Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

Bu her iliski icin gecerli sadece evlilik degil , is hayatinda , dost hayatinda , hayatin içindeki tum iliskiler icin gecerli

Böyle ayrıntılar konu sahibini üzebilir yardımcı olmaktan çok.

Böyle ayrıntılar konu sahibini üzebilir yardımcı olmaktan çok.

Üzmek icin yazmadim. Demek istedigim biz kadinlar herseyi görevimizmis gibi kabulleniyoruz. Bu daha kücük bir kız çocuğuyken asılaniyor bize. benim esimde evliligimizin ilk yillarinda corabini kaldirmazdi yerden. Kaynanamda ben oglumun lisede bile corabini giydirir ayak tirnaklarini bile keserdim derdi. Çalışsın calismasin her erkek esine yardim etmeli.kadinda bunu talep etmeli. Konu sahibide eger esi insaay temizligi icin para ayiramiyorsa insan gibi eline bezi alip yapmali

Son düzenleme:
Neyin kafası sizde ki?

Yo bende illa evim tertemiz olsun diyen tiplerden değilim. İlk mesajımda da belirttim zaten. Arkadaşlarıma da kendilerini bu kadar paraladıkları için kızarım hatta. Sizin dediğiniz gibi bir arkadaşımda evde erkeğin yapması gereken bir işi yaparken dizini sakatladı. Hala da çekiyor malesef. Kesinlikle eş yardımcı olmalı. Ama eve yardımcı almama izin vermiyor, yok efendim storu yıkatmadı diye olay çıkarmak bana abes geliyor bilmiyorum herkesin yetişme tarzı farklı neticede. Erkekler düz mantıklar pis yeri sorsan bile temiz derler. O yüzden yıpranmanın manası yok bana göre. He eğer çok istiyorlarsa kendileri çalışıp kazandıkları para ile kocalarına minnet etmeden yardımcı alabilir isteyen herkes.

Hayır. En iyi koca kimde , kiminki pammik prems onu gormemiz lazım. Kim evde prensesler gbi görmezsek olmaz. Onlarda soylemezse olmaz
Her konuda oluyor bu dilimde tuy bitti.
Bir de evinin işini yapmakla övünenler var sanki madalya takıyorlar ev işi yapınca. Eve kadın almayı yeriyorlar akıllarınca. Onlar tam kadın, hem çalışır hem ev işi yaparlar, biz yarım kadın. Ya kocayı överler ya kendilerini, hiç şaşmaz.

Yok hiç para bırakmaz

Aldığın çayı bıraktıran
Evde çocukla yalnız kalan kadını parasız bırakan
Saymayan, önemsemeyen adamı yolda bırakmak mübahtır arkadaşım
Buna tahammül ettiğin için devam ediyor bu düzen, alışmış değişmez artık
Düzeni değil adamı değiştir sen
Çok sinirlendim ya, para bırakmadan gittiği o evde acil bir şey olsa, hastalık vs... acil para lazım olsa ne olacak bu kadar düşüncesiz, duygusuz nasıl olunur yahu

Ama yazdıklarınızda daha çok konu sahibinin eşinden bambaşka olan size maaşını eline sayan bir kocadan bahsediyordunuz. Ben niyetinizi sorgulamıyorum sadece gerek yok bu bilgilere diyorum.

Hayır. En iyi koca kimde , kiminki pammik prems onu gormemiz lazım. Kim evde prensesler gbi görmezsek olmaz. Onlarda soylemezse olmaz
Her konuda oluyor bu dilimde tuy bitti.
Bizde yedik zaten

Biride keçi baktığını anlatmış aşkımmmmmmmm bunların parasıda benim değilmiiiiii

Korona var millet çıkamıyor nerede ego tatmin edecek? Napsin nereye gitsin bu millet
Cok ovene guvenemiyorum ben ya

Gördüğüm en tembel en beceriksiz insan kendimim. Hayatım boyunca ev işi yapmakla övünemem ama gerçekten baklava hamurunu çarşaf gibi açan arkadaşıma hastayım sence de çok esrarengiz birşey değil mi izlerken hipnotize oluyorum yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…