ev hanimlari günleriniz nasil geciyor caniniz sIkIldigi zaman neler yapiyorsunuz?

canim bekarmissin sen keyfine bak :) evli olmak cok baska..okulunu bitirdikten sonra is hayatina basla..umarim sevdigin bir isin olur is hayatin guzel ve basarili olur umarim :)sevgiler

benım günlerde cok sıkıcı gecıyor hep evdeyım yasadıgım sehırde aılemde yok,esımde sureklı ıslerıyle mesgul kendısı esnaf,bana vakıt ayıramıyor,simdi bırde bebis oldu sureklı onunla ılgılenıyorum henuz 1 aylık,kendıme hıc bakamaz oldum hamileyken bile topuklularla dolastım sımdı koşuşturmacadan düz ayak gıyıyorum:) cok yorgun hıssedıyorum kendımı saldım sanırım,umarım duzene gırer bebısın bıraz daha kendını toplamasıyla bırlıkte,yaza dogru calısmayı dusunuyorum ev hanımı olmak cok sıkıcı

Benim kızımda yaklaşık dört aylık kızlar,yeni doğduğunda bende bir ara kendimi salar gibi oldum ama çabuk toparladım sanırım,normalde ev hanımıyım ama yaklaşık üç senedir zaten net üstünden iç çamaşırı alıp satıyorum,doğum dolayısıyla ara vermiştim ona yeniden başladım,ayrıca siparişim olursa bebek,diş,nişan kurabiyeleri yapıyorum satıyorum,siparişim olmadığı zamanlarda da el işi yapıyorum,tanıdıklarıma hediye olarak,zaten Prensesim canım kızım zamanımı öyle dolduruyor ki bazen hiçbirşeye vakit olmuyo ama bi şekilde kendimce çabalıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…