ayy yarama parmak bastın, 3 aylık kızım var benimde, yaklaşık 4 aydır evdeyim, 2.5 ay sonra işbaşı yapıcam, inanırmısın 3 gün aynaya bakmadığım oluyor, o kadar geçtim kendimden yani, bir an önce toparlanmam lazım,, insan evdeyken çok salıyor kendini..
inanin makyaj yapmayali ne kadar oldu hatirlamiyorum kendimi cok paspal hissediyorum bunlari farkindayim ama ne halim ne keyfim var..
bende oyle ya saldim kendimi bi bebegim olursa bana arkadas olur diyordum olmuyormu :44::44:
olur bence ama daha erken iste..en az 5-6 yas sart..daha coooooooook var cookk.
ben de işsiz kalan ev hanımlarındanım.benim oğlan büyüdü artık4,5 yaşında.ev işi yemek haricinde hergün yaptığım şeyler var.sonra buraya giriyorum derken akşam oluyor.haftada 1 kere çıkarız.ama haftalarca çıkmadığım olmuştur.ekmeği de kapıcı getirince adımımı atmıyorum.akşamları bazen arkadaşlar gelir.öyle geçiyor.memlekette olsam hergün bir yerde geçiyor.ama şehir dışında olunca ev hapsi sanki....
memlekette olmak cok baska kesinlikle..iste yurt disinda yasamanin zor yanlari kimsemiz yokki..benim butun ailem Tr de..esiiminde kimsesi yok birkac arkadas disinda..yok kimse..
bende issizim bu aralar, evde oldugumda kk ya takiliyorum cogu zaman veya, kendimle ilgileniyorum, makyaj vsvs, bakimlar.
aksamlari zor oluyor yanlizlik, disari cikiyorum, bir iki saat gezip geliyorum. Kocam veya, bebegim olsa idi sikilmazdim sanirim:)
canim bende ikiside var hatta fazlasiyla parada.. ama benim koca garfield gibi..carsida dolasmayi sever ..baskada gezmekten hoslanmaz..miskinligi cok sever:) bende evde oturmayi cok severdim ama cocukta oldugundan beri biraz bunaldim.internetten para harciyorum alisveris yapiyorum rahatliyorum kocamada öde diyorum o sekilde rahatliyorum sen gezmeyi sevmezsen bende böle yaparim der gibi ..simdi bebekle carsiya gittik gezdik geldik yine aldim bi sürü sey..huyudur niye aldin falan demez.ne istersem alirim..ama demekki yetmiyor.hayatima nasil renk katarim bilmiyorum..sanirim arkadassizlikta var benim yaram olarak..keske samimi bir dostum olsa kapisini calacak..yok
burda bizler variz cnm.
slm kizlar, bende bir kac aydir ev hanimiyim,ev temizligi bitmiyorki s1k1ldigimi anlayim,daha yeni oturdum inanirmisiniz,gun içinde surayi temizleyim,burayi temizleyim,kocam gelince yorgun oluyorm,yapmicam artik temizlik felan kendimede zman ayirip dinlenicem,cikip gezecem valla :))
kocam bebege bakamadigi icin arada biseyler yapmaya calisir ama genelde hep ben bakiyorum bu nedenle temizligi o yapar. ben yemek yaparim ama o kaldirir o hazirlar..camasirlari mak ben koyarim o asar kuruyunca kaldirir..
seninde bebek yoksa temizlik tabi cok zaman aliyor ama bitince bombos kalirsin ister gece ister gunduz canin ne isterse yaparsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?