ev hanimlari günleriniz nasil geciyor caniniz sIkIldigi zaman neler yapiyorsunuz?

hausfrau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
1.395
8
0
Diğer
merhaba hanimlar
benim gibi ev hanimi olanlar neler yapiyorsunuz caniniz cok sIkiliyormu? monotonluktan sikayetcimisiniz? ben yurt disinda yasiyorum 3 aylik kizim var..ssadece alisveris yaparak keyiflenmeye calisiyorum ama onunda keyfi hemen geciyor..kizimla zaman geciriyorum cogu zamanda halim olmuyor yemek vs derken gece zaten 3 kere kalkiyorum kizi beslemek icin..ama hayatimda birseyler eksik gibi...heyecan yok..sadece kizim heyecan veriyor ama bilmiyorum..sizlerin zamani nasil geciyor? benim esimde evde oturmayi pek sever..arada bir benim zorumla kisa tatil yapardik ama simdi bebek var diye zor..esim zaten bebek bakmaya pek yardim etmiyor oda ev islerine yardimci oluyor..ya bilmiyorum ruhum daraliyor..cok keyifsinizim.yasam enerjim gitmis gibi..

Son düzenleme:
bende ev hanimiyim...
hic arkadasimmm yok...
genelde skldgmda ya temizlik yaparim...
ya tv izlerim...
yada internete giriyorum...
tabi bazen insan bunlardanda sklyor farkli birseyler yapmak istiyor ben gezmeyide pek sevmem yani alisveristende hemen sklrm...
boyle iste gecinip gidiyorum

ayy yarama parmak bastın, 3 aylık kızım var benimde, yaklaşık 4 aydır evdeyim, 2.5 ay sonra işbaşı yapıcam, inanırmısın 3 gün aynaya bakmadığım oluyor, o kadar geçtim kendimden yani, bir an önce toparlanmam lazım,, insan evdeyken çok salıyor kendini..

inanin makyaj yapmayali ne kadar oldu hatirlamiyorum kendimi cok paspal hissediyorum bunlari farkindayim ama ne halim ne keyfim var..

ayniyiz desene ..am aben zaten ev hanimiydim ama o zaman farkli tabi ..evde bebek olmasi farkli hem guzel hemde farkli iste..baya saldim kendimi guzel hissetmeyeli cok oldu..

benimde 1 yaşında bir kızım var o kadar sıkılıyorumki çocuk yokken saatlerce ayna karşısındaydım kendime dikkat ederdim şimdi saçımı yıkayınca kuruttuğuma şükrediyorum:)bu aralar havalarda kötü hep ewdeyizz hepp

inanin makyaj yapmayali ne kadar oldu hatirlamiyorum kendimi cok paspal hissediyorum bunlari farkindayim ama ne halim ne keyfim var..

bende oyle ya saldim kendimi bi bebegim olursa bana arkadas olur diyordum olmuyormu :44::44:

ben de işsiz kalan ev hanımlarındanım.benim oğlan büyüdü artık4,5 yaşında.ev işi yemek haricinde hergün yaptığım şeyler var.sonra buraya giriyorum derken akşam oluyor.haftada 1 kere çıkarız.ama haftalarca çıkmadığım olmuştur.ekmeği de kapıcı getirince adımımı atmıyorum.akşamları bazen arkadaşlar gelir.öyle geçiyor.memlekette olsam hergün bir yerde geçiyor.ama şehir dışında olunca ev hapsi sanki....

diger hanimlar siz neler yapiyorsunuz ..hayatiniz neselendirmek icin..depresiflikten kurtulmak icin..

memlekette olmak cok baska kesinlikle..iste yurt disinda yasamanin zor yanlari kimsemiz yokki..benim butun ailem Tr de..esiiminde kimsesi yok birkac arkadas disinda..yok kimse..

Son düzenleme:
memlekette olmak cok baska kesinlikle..iste yurt disinda yasamanin zor yanlari kimsemiz yokki..benim butun ailem Tr de..esiiminde kimsesi yok birkac arkadas disinda..yok kimse..

yurt dışında daha başkadır.bir de yurt özlemi girer.yurt dışındakiler güneşi özlüyoruz,ezan sesini,oranın insanlarını özlüyoruz diyorlar hep.2saatlik yol memleketim arada gidiyorum ama evim burası malesef.....bir de şimdi sıkılman çok normal bebeğin daha çok küçük dinlenmeye fırsatın olmaz. biraz büyüsün tutar elinden çıkarsın sana arkadaş olur....

bende issizim bu aralar, evde oldugumda kk ya takiliyorum cogu zaman veya, kendimle ilgileniyorum, makyaj vsvs, bakimlar.
aksamlari zor oluyor yanlizlik, disari cikiyorum, bir iki saat gezip geliyorum. Kocam veya, bebegim olsa idi sikilmazdim sanirim:)

canim bende ikiside var hatta fazlasiyla parada.. ama benim koca garfield gibi..carsida dolasmayi sever ..baskada gezmekten hoslanmaz..miskinligi cok sever:) bende evde oturmayi cok severdim ama cocukta oldugundan beri biraz bunaldim.internetten para harciyorum alisveris yapiyorum rahatliyorum kocamada öde diyorum o sekilde rahatliyorum sen gezmeyi sevmezsen bende böle yaparim der gibi ..simdi bebekle carsiya gittik gezdik geldik yine aldim bi sürü sey..huyudur niye aldin falan demez.ne istersem alirim..ama demekki yetmiyor.hayatima nasil renk katarim bilmiyorum..sanirim arkadassizlikta var benim yaram olarak..keske samimi bir dostum olsa kapisini calacak..yok

burda bizler variz cnm.

slm kizlar, bende bir kac aydir ev hanimiyim,ev temizligi bitmiyorki s1k1ldigimi anlayim,daha yeni oturdum inanirmisiniz,gun içinde surayi temizleyim,burayi temizleyim,kocam gelince yorgun oluyorm,yapmicam artik temizlik felan kendimede zman ayirip dinlenicem,cikip gezecem valla :))

kocam bebege bakamadigi icin arada biseyler yapmaya calisir ama genelde hep ben bakiyorum bu nedenle temizligi o yapar. ben yemek yaparim ama o kaldirir o hazirlar..camasirlari mak ben koyarim o asar kuruyunca kaldirir..
seninde bebek yoksa temizlik tabi cok zaman aliyor ama bitince bombos kalirsin ister gece ister gunduz canin ne isterse yaparsin..

haklisin canim neyseki sna yardim eden esin var,bu cok iyi,anlayisli olmali senide anlar,ben 3. bebegimi bekliyorm,genelde kosusturmali gecer gunlerim,benimde hiç arkadasim yok;( butun gunum evde,yurt disinda yasamak insanin butun heyecanini aliyor bence,insanin kendi vatani gibi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…