Ev hanımları tü kakamı yahu!

Ky
Katinvalidenizi tebrik ettim cidden.

Iki tarafda birbirini suclamasin ya asalak tembel vs denmis hos degil annelerimiz calisirmiydi eskiden cogu ev hanimiydi emeklerini hicmi gormediniz..ev hanimi olmak tembellik degil kadin evde is yapmaz yemek yapmaz cocuguna bakmaz ilgilenmez ozaman hicbir faydasi yoktur ama sirf evde diye bu tarz yaklasim dogru degil..ne kadar uzamis konu bosu bosuna

Calismaya baslamadan once okadar sıkılmıstimki tabi bunda kocamin isten 19 30 da gelmesi ve ailemden uzak bir sehirde kimseyle uzun gunler gorusmememnide etkisi buyuktu. Calismak icin cirpindim durdum .sonra is basladi yogun 8 4 mesai. Simdi hamileyim cok yoruluyorum is yerinde psikoljik olark yiparniyorum .cocuk dogunca isi birakasim geliyor.boyle eve gidince kendime zor zman ayiriyorum cocuklara nekadar zman ayiracagim diyorum

sen yanında eşin olmadan gece 4 de eve dönebiliyorsan eşinde hoşgeldin karıcığım bar nasıldı diyorsa haklısın samantha:)

Eşiyle geziyor iste. Ailesi evlendigi adami başına bekçi koyuyor. Ya bugün havaya esrar mi verildi. Ben cok anlaşılmaz yazıyorum galiba. Özgürlük icin evlenmek = evlendigi icin ailenin artik ona karismamasi. Adamin uyguladigi kısıtlamalar o kadar koymuyor demek ki. Yemini verip gezdiriyorsa sorun etmiyor demek ki gerisini.

sen peki çalışan kadının kocasıyla ne konuştuğunu düşünüyorsun. çalışan kadının evdekinden farkı çalıştığı ortamda yaptığı iş. peki işini anlatacak. şunu yaptım bunu yaptım. kendini gelirmek çalışmaktan geçmez. okumak mesela. bol bol araştırmaktır. kendini geliştirmek. kurslar yeni çevreler yeni insanlar. geziler. vs. bunun çalışmayla alakası yoktur.
konuşacak şey bulmak sadece çalışmakla olmaz. kişinin içinsdedir. sabahtan akşama kadar evrakla uğraşan bir kadın düşün. bunumu konuşacak adamla. paylaşım bumu yani. yada yan masada ki arkadaşının özel hayatımı. nedir paylaşım. bu çalışmak yada çalışmamakla alakalı değildir. kişiyle alakalıdır. kişi evde otururur belki.ama kendini geliştirir. okurfestival filmleri izler. vs vs..örnekler çoğaltılır.

Yok bence oyle degil o is ya.
Yapi meselesi.
Tip/davranis/durus vs...

Haklisin, cocuk icin calismazsin ama kac sene?
Ben de su an ise ara verdim calismiyorum, oglum 2 yasina gelsin de su evden kurtulayim diyorum, hic hos degil koca beklemek onun eline bakmak, bana veriyor ayda 800lira onuruma dokunuyor alirken, alamiyorum 3 gun sehpa uzerinde bekliyor para, alismamisim 8 yildir calisiyordum hamileligimin 34.haftasinda ayrildim
Her gun ayni cam ayni cerceve otur koca bekle bana ters

eşiyle 4lerde gezmek. her koca bunu yapıyormu sence peki. bazı adamlar eve geliyor yorgun ptt modunda. hele türk erkeği. uçma bence

Bu yazdiklarinizi okuyunca annem aklima geldi. Annem ev hanimi ama muhtesem bir insandir. Gunduz vakti oturup o dedikodu, programlarini evlendirme programlarini asla izlemez. Isi varsa isini yapar yoksa gazete okur, kultur sanat programi izler. Mesela bir yazari cok begenir ismini not alir bana anlatir cok iyi bir yazar kitaplarini oku bu yazarin diye.

Gunleri pek sevmez teyzemlere giderse gider orada da dedikodu yapilmasina izin vermez. Turkiye gundeminden konu acar. Bosverin baskalari hakkinda konusmayi bakin ulkenin dogusu kan agliyor gibi cumleler kurar.

50 kusur yasindadir ev hanimidir ama ben dahil bircok universite okumus bayana tas cikaracak bilgi birikimi vardir.

Yok bence oyle degil o is ya.
Yapi meselesi.
Tip/davranis/durus vs...
Boyle davranmayan erkekleri tebrik etmek lazim, genel olarak erkekler o sekilde dusunuyor
Yoksa ben hakaret olarak yazmadim yani yanlis anlasildiysam uzgunum

üslupların ne kadar çirkin.dün bizde hararretli tartıştık ama kimse kimseye çirkinleşmedi

esşiyle 4lerde gezmek. her koca bunu yapıyormu sence peki. bazı adamlar eve geliyor yorgun ptt modunda. hele türk erkeği. uçma bence

Demek ki o zaman kadın kendi evinde daha mutsuzdu ona razı oldu. Hep bir razı oluş var kadinlarda zaten. Sıkıntı orda.

Boşanmaların çoğalması demek kadınlar haklarını arıyor demektir ama erkekler değişime hazır değil olmayacakta , bu erkekleri nasıl değiştireceğiz buna kafa yorsak daha iyi olacak gibi , erkek değişirse toplumda daha yaşanır ve huzur olacak , yok ev hanımı yok çalışan hanım gereksiz tartışma aslında önemli konular havada kalıyor

Kiziniz konusunda cok sanslisiniz. Ne kadar gurur duysaniz az. Ama benim annem de babam da çalışan insanlardi. Ikisinin de elinden kitap dusmezdi hala da oyledir ben de okullardan cok iyi derecelerle mezun oldum. Bu bence kadinin calismasindan cok çocuğun yapisiyla ilgili sanki. Çalışan bir bayanim. Ileride evlenip cocugum olursa şayet onu da bu dogrultuda yetistirmek isterim. Kiziniz konusunda sizi tekrar tebrik edip susuyorum

yemini verip gezdirmek diyor hala :))

Ey ALLAH'ım
Havaya esrar verilmedi samantha senin kafan güzel :)

Annelerimiz cidden kültürlü kendilerini yetiştirmiş kadınlarımızdır,annemde her gün gazetesini okur bulmacasını çözer tv de haberleri kaçırmaz..Tartışma programlarını seyreder siyaset bilgisi çoktur..
Elleri öpülesi kadınlar annelerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…