Bu şahsi düşüncem yanlış birşey uazdığımı düşünmüyorumKarışır bak buralar. Diyem ben
Düşüncenize saygı duyarım fakat ev hanımlarını alçak görmeyin. Serzenişimin sebebide bu zaten.Sizin eşiniz lütfedip iyi bir insan oluyor, sizin için kazanıyorum diyor. Siz onun lütfuna, yücegönüllülüğüne , insafına kalmışsınız. Başka birinin ihsanına bakmak, insafına kalmak hiç tarzım değil. Zira adam yarın fikrini değiştirip başja bir kadına aile olmayı lütfetmek isterse , insaf için yalvarmak istemem.
İnsanın kendi parası olması gibisi yok buna hiç değinmiyrm bile.
Kesinlikle katılıyorum. Bende çocuğum olunca çalışmayı dusunmeyenlerden oldum. Ve Pişman olmadım hiç. Ve ev hanımları güçsüz eşlerinin ellerine bakmaya mahkum gibi gozukmesinden bende rahatsizim. Hiçte öyle değilim öyle olacak yapım da yok
Ben iş başa düşer diye evlenmedim ki ömürlük olsun istedim. Ama yinede okuyorum, yinede iş kapılarını açık tutmaya çalışıyorum. Boşanırım diye değil, sadece ileride çalışma gereksinimi doğar diyeniye tü kaka olsun yahu..
siz diğer konuyugaza geldiniz sanırım:))
isteyen çalışır isteyen çalışmaz önemli olan iş başa düştüğünde sudan çıkmış balık gibi olmamak.. bizim lafımız çocuklarımla babamın evinede sığamam mesleğim yok vs vs durumuna düşülmemesi içindir..
Düşüncenize saygı duyarım fakat ev hanımlarını alçak görmeyin. Serzenişimin sebebide bu zaten.
Ben eşimin ailesiyim eline bakmıyorum zaten. O bana ve çocuklarına bakmak zorunda. Calışmaya zorlayacaksa evlenmesin, kendine güvenmeyen insanla işim olmazkiEş eline mahkum değilse ev kadınları nasıl geçiniyorlar? Bizi de aydınlatın.
Ben iş başa düşer diye evlenmedim ki ömürlük olsun istedim. Ama yinede okuyorum, yinede iş kapılarını açık tutmaya çalışıyorum. Boşanırım diye değil, sadece ileride çalışma gereksinimi doğar diye
Yani hep olumsuz tarafından olaya bakmya gerek yok. Bir bayan çalışacaksa istediği icin çalışmalı, koca eline bakmamak için değil. Asıl anlatmak istediğim bie herhalde yani kimse o niyetle eiçin çmiyor .. boşanan insanlar birgün boşanırız diye evlenmiyorlar.. varsa o niyetle evlenen biri söylesin merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?