Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel olarak her şey kullanılıyor bizde bilemedimEv için her şey lazım olur kullanılır diye alınıyor ama daha sonra çok kalabalık hoş olmayan görüntüler oluyor minimalden uzak oluyor , sizin alıpta pişman olduğunuz neler vardı ? Gerçekten gereksiz paramda çöp oldu dediğiniz ?![]()
Bizde de öyle.Genel olarak her şey kullanılıyor bizde bilemedim![]()
Ihlas gelip sulu supurge tanitti. Muhtesem yaaAirfrey çok memnunum fakat dyson sınıfta kaldı kahveci iseniz en sağlam makineyi almanı öneririm
Onlar büyü filan yapıyo olabilirler ya beğenilsin diye. Tanıtımdan boş çıkan görmedim.Ihlas gelip sulu supurge tanitti. Muhtesem yaa
Soyle ki butun ozelliklerini uyguluyor vakum m8sal yorgan battaniye koyuyor butun toz suda hobaa. Arti sulu oldugu icin disariya hava akimiyla toz yaymiyor ben maalesef ki dysonnv11 almistim su ara hiic zaten alamam ama hakketen iyiOnlar büyü filan yapıyo olabilirler ya beğenilsin diye. Tanıtımdan boş çıkan görmedim.![]()
Ben alerjiliyim. O kadar tozdan arınmak gerçekten iyi bi şey değil ama. Yani alerji için bağışıklık da gelişmesi lazım gibi bir şey diyebilrim.Soyle ki butun ozelliklerini uyguluyor vakum m8sal yorgan battaniye koyuyor butun toz suda hobaa. Arti sulu oldugu icin disariya hava akimiyla toz yaymiyor ben maalesef ki dysonnv11 almistim su ara hiic zaten alamam ama hakketen iyi
Bunu da cok duydum tozlu ortam da alerjik insanda tesir ediyor aslinda . Dedi ki zaten yuzde 30 toz olacak kapidan bacadanBen alerjiliyim. O kadar tozdan arınmak gerçekten iyi bi şey değil ama. Yani alerji için bağışıklık da gelişmesi lazım gibi bir şey diyebilrim.
Hakkını veriyor süpürgeOnlar büyü filan yapıyo olabilirler ya beğenilsin diye. Tanıtımdan boş çıkan görmedim.![]()
Merhaba ben yaklaşık 2 buçuk sene önce evlendim . Evime almadığım ve pişman olmadığım şeyleri yazmak istiyorum. Cok parçalı yemek takımı almadım 12 kişilik tabak takımı aldım misafirve aileye aynılarını kullanıyorum tek 1 tane 12 kişilik ckb seti aldım . Airfrey almadım fırın kullanıyorum. Robot süpürge almadım ama dikey süpürge alicam çünkü şuan bebek var ihtiyaç doğdu. Robotlar hakkında hep şikayet duyuyorum etraftan. 1 set çelik tencere aldım 1 set çelik tava aldım yeterli geliyor . Saklama kabı plastik vs şeyleri birdenbire çok almanı önermem zamanla da alabilirsin. Ve aşkım kesinlikle kurutma makinesi almalısın ben onu 2 ay önce aldım neden almamışım dedim . Ürünleri genelde silikon cam çelik tercih etmeni öneririm hem sağlıklı hem de uzun ömürlü. Benim evimde fazla olarak gördüğüm sadece tv ünitem var çünkü ben tv den nefret ediyorum tv bile eşim istedi diye alındı:)Ev için her şey lazım olur kullanılır diye alınıyor ama daha sonra çok kalabalık hoş olmayan görüntüler oluyor minimalden uzak oluyor , sizin alıpta pişman olduğunuz neler vardı ? Gerçekten gereksiz paramda çöp oldu dediğiniz ?![]()
Sakin bulaşmaIhlas gelip sulu supurge tanitti. Muhtesem yaa
Neden kardesSakin bulaşma
NedenSakin bulaşma