konus kapama konuyu:)
kızlar bılmıyorum ama ben hayatta konuyu kapatalım demem sonuna kadar suyunu cıkarana kadar konusurum cunku konuyu kapatınca ıcımde kalıyor. sureklı sen bana boyle yapmıstın dıyesım gelıyo hep yazıyom bır kenara buda benı sıkıntıya sokuyor.en ıyısı konusmak sende kırgınsan konus kapama konuyu:)
aslında doğru konuyu kapatmak çözüm değil
kızdığımız kırıldığımız herşeyi güzelce eşlerimize anlatmalıyız doğrusu bu ama nedense bende de bir şekilde konu kapanıyor.evde 3 çocuk olunca gündem hızlı bir şekilde değişiyor kendi sıkıntımı anlatamadan çocuklarla ilgili bir mevzu çıkıyor ortayayada eşim sıkıya gelmez oflar poflar bende olay büyümesin diye susarım bazen sonra yine sil baştan
tamam da karşındakinde kapasite olmalı empati kurabilmeli hak vermeli ki konuyu sonuna kadar konuşabilesin adam sana sus kes saçmalama derse ne yaparsın sinirden ağlamak geliyo içimden.gündüz iş yaparken bulaşık yaparken bir bakıyorum dalmışım yine eski konulara ablama şunu demiştiannem için böyle demişti ablasına beni şikayet etmişti vs doluyorum doluyorum akşam gelsin konuşuam diyorum olmuyo yine sonra anlıyorum ki eskiyi aklma getirerek kendime zarar veriyorum.sizdede oluyomu benim piskolojim mi bozuluyo sizce.ama kafaya koydum oturup ona ne hissettiğimi nelere kızdığımı kırıldığımı yazıp ebine koyuam başka türlü iletişim yok çünki bizde.
Yıl Olmadı..
7.5 Ay Oldu..
kızlar ben çıkıyorum geldi benim has mı has yurdum insanı türk erkeği .düşünelerinizi yazın okuyucam sonra iyi akşamlar
yok canım gurur yapmam yada onun beni ben anlatmadan anlamasını da beklemem.erkeklerin genelinde bu incelik yok bencekonunun kapanma nedenı senın gururundan olabılırmı yada esının sen solemedn senı anlamsını beklemendende kaynaklanıyor olabılır.erkekler cok duz mantık sen soylemeden anlamazlar ohhhhhh keyfı rahat ye ıc yat ne derdın var aksama kadr calısıyorum sızın ıcın derler:)
kac yıllık evlısınız kızlar?
yok canım gurur yapmam yada onun beni ben anlatmadan anlamasını da beklemem.erkeklerin genelinde bu incelik yok bence
dediğim gibi ya araya başka konular giriyor yada ortam fazla gerilmesin diye susuyorum
tabi bu hiç konuşamadığımız anlamına gelmiyor arada konuşup anlaşabiliyoruz da yoksa 9 yıl nasıl evli kalabilirdim ki bu adamla
ben 9 yıllık evliyim
tamam da karşındakinde kapasite olmalı empati kurabilmeli hak vermeli ki konuyu sonuna kadar konuşabilesin adam sana sus kes saçmalama derse ne yaparsın sinirden ağlamak geliyo içimden.gündüz iş yaparken bulaşık yıkarken bir bakıyorum dalmışım yine eski konulara ablama şunu demişti annem için böyle demişti ablasına beni şikayet etmişti vs doluyorum doluyorum akşam gelsin konuşucam diyorum olmuyo yine sonra anlıyorum ki eskiyi aklıma getirerek kendime zarar veriyorum.sizdede oluyomu benim piskolojim mi bozuluyo sizce.ama kafaya koydum oturup ona ne hissettiğimi nelere kızdığımı kırıldığımı yazıp cebine koyucam başka türlü iletişim yok çünki bizde.
evet ınce degıller kalınlar :) bazen dıyorum kı bana gül almadan gelme bugun eve:)dusunsene bunu bıle ben söyluyorum bazen kendı getırıyoda arayı acınca kızıyorum:)oda guluyo getırıyor ne yapcak baska :))ıncelıgı bız ogretcez başka care yok:)
çok haklısın yaptığmız işler aynen bu.bunlar görevimiz hadi tamam yapalım ama eşlerden de arada bir olsa sende yoruluyosun evde sıklyosun hanım diye bir morel verici telkinler alsak .ama nerdee
benimkinin izin günüydü çıkardı gezdirdi bizi güya
topu topu 2 saat dışarda yemeğimizi yedik eve geldik kendisi koşa koşa lokale gitti
bu aralar lokal sevgisi artmış durumda gezmeyi seven biri olmasına rağmen hemen bizi eve kouyp lokaline gitmek istiyor.sonra da gezdirmiyor muyum sizi diyor:89:
bu gidişatına dur demeliyim artık
bende hep konuşarak çözmekten yanayım açık ve net....kızlar bılmıyorum ama ben hayatta konuyu kapatalım demem sonuna kadar suyunu cıkarana kadar konusurum cunku konuyu kapatınca ıcımde kalıyor. sureklı sen bana boyle yapmıstın dıyesım gelıyo hep yazıyom bır kenara buda benı sıkıntıya sokuyor.en ıyısı konusmak sende kırgınsan konus kapama konuyu:)
yok ya nerde ben teşekkür edıcemmm hepp...ama ben onca şey yapıorum hiçbişey yapmıosun dıo ya işte o zaman sınırlenıorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?