kızlar aranızda bnim gibi olan varmı eve gel işe git ev iş ev iş.... başka bişe yok çok sıkıldım bu durumdan.alternatif,beni kendime getirecek birşeyler yapmalıyım.. ama ne?
fikri olan var mı? benim durumumda olanlar neler yapabiliriz?
of yaaaaaaaa.. ..
kelin ilacı olsa başına sürermiş :roflol: :roflol:
allahtan evli değilsin..
bir de benimki gibi tembel bir kocan olsaydı napardın.. kafamçokkarıştı
beyefendi günüz vardiyasında çalışırken akşam iş çıkış saatlerimiz aynı oluyo. işten gelirken beni de alıyor.
eve geliyoruz. kendisi koltuğa uzanıyor televizyonun kumandasını da alıyor .oooooh keyfi key..
zavallı ben de eve daha adımımı atmadan dış kapıdan başlıyoeum toplamaya, ayakkabıları düzelt, çocukalrın antreye gelişgüzel attıkları montlarını çantlarını topla as..
sonra mutfağa gir yemek yap hazırla, bir de beyefendinin (çabuk yaaaaaa nerde kaldı yemek açlıktan ölcem) lerini dinle.. (sanki akşama kadar biz çalışmadık.. hem de onun işi benimkinden okadar rahat ki.. ben de akşama kadar kafa patlatıyorum. )
bazen yemek tenceresini alıp kafasından aşağı boca edesim geliyo sinirimden...
kalkıp bitane bişeyin ucundan tutmaz..bu konudan şikayet edecek olsam (beceremiyorum elimden gelmiyor) deyip çekiliyo kenara.. 15 yıldır evliyim. bikere ondan mutfakla ilgili bişy istedim burnumdan getirdi. salatayı yaptım. hazır salatayı eve masaya göütrmesini rica ettim. eve girdim ki salatanın yarısı masaya dökülmüş. neymiş. elinden kaymış.
gel de sinir olma..
iş miş biyerde halldiliyor. dinlniyorsun geçiyor. ama insanın böyle enayi yerin konulk zoruna gidiyor zaten..
çocukalrın dersleri olur.. anneleri koşar.. bişe alınacaksa anneleri koşar..
anne kazanır, doyurur, kolkanat gerer, eeeeeee ..
babaya ne hacet..
baba ne için vardır..
anneyi sinir etmek onu, yok onu giydin yok bunu giydin, yok işten geç çıktın (sanki biz orda göbek atıyoruz, keyfimizden kalıyoruz) yok şu alma yok şuraya gitme demk içinmi var..
gel de boşama böylelerini..
sonra da neden ayrılıyosunuz derler...
haksızmıyım kızlar.... bir eş eğer hayatın yükünü seninle paylaşmıyorsa neden var ki... fisfisfis