- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
Canım uzuldum inan.kendin yapmışsın hep alistirmişsin yapma yapamıyorum de bunu görsün yapamadigini ofla pofla söylen ayy ağır belim kırıldı gibi cümleler kur yüzünü eksitinsanın kendi ihtiyaçları olamaz mı?
Ev hanımı olmak sadece ev ihtiyaçları mı demek ?
param yok çalışamıyorum geçe gün perde yüzünde kavga ettim zebra perdelerim var annem aldı onları bana 2 senedir yıkanmadılar yeni eve geçince temiz olmadıkları için takamadım yıkattıralım dedim yıkamayı çağırdım çok para istediler diye kapıdan çevirdi kendim daracık banyoda yıkamaya çalıştım sırf sinirimden ben o perdeleri kullanmayacağım sırf sinirimden yıkamaya çalıştım yeni eve taşındık inşaat pisliği bir yardımcı abla istedim yanıma almadı tek başıma temizledim 2 gün boyunca bacaklarım morardı yorgunluk cabası kimse yok yardım edecek tek başıma yerleştim şimdi bana söyleyin arkadaşım arıyor bana diyor ki banyomu yaptırdım eşim sen temizlik yapma yorulursun hasta olursun dedi bana diyor bu kadın değerlide ben neden değersizim benim neyim eksik ne yapmam gerekiyor allah aşkına 3 gündür konuşmuyorum
kendim için ne istedim ben millet gibi çeşit çeşit kıyafet mi makyaj malzemesi mi ne istedim...
kesınlıkle gormek ıstedıgım yorumAdam gayet cimri çay bile almıyor
Bence iş bulun sonra da bu evliliği sürdürmeyin
Siz Birşey istemeye istemeye böyle alışmış. İstediğiniz an garipsiyor bu nedenden dolayı. Eve hiç mi para bırakmıyor. Eşiniz evde olmadığı bir an hastalık olsa ya da herhangi birşey yanınızda para olmalı.anası gibi cimri oldu iyice hiç demedim para ver bana her ay diye evde oldugum için hiç bir seye ihtiyacım olacagını sanmıyor ama var istesem verir mi bilmiyorm
şair burada susup oturma kendını yıpratmana degmez bır cınnet herseyı cozer dıyor :)Şimdi size hiç usenmeden bişey anlatmicam.. bende 9 senedir evliyim 2 çocuğum var eski evimden sikayetciydim evim çok küçük ve en alt katta rutubet alan bir evdi ve yaklaşık 6 sene oturdum eşyalarım ordan burdan gelen yardımlarla alındı ve kötüydü evet birde çocuklarımın yatağı yoktu ben eşime söylemez sikayet etmezdim çünkü çalışmıyordu ve alma şansı yoktu tek yok ailesinden yardım alamkti ama onuda ben gurur yapıyordum birgün çok doldum artık yeter ya dedim ne bu ev arkadaş cagiramiyorum hepsini geçtim çocuklarım değersiz mi ben kıymetsiz miyim hasta oluyoruz dedim ben boşanmak istiyorum yeter bu hayatı yaşadığım dedim ve ne yaptı ne etti taşıdı evimizi şimdi 3+1 dairede yeni eşyalarla çaba veriyoruz :) çünkü o ayrılma konusundan sonra çok yiprandik ben düzelmez dedim ama yinede ısrarla tasinalim dedi yani daha detaylı konular var ama uzun olmasın kısacası ben 6 sene sustum sukredeyim aman para yok dedim ve inanın bosanmaknistedigim de nankör değer bilmeyen bir insanoldum keşke 6 sene kendimi curutmeseydim çünkü neye yaradı hiccc koca bir hiccc ( sadece anlatmak istedim )
Abartmışsınız yerin dibi de değil bir tık geride demek istemiş işte.
Oraya eklemeyi unuttum ( evi taşırken eşya toplamadan yerleştirmeye ve yeni evin temizliğine kadar kendim yaptım 1 hafta sürdü ve iş bitince hasta oldum tabiki ona rağmen kahvaltı iş güç devam ayakta iyilestim ) anne yok arkadas yok Allah'ın kulu yardıma gelmedi ve bu konuda eşime tek kelime etmedim. Zaten kopmusuz kopacagimiz kadar diyeşair burada susup oturma kendını yıpratmana degmez bır cınnet herseyı cozer dıyor :)
bu arada dılerım sorunlarınız bır an evvel cozulur ben kadınların mutlu olmasını ıstıyorum en cok mutlulugu bız hakedıyoruz dunya genel olarak kadını daha cok yıpratmak daha cok yormaktan yana cunku
ozellıkle yaptıkları bırsey yok sadece okuzle evlenmıyorlar :)ya işte ben bunu nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum
Hakkımı savunmanızı isteyen mi oldu? Ben haklarımı gayet iyi bilip savunuyorum zaten kimseye ihtiyacım yok evelAllah.İzin almayı kendisine yediren kadının hakkını da ben savunamam. Ne haliniz varsa görün.
O çayı geri bırakarak bu günleri siz hazırlamışsınız. Talep etmeyen kadın olduğunuz sürece değerli olmayacaksınız. Her türlü ilişki de bu böyledir. Çayı geri bıraktığında ne oldu, alnından öpüp madalya mı taktı yada kırıldığını fark edip gönlünü mü aldı? Kendi içinde yaşadın, üstünü örttün dimi? Talep et, iste ve al. O almasın ama sen vazgeçme, düzen bir yerde değişecektir.izinliydi zaten yardım edeceğim dedi ama yardım etmedi hep evin şu işi var bu işi var onu halledeceğim dedi ve çıkıp gitti iş yine bana kaldı artı kocam bana mutfak masrafı için para vermez ki kendi alır yada beraber gideriz çok nadir olarak ondaada inanın her istediğimi alamam zaten çekiniyrum hala hala elime alıp geri bıraktığım çok şey olmuştur ilk evlendiğimiz haftalardı hatırlıyorum çok üzülmüştüm markete çıktık ilk alış veriş ben çayı sevmem içine kokulu çay katınca hoşoma giditor koklu çay aldım geri bıraktırdı bana hiç unutmuyorum
Ben anlam veremiyorum bu tarz durumlarda nasıl ağzınızı açıp eşimize cevap veremediğinizi gerçekten erkeklerin çocuğuna ev ile gerekli olan şeyler gereksiz gelir ilk başta onu bılmadan anlatmak gerekiyor bazen. Bazen bende çok deli temizlik yapıyorum yıpratıyorım kendimi ne gerek var bunladar yapmana diyor eşim ben buna bile bağırıp gel sen yap yada temizlikçi tut o yapsın diyorum. Veya yemekmi yapmadım yemek yokmu diye soruyor birini tutta o yapsın annen değilim ben senin hergün yemek mi yapacağım diye bağırıyorum. Siz sessiz kalıp her işi kendiniz yapmaya devam ederseniz eşinizde nasılsa benim karım her işi yapıyor boşuna para vermem ben der. Bi gün her yerim ağrıo temizlik yaptım akşama yemek yok diyin bakalım ne oluo ? Siz hizmetçimisiniz? Ayrıca storu kendiniz banyoda yıkamışsınız ben sizin yerinizde olsam o adamın gözünün önünde yırtar çnüne atardım o perdeyi. Sinir oluyorum böyle erkeklere ya düşüncesiz cimriler. Sizde biraz kendinize güvenin cevap verin adama konuşmamakla olmaz kırın parçalayın bağırın. Ne kadar çok susarsanız o kadar üstünüze çıkar bu adaminsanın kendi ihtiyaçları olamaz mı?
param yok çalışamıyorum geçe gün perde yüzünde kavga ettim zebra perdelerim var annem aldı onları bana 2 senedir yıkanmadılar yeni eve geçince temiz olmadıkları için takamadım yıkattıralım dedim yıkamayı çağırdım çok para istediler diye kapıdan çevirdi kendim daracık banyoda yıkamaya çalıştım sırf sinirimden ben o perdeleri kullanmayacağım sırf sinirimden yıkamaya çalıştım yeni eve taşındık inşaat pisliği bir yardımcı abla istedim yanıma almadı tek başıma temizledim 2 gün boyunca bacaklarım morardı yorgunluk cabası kimse yok yardım edecek tek başıma yerleştim şimdi bana söyleyin arkadaşım arıyor bana diyor ki banyomu yaptırdım eşim sen temizlik yapma yorulursun hasta olursun dedi bana diyor bu kadın değerlide ben neden değersizim benim neyim eksik ne yapmam gerekiyor allah aşkına 3 gündür konuşmuyorum
kendim için ne istedim ben millet gibi çeşit çeşit kıyafet mi makyaj malzemesi mi ne istedim...
Ben anlam veremiyorum bu tarz durumlarda nasıl ağzınızı açıp eşimize cevap veremediğinizi gerçekten erkeklerin çocuğuna ev ile gerekli olan şeyler gereksiz gelir ilk başta onu bılmadan anlatmak gerekiyor bazen. Bazen bende çok deli temizlik yapıyorum yıpratıyorım kendimi ne gerek var bunladar yapmana diyor eşim ben buna bile bağırıp gel sen yap yada temizlikçi tut o yapsın diyorum. Veya yemekmi yapmadım yemek yokmu diye soruyor birini tutta o yapsın annen değilim ben senin hergün yemek mi yapacağım diye bağırıyorum. Siz sessiz kalıp her işi kendiniz yapmaya devam ederseniz eşinizde nasılsa benim karım her işi yapıyor boşuna para vermem ben der. Bi gün her yerim ağrıo temizlik yaptım akşama yemek yok diyin bakalım ne oluo ? Siz hizmetçimisiniz? Ayrıca storu kendiniz banyoda yıkamışsınız ben sizin yerinizde olsam o adamın gözünün önünde yırtar çnüne atardım o perdeyi. Sinir oluyorum böyle erkeklere ya düşüncesiz cimriler. Sizde biraz kendinize güvenin cevap verin adama konuşmamakla olmaz kırın parçalayın bağırın. Ne kadar çok susarsanız o kadar üstünüze çıkar bu adaminsanın kendi ihtiyaçları olamaz mı?
ozellıkle yaptıkları bırsey yok sadece okuzle evlenmıyorlar :)
nısanlılıkta bellı olur boyle seyler bu adam emınım sınyallerı vermıstır kadının deger olarak gerıde oldugu dusuncesıne sahıp erkeklerın buram buram davranısları kokuyor cunku sozlerde saklı hep
ama sızler evlenırken ıyı olur duzelır dıye evlenıyorsunuz
Kesinlikle haklısınız.kendimden bı örnek verim bende.(ogretmenim maasim var )bı gün eşim arkadaşları mla denize gidecem dedi bende gelecem dedim erkekler hep rahat edemezsin dedi. Hiç konuşmadım tavır aldım. gelip evden aldılar arkadaslari. bana kartını ver dedim bende dışarı çıkacam dedim verdi tabi sıkıysa vermesin daha iki saat olmadan görüntülü ariyo nerdesin hiç eglenemiyorum diyip koştur koştur geri geldi.yok su soğuktu yok ruzgar vardi baheneleri bitmedi.bende tam sparis vermis kafede keyif yapiyodumBen anlam veremiyorum bu tarz durumlarda nasıl ağzınızı açıp eşimize cevap veremediğinizi gerçekten erkeklerin çocuğuna ev ile gerekli olan şeyler gereksiz gelir ilk başta onu bılmadan anlatmak gerekiyor bazen. Bazen bende çok deli temizlik yapıyorum yıpratıyorım kendimi ne gerek var bunladar yapmana diyor eşim ben buna bile bağırıp gel sen yap yada temizlikçi tut o yapsın diyorum. Veya yemekmi yapmadım yemek yokmu diye soruyor birini tutta o yapsın annen değilim ben senin hergün yemek mi yapacağım diye bağırıyorum. Siz sessiz kalıp her işi kendiniz yapmaya devam ederseniz eşinizde nasılsa benim karım her işi yapıyor boşuna para vermem ben der. Bi gün her yerim ağrıo temizlik yaptım akşama yemek yok diyin bakalım ne oluo ? Siz hizmetçimisiniz? Ayrıca storu kendiniz banyoda yıkamışsınız ben sizin yerinizde olsam o adamın gözünün önünde yırtar çnüne atardım o perdeyi. Sinir oluyorum böyle erkeklere ya düşüncesiz cimriler. Sizde biraz kendinize güvenin cevap verin adama konuşmamakla olmaz kırın parçalayın bağırın. Ne kadar çok susarsanız o kadar üstünüze çıkar bu adam
Kesinlikle ya gerekirse haklıysa adam bile konuşucan sert yapacaksın erkekler başka dilden anlamıyorlar vallaKesinlikle haklısınız.kendimden bı örnek verim bende.(ogretmenim maasim var )bı gün eşim arkadaşları mla denize gidecem dedi bende gelecem dedim erkekler hep rahat edemezsin dedi. Hiç konuşmadım tavır aldım. gelip evden aldılar arkadaslari. bana kartını ver dedim bende dışarı çıkacam dedim verdi tabi sıkıysa vermesin daha iki saat olmadan görüntülü ariyo nerdesin hiç eglenemiyorum diyip koştur koştur geri geldi.yok su soğuktu yok ruzgar vardi baheneleri bitmedi.bende tam sparis vermis kafede keyif yapiyodumyani istemedin mi susarsan hep o yönde beklentileri oluyor malesef.bu her yer de öyle herkesle aynı.susma hakkını yedirme zorla da olsa Söke Söke al
Esim baska bir iste calisiyorsa bende evde calisiyorum .Harçlık istemeyi kötü bulmak ama temizlik için para istemekçok acayipsiniz. Sizin evinizde bütün muhabbetler para üstüne dönüyor gibi geliyor bana.
Sonucta ter dokuyorum emegimin karsiligiHarçlık almam temizlik parası mi alırım diyorsunuz yani
Yok hiç para bırakmazSiz Birşey istemeye istemeye böyle alışmış. İstediğiniz an garipsiyor bu nedenden dolayı. Eve hiç mi para bırakmıyor. Eşiniz evde olmadığı bir an hastalık olsa ya da herhangi birşey yanınızda para olmalı.
Eşimin maaş kartının yedeği bende, para isteme olayım hiç olmadı bu yüzden. Böyle birşey talep edebilirsiniz.
Şöyle övünenlere sinir oluyorum ciddenarkadaşım arıyor bana diyor ki banyomu yaptırdım eşim sen temizlik yapma yorulursun hasta olursun dedi bana diyor
Buna aynen katılıyorum çalışmıyorum çalışan arkadaşlarımdan daha rahat bir harcamaya sahibim bence bu eşle alakalı bir durum ya da eşlerin karşılıklı birbirlerine tutumu ile alakalıBunun çalışıp çalışmamakla ilgisi yok ki.. Öküz olan kocayla alakası var. Çevremde çok çalışmayan kadın var. İnanın bazı çalışanlardan daha çok para var ceplerinde, istediklerini de gayet güzel alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?