- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
Pedinizi alır mi demiş bende tabiki alır dedimPerdeler için yıkatma, ev temizliği için kadın talebini yapmışsınız zaten. Oda hayır demiş, isteyince alır dediğiniz durum bu mu?
Yine yanlış anlamışsın, öyle değilmiş işte. Polislik işimiz olmamış şimdiye dek bizim. Kapıya bir kere gelseler bize de yanıp bitecekler.Erkekler herkeste şanslarını deniyor olsa bizim de kapımızda sıralar olurdu güzel ablam. Yoklar, demek ki herkeste denemiyolla. Güzel olabların kapısına diziliyolla. Biz de bize düşen kıllı göbekliyle idare ediyoruz işte.
canım o iş öyle olmuyor belli ki hiç polislik işiniz olmamış. 155 i arayınca sizden adres istiyor, adrese gelecek polise telefon numaranız veriliyor sizinle irtibat kurması için. Yani 155 te santraldeki memurdan numaranız sizin yanınıza gelecek ekipteki arkadaşa verildiği için Karşında kanlı canlı insan oluyor. İşim gereği 8-9 kez polis çağrıyordum ve 1 tane de olsa çıkıyordu arada günde.
Eşinle konus bunu. Aylık bir bütçe belirleyin. Sana onu versin mutfak temizlik ve senin kişisel harcamaların için her ay sabit bir meblağ versin sana. Benim eşim bu şekil yapıyorTabikide isteyince alır bakın burada anlatmak istediğim ben söylemeden bir şeylerin yapılması eve yiyecek içecek her neyse alır ama insanım bende evde dura dura bunaldım insan elinde parası olsun istiyor istediğini almak istiyor param olsaydı ben o perdeyi ona soyler miydim yıkayacağım diye
Arkadaşım ekonomik ve psikolojik şiddet görüyorsun. Görmedim ağır yorum ama yaptılarsa da içinde bulunduğun durumun farkına var diye yapmışlardır. Hafife alınacak, daha büyük dertler var denilecek bir durum değil bana kalırsa.Bazı kırıcı mesajlarda var arkadaşlar ben derlemek için yazmak istedim kimsem yok içimi dökmek istedim ne ben mızmız biriyim nede bu evlilik olmamış değil kimsenin evinde kırgınlık dargınlık olmuyor mu oluyor kavun degilki koklayip alalim eslerimizi ben içime atmamak için buraya yazdım sizlerle konuşmak için daha buyuk sorunlari olan insanlar var sagligindan olan insanlar var benim ki kucuk kalir onlarin yaninda ama insaniz dertlesmek istiyoruz her insanın derdi de kendine büyük buraya bu yuzden yazdim kirici olmayin
Erkekler herkeste şanslarını deniyor olsa bizim de kapımızda sıralar olurdu güzel ablam. Yoklar, demek ki herkeste denemiyolla. Güzel olabların kapısına diziliyolla. Biz de bize düşen kıllı göbekliyle idare ediyoruz işte.
Ben polisi arayınca genelde annen ya da baban yok mu diyollabeyim var olur mu diyorum ben de
Kabul edin komikti ama yazdıklarınız. Ortayı açtınız gol attık bizler de.Benim o zamanlar beyim yoktu
kızlar ben icra memuruydum Dairede günde yüzlerce insanla muhatap oluyordum icraların önüne gidin kapısında her zaman kuyruk vardır, hacize çıkıyordum günde 10-15 tane avukatla bir sürü insanla her gün her gün muhatapsın ve telefon numaralarına ulaşmak çok kolay, sen hacize çıkarsın arkandan bir sürü kişi hacize çıkmak için telefonla ulaşır, her gün kavga çıkar haciz mahalinde polis çağırırsın vs yani çok kişiyle muhatap olunca ve iş gereği adamların sana ulaşması da kolay olunca aklına esen aklına estiğinde msj atıyordu. Ben olmayan şeyleri varmış gibi niye anlatayım bana ne katcak ismim belli değil cismim belli değil,bana göre güzel bir evliliğim var şükür( ne zaman böyle desem akşamında kavga kıyamet) ama instagramda dahi fotoğrafım yok şey dermişim çünkü eşim izin vermiyor Kendimi daha iyi göstereyim en güzel göstereyim derdim yok yani
Herkesin derdi kendine zor gelir. Yaşamını konforunu etkiliyorsa ve seni mutsuz ediyorsa çözmen gereken bir problem vardır.Bazı kırıcı mesajlarda var arkadaşlar ben derlemek için yazmak istedim kimsem yok içimi dökmek istedim ne ben mızmız biriyim nede bu evlilik olmamış değil kimsenin evinde kırgınlık dargınlık olmuyor mu oluyor kavun degilki koklayip alalim eslerimizi ben içime atmamak için buraya yazdım sizlerle konuşmak için daha buyuk sorunlari olan insanlar var sagligindan olan insanlar var benim ki kucuk kalir onlarin yaninda ama insaniz dertlesmek istiyoruz her insanın derdi de kendine büyük buraya bu yuzden yazdim kirici olmayin
Eşinizin mükemmelliğini konu sahibinin gözüne sokmanız çok faydalı olmuşTek kadinla da bitmiyor ama esin farkinda ise hersey farkli olur
Mesela bizde onceki senelerde keci aldik sattik sirf bende bakiyorum diye esim kecilerden kazandigi butun parayi bana verdi bende kullanmadigim altinlari ekleyip burma aldim 40 gramlik
Bu sene yine kecimiz var 3 tane
Dun dedim ki bunlarda benim oldu tabi senin askim dedi benim oldu
Butun evi dip bucak temizleyince temizlik parasi bile aldigim oldu esimden
Yeri gelmişken sizin üzerinizden bende bu konuya cevap vereyim... Yorumların tamamını olmasa da çoğunu okudum arada gerçekten kırıcı yorumlar var buraya yazan insanlar zaten bir şeylerden kalbi kırılmış gelmiş yazmış çok mu zor söyleyeceğinizi yumuşatarak söylemek? Ben konu sahibine yalan söyleyin demiyorum ama söylediğiniz doğruları da biraz yumuşatıp söyleyin. Sizin konunuza gelecek olursak bende öğretmenim atanamadım zar zor bulduğum işimi de bu pandemi sürecinde kaybettim yani evdeyim evlendiğim günden beri eşim çalışmam konusunda bana hiç karışmadı ister çalış ister çalışma dedi ama bir kere ben ondan para istemek zorunda kalmadım her ay düzenli olarak bana para verir ki evin ihtiyaçlarını çocuktan dolayı ben karşılamam zor oluyor onunla market pazar. Ben o parayı harcayım ya da harcamayım bana verir bir kere de sormaz naptın diye bana bende ihtiyacım varsa harcar yoksa birikim yaparım bu sizinle alakalı değil eşinizle alakalı bir durum sakın susup oturmayın siz sustukça bu durum değişmez. Hiç mi para vermiyor size eğer öyleyse Allah korusun acil bir durum olsa parasız napacaksınız? Size tavsiyem önce güzel güzel alın karışınıza konuşun baktınız olmuyor anladığı dilden konuşun hastayım yapmıyorum yemek canım istemedim yapmadım vsBazı kırıcı mesajlarda var arkadaşlar ben derlemek için yazmak istedim kimsem yok içimi dökmek istedim ne ben mızmız biriyim nede bu evlilik olmamış değil kimsenin evinde kırgınlık dargınlık olmuyor mu oluyor kavun degilki koklayip alalim eslerimizi ben içime atmamak için buraya yazdım sizlerle konuşmak için daha buyuk sorunlari olan insanlar var sagligindan olan insanlar var benim ki kucuk kalir onlarin yaninda ama insaniz dertlesmek istiyoruz her insanın derdi de kendine büyük buraya bu yuzden yazdim kirici olmayin
adam perdeyi yıkama parasını ödememiş, sanki eve ekmek süt almıyor mu demiş evin kirasını ödemiyor mu demiş ?Iyi de calisinda konu sahibi evle ilgili gerekli seyleri sadece kendi maasiyla mi ödeyecek? Burda esin de sorun var genel olarak.
Elbette daha büyük sorunlar var ama sizin durumunuz da her evlilikte kırgınlık, dargınlık olur deyip geçiştirilecek bir konu değil.Bazı kırıcı mesajlarda var arkadaşlar ben derlemek için yazmak istedim kimsem yok içimi dökmek istedim ne ben mızmız biriyim nede bu evlilik olmamış değil kimsenin evinde kırgınlık dargınlık olmuyor mu oluyor kavun degilki koklayip alalim eslerimizi ben içime atmamak için buraya yazdım sizlerle konuşmak için daha buyuk sorunlari olan insanlar var sagligindan olan insanlar var benim ki kucuk kalir onlarin yaninda ama insaniz dertlesmek istiyoruz her insanın derdi de kendine büyük buraya bu yuzden yazdim kirici olmayin
Tebrikler, hepiniz mükemmel kadın ödülüne layık görüldünüz. Bunların hepsi size ilerleyen yaşlarda bel fıtığı, diz ağrısı, karpal tünel şeklinde ödüller getirecek.Eşim bana yardım etmiyor diye yakınsanız size hak verebilirdim belki. Ama onu yaptırmıyor , inşaat pisliği için yardımcı kadın almadı serzenişleri şahsım adına önemli bir sorun gibi gelmedi. Evet evine yardımcı alanlar var , ama ben evine yardımcı alan bir ailede büyümedim , eşimde aynı şekilde. Çalıştığım halde evime yardımcı almıyorum. ( Aşırı titiz bir insan değilim ) Ama aşırı titiz ve çalışan arkadaşlarım işten eve koştura koştura gidip , evini temizleyip , ertesi günün yemeğini hazırlayıp , çocuklarıyla ilgileniyorlar , etkinlikler yapıyorlar.
Kendi paramı kazandığım halde halıları yıkamaya verelim dediğimde eşim ne gerek var halılar temiz diyorErkekler böyleler. Çokta anlam yükleyip hayatı kendimize zehir etmenin anlamı yok diye düşünüyorum.
Stor muymus kendi yıkadıgı ben normal tül perde sandımBenim sadece salon storlarına evde yıkama için 700 lira istediler. Yenisini alırım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?