- Konu Sahibi selviboylum
-
aynen dediğin gibi yapıyorum burayı keşfedeli rahatladım biraz sanki komşum yada bir arkadaşımla yüzyüze dertleşir gibi konuşuyorum sizlerle .konuları takip ediyorumda biz kadınların konuşup dertleşecek ne çok ortak yanı var dimi hayata dair herşey.birkaç erkeği yanyana koysan maçtan siyasetten konuşur başlakada bişeyyok .3 çocuğum olmasına rağmen bazen bende aynı şeyleri düşünüyorum herşey aynı hergünümz birbirinin aynı.yemek bulaşık temizlik çocukların ödevleri derken gün bitiyor.banada hayat çok monoton geliyor:97:dışarda kursa falan gitmeyi bende çok istiyorum ama çocuklarla çok zor bunu yapamam .birde küçük bir yerdeyim burda kurs da yok
komşuluk ilişkisi desen bende pek kuramadım girişken değilim seçiciyim kendi halinde biriyim zaten buraya yeni taşındım çevre edinemedim
erkeklerin hepsi aynı ne desen seni anlamazlar yada anlamak istemezler
sana küçük çocuğun olduğu için pek birşey öneremiyorum ama bu monotonluktan şikayetçi başka bayanlarında var olduğunu bilmeni isterim.
ben daha çok kk de ve nette zaman geçiriyorum burasını çok sevdim sende seversin canın sıkıldıkça burada takılabilirsin
aynen dediğin gibi yapıyorum burayı keşfedeli rahatladım biraz sanki komşum yada bir arkadaşımla yüzyüze dertleşir gibi konuşuyorum sizlerle .konuları takip ediyorumda biz kadınların konuşup dertleşecek ne çok ortak yanı var dimi hayata dair herşey.birkaç erkeği yanyana koysan maçtan siyasetten konuşur başlakada bişeyyok .
canım o erkek milletiyle aynı evde yüzyüze yaşanınca kafaya mecburen takıyosun.bir arkadaşım anlattı o da benim gibi ailesinden uzak birşehirde yaşıyor eşi öğlenleri sürekli arayıp canım senin için çok üzülüyorum yapabileceğim bişey olsa keşke . evde çocuklarla uğraşıyo sıkılıyosun diyomuş.ya böyle kocalarda var .duyunca senin ki nereli uzaylımı dedim .güldü kız bana .kızlar boşverin bu dunyada kafaya takılacak en son şey erkek milletidir:)))
canım o erkek milletiyle aynı evde yüzyüze yaşanınca kafaya mecburen takıyosun.bir arkadaşım anlattı o da benim gibi ailesinden uzak birşehirde yaşıyor eşi öğlenleri sürekli arayıp canım senin için çok üzülüyorum yapabileceğim bişey olsa keşke . evde çocuklarla uğraşıyo sıkılıyosun diyomuş.ya böyle kocalarda var .duyunca senin ki nereli uzaylımı dedim .güldü kız bana .
allah iyiliğini versin sen de beni güldürdün
cidden öyleleri de mutlaka var ama dediğin gibi bu dünyadan değildir uzaylıdır onlar
vallahi keşke banada bir uzaylı denk geleydi ama benimki bildiğiniz yurdum insanı ben konuşmaya başlayınca çay yokmu meyve getirsene gibi istekleriyle otomatiğe geçiyo.
benimki de direkt savunmaya geçer evde sıkıldım desem hiç gezdirmiyor muyum der canımı sıkan birşeyi anlatsam oflar poflar haklıysam bile haklısın demeyi sevmez
ne bileyim klasik türk erkeği işteincelik nerde:97:
benimki de evine çocuğuna bağlıdır hiç birşeye muhtaç etmez bizi. alır getirir dolu dolu ALLAH VAR inkar edersem çarpılırım ama benimkinin mantığı evde otur ye iç sus.duyguları düşünceleri sosyalleşme isteğimi amaçlarımı hayallerimi yok sayıyor .o zaman benımkı de donem donem uzaylı oluyor sıkıyosa olmasın okurum canına valla:))
MEsela her pazar benı gezdırmek zorunda yoksa butun hafta soylenıyorum oda ne yapsın susyım dıye pazar gunlerı hep benım dedıgım oluyor baslarda soyled-ndıgımden yapıyodu ama sımdı pazar sabahları gozunu acar acmaz bugun nereye gıtcez dıyor:)ne yapıyım sıkılıyorum evde herkes gıbı:)
benimki de evine çocuğuna bağlıdır hiç birşeye muhtaç etmez bizi. alır getirir dolu dolu ALLAH VAR inkar edersem çarpılırım ama benimkinin mantığı evde otur ye iç sus.duyguları düşünceleri sosyalleşme isteğimi amaçlarımı hayallerimi yok sayıyor .
burcu oğlakmı
iki aslan he kükreyin karşılıklı:)))
hepsi aynı galiba bunların bende ne zaman yakınsam gezdirmiyomuyum tozdurmuyomuyum diye bir başlıyo tamam birbirimizi anlamıyoruz susalım diyorum konu kapanıyo istediği oluyo.geçen haftalarda bir komşumla plan yaptık .onunda çocukları var küçük .gezmeye gidelim dedik ama arabasız olmuyo tabi benimkinden arabasını istedim bir günde otobüsle git işe dedim ben süremiyorum ama komşum sürüyo o kullanacaktı bizim arabayı.arabasını vermedi bana yaaa.düşünebiliyomusunuz ben ona gençliğimi ömrümü bedenimibenimkinin izin günüydü çıkardı gezdirdi bizi güya
topu topu 2 saat dışarda yemeğimizi yedik eve geldik kendisi koşa koşa lokale gitti
bu aralar lokal sevgisi artmış durumda gezmeyi seven biri olmasına rağmen hemen bizi eve kouyp lokaline gitmek istiyor.sonra da gezdirmiyor muyum sizi diyor:89:
bu gidişatına dur demeliyim artık
kendıne hobi bul kurslara felan gıt yenı şeyler ogren cok ıstersen eşını ıkna edebılrsın belkı bı kere yok dedıgınde o konuyu kapatma anlat psıkolejık durumunu anlar belkı
hepsi aynı galiba bunların bende ne zaman yakınsam gezdirmiyomuyum tozdurmuyomuyum diye bir başlıyo tamam birbirimizi anlamıyoruz susalım diyorum konu kapanıyo istediği oluyo.geçen haftalarda bir komşumla plan yaptık .onunda çocukları var küçük .gezmeye gidelim dedik ama arabasız olmuyo tabi benimkinden arabasını istedim bir günde otobüsle git işe dedim ben süremiyorum ama komşum sürüyo o kullanacaktı bizim arabayı.arabasını vermedi bana yaaa.düşünebiliyomusunuz ben ona gençliğimi ömrümü bedenimivermişim çocuk vermişim o birgünlüğüne arabayı vermedi.o an anladım evliliğin ne olduğunu yazık dedim çok kırldım hala unutamıyorum öfkeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?