950 km mi:) cok uzakmis neresi merak ettim.. canim benimde kizim 3 aylik..
cokmu kilo aldin? simdi kac kilosun kac yasindasin ..ben 8 kilo aldim hamileligimde hepsini verdim vermedim aslinda gitti..ama göbegimin biraz antremana ihtiyaci var..görüntüm kilo olarak sorun yok ama böyle cok yorgun bitkin halim var..gerci dogruda ..hic halim yok..
Alışveriş yaparak mutlu olunmaz ki gülüm.
Okuduğun bölüm veya el becerinle homeofis tarzında aktivitelerin olabilir. Kişisel bir blog açıp yazı yazabilirsin. Bazı hanımlar mutfak ve el beceriyle ilgili hobi blogları açıyorlar mesela. Evde yapılabilecek çok şey var aslında, üretebilirsin
istanbuldan giresuna gelin geldim..
ya ben aslında 9 kilo aldım doğumdada gitti ama kilolu hamile kalmıştım 80 kiloyla hamile kaldım 89 la gittim 1 hafta sonra 80 dim yine kortizon kullanmıştım rahatsızlığımdan dolayı hamile kalmadan önce69 dan bi anda 80 ne çıktım öylede hamile kalınca olan oldu tabi80 den bi gram düşemiyorum ya gitmiyo allahın cezası yapıştı kaldı bana benim vücudum bayağda deforme oldu kolay değil sonuçta bi anda20 kilo almış oldum hastalıkla beraber öffff
selam bn de2- 3 ay önce ameliyat oldum,çalışıyodum şimdi evdeyim.aöf akuyorum ders çalışıyorum,kitap okuyorum bol bol,film izliyorum netten,ha bi de puzzle yapıyorum:) allah bebişini bağışlasın bu arada,inşallah bizlere de nasip eder hayırlısıyla:)
evet alisverisle mutlu olunmuyor aldiklarim anlik mutlu ediyor sonra bir kösede duruyor..
benim el becerim yok aslinda fotograf merakim var onuda halim oldukca yapiyorum kizima günlük yaziyorum dogdugundan beri olan biten seyler resimler ekleyerek..cok sevdigim ugrasi ama ona bile halim olmuyor..depresyondayim sanirim , hayatimiz cok monoton ..esim bu monotonluga alismis ..ben renkli hayatim vardi bekarken yalniz yasiyordum tatil beldesinde bircok kizin hayali olan bir meslegi yapyiordum..simdi tam tersi.en baslarda sevdim ev hanimi olmayi , ama esim yurt disi dogmus büyümüs aliskanlklari yasam tarzi o kadar farkliki..zaman geciremiyorum simdi..kizim tüm enerjimi aliyor.
blog hic düsünmemistim olabilir aslinda am benim becerim yok dedigim gibi. sadece foto cekmek ve fotolarla oynamak..oda artik keyif vermiyor..
Zaman geçirmek için birşeyler yapmaktan ziyade, birşeyler yaptığımız için zaman geçirilirse tatmin oluruz gibi geliyor. Amaçlı bir meşguliyet edinmeliyiz bu anlamda. Evladın var mesela, onun gelişimini nasıl şekillendirebilirsin, evladına başkabaşka neler öğretebilirsin eğitmek adına. Bunlar ileriye yönelik yatırımlar olur.
Evinin içinde, evladının yanıbaşında yapabileceğin, merakının ilginin yöneldiği uğraşıları düşün. Bir ara yurtdışından gnc benzeri ürünler getirtiyordum, gg de ayrı bir gelir kaynağım olmuştu, yasak geldi sonra vergisiz ürün olduğu ile ilgili öyle kaldı.
amaan evi batsın vallah!!!
canımdan bezdim
tükel yıldım ev işlerinden yerimdemi oturabiliyomda bişeyler yapmaya vakit olsun
yemek yap bulaşık çamaşır temizlik bıktım usandım
bide herifi var besle dur artık hergün hergün
ben yemek yapa yapa bıktım hergün, o yemekten bıkmadı...
şaka şaka...
hafta içi işteyim, saat 6 da evde oluyorum yemek yap azcık tv ye bak azıcık internete derken hafta içi böyle geçip gidiyor
hafta sonları tatilim evdeyim
temizlik falan eşimlede dışarı çıkıp geziyoruz
böyle....
valla en güzeli ev hanımı olmak ama napcan işte maaş gerekli
Ben neyse ki yalnızlıktan keyif alan biriyim, o yüzden kolay kolay canım sıkılmazRutin ev işleri dışında anneme giderim, yeğenime bakıyor onlarla vakit geçiririm, dışarı dolaşmaya çıkarız. Bazen tek başıma çıkar dolaşırım şuursuzca Haftasonları eşimle dolaşırız, arkadaşlarımıza ev gezmelerine gideriz. Eşim gezmeyi sever o yönden şanslıyım Çocuğum yokken özgürce takılıyorum, tabi inşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder, kafama takmıyor da değilim hani...
arkadaşım çalışsaydında yine aynı monotonluktan sıkılrdın sabah erken kalk işe git sorunlar vesaire... bende ev hanımıyım tabi çalışmak isterdim fakat olmadı ama hayatımdan gayet memnunum ...ohhh istediğin saatte kalk ,gez, toz, ev işleri ,internete takılma ve de evde öyle boş boş oturmakta işime geliyor rabbime şükürler olsun...lakin benimde tek sorunum bebek onun eksikliği benim en derin acım... olsaydı herhalde evden bile çıkmazdım güneş yüzü bile görmezdim yani aklıma gelen bütün rahatlıkları gözüm görmezdi
amaan evi batsın vallah!!!
canımdan bezdim
tükel yıldım ev işlerinden yerimdemi oturabiliyomda bişeyler yapmaya vakit olsun
yemek yap bulaşık çamaşır temizlik bıktım usandım
bide herifi var besle dur artık hergün hergün
ben yemek yapa yapa bıktım hergün, o yemekten bıkmadı...
şaka şaka...
hafta içi işteyim, saat 6 da evde oluyorum yemek yap azcık tv ye bak azıcık internete derken hafta içi böyle geçip gidiyor
hafta sonları tatilim evdeyim
temizlik falan eşimlede dışarı çıkıp geziyoruz
böyle....
valla en güzeli ev hanımı olmak ama napcan işte maaş gerekli
baktim simdi bana uzak seyler..ben ebayden aldigim bazi seyleri kullanip geri satiyorum böylelikte hic zarar yapmadigim gibi bazanda kar yapiyorum..ebayden bebek kiyafet vs almak ve geri satmak burda herkes yapiyor..mesela bebek icin kücük besik aldim , aldigimda 15 eu fazlasina geri sattim..:)) bu bana keyif veriyor..bit pazarlarini geziyorum cok ucuz seyler alip kullanip ebayde geris atiyorum sadece bebek icin kendim icinde mesela en son ebayda bir kadin kocasindan bosanmis kocasinin aldigi ve hic giymedi etiketli kirmizi kareli bir palto aldim..inanilmaz fiyata bende kaldi..facebooka yükeldim üstümdeyken cekilmis foto..yorum üzerine yorum herkes soruyor nerden aldin kaca ladin vs..bak bu bana cok keyif veriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?