Ev işi, ev işi... Çok sıkıldım....

kızlar aranızda bnim gibi olan varmı eve gel işe git ev iş ev iş.... başka bişe yok çok sıkıldım bu durumdan.alternatif,beni kendime getirecek birşeyler yapmalıyım.. ama ne?
fikri olan var mı? benim durumumda olanlar neler yapabiliriz?

ya hep ev ev ev ev olsaydı:çok üzgünüm:benim gibi

benimde sizlerden farkım yok. Haftasonu dışarı çıkayım dersen bir sürü parada senle beraber çıkıyor, sonuçta yine sıkıntı yaşıyorsun...

kızlaaaaarrr bi sürü altarnatf var. ben çok by,uanldığım zamanlarda bırakıyorum işi gücü giyiniyorum süsleniyorum bi alışveriş merkezine kapağı atıyorum param varsa ufak tefek bişeyler alıyorum yoksa baktığım hiç bişeyi beğenmiyorum burnum havada mmmhhh bu ne böyle filan yapıyorum. :) belki bi çay içiyorum park bahçe ne bulursam oturup bi sigara yakıyorum. varsa yaşlı teyze çocuk filan koyu bi sahbet tutturuyorum.
yok eğer canım dışarı çıkmak istemiyorsa aöf öğrencisiyim ders çalışıyorum yada ehliyet kursuna başlayacağım onların verdiği kitabı okuyorum.
canım ders çalışmak istemezse kitap okuyorum yada bi dergi filan alıp okuyorum.
örgü örüyorum. mutfağa gidip kendim için yada eşim için bi kek yapıyorum.gündelik işlerin dışında bişeyler bulabiliyorum. kendimi süzüyorum eğer kaşlarım gelmişse ve param varsa kuaföre yoksa bir elimde ayna bir elimde cımbız moduna giriyorum.
yapacak bişeyler muhakkak var.yeter ki ilgi alanınızı belirleyin. bi ara ahşap boyama yaptım bi ara yağlı boya resim ama şimdi kaynanamla yaşadığım için ev kkarda laf eder diye bu alternatiflerimi yok sayıyorum.

hafta içi bişi yapma derim ben farkında olmadan bedenini yorar zorlarsın.
hafta sonları için kurslara felan katıl. seviyorsan el işi gibi kurslara. halkegitim merkezlerininde var özel kurslarda var.
illa sosyal oliim dersen dans kursuna tiyatro kursuna felan yazıl.
ben tercihimi dil kursundan yapmıstım. halk egitimin. sertifika bilem veriyorlar. hemde hoş oluyor ortam

işim gücüm olcak param olcak
yaaa kızım bekarsında bak..evmi geçindiriyorsun..resim kursu diye deliriyorum..tenisi yarım bırakmıştım..süper bi spordur...eh daha ne diyim..:)

bence bahar yorgunluğu.

bende ruh gibi dolaşıyorum psikoloji olarak ama dayanmak zorundayız.
en iyi kız arkadaşında kal cumartesi gecesi oturun film izleyin muhabbet edin
sabah 12de kalkın çıkın boğaza bi güzel kahvaltı falan yapın çok iyi geliyo valla temiz hava, manzara..

bende bir ev hanimiyim ev isini yapiyorum dil ogrenmek icin koleje gidiyorum maddi SKINTILARIMIZ var esim calisiyor sadece bu krizdede ingiltere gibi bir yerde yetmiyor aldigi maas bende diyorum keske bende bir is bulsamda calissam diye ne SIKINTISI be guzel isim olsada BENDE SIKILSAM

birde gittiğin o iş yeri hiç sevmediğin bir yerse :çok üzgünüm:
Ben 1 yıldır bunu yaşıyorum.
Ruh halim bozuldu artık.İyice depresyona girdim.
Ama mecburum senağlamasenağlamasenağlama

bencede çık gez dolaş, ben evledim çocuk yok ama gene yetişemiyorum işe git eve gel evi felan birde çocuğu olanları valla ayakta alkışlıyorum nasıl herşeyi yetiştiriyorlar valla tebrikler

kızlar aranızda bnim gibi olan varmı eve gel işe git ev iş ev iş.... başka bişe yok çok sıkıldım bu durumdan.alternatif,beni kendime getirecek birşeyler yapmalıyım.. ama ne?
of yaaaaaaaa.. ..
kelin ilacı olsa başına sürermiş :roflol: :roflol:
allahtan evli değilsin..

bir de benimki gibi tembel bir kocan olsaydı napardın.. kafamçokkarıştı
beyefendi günüz vardiyasında çalışırken akşam iş çıkış saatlerimiz aynı oluyo. işten gelirken beni de alıyor.
eve geliyoruz. kendisi koltuğa uzanıyor televizyonun kumandasını da alıyor .oooooh keyfi key..
zavallı ben de eve daha adımımı atmadan dış kapıdan başlıyoeum toplamaya, ayakkabıları düzelt, çocukalrın antreye gelişgüzel attıkları montlarını çantlarını topla as..
sonra mutfağa gir yemek yap hazırla, bir de beyefendinin (çabuk yaaaaaa nerde kaldı yemek açlıktan ölcem) lerini dinle.. (sanki akşama kadar biz çalışmadık.. hem de onun işi benimkinden okadar rahat ki.. ben de akşama kadar kafa patlatıyorum. )
bazen yemek tenceresini alıp kafasından aşağı boca edesim geliyo sinirimden...
kalkıp bitane bişeyin ucundan tutmaz..bu konudan şikayet edecek olsam (beceremiyorum elimden gelmiyor) deyip çekiliyo kenara.. 15 yıldır evliyim. bikere ondan mutfakla ilgili bişy istedim burnumdan getirdi. salatayı yaptım. hazır salatayı eve masaya göütrmesini rica ettim. eve girdim ki salatanın yarısı masaya dökülmüş. neymiş. elinden kaymış.
gel de sinir olma..

iş miş biyerde halldiliyor. dinlniyorsun geçiyor. ama insanın böyle enayi yerin konulk zoruna gidiyor zaten..

çocukalrın dersleri olur.. anneleri koşar.. bişe alınacaksa anneleri koşar..
anne kazanır, doyurur, kolkanat gerer, eeeeeee ..
babaya ne hacet..
baba ne için vardır..
anneyi sinir etmek onu, yok onu giydin yok bunu giydin, yok işten geç çıktın (sanki biz orda göbek atıyoruz, keyfimizden kalıyoruz) yok şu alma yok şuraya gitme demk içinmi var..

gel de boşama böylelerini..
sonra da neden ayrılıyosunuz derler...

haksızmıyım kızlar.... bir eş eğer hayatın yükünü seninle paylaşmıyorsa neden var ki... fisfisfis

yani demem o ki..
sen daha şimdiden yorulduysan.. :bbo:
daha zor günler seni bekliyor canım..

bak ne güzel.. bekarmışsın azcık biraz değişiklik yap hayatında..
hayat senin hayatın.. henüz kimselerle paylaşmaya başlamadan.. kıymetini bil.. a.s.

Back
X