- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
Bana daHayatım paraya ihtiyacım var bir miktar fazla verir misin demek ayrı bişey evi temizledim temizlikçiye vereceğini bana ver demek ayrı bişey. Bilmiyorum, bana çok çirkin geldi.
Bu her iliski icin gecerli sadece evlilik degil , is hayatinda , dost hayatinda , hayatin içindeki tum iliskiler icin gecerliKesinlikle katiliyorum. Dik durabilmek bir evlilikte en onemli konulardan biri. Insan durusunu degerini kendi belirler. Bu illaki saygisizlik yapilacagi anlamina gelmiyor tam tersi karsi tarafin size saygi gostermesi gerektigi anlamina geliyor. Taviz tavizi getirir kiymeti de bilinmez. Degerini dusurduguyle kaliyor insan.
Böyle ayrıntılar konu sahibini üzebilir yardımcı olmaktan çok.Esimde bende çalışıyoruz. Bütün ödemeleri ben yapıyorum.Bütün gelirde bende toplaniyor. ev işlerinide birlikte yapiyoruz. Camları ve mutfak dolaplarini eşim siler ,perdeleri esim asar ,koltuklari eşim çeker ,ben süpürürken o da siler. 6 yasindaki oglumda kendi odasini toplar ,kuruyan çamasırlarini katlar dolabina yerlestirir ,odasini süpürür ,tozunu alır.
Vicdanla alakalı birsey bence. Bu arada esimin ayakkabilarini liseye kadar kaynanam bağliyormus.
Tanesi 7 degil metresi 7 tldir o.Ben storları bügün temizlemeye vereceğim tanesini 7 liraya yıkıyorlar bu mu pahalı geldi bu adama
Üzmekten ziyade birde gereksiz bilgilerBöyle ayrıntılar konu sahibini üzebilir yardımcı olmaktan çok.
Hayır. En iyi koca kimde , kiminki pammik prems onu gormemiz lazım. Kim evde prensesler gbi görmezsek olmaz. Onlarda soylemezse olmazBöyle ayrıntılar konu sahibini üzebilir yardımcı olmaktan çok.
Böyle ayrıntılar konu sahibini üzebilir yardımcı olmaktan çok.
Maalesef insanımızda bu var birine akıl vermeye çalışınca bile kendi hayatlarında ki güzellikleri dökmeden yazamıyorlar.Üzmekten ziyade birde gereksiz bilgiler
Konu eşiniz ev işi yapıyormu olsa anlyacağım da. Konu sahibi onu sormamış
Neyin kafası sizde ki?Yorumunuza sağlık.. valla bende çalıştığım yerlerde bikaç tanesi tacize varan olaylar yaşadım, ikisiyle mahkemelik olduk. Hatta eşim hayatımdaydı o ara çıldırmıştı. Benim eşim de kıskanç, istemedi çalışmamı biri yan gözle bakarsa kafa göz dalarım dedi ki yanyanayken bile sakınır beni. Hem evimde mis gibi rahatım hem de çalışan gibi maaşım sigortam mis gibi işliyor. Ama burdakilerin çoğuna anlatamazsın işte. Bi rahatlar bi genişler anlatamam fakat burda o rahat takılıp atıp tutanların epey bi kısmını sorunlu evlilikleri boşanmaları ve bilimum sorunlarıyla görünce önce bi şok oldum sonra bu kafayla tabi sorun yaşarlar neye şaşırıyosun dedim kendime
Yo bende illa evim tertemiz olsun diyen tiplerden değilim. İlk mesajımda da belirttim zaten. Arkadaşlarıma da kendilerini bu kadar paraladıkları için kızarım hatta. Sizin dediğiniz gibi bir arkadaşımda evde erkeğin yapması gereken bir işi yaparken dizini sakatladı. Hala da çekiyor malesef. Kesinlikle eş yardımcı olmalı. Ama eve yardımcı almama izin vermiyor, yok efendim storu yıkatmadı diye olay çıkarmak bana abes geliyor bilmiyorum herkesin yetişme tarzı farklı neticede. Erkekler düz mantıklar pis yeri sorsan bile temiz derler. O yüzden yıpranmanın manası yok bana göre. He eğer çok istiyorlarsa kendileri çalışıp kazandıkları para ile kocalarına minnet etmeden yardımcı alabilir isteyen herkes.Hani bahsettiginiz asiri titiz calisan ve cicuklari olan ve her isini yapan arkadaslariniz varya ayni onlardan biriydim. Asla yerleri vileda ile silnez eğilip ellerimle silerdim,sabah 6 da camlarimi siler,esimle oglumun kahvaltisini hazirlar dus alip kosa kosa ise giderdim. Bir öģle hafta sonu islerim bitsin derken bazayı kaldırırken omiriliğim yırtıldı . Esim o sırada icerde tv izliyordu. 1 ay hastanede altim bezlendi . Biraz salmak lazım hayati. Simdi istesemde yapamiyorum %80 ev işleri esimde
Gereksiz bilgiler konu sahibine en son duyacağı göreceği cümleleri sıralamak bunlar.Hayır. En iyi koca kimde , kiminki pammik prems onu gormemiz lazım. Kim evde prensesler gbi görmezsek olmaz. Onlarda soylemezse olmaz
Her konuda oluyor bu dilimde tuy bitti.
Bir de evinin işini yapmakla övünenler var sanki madalya takıyorlar ev işi yapınca. Eve kadın almayı yeriyorlar akıllarınca. Onlar tam kadın, hem çalışır hem ev işi yaparlar, biz yarım kadın. Ya kocayı överler ya kendilerini, hiç şaşmaz.Hayır. En iyi koca kimde , kiminki pammik prems onu gormemiz lazım. Kim evde prensesler gbi görmezsek olmaz. Onlarda soylemezse olmaz
Yok hiç para bırakmaz
Ama yazdıklarınızda daha çok konu sahibinin eşinden bambaşka olan size maaşını eline sayan bir kocadan bahsediyordunuz. Ben niyetinizi sorgulamıyorum sadece gerek yok bu bilgilere diyorum.Üzmek icin yazmadim. Demek istedigim biz kadinlar herseyi görevimizmis gibi kabulleniyoruz. Bu daha kücük bir kız çocuğuyken asılaniyor bize. benim esimde evliligimizin ilk yillarinda corabini kaldirmazdi yerden. Kaynanamda ben oglumun lisede bile corabini giydirir ayak tirnaklarini bile keserdim derdi. Çalışsın calismasin her erkek esine yardim etmeli.kadinda bunu talep etmeli
Bizde yedik zatenHayır. En iyi koca kimde , kiminki pammik prems onu gormemiz lazım. Kim evde prensesler gbi görmezsek olmaz. Onlarda soylemezse olmaz
Bir de evinin işini yapmakla övünenler var sanki madalya takıyorlar ev işi yapınca. Eve kadın almayı yeriyorlar akıllarınca, onlar tam kadın, hem çalışır hem ev işi yaparlar, biz yarım kadın. Ya kocayı överler ya kendilerini, hiç şaşmaz.
Gördüğüm en tembel en beceriksiz insan kendimim. Hayatım boyunca ev işi yapmakla övünemem ama gerçekten baklava hamurunu çarşaf gibi açan arkadaşıma hastayımBir de evinin işini yapmakla övünenler var sanki madalya takıyorlar ev işi yapınca. Eve kadın almayı yeriyorlar akıllarınca, onlar tam kadın, hem çalışır hem ev işi yaparlar, biz yarım kadın. Ya kocayı överler ya kendilerini, hiç şaşmaz.
Ben bugünkü yemek menusu liste fiyatını eşime söylemeyi unuttum. Ama cay adisyonuna ekleyecegim napalim artikBizde yedik zaten
Biride keçi baktığını anlatmış aşkımmmmmmmm bunların parasıda benim değilmiiiiii
Sus sus, korona yüzünden hepimiz evimizin işini kendimiz yapıyoruz. Herkes tam kadın oldu, şartlar eşitlendi. Şimdi nasıl ego tatmin edilecek?Korona var millet çıkamıyor nerede ego tatmin edecek? Napsin nereye gitsin bu millet
Cok ovene guvenemiyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?