Ev işi yapamıyorum,sürekli üşengeçlik halindeyim

IYY BOCEKMMIIIIIay ben igrenirim ama zar zor silerimm bocek olusunun oldugu yeri

ben kelebekten bile nefret ederim odaya girdimi camdan ben çıkarım. bana garezleri vaar zaten alnıma çarpıolar bi de derlerdi dokunursan kelebekler ölür die. street fighter yapıyo bunlar

ben kelebekten bile nefret ederim odaya girdimi camdan ben çıkarım. bana garezleri vaar zaten alnıma çarpıolar bi de derlerdi dokunursan kelebekler ölür die. street fighter yapıyo bunlar
belki sanada ogretir o street figtheri bende senin gibiyim sinekten bile kaciyordum ama sinege alistim hatta evde bi sinek var sagolsun nereye gitsem pesimde kanka olduk kendisiyle beni hic yanliz birakmiyor...simdi ortalikta yok yoruldu uyudu galibaa ses etmeyin

tavşanım var benim ona asma yaprağı kopardım bu sabah bahçeden, yağmurdan yaprakların bazılarına sümüklü böcekler yapışmıştı bir attım böcein ne sümüğü kaldı ne kabuğu zaten ama yavrum için direndim, seçtim, eledim yaprakları

ahhh ahh su ana buhran gecırıyorum ve ve konu sahıbınden dada da kotuyum. su an etrafımda bulunanlar. soltarafımda ıkı kutu kola bıtmıs. 4 pizza kutusu ust uste. içi full dolu bir kulluk :S:S sag tarafımda iki bos paket sigara kutusu nar eksısı mayonez. ayna cımbız... onmdekı sehbada saece bacaklrımı uzatacAK YER kaldı bos tabaklar baadaklar rımel fondoten:)) dahada dıge bos coplerı saymayım. haa bu arada hemen yanı basımdada bır poset cop ıkı uc gun once toparlamıstım sanırım. cop evde yasıyorum yanı. dıger odaları hıc saymayım :S:S depresyondayım

bit ilacıyla başlayabilirsin

manavdan marul alsaydin sumuklu bocekle savasmak yerinee

saka yapiyosun heerhalde:44::89:evlimisin?

Son düzenleme:
bekarım annemle bırlıkte yasıyorum :S:S anneme yok sehır ıdısnda ıs ıcın bır haftadır. ben yanlızım. daha etraıfmdakılerı saymadım bu arada salondan bahsedıyorum. hem en karsımdakı koltukta bornoz avlu. yere dogru sarkmıs bır kılotlu coraf ve sanırım bır tısort. halıın uzerınde yenı aldıgım ayakkabılar. aha bın tane sey vera yazamıycam sımd tek tek yenı bosluk olarak sadece popomu koyduum yer kaldı annemde bıktı bu halımden. annem carsamba sabah gelecek nasıl toplanacak bu ev bılmıyoum

sözün bittiği yer.. çorap bir de kokuyorsa sarhoşluk yaratmış olabilir

annen gelecegi zaman bide ambulans cagirsan iiyi olur kadin bahsettigin manzaranin karsisinda cinnet gecirebilir
kac yasindasin nasil rahat ediyon konu sahibi haline sukretsin

annen gelecegi zaman bide ambulans cagirsan iiyi olur kadin bahsettigin manzaranin karsisinda cinnet gecirebilir
kac yasindasin nasil rahat ediyon konu sahibi haline sukretsin

-----
ay vallahı bılmıyorum ne olacak .saat 12 den berı toplayacagım sozde. 23 yasındayım. evdekı butun yataklarda sırasıyla yattım.cunku benım yatagın ıcınde kıyafetler dolu. yerede bı tepe var sanırım kendı dama hıc gırmeyım orası ıptal zaten. en kotusu benım odada yer klmayınca annmın odası dogıldı yatagında yttım. saclarımı boyadım boyatuplerı eldıvenler duzlestırıcımekyaj malzemelrım orda kaldı :s mutfak desen orayada gımryı hıc. nasıl olacak bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…