ev hanımlıgı temizlik bütce yemek

Benim eşimde hiç sorun etmez yemeği. Hiçbirşey yapmasam akşam gelince, yemeği de sen yap desem alınmaz. Ama benim gönlüm razı olmuyor. Gün boyu çok yoruluyor, bir zahmet sıcak bir çorba bir sulu yemek koyayım önüne.

Bazen dışarıda yemek 2 kişi için evden hesaplı oluyor. Mesela, pizza da gel al diye kampanya oluyor, denk gelirsek alıyoruz, ha gelmezsek Allaha şükür canımız isteyince yiyebiliyoruz. Perşembe ya da cuma günleri akşam geç saatte eve dönüyoruz. Bu aralar genelde dönmeden balık-ekmek yiyoruz, alıp evde pişirsem biraz daha avantajlı ama hem kokusu, pisliği eve gelmiyor hemde öğünümüzü geçiriyoruz. Sizde dışarıdan söylemek yerine evde kendi dışarı yemeğinizi yapabilirsiniz. Mesela hazır köfteler var, ya da hamburger etleri var. Kolay oluyor.

Kahvaltı ise en sevdiğim öğündür. Kahvaltılıklarım zaten kaplarında hazırdır. Peyniri memleketten getirtiriz. Kahvaltılık dışında, sıcak birşeyler mutlaka yaparım. Özellikle eşim için hem besleyici olsun hem tok tutsun diye. Yağı tavaya koyup, 2 yumurta kırmak 10 saniyemi bile almaz mesela :)

sizin sorununuza çözüm üretmek isterdim ama aynı dertten muzdaribim
bugünlerde iş iyice kötüleşti
2 çocuğum 8 senelik evliliğim ve anlayışlı bir eşim var
amaaaaa yetmiyor
işten gel ev topla temizle mutfağa gir yemek bulaşık çay meyve derken ben hep koşturuyorum ve bu işi sevmeden yapıyorum.
yapmadığım zaman da olmuyor ama ben de bıktımmmmm

ben cok sevmem temizlik ilk başta full time calışırken arada bir yardımvı gelirsi simdi part rime calışıyorum devamlı kadın geliyor ve iki çocuk var. ancak evi toparlarım ve yemeğimi kendim yaparım. sadece bir yıldır balığı dışarıdan söyleriz o da haftada nir. kısacası evin bereketi bence tasarrufta aynı maliyet nile tutsa yemeği evde pişirenlerdenim hiçbirsey atmam. ve de ortalık cok düzenli olmasa da akşam yatmadan önce bardak tabak muhakkak toplar makineye koyarım. giysi oyuncak falan olabilir ancak öutfak dağınıkşığı istemem. bence bu kadar bu işlerden uzaksanız bari çalıiın ve kazancınızla yardımcı tutun. boş duranı Allah sevmez.

aslında degil hani yediklerimin ücreti en fazla 10 yada 12
Haftada 3 gün dışarıdan söylüyorsunuz 10-12 lira diyorsunuz bunu bir hesaplayın aylık ne kadara geliyor eşiniz şimdi sesini çıkarmasa bile eninde sonuda belli eder.

Ben de tencere yemegi yapmayi sevmiyorum esim de oglen isterinde hep ev yemegi yedigi icin bikiyor. Sabah uyanir uyanmaz bisey yiyemiyorum oglen bi tost ya da yumurta falan kirip yiyorum. Aksam ya firina tavuk ya da balik atiyorum ya da kofte biftek gibi biseyler yapıyorum yanina da salata o kadar :) esim corba sevmiyor hic yapmam, pilav makarna kilo aldirdigi icin yapmam isimiz gücümüz izgara salata :)

hadi otekileri andim temizlik yemek yapmayi sevmiyosunda kahvaltiyi disardan soylemek nedir arkadas.dolaptan peynir zeytin cikarmaya useniyosun ama kahvalti icin siparis vermeye usenmiyosun.oda enteresan.

Kiz bizim buralarda usengec kadinlar icin bir türkü var,
ev ji jıne ev ji jine agır keti malamıne...
tey tey teyyyy, loy loy loy...

O da kadin mi o da kadın mi? Ates dusurmus benim evime :))
Sanirim yazar burda karim ocagima incir agaci dikmis demek istiyor
Çocukken dinlemistim, aklimda yanlis kalmis da olabilir :))

O da kadin mi o da kadın mi? Ates dusurmus benim evime :))
Sanirim yazar burda karim ocagima incir agaci dikmis demek istiyor
Çocukken dinlemistim, aklimda yanlis kalmis da olabilir :))
iyimis usengenc bayanlara duyrulur.esiniz size bisey demiyodur ama icinden gecenler kesin bunlardir

bizimki öyle seyi sevmezz yaa zaten yedigimiz yerde yasarlı pide 7 lira 2 kisi icicek dahil 20 lira tutar esim hayatta icle fırına gitmez öylede beyenmez ben yaptırırım yemez sinir olursun

alıskanlık olmus bagzen:))
tatlı börelk yapmayı bende severim o isleri aksam dizin varken mutfakta yaparım börek sarar dolaba atarım tatlı degisik seyler denerim ama benim klasık ev hanımı gibi her aksam 4 cesit yeek yapmak ruhumda yok mesela esime bu aksam kuru fasulye pilav yapıcam ama ben yiyemem kendimede sebzze corbası yapıcam inannın bazen dısarden yenek söyliycek oluyrm bi sırılama yapıyorum diyorum ya ben bunların hepsini 1 haftada yedim zaten evde ye diyroum bazen seytane yeiliyorum bazen yeniyorum

madddi durum kadın tutmaya yetmez ki esimde yaptırmaz bunu

iste anlattıgım bu pazar uzak evime kendim gidip alıyorum ama bagzen kendime kızdıgım zamamlar cok oluyo esim 12 14 saat calısıyo sen yıyosun diyrum bu yemekleri yanlız ben maastan al-lmıyorum yemek kartı var 700 tl ordan alıyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…