Ev hanımıyım bunalımdayım...

evde birşeyler bul bende cocuk yok henuz bende dıyorum olsa canım sıkılmaz belkı ama demekkı oluncada sıkıyor yada bu durumun cocukla felan alakası yok herkes kendıne gore bırseyler yapabılır:)

aslında doğru konuyu kapatmak çözüm değil
kızdığımız kırıldığımız herşeyi güzelce eşlerimize anlatmalıyız doğrusu bu ama nedense bende de bir şekilde konu kapanıyor.evde 3 çocuk olunca gündem hızlı bir şekilde değişiyor kendi sıkıntımı anlatamadan çocuklarla ilgili bir mevzu çıkıyor ortayayada eşim sıkıya gelmez oflar poflar bende olay büyümesin diye susarım bazen sonra yine sil baştan

tamam da karşındakinde kapasite olmalı empati kurabilmeli hak vermeli ki konuyu sonuna kadar konuşabilesin adam sana sus kes saçmalama derse ne yaparsın sinirden ağlamak geliyo içimden.gündüz iş yaparken bulaşık yıkarken bir bakıyorum dalmışım yine eski konulara ablama şunu demişti annem için böyle demişti ablasına beni şikayet etmişti vs doluyorum doluyorum akşam gelsin konuşucam diyorum olmuyo yine sonra anlıyorum ki eskiyi aklıma getirerek kendime zarar veriyorum.sizdede oluyomu benim piskolojim mi bozuluyo sizce.ama kafaya koydum oturup ona ne hissettiğimi nelere kızdığımı kırıldığımı yazıp cebine koyucam başka türlü iletişim yok çünki bizde.

Son düzenleme:

konunun kapanma nedenı senın gururundan olabılırmı yada esının sen solemedn senı anlamsını beklemendende kaynaklanıyor olabılır.erkekler cok duz mantık sen soylemeden anlamazlar ohhhhhh keyfı rahat ye ıc yat ne derdın var aksama kadr calısıyorum sızın ıcın derler:)

evet ayen ole yap konusamıyorsan. soylemezsen unutamassın.hep aklında kalır.

yok canım gurur yapmam yada onun beni ben anlatmadan anlamasını da beklemem.erkeklerin genelinde bu incelik yok bence
dediğim gibi ya araya başka konular giriyor yada ortam fazla gerilmesin diye susuyorum
tabi bu hiç konuşamadığımız anlamına gelmiyor arada konuşup anlaşabiliyoruz da yoksa 9 yıl nasıl evli kalabilirdim ki bu adamla
kac yıllık evlısınız kızlar?

ben 9 yıllık evliyim

evet ınce degıller kalınlar :) bazen dıyorum kı bana gül almadan gelme bugun eve:)dusunsene bunu bıle ben söyluyorum bazen kendı getırıyoda arayı acınca kızıyorum:)oda guluyo getırıyor ne yapcak baska :))ıncelıgı bız ogretcez başka care yok:)

benden sana tavsiye eskiyi unut.herkesin emin ol evliliğinde hoş olmayan anıları vardır.eğer sürekli eskiyi hatırlarsan ancak evliliğine ve kendine zarar verirsin.dediğin durumu bende yaşıyorum ama üstünde durmuyorum.evliliğini sürdürmek istiyorsan geçmişi unut geleceğe bak canım.senin için bundan sonrası önemli olsun
bu arada eşinle hiç bir şekilde iletişim kuramıyorsan mektup olayını deneyebilirsin umarım bir işe yarar

aynen erkekleri eğitmek ve öğretmek gerekiyor
bu da çok sabır istiyor işte:97:

çok haklısın yaptığmız işler aynen bu.bunlar görevimiz hadi tamam yapalım ama eşlerden de arada bir olsa sende yoruluyosun evde sıklyosun hanım diye bir morel verici telkinler alsak .ama nerdee

yok ya nerde ben teşekkür edıcemmm hepp...ama ben onca şey yapıorum hiçbişey yapmıosun dıo ya işte o zaman sınırlenıorum...

Son düzenleme:

aynısından bi koca bendede var....hehhehehehehh benimki anneme bırakır hafta sonları sonra da lokale....gideceğimiz yerede bi kaç saatliğine götürür sonra yine lokale alıştım artık yapıcak bişi yok....

bende hep konuşarak çözmekten yanayım açık ve net....

evde tıkılrsam tabi benim de canım sıkılır havalar soğukken.ama havalar iyiyse sıkılmam.can sıkıntısı nedir pek bilmem Allaha şükür.sabah kalkar oğlumun bakımını yaparım sonra kahvaltımı yaparım,biraz tv izler,oğlumla oynarım.sonra onu uyuturum.1-2 saat vaktim olur o çok değerlidir çünkü başka uyumaz.o arada duş yaparım bazen,bazen bakım yaparım,onunla yapılması zor olan ev işlerini yaparım.sonra bebeğim uyanır.aldığım gibi çıkarız parka.3-4 saat takılırız oğlum oynar emekler ben onu takip ederim bir yandan spor veya yürüyüş yaparım.eve gelirim sonra hafif bir şeyler atıştırırım ve yemek yapmaya koyulurum.yine biraz ev işi yapar çocukla oynarım.sonra hepberaber yemek yeriz.akşam genelde dizim olur onu izlerim.dizimi izlerken de mekik falan çekerim vaktimi değerlendirmek adına.sonra ben yorgunuktan bitmiş olurum zaten oğlumu uyutur ben de yatarım.benim de hayatım monotonmuş ya .ama ben çok seviyorum hayatımı:93:

yalnız şu var eşim beni çok gezdirir.avm,bar,aile-arkadaş ziyaretleri,yemeğe çıkma,piknik yapma.bunları da ayda 2şer 3er kez yaptığımız içinde bunalıma girmiyor olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…