Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

Eşiniz çok değişik kendisi yardım etseymiş o halde yani bacaklarım morardı diyorsunuz.onun özelliği ne gelip temiz eve kurulacak.tamam çalışıyor olabilri ama ev iside kolay değil. Benim 1 yaşında kızım var ve ben yeMek yaparken bacaklarıma sarılıp ağlıyor diye artık eşimi bekliyoruz o geliyor bakıyor ben hazırlıyorum yada kendi yapıyor çocuk ağlamasın diye bazı erkekler gerçekten merhamet yoksunu allah yardımcın olsun ınslalah esin düzelir kıymetini anlar canım

Ekonomik şiddet bu. Tabikide çalışmıyorsan eşin sana para verecek. Sana bakmak zorunda bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Bu hep böylemiydi? Yani ne kadardır evlisin bilmıyorum da kıyafet ayakkabı hadi onları geçtim pedini almıyor mu ? Hiç mi para vermez

ya işte ben bunu nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum
onlar yapmiyorlar. kocalari insan gibi insan oldugu icin en bastan degeri veren onlar. siz hakkinizi soke soke almaya alismissiniz. bunun da kadin tarafindan alinan bir sey oldugunu dusunuyorsunuz.

bir de konu basliginiza gore esiniz size harclik verse yine yardimci abla cagiracaksiniz, yine perde yikatacaksiniz. bunlar sizin ozel giderleriniz degil ki. ikinizin evi. onun bu konularda zaten para cikarmasi gerek. ya da sizinle birlikte bu isleri yapmasi gerek. sizin basliga gore kiyafet alamiyorum, kuafore gidemiyorum vs demeniz lazim.

Son düzenleme:
Yok ablacım estağfirullah. Bizde kıskanılacak bişe olmadığı için kıskanılmıyor ve kıskanmıyoruz. Her gün tanışma mesajı atanlar, kapımızda çiçekle bekleyenler yok. Eciş bücüş kadınlarsak demek. Kocalarımız da kıllı göbekli herifler zaten kim bakacak allasen. Yağuşuklu kocam olsaydı ben de işten çıkartır evinin adamı çocuklarının babası yapardım allah var. Ne o öyle biri bakacak, diğeri mesaj atacak falan. Otursun evinde gözümün önünde olsun. İhtiyacı neyse ben karşılarım. Ama yakışıksız işte, bari para getirsin eve diyoruz nabalım.

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bir yastıkta kocatsın

Eşim bana yardım etmiyor tek temizledim yerleştrdim deseniz anlardım ama temizliğe tardımvı almıyor arkadaşım çağrmış o kadın da ben neyim nedemk peki temizliğe gelen kadınlar insan bile değilmi.Kendinizi yaşamımıza şartşarımıza göre kıyaslayın arkadaşınızn beliki maddi durumu yardım almasına el veriyor belkide çalışıyor kendisi

Kirli kirli takamam bu elde de yıkanmaz diyerek çöpe atardım. İnanın hiç acımazdım. Kendi işlerini kendi yapan biri olarak söylüyorum. Elde yıkayıp yıkamamak sizin tercihiniz olmalıydı.

Amin canım darısı başına olsun artık çirkin kadın yok makyaj yaparsın estetik yaparsın imkan yoksa da ne bileyim bol bol dua edersin Rabbim beni de masmavideniz ablam kadar güzel yap (e malum erkekler Herkeste şanslarını denedikleri için değil ben çok güzel olduğum için mesaj atıyorlar) yüzüme nurlar indir Yarebbim dersin, inşallah o da olur. ALLAH cümlemizin mutluluğunu daim etsin cümlemizi razı olduğumuz eşlerle yaşlandırsın

Arkadaşım ne calisyor nede maddi durumu bizden iyi

Tabikide isteyince alır bakın burada anlatmak istediğim ben söylemeden bir şeylerin yapılması eve yiyecek içecek her neyse alır ama insanım bende evde dura dura bunaldım insan elinde parası olsun istiyor istediğini almak istiyor param olsaydı ben o perdeyi ona soyler miydim yıkayacağım diye

155'i aradığında sesiyle bile polisleri yakıp kavuran kadınlar olduğunu duyunca bende aynı şeyi düşündüm.
İtfaiyeyi aradığında camına merdiven uzattırıp serenat yaptırır böylesi

canım o iş öyle olmuyor belli ki hiç polislik işiniz olmamış. 155 i arayınca sizden adres istiyor, adrese gelecek polise telefon numaranız veriliyor sizinle irtibat kurması için. Yani 155 te santraldeki memurdan numaranız sizin yanınıza gelecek ekipteki arkadaşa verildiği için Karşında kanlı canlı insan oluyor. İşim gereği 8-9 kez polis çağrıyordum ve 1 tane de olsa çıkıyordu arada günde.

Perdeler için yıkatma, ev temizliği için kadın talebini yapmışsınız zaten. Oda hayır demiş, isteyince alır dediğiniz durum bu mu?

Erkekler herkeste şanslarını deniyor olsa bizim de kapımızda sıralar olurdu güzel ablam. Yoklar, demek ki herkeste denemiyolla. Güzel olabların kapısına diziliyolla. Biz de bize düşen kıllı göbekliyle idare ediyoruz işte.

Ben polisi arayınca genelde annen ya da baban yok mu diyolla beyim var olur mu diyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…